» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1039 / 1576
»»

sentiš ::

Odposlala par prošenj za službo. Bilo je fino. Lepo se imejte, čau

mr_chai ::

Kje ste Luna boysi ? Kako lajf, pa to ?

pollynet ::

Tak ja, padi, do nafte... Pa, da bi mar prodal, magari z izgubo, neeee je treba it s Titanicom na dnu oceana. Če bi imel kaj več pameti, kot je imam bi raje v umetni gnoj investiral...

pollynet je izjavil:

Tak ja, padi, do nafte... Pa, da bi mar prodal, magari z izgubo, neeee je treba it s Titanicom na dnu oceana. Če bi imel kaj več pameti, kot je imam bi raje v umetni gnoj investiral...

vsaka šola neki stane

Kripto ::

Do 15k bo šlo počasi... Od 15k navzdol bodo padali kokosi. SMART money čaka na vstop pri 1k.
Wealth is mindset!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mr_chai ()

pollynet ::

mr_chai je izjavil:

pollynet je izjavil:

vsaka šola neki stane

Jp samo pri meni ne zaleže nobena šola,to je že drugi moj zafuran bull po katerem sem šel na dnu morja, pač sem The Bill. Če prav po drugi strani vesel, da je končno poknilo, poceni nakupi, ampak pojavi se vprašanje s čim? Ledvico?

vaščan ::

Jaz dcajam od 30k navzdol itak sem mal drobiža vrgel notr pri 33k pa nekaj altov kupim vsake tolk cajta ampak me vedno tko fajn v dobro voljo spravijo ko tko lepo pade čez par dni. Mesečni rsi ter tedenski rsi se bližata zgodovinskemu dnu nismo več daleč.

perci ::

Eno, vprasanje. Kdo od vas je za kripto penzijo (blizerian style) pripravljen nategnit par 10k ljudi?

Mato989 ::

perci je izjavil:

Eno, vprasanje. Kdo od vas je za kripto penzijo (blizerian style) pripravljen nategnit par 10k ljudi?

Odvisno kaj misliš z nategnit? Kot lagat da bo nekaj kar 100% veš da ne bo? To ne
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

To, ja. Edino procent lahko znižaš na 75.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

PersonaRuda ::

perci je izjavil:

Jaz ne. Raje skromno živim in pošteno, ter nisem nobenemu nič dolžen in imam miren spanec.

Drugače pa je ta lastnik Lune samo včeraj, ko je kovanec že naredil -99%, potegnil ven iz njega (zaslužil lastnik sam) minimalno 1 milijardo. Namreč število novih kovancev je bilo dodanih več kot 1,5 milijarda in če je to večina kupovala nekje okoli $1 je lastnik Lune samo včeraj zaslužil več kot milijardo. Lahko bi dobil nagrado za kriznega manegerja leta, kateri je v velikem padcu podjetja tik pred bankrotom še iztržil milijarde. Nekaj nemogočega, ampak on je dokazal, da je mogoče.

Valvoline ::

Kripto je idealna platforma za ponzijase, saj ze v osnovi je ves kripto ponzi. Najboljse pa je da ni nobenega fizicnega stika med ovcam ter lopova/kriptomesijo za cas strizenja. Top.

Miki N ::

Valvoline je izjavil:

Kripto je idealna platforma za ponzijase, saj ze v osnovi je ves kripto ponzi. Najboljse pa je da ni nobenega fizicnega stika med ovcam ter lopova/kriptomesijo za cas strizenja. Top.

Ja to je res, včasih je moral ponzijaš gledat v oči, ko je sral. So jih tudi učili na tistih njihovih "mrežnih seminarjih". Se pravi si saj neke socialne veščine za življenje pridobil, če že penzije ne.

perci je izjavil:

Hja, če ni 100%, potem vprašanje, kaj pa če se uresniči? Če opcija je, da dejansko tako bo, potem vprašanje koliko je to nategovanje, razen če zavajaš, da 100% bo ali 99% pa veš da je možnost 1%, 10%, 25% samo...

enemon ::

Pogled na blockfolio pa obudi spomin na januar 2018 ;((

Sicer pa koliko denarja sem izgubil mi ni problem še vreči 100EUR v Luno. Tak plan sem si že včeraj naredil. Izračun za moj vstop. 9 milijard $ (toliko je bil top marcetcap) deljeno število kovancev v obtoku deljeno 1000 = na današnji dan $0,0045 in sicer če do takrat ne bo delistan in če bo to dosegel v roku 2-3 mesecev. Torej, če julija/avgusta 2022 doseže pri 2 milijardah kovancev ceno $0,0045, jaz vstopim s 100EUR, če pa bo več kovancev pa spet naredim nove izračune in se potem odločim ali vstopim ali ne. Zakaj bom čakal vsaj 2 meseca? Da vidim, če bo delistan oz. če bodo objavili, da ga bodo začeli postno delistat z borz. Te ga pa ne kupim. Logično. In če bo julija/avgusta 2022 cena višja od $0,005 ga tudi ne kupim.

