» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
918 / 1559
»»

Jagdpanter ::

Ja pa Igor ni hin.

Grichka je umrl, naj počiva u miru, prekmalo odšel. Popolnoma neškodljiv.

Zgodovina sprememb…

Blue30 ::

Jagdpanter je izjavil:

Ja pa Igor ni hin.

??

Blue30 je izjavil:

Jagdpanter je izjavil:

Ja pa Igor ni hin.

??

Ne poznaš Bogdanof ?

Ehh pa ne obaaaa...

Grichka je žviznil, od Covid 19.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::

Jagdpanter je izjavil:

Ja pa Igor ni hin.

???
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Stari, kdor ne pozna brata Bogdanoff, bi moral biti tepen, do gola kost, oziroma, do kri na beton....

Prebranac ::

Jagdpanter je izjavil:

Stari, kdor ne pozna brata Bogdanoff, bi moral biti tepen, do gola kost, oziroma, do kri na beton....

Oba sta prebolevala covid. V francoščini so novice.

Genetika ne zataji.

Zgodovina sprememb…

Neee, oba noo, edini pravi vir memov :'(

Prebranac je izjavil:

Jagdpanter je izjavil:

Oba sta prebolevala covid. V francoščini so novice.

Genetika ne zataji.

Iz nebes sedaj flash crashata

KakoLepo ::

A drgac veste, da je btc pod dnevnimi in tedenskimi moving average crtami? Sej bi bil rad optimist ampak vseen, mal realnosti. Drgac ne vem kaj bo s kriptom pa ceno. Francis neki prav, da je odvisno od tega kako krizo bodo zeleli narest v letu 2022, lahk da bo samo manjsi dip do njegove trend crte, v skrajnem primeru pa lahko dost pade. Ne vem, ne zelim prevec spekulirat. V glavnem, dokler je pod dnevnimi in tedenskimi MA crtami, ni neki ful optimisticno.

Pa, kaj to od plastike, all? Pol pa pravijo, kaki kinderšpil je Covid19...

KakoLepo je izjavil:

A drgac veste, da je btc pod dnevnimi in tedenskimi moving average crtami? Sej bi bil rad optimist ampak vseen, mal realnosti. Drgac ne vem kaj bo s kriptom pa ceno. Francis neki prav, da je odvisno od tega kako krizo bodo zeleli narest v letu 2022, lahk da bo samo manjsi dip do njegove trend crte, v skrajnem primeru pa lahko dost pade. Ne vem, ne zelim prevec spekulirat. V glavnem, dokler je pod dnevnimi in tedenskimi MA crtami, ni neki ful optimisticno.

Vemo. Že od sredine decembra. Ampak držimo pesti, da vsaj kaj zaslužimo sedaj s p n d shitcoinov. Povem vam, da bo od danes naprej vsaka srečka dobitna. Kamorkoli zabijete usdt bo plus, tudi če 2%.

Jagdpanter je izjavil:

A nista izjavila, da nikol nista imela plasticnih operacij? Ne vem no.
Igor and Grichka Bogdanoff @ Wikipedia

Najhuje je to, da najprej , nohomo, nista zgledala slabo.

Ampak včasih, očitno moraš bit freak, da uspeš...

Zgodovina sprememb…

Jagdpanter je izjavil:

???
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Sem cepljen, prosim lepo...

zelenobeli ::

PrihajaNodi je izjavil:

Kera pumpa xtza

Pa ker bumbar si ti. 10% rasti, ti se pa zmer morš dret kera pumpa. Dj ne trolej!

Jo

Kaj mislite, da je padlo, ker sta Bogdanova čmeknila?

Jaz bom, kupo, vi pa kako čte...
.

Zgodovina sprememb…

49106 ::

Spet flashcrash kmalu po pumpi Tezosa :))

49106 je izjavil:

Spet flashcrash kmalu po pumpi Tezosa :))

Ali pa po novici o smrti zadnjega princa bogdanoff.

Jap. Standard. Zabijmo sedaj v vse kar nima perspektive, ker bodo kiti počasi pričeli s premiki premoženja. Najprej so na vrsti azijci ponoči. Predlagam, da ne grete spat...

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda ::

Jagdpanter je izjavil:

Ona dva sta bila pionirja v plastičnih operacijah in botoksa. Rezultat je viden:

Push it to the limit.

Jah nic, pocakat na naslednji btc halving. Francis je sicer makro bull, ampak pustmo zdaj to. On itak ne smirgla teh moving average. Dejmo mal zgodovine, bear market leta 2014 je prinesel 86,6 procentov popravka. Potem naslednji bear market leta 2018 je prinesel 83 procentov popravka. Kdaj bo naslednji bear market in koliko procentov pa ne vem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: KakoLepo ()

_wtf_ ::

KakoLepo je izjavil:

Jah nic, pocakat na naslednji btc halving. Francis je sicer makro bull, ampak pustmo zdaj to. On itak ne smirgla teh moving average. Dejmo mal zgodovine, bear market leta 2014 je prinesel 86,6 procentov popravka. Potem naslednji bear market leta 2018 je prinesel 83 procentov popravka. Kdaj bo naslednji bear market in koliko procentov pa ne vem.

se ponavlja vsake 4leta?

