» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
966 / 1556
»»

Jagdpanter ::

IgorCardanof ::

@FireSnack, lahko skupino delimo se med ostale, oziroma ce ne, a lahko tu objavimo vsaj kaksne calle, ki jih objavis?
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

PrihajaNodi ::

Jaz bi se pridruzil grupi klga kontaktiram
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Pisi Firesnacku na ZS, mas tko najvecje moznosti pomoje, da te sprejme.
Ne odgovarjam na DM.

FireSnack ::

34,2% gor od dna kjer smo kupovali. Hura!!!!
Preprodajalec NFT umetnin

IL_DIAVOLO ::

Se vedno se najde folk, ki verjame tema 2 trolloma? Lol
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO je izjavil:

Vsi projekti, ki si jih na polno shillal 3-4 mesece nazaj, so danes 70%+ od vrha. Nftji ki si jih kupoval pa pri 0. Naj zacetniki raje poslusajo tebe ali nekoga, ki ti bo za ziher povedal kak 30-40-50% play?
Ne odgovarjam na DM.

Blue30 ::

IgorCardanof je izjavil:

Blue30 je izjavil:

Je kdo že dobil MYNFT tokene iz Vlaunch-a?

Sem dobil in tudi ze prodal. Zacetni vlozek ne povrnjen, ves ostal vesting pa le plus.

Pa resno sprasujem :D

Kam si jih dobil sploh oz. kje?

IgorCardanof je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Vsi projekti, ki si jih na polno shillal 3-4 mesece nazaj, so danes 70%+ od vrha. Nftji ki si jih kupoval pa pri 0. Naj zacetniki raje poslusajo tebe ali nekoga, ki ti bo za ziher povedal kak 30-40-50% play?

Veliko pametnejši od mene so v podobnem polozaju in to sploh ni tezava, ce ima kovanec utility.

Poročam, ko jemljem ven, nic več ko akumuliram :D
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Mato989 ::

IgorCardanof je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Neumna teza ki jo postavljaš tukaj pa še nov račun si...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato, si prodal tvojega 0.3 BTC pri 70k in odplačal kredit za garsonjero? Nisi. Eto vidiš. Sem jaz prodal pri okoli 65k in kupil na 32k? Sem. Eto vidiš zdaj.

Ma ne mislim se kregat tu. Ne bom več sploh dal nobenega nasveta v tej temi!!! Bye!

E daj nea hodi no

Kaj si ga kdaj dal? Haha lmao
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO je izjavil:

Je dal v private chat tu na forumu. V chat v katerega ste bli vsi vabljeni takrat ko je bil narejen, pa ni bilo nobenega zanimanja. Še več, samo kritike.
Ne odgovarjam na DM.

Mato989 ::

FireSnack je izjavil:

Mato, si prodal tvojega 0.3 BTC pri 70k in odplačal kredit za garsonjero? Nisi. Eto vidiš. Sem jaz prodal pri okoli 65k in kupil na 32k? Sem. Eto vidiš zdaj.

Ma ne mislim se kregat tu. Ne bom več sploh dal nobenega nasveta v tej temi!!! Bye!

Vse kar si napisal je narobe glede mene, to kar si pa ti kao nardil je pa itak laz
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

blink ::

Eno vprasanje glede stroskov menjav:
V ledger nano sem testno izmenjal 0.02 ETH v DAI stablecoin. Pise, da je bila cca. 5 eur transakcija, 15 eur network fee, v DAI pa se nahaja $34 (30 eur).

Kako to, da so tako visoki stroski transakcij? Je to odvisno od vrste networka, ponudnika menjave, borze..? Kako je pri vecjih zneskih s temi stroski npr. da menjas 1 ali 2 ETH? Verjetno ne znasajo 40% kot v zgornjem primeru?

Odvisno. Ocitno je bila narejena menjava na ethereum omrezju, ki je seveda izjemno drag. Z 20 evri stroskov si prisel se zelo poceni cez.

Cena transakcije (omrezja) bo ista, ne glede na kolicina. Provizija pa se seveda zaracuna klasicno. Na uniswapu denimo, ce menjas sam, je fee 0.3% + stroski transakcije.
Ne odgovarjam na DM.