Zgodovina sprememb…

IgorCardanof ::

Eni izmed vas tukaj mate gambling addiction.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

PrihajaNodi ::

PersonaRuda je izjavil:

Sicer pa koliko denarja sem izgubil mi ni problem še vreči 100EUR v Luno. Tak plan sem si že včeraj naredil. Izračun za moj vstop. 9 milijard $ (toliko je bil top marcetcap) deljeno število kovancev v obtoku deljeno 1000 = na današnji dan $0,0045 in sicer če do takrat ne bo delistan in če bo to dosegel v roku 2-3 mesecev. Torej, če julija/avgusta 2022 doseže pri 2 milijardah kovancev ceno $0,0045, jaz vstopim s 100EUR, če pa bo več kovancev pa spet naredim nove izračune in se potem odločim ali vstopim ali ne. Zakaj bom čakal vsaj 2 meseca? Da vidim, če bo delistan oz. če bodo objavili, da ga bodo začeli postno delistat z borz. Te ga pa ne kupim. Logično. In če bo julija/avgusta 2022 cena višja od $0,005 ga tudi ne kupim.

LUna=Skycoin ti mas fetis na mrtve kovance
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Sparkxl ::

IgorCardanof je izjavil:

To ni gambling addiction, to je norost. Kripto zabava je zaključena že davno, samo eni se ne morejo sprijazniti s tem. Ni ga enega indikatorja ki bi nakazoval, da se bo na makro ravni kaj obrnili v pozitivno v bližnji prihodnosti. Črni oblaki so se začeli nabirati lani jeseni. Jaz sem takrat izstopil, pobral čudovite dobiške.
Večina vas tukaj se ob šloganju zanašate na neke linije, preteklost in upanje.
Realnost, velika slika pa je taka: prvo je potrebno sprejeti dejstvo da je kripto najbolj rizična naložba kaj jih je. In take v hudih časih prve odletijo. Pozabite pravljice o svetovni prevladi. To je kazino. Pika.
Najbolj pomembno je, pa tega noben ne vidi, kripto trg je nastal v času neverjetne gospodarske rasti zadnjih 12 let. V takih časih rizične naložbe cvetijo.
Prvo so ceno navzgor poganjali entuzijasti, potem raja, nazadnje institucije. Šele te so omogočile rast, ki smo jo videli zadnje 2 leti.
Pred nami so hudi časi. Katera inštitucija pri zdravi pameti bo v takšnih časih vlagala v kripto? Nobena. Raja? Noben, ker večina se jih je nafookala. Kdo ostane? Entuzijasti, z upanjem in sanjami, kako bo šel btc glih zdaj na 1 mio. In cene valut bodo temu primerne naslednjih mnogo let.
Manjka vam stik z realnostjo. Preveč ste skoncentrirani v kripto trg in ne opazite kaj se dogaja okoli njega.

Aja ne vem če ste opazili novico včeraj, coinbase pravi da lahko poberejo vso imetje vlagateljev v primeru propada borze.
Če to ni znak da speeesdi vun iz kripta, potem res ne vem kaj je. Pri ostalih menjalnicah verjetno ni nič drugače. In mnogo njih bo šlo po gobe

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Sparkxl ()

kow ::

strawman je izjavil:

Upam da ta cikel umre stakeanje brez sodelovanja v konsenzu, saj le napihuje balon.

Se strinjam.

Je pa tale padec dober opomnik, da smo ravno zato prisli v kripto. Ker je nesmiselen stablecoin, sedaj propadel in ni nobenih bailoutov.
Umrl je nenadne in hitre smrti, kot se spodobi.

Lahko pa si preberete tale clanek:
https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/cent...

Popolno nasprotje.

PrihajaNodi je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

LUna=Skycoin ti mas fetis na mrtve kovance

+1 :)

TRUE :D

IgorCardanof je izjavil:

Se strinjam. Zato tudi tak bias za vlaganje v "all or nothing" kovance in zetone, ker zelijo na hitro obogateti.

delavec44 ::

Kako lahko borza kar tako propade? Torej brez vdora, kraje ali kaj podobnega. Saj nimajo nobenih stroškov ali rizika, samo fee-je pobirajo.

Ker borze niso nujno samo borze. Zahodne so verjetno dobro regulirane, bogve kako je z azijskimi ipd.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

delavec44 ::

Samo če gre coinbase, gre potem tudi USDC, ki ga vsi tukaj hvalite kot najbolj varen stable?

Naceloma je USDC podprt s pravimi dolarji oziroma z varnimi likvidnimi instrumenti. Ce sta posla locena, je odgovor na tvoje vprasanje: NE.

Mato989 je izjavil:

perci je izjavil:

Hja, če ni 100%, potem vprašanje, kaj pa če se uresniči? Če opcija je, da dejansko tako bo, potem vprašanje koliko je to nategovanje, razen če zavajaš, da 100% bo ali 99% pa veš da je možnost 1%, 10%, 25% samo...

Zato pa sprašujem, ker me zanima, kje je tista verjetnost, ki ti opere vest.