Do zdaj se je na priblizno vsake 4 leta, oziroma dno doseze nekaj casa pred tem, mogoce eno leto pred halvingom. Kako bo v prihodnje pa ne vem.

Zgodovina sprememb…

endelin ::

Ma kdo bo čakal 4 leta:P

Meseca maja bo minilo 2 leti od halvinga 2020. Ce bi se zgodovina ponovila, bi bilo dno dosezeno nekje leta 2023, halving 2024? torej cez morda eno leto, tudi bear market 2018 je trajal 1 leto in dosegel dno. Ampak to so samo spekulacije, ne zelim nic napovedovat. Res nimam pojma kaj bo s kriptom, regulacijami itd.

Zgodovina sprememb…

endelin je izjavil:

Ma kdo bo čakal 4 leta:P

Zakaj pa nisi obdrzal curve daota?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

BorutO ::

FireSnack je izjavil:

BorutO's portfolio 2021: +9000%

Spremljajte BorutO na Twitchu nujno! Top donator: Tine2000 (50.000€)

Ah, nimam jaz časa za igre več ... mam majhnega otroka s posebnimi potrebami, tak da ... ni časa za igre preveč. Niti nimam twitch računa. Sem pa opazil, da nas je kar nekaj modelov na netu s tem imenom. :P

Vem, da vas dost folka tukaj spremlja Elona, da ima tudi tukaj nekaj obozevalcev. Je med drugim tudi nekako povezan s kripto trgom. Kot zanimivost ste vedeli, da na wikipediji pise, da je Elon mUsk privrzenec teorije, da zivimo v simulirani resnicnosti? Na to teorijo sem slucajno naletel, ko sem odkril, da je znanstvenik, ki dela za NASA, Dr. Richard J. Terrile mnenja, da zivimo v simuliranem hologramu. Dr. Terrile ze od leta 1977 odkriva vesolje prek voyager 1 in voyager 2, med drugim je odkril tudi lune saturna, urana in neptuna. Ali bo sel Musk po njegovi poti odkrivanja vesolja?

Elon omenjen na prvem linku
Simulation hypothesis @ Wikipedia
Richard J. Terrile @ Wikipedia

Ne. Misk je nastavljanec globalistov. Dalec od Nikole Tesle
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Ne vem. Mogoce. Ampak o tej simulirani resnicnosti (iluziji) so govorili ze odkar obstajajo zapisi. Stare kulture. Kako so vedeli? Nekateri pravijo, da obstajajo fraktali, da so atomi v bistvu pomanjsani deli vesolja in potem teli samani ali kaj so lahko znotraj sebe spoznajo cel univerzum? Ne vem. Cudno vse skupaj, pa kako tega prej nisem vedel? Pa ne mi rect, da ste vi kao to ze prej vedeli. Ce ste, vsa cast vam. Ok, nazaj k kripto pogovorom.

Zgodovina sprememb…

kow ::

Lepo, da si nehal bloditi in se vrnil h kriptu. Hvala!

Drugace pa kar dolgocasen trg trenutno. Sideways.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

ajfon ::

https://twitter.com/vechainofficial/sta...

pobi, ko bo vet začeu pumpat, bote vsi :'( da niste kupli pod 0.1$

aja, check VET/ETH weekly.

Neon87 ::

Kaj mislite o CSPR? https://coinmarketcap.com/currencies/ca...
POS, zanimivo ime, ni še na Binance\Coinbase,...

Jerry000 ::

Trg je res dolgočasen. Začne že dobro kazati, vse zeleno, drugi dan konkreten padec potem pa ponovi vse to 100x. Nekako lebdimo na isti točki z velikio nihanj. Ampak mam upanje da še kikne gor na zeleno lepo proti ATH

Mato989 ::

Jerry000 je izjavil:

Trg je res dolgočasen. Začne že dobro kazati, vse zeleno, drugi dan konkreten padec potem pa ponovi vse to 100x. Nekako lebdimo na isti točki z velikio nihanj. Ampak mam upanje da še kikne gor na zeleno lepo proti ATH

Jap, točno to, ampak tisto sekundo ko bom pa jaz prestavil keš na bota da bi mi med tem nihanjem delal profit bo pa šlo vse gor ali dol 15% :))
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Machete ::

FTM dečki. Enemu sem ga predlagal mesec, dva nazaj, itak me takrat ni poslušal.
Spet ga imam premalo.. (ta večni fomo).
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

dope1337 ::

Machete je izjavil:

FTM dečki. Enemu sem ga predlagal mesec, dva nazaj, itak me takrat ni poslušal.
Spet ga imam premalo.. (ta večni fomo).

Pretvori 