Kodrnusa ::

A ni po novem, da lahko nakazujemo sepa na Binance. Ne najdem kje je to? Mi ponudi samo advance cash neki, pa se ne mislim na to registrirat. Ali je kaka opcija, ali samo kreditna oziroma preko Bitstampa pol?

Kodrnusa je izjavil:

A ni po novem, da lahko nakazujemo sepa na Binance. Ne najdem kje je to? Mi ponudi samo advance cash neki, pa se ne mislim na to registrirat. Ali je kaka opcija, ali samo kreditna oziroma preko Bitstampa pol?

Nevem ce je to ze live za vse. Ampak bo v kratkem na voljo spet.
Ne odgovarjam na DM.

AdaTezusova ::

Carl kupil nov avto. pa ne tistga, ki ga je kupil pred nekaj dnevi. Zdaj naj bi bil se en novejsi. Lol, dobr mu gre.

Sem tudi jaz kupil nov avto. Rabljeno Dacio letnik 2013, 170.000 prevoženih kilometrov, lepo ohranjena. Pa o tem noben ne piše?
Ne odgovarjam na DM.

Ja, ok, ampak to ni vazn. Vazn je, ce se ti pocutis zdaj bolj bogatega ali ne? Ce ne, potem kaj je point tega vsega. lol, malo za hec, mogoce je boljsa taktika kupit drage superge in porabit manj denarja kot pa kupit avto nizje klase in se pocutit kot delavec iz fabrike?

Jagdpanter je izjavil:

In kaj jim je predsednik odgovoril na svojem tvitterju?
https://twitter.com/nayibbukele/status/...

_wtf_ ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

spomnim se, da je dal kadeno. sicer ne vem ali firesnack ali seniordev. čeprav je najbrž to eden in isti osebek :)

Kdaj in kje je dal Kadeno?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Kdaj in kje je dal Kadeno?

v začetku novembra enkrat

Na ATH-ju?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Na ATH-ju?

6-7.11. in ne ni naredilo x100. itak je mimo :)

Ah hebes to sm mislu da je v startu.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

btc se je dotaknil prve zgornje vijolicne trend crte, zgoraj je tudi modra dnevna MA in 2. vijolicna crtkana crta. Zdaj je vikend, cme ne dela in zato boti rulajo, to pomeni vecja nepredvidljivost, do ponedeljka.

LeQuack ::

Do 100k!
Quack !

Ja v bullu smo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

LeQuack je izjavil:

Do 100k!

Tudi Carl sanja o 100k. Jaz pa pravim, Eee moj Carl! Poglej okrog sebe. Tisto, kar si sanjal, si ze dosegel. Si ze bogat, ful, vec kot si zamisljal. mission accomplished! Ze dosegel, kar si hotu. Ne zdej goljufat, ces da nisi zadovoljen.

Anney ::

AdaTezusova je izjavil:

btc se je dotaknil prve zgornje vijolicne trend crte, zgoraj je tudi modra dnevna MA in 2. vijolicna crtkana crta. Zdaj je vikend, cme ne dela in zato boti rulajo, to pomeni vecja nepredvidljivost, do ponedeljka.

Kje si smučal danes? Mi deluje kot po južnem snegu, s plugom.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Povejte, kakšno je vaše stališče do NFT-jev, meni osebno je to kr neki, ampak dejansko folk ta kr neki kupuje, zdaj me pa matra, da bi jaz probal to, me pa skrbi, da ne bi samo spušil keša na fee-jih. Se sploh splača probat to, bolj za hec, kot za res, vem, da ni važna vsebina, važno je kdor ga izdela in publiciteta okrog njega, ampak vseeno me matra, mogoč pa se najde kak butl, ki bo kupil, commission royalties nastavim na 10%. Kaj porečete, škoda časa in denarja ali?

Anney je izjavil:

AdaTezusova je izjavil:

Kje si smučal danes? Mi deluje kot po južnem snegu, s plugom.

Nazadnje sem smucal, se niti ne spomnem kdaj, je bilo ze toliko let nazaj. Ampak ne vem kaj ima to s kriptom, morda kaka interna fora, ki jo ne razumem?

Kar se tice nft, ne spremljam, ker to je lahko tudi pranje denarja. Verjetno stevilni kupujejo sami od sebe in pumpajo cene, naivnezi pa mislijo, vau,. Sej mogoce pa res, ampak jaz mal dvomim.