IL_DIAVOLO ::

Dejansko gremo na 20k wtf
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

kow je izjavil:

Ker borze niso nujno samo borze. Zahodne so verjetno dobro regulirane, bogve kako je z azijskimi ipd.

Verjetno dobro regulirane? Ti so malo na hece? Regulirane so točno 0, tako tako kot celi kripto trg

Coinbase je gotovo reguliran kot firma, ki je na borzi in izdaja SEC porocila vsako cetrtletje. Ce notri nekaj napisejo, mora tisto biti resnicno.
Ali pa bo sel menedzment v jeco.

Pricakujem, da bo kmalu kaksen vecji BTC odboj. Tudi, ce gremo se veliko navzdol.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Če bi bilo to tako enostavno, v zgodovini nebi propadla nobena firma in vlagatelji bi vedno dobili denar nazaj. Realnost pa ni taka. odboji sigurno bodo, ampak pot je jasno začrtana navzdol, precej globlje od 20k.

Nikjer nisem napisal, da je enostavno, zato sem tudi uporabil besedo "naceloma". Pravim le, da v teoriji, je USDC varen in ni vezan na usodo coinbasea.

Anney ::

Kaj se s Tether-om dogaja?
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

To bo zanimivo gledati kdo bo v tem masakru ogromno povecal svoj delez btc in etra.

Anney ::

Zgleda bo pravi masaker na komplet marketu. Kje je poden?
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Neon87 ::

Kaj pomeni da je USDT padel na 0.975$? Prodat vse dokler je še čas, kljub temu da je izguba -70%?

Je se kaj upanja za tero?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Neon87 je izjavil:

Kaj pomeni da je USDT padel na 0.975$? Prodat vse dokler je še čas, kljub temu da je izguba -70%?

PRODAJ!

FireSnack ::

Dokler ne prodaš, ne izgubiš. In jaz nikoli nisem bil luzer in nikoli ne bom! Privoščljivci tipa Mato in Valvoline pa odjebite in naj se vam vrne vse kot bumerang.
Preprodajalec NFT umetnin

WhiteAngel ::

Sparkxl je izjavil:

Če bi bilo to tako enostavno, v zgodovini nebi propadla nobena firma in vlagatelji bi vedno dobili denar nazaj. Realnost pa ni taka. odboji sigurno bodo, ampak pot je jasno začrtana navzdol, precej globlje od 20k.

Kaj nižje kot 25k eur ne bo šlo. Trend za zadnjih n let pravi tole:

Tole bo problem na jesen:
https://www.rtvslo.si/svet/azija-z-ocea...

Kovid bo spet udaru skup z inflacijo...

WhiteAngel je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

Po bitconnect farsi je šel btc -50 posto. Kar poglej si datume. Tako da bo btc nekje med 10 in 20k
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

IgorCardanof ::

Tkole na hitro:

Si na logaritmični skali, kar pomeni da samo mala glavica pade pod to črto, to pomeni 10-20-30% nižje cene. Da si upaš rečt, da je potem pri 25k meja, optimistično.
Druga stvar, če gledamoo prav to črto, ki si jo potegnil, se je ničkolikrat zgodilo, da je sel graf krepko pod to črto. Krepko pod to črto bi sedaj pomenil tudi 10k na BTC recimo.

Tako da ja, ne pove ti prav dosti.

Tretja stvar mogoče še. Ta črta je potegnjena v obdobju neskončnega printanja denarja. Vprašanje ali bo veljala tudi v večletni hudi gospodarski krizi.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Anney je izjavil:

Zgleda bo pravi masaker na komplet marketu. Kje je poden?

Pravi masaker bo šele ko se začnejo margin calli za velike ribe. In btc je zdaj točno v tem območju.
Zapomnite si, menjalnice bodo padale kot domine.
Kje je poden? Pomoje na ravneh leta 2019 oz še nižje, če bo folk preveč prodajal zaradi straha

Prebranac ::

Pozdravljeni pubeci. Štrika na žalost nisem še nabavil v Jageru. So pa popusti baje. Do 21 k se splača čakat. Zna se odbit. No vsaj moje mnenje je tako. Prodal nisem nič. Čakam do 2025 ker dinarou ne rabim, saj so nepremičnine precenjene, socialna pa več da.

IL_DIAVOLO ::

WhiteAngel je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

Pogovarjamo se v dolarjih.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

WhiteAngel je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

Aha...to že poslušamo od 60k dalje.

En dober indikator zadnje čase za kripto trg so delnice podjetij v tem biznisu. Kripto sledi gibanju delnic. Poglejte malo kam so šle te delnice zadnjih par dni

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Sparkxl ()

PrihajaNodi je izjavil:

Je se kaj upanja za tero?

Ne.

Prebranac ::

Lahko rišeš grafe in obračaš skale na log 10. Nihče ne ve. Jaz samo upam...

perci je izjavil:

Stvar definicije natega. UST imo sploh ni bil nateg. Zadeva je bila popolnoma transparentna.
««
1039 / 1576
»»