» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1048 / 1504
»»

Ijus ::

:D

jst jih imam 1.312.000
Corpse & Mrhovina & Jožica, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

PrihajaNodi ::

Ijus je izjavil:

jst jih imam 1.312.000

Tud uredu. Js mam 2.6 miljona

FireSnack je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

100 ne. Ce pride na 1 je to to. Ze z 2 miljononoma je lajf lazji. Zdj se kaka institucija not pride, elon kaj rece in je to to.

Pomoje bo večina prišla notri šele čez nekaj dni ko se seznanijo z donosi early-after-crash (EAC) adopterjev. Potem se bo balon začel napihovat na polno. Trenutno na približno x10 in gre v smeri lune oz. to the moon. Vse po planu.

Mozno, ce ne bodo kiti dumpali

FireSnack je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

100 ne. Ce pride na 1 je to to. Ze z 2 miljononoma je lajf lazji. Zdj se kaka institucija not pride, elon kaj rece in je to to.

Pomoje bo večina prišla notri šele čez nekaj dni ko se seznanijo z donosi early-after-crash (EAC) adopterjev. Potem se bo balon začel napihovat na polno. Trenutno na približno x10 in gre v smeri lune oz. to the moon. Vse po planu.

Takrat bo mogoce mato vstopil
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Luna na prvem mestu na binance po trgovanju. Degenerirano
https://coinmarketcap.com/exchanges/bin...

11% volume
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Neon87 ::

Ali je čas za prodajo LUNE? Ali če se supply zmanjša odleti to gor, ena ali dve nuli manj? Pod kakšnimi pogoji se supply manjša?

Noben nima odgovora ker je to gamble. Lahko pade na nulo. Slabsih novic itak vec ne more biti.

Mislim da bo ena nula ze danes odletela
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

endelin ::

Kripto ::

LUNA ga žge čez 400%. Če nekomu ni dovolj 400% od nakupa z vsakim odlašanjem prodaje zvišuje tveganje in istočasno morda pobere hud profit.

Money is mindset!

Samo da mi smo metali stotake in nam je vseeno. Tko kot folk ki je pumpov doge pa shibo. Med top 100 lahko pride

endelin je izjavil:

Endelin ti mas kaj lune?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Valvoline ::

Edino kar je ziher je to da si bo un mesija kwon napolnil mosnjicek za naslednjih 10 generacij. Veliko ovc z konkretnimi vsotami je lovilo dno pri 20 usd, pa 10, pa 1, pa 0,1, pa 0,01 itn... Da ne govorimo o nesrecnikih k so placal po 100 usd... Je pa zanimivo za spremljat, iz 1 usd poskocilo na 7 da bi v par urah spet potonilo na 0.01.

IL_DIAVOLO ::

Jaz sem že zadovoljen da za spremembo nisem bil del scamma lol
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO je izjavil:

Jaz sem že zadovoljen da za spremembo nisem bil del scamma lol

Ojoj #paid

Valvoline je izjavil:

Edino kar je ziher je to da si bo un mesija kwon napolnil mosnjicek za naslednjih 10 generacij. Veliko ovc z konkretnimi vsotami je lovilo dno pri 20 usd, pa 10, pa 1, pa 0,1, pa 0,01 itn... Da ne govorimo o nesrecnikih k so placal po 100 usd... Je pa zanimivo za spremljat, iz 1 usd poskocilo na 7 da bi v par urah spet potonilo na 0.01.

Ampak stotaka pa ne bi not zarinu ane
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

kor11 ::

bog daj da še musk kaj twitne

Luna usdt trading resumed on binance. Game is on

PrihajaNodi je izjavil:

Pardon ust

Shiba inu je sla 26.000% gor tko da smo se ok
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Pardon ust

Za pump kuzkov zahvala gre izkljucno elektrojezuzu, sem pa preprican da ga zaradi tega pocetja sele caka boj z roko pravice.

Luna supply 6.5 trilionov? LOL
Good luck suckerz :)

Zgodovina sprememb…

Cmarjan ::

Luna je na 0.0019 sell.. market cap je ze skorej 4miljarde (na ath je biu okol 50miljard)

Valvoline je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Pardon ust

Za pump kuzkov zahvala gre izkljucno elektrojezuzu, sem pa preprican da ga zaradi tega pocetja sele caka boj z roko pravice.