Zgodovina sprememb…

Verjetno so tudi taki primeri, ampak pravo vprasanje je koliko je v resnici procentov od vseh prodanih nft, resnicnih, brez pranja denarja. Drgac pa je tudi v casinu in loteriji kar nekaj dobitnikov milijonov. Verjamem, da je pri nft nekoliko vec sans, ampak trg nftjev se mi zdi preplavljen z nftji in mors imet tudi mal srece, da te kdo sploh opazi, kaj sele ponudi milijone.

TheMentor ::

Enkrat sem že shillal AZERO tukaj.

Sedaj se trejda.

Kar dobro deluje v tem marketu

https://www.mexc.com/exchange/AZERO_USDT

https://research.blackdragon.io/portfol...

Morda nasldnji AVAX, SOL, ETH? Najbrš se nobenmu niti sanja ne, da lahko to nardi kej tazga v tem trenutku. Ampak je pa šansa :)

AdaTezusova je izjavil:

Verjetno so tudi taki primeri, ampak pravo vprasanje je koliko je v resnici procentov od vseh prodanih nft, resnicnih, brez pranja denarja. Drgac pa je tudi v casinu in loteriji kar nekaj dobitnikov milijonov. Verjamem, da je pri nft nekoliko vec sans, ampak trg nftjev se mi zdi preplavljen z nftji in mors imet tudi mal srece, da te kdo sploh opazi, kaj sele ponudi milijone.

Ja meni se tudi zdi, da je trg prenasičen in, da je samo hype velik, outajo se samo tisti redki primeri, ki se jim vserje.

INVICTRA ::

20K$ sem vrgo v LuckyBlock. Zamudo sem 10x ampak sem prepričan, da še bo vsaj 2x naredo :D
Dršte pesti.

Lucky

Lucky

Jagdpanter je izjavil:

Povejte, kakšno je vaše stališče do NFT-jev, meni osebno je to kr neki, ampak dejansko folk ta kr neki kupuje, zdaj me pa matra, da bi jaz probal to, me pa skrbi, da ne bi samo spušil keša na fee-jih. Se sploh splača probat to, bolj za hec, kot za res, vem, da ni važna vsebina, važno je kdor ga izdela in publiciteta okrog njega, ampak vseeno me matra, mogoč pa se najde kak butl, ki bo kupil, commission royalties nastavim na 10%. Kaj porečete, škoda časa in denarja ali?

Black Douga so kar zraven vzeli :D:D:D

TheMentor je izjavil:

Enkrat sem že shillal AZERO tukaj.

Sedaj se trejda.

Kar dobro deluje v tem marketu

https://www.mexc.com/exchange/AZERO_USDT

https://research.blackdragon.io/portfol...

Morda nasldnji AVAX, SOL, ETH? Najbrš se nobenmu niti sanja ne, da lahko to nardi kej tazga v tem trenutku. Ampak je pa šansa :)

Dej drugic mal prej, v icotu
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

mAXTER ::

Sem se smejal prejle ko je Kaiser v enem intervjuju izjavil da je "techical analysis" isto kot astrologija za moske, ces za nazaj je vsak pameten a vnaprej se pa nobenmu sanja ne:))

INVICTRA ::

Trade#1
"Hiter prodat in nazaj kupit čez 1h"

Pri teh kovancih kot je LuckyBlock na BSC te tako udarijo če prodaš. Kr 12% ti odbije :/

44% gor od zadnje investicije.

Veste kaj pomeni, ce gre xtz gor vec kot 10% v enem dnevu.
Ne odgovarjam na DM.

Nek obdarjen afroameričan je prodal NFT 3D model lastnega tiča za 17 mio dolarjev. Svašta.

FireSnack je izjavil:

Nek obdarjen afroameričan je prodal NFT 3D model lastnega tiča za 17 mio dolarjev. Svašta.

Nisi pa napisal, da ga lahko lastnik nftja 1x na mesec uporabi pravo verzijo le tega. Tako da prodat se za 17m$ dolarjev je imo kar slabo.
Ne odgovarjam na DM.

Da ne bo kdo tega verjel...
««
966 / 1556
»»