Luna supply 6.5 trilionov? LOL
Good luck suckerz :)

Kerga kuzka mislimo? Shibo al doge?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

immortan ::

js bom na 0.002 prodal pol LUNA i think

red_baron ::

Čestitke vsem, ki s(m)o kupili Luno včeraj zvečer :)

immortan je izjavil:

js bom na 0.002 prodal pol LUNA i think

0.01
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

DarwiN ::

Prav ste imeli... so far. "Vse" ostale valute padajo, Luna pa pumpa. Ves kapital se seli v Luno. :)

Ampak vprašanje, kdo od vas gemblerjev je vstopil najbližje dnu?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Bela_Krajina ::

A je kdo gledal posnetke, intervjuje z glavnim mozem lune, ko govori o "zivljenskem ciklu"? Pa kaj tam pove? Je pa to omenil na vsaj dveh razlicnih posnetkih, o vzponih in padcih, kako se zacne vse iz nic pa kako se to potem konca? Ali kdo ve kaj vec o tem kako bo to vplivalo na luno?

Ne. Nic ne vemo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Tam na njegovem twitterju sem bral pod njegovimi tviti komentarje drugih, pa so nekatri dal ene posnetke

Vman ::

DarwiN je izjavil:

Prav ste imeli... so far. "Vse" ostale valute padajo, Luna pa pumpa. Ves kapital se seli v Luno. :)

Ampak vprašanje, kdo od vas gemblerjev je vstopil najbližje dnu?

Ne vem ce sem ujel dno, sem pa na osmosisu kupil 2 mio za okol 10 usd, tdaj morjo sam se ibc zalaufat, ker se na osmosis trejda precej nizje

Bo spet crni vikend /2 do /5?

Zgodovina sprememb…

valvoline, ce bi ti v vseh teh letih, vedno ko si prisel fudat, kupil , bi zdaj bil verjetno milijonar, lol, ampak ne vem ce te algoritem se vedno uposteva ali ne, morda robot zdaj ve, da vemo. lol

vaščan ::

Mene bl zanima kdaj se bo trend obrnil neka približna kapitulacija je bla recimo da je to poden kolk mesecev konsolidacije bo treba preden začnemo pumpat nekje do začetka 2023 a bo še prezgodaj?

innerspace ::

Kupil vceraj pred kosilom, po 0.000027.
Danes imam za pol place.
Jutri bi lahko bilo za avto, naslednji vikend pa za hiso. Ali next year...
Dreamtime

Srečno vsem
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4

Dark000 ::

@vaščan, tole niti približno ni bila kapitulacija, bear market traja že od novembra in vsak se je še dotaknil 200 ma, ki je sedaj pri btc tam okoli 22k.

twitter algoritem zdejle tole daje ven na twitterju, ce spremljas recimo crypto, pa se mi zdi, da je trenutno res tako vzdusje glede lune med trejdarji
https://twitter.com/crypto_bitlord7/sta...

residual ::

Jaz prodam pri 0.05 ker nisem pozresen ;)

vaščan ::

Pa vsi boste milijonarji z luno. luna train odhaja hitro skočite gor preden bo prepozno. HMMM kje sem to že slišal?
Dark000 Če mene prašaš bear traja od maja 2021 ko se je dxy začel obračat gor zdej ko je totalno overbought in se bo vrjetno začel obračat počas dol predvidevam ,da s par mesecov zakasnitve lahko začnemo nov cikel. Predvidevam. Možno pa je da se borze usujejo konkretno in gremo res dol na 14k za btc.

Prebranac ::

Pubeci konec je kot je rekel kamikaza. Total supply je enormen. Smo na shiba inu stopnički. Gre samo še dol. Vstopite in financirajte druge ribe ?

Vidim da osmosis ne dovoljuje pošiljanje Lune. Jeba. Sm hotu arbitražo nrest.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Je že 7t supply...

vaščan je izjavil:

Pa vsi boste milijonarji z luno. luna train odhaja hitro skočite gor preden bo prepozno. HMMM kje sem to že slišal?
Dark000 Če mene prašaš bear traja od maja 2021 ko se je dxy začel obračat gor zdej ko je totalno overbought in se bo vrjetno začel obračat počas dol predvidevam ,da s par mesecov zakasnitve lahko začnemo nov cikel. Predvidevam. Možno pa je da se borze usujejo konkretno in gremo res dol na 14k za btc.

Vse gre na zaupanje. Če mycrostrategy pravi, da jih skrbi na 21 k bi jaz kupoval pri 22k, kjer se bo itak odbilo...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Prebranac ()

Prebranac je izjavil:

Luna je dead. https://mobile.twitter.com/lookonchain/...

Market cap 2 milajrde volume 6 miljard sedaj.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Ja, skoda, sem delal arbitrazo osmosis bitrue dokler ni bil chain ustavljen, dvakrat takoj 5x, edin zal mi je zakaj tega nisem pocel nonstop:)

lepo se da trejdat zdej Luno. 600 evričev pokasiral danes.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

lepo se da trejdat zdej Luno. 600 evričev pokasiral danes.

Ce vidis kaksno moznost za arbitrazo mi prosim sporoci:)
Al pa ce riskiramo na osmosisu, ce slucajno vzpostavijo ibc..

huh

Btc
Volume
24h
$33,916,005,183

Luna
Volume
24h
$7,570,847,746

men se ne zdi mrtvo tole
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Neon87 ::

Jaz sem prodal LUNO in čakam na buyback-e med 0.0002BUSD in 0.0003BUSD. :)
Ampak kar se mi dogaja, pričakujem, da mi bo pobegnila, potem pa me bo FOMO in bom kupil visoko ter potem prodal na dnu...

https://twitter.com/luna_terraa/status/...

Neon87 je izjavil:

Jaz sem prodal LUNO in čakam na buyback-e med 0.0002BUSD in 0.0003BUSD. :)
Ampak kar se mi dogaja, pričakujem, da mi bo pobegnila, potem pa me bo FOMO in bom kupil visoko ter potem prodal na dnu...

Zna bit ja. Najvecji joke bi pa bil listanje na coinbase. Binance kasira na polno

Degen market...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Berem komentarje na twitterju za luno, pa se nekateri hecajo, da je nov slogan lune own nothing and be happy? Mogoce pa res, ko vidim toliko enega veselja med kripto trejdarji, zdaj ko je luna vredna bliz 0, se sprasujem ce res.

Zgodovina sprememb…

Zdaj ko je luna dokazala, kako enostavno je spravit en vecjih kripto projektov na niclo, se sprasujem, ce je to mozno tudi z nekaterimi drugimi projekti? samo vprasam, ne vem. Nekateri mal hecno komentirajo o tem na twitterju, pac spekulirajo. Kaj pravite vi? I dont know.

own nothing and be happy

:))

Ta koin coin se trguje zaradi bizarnosti situacije.

$LUNA Ok ok then! I just bought another 10000 with the 2 dollars remaining in BNB via Pancakeswap! Lets Go Brandon!! I mean Terra!! >D
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

own nothing and be happy

:))

Ta koin coin se trguje zaradi bizarnosti situacije.

$LUNA Ok ok then! I just bought another 10000 with the 2 dollars remaining in BNB via Pancakeswap! Lets Go Brandon!! I mean Terra!! >D

Obstaja velika moznost da bodo naredili fork in bo ta coin, ki se trguje zdaj popolnoma brez vrednosti..kaj menis, smo exit liquidity?

Ce se to zgodi z drugim ne bo trgovanja. Volume je na tretjem mestu, kdo ga manipulara nevem...to bo mem coin
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Ce se to zgodi z drugim ne bo trgovanja. Volume je na tretjem mestu, kdo ga manipulara nevem...to bo mem coin

Kateri bo mem coin luna ali luna 2?
Se pa strinjam, kdo bi hotel se trgovati ta coin, ze sedaj je zaupanje slo, sedaj je le manipulacija in spekulacija.

Mem coin = luna. Samo ocitno se trguje. Ne bi me presenetilo da gre na coinbase
Pac dog coin in shiba v enem
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

««
1048 / 1504
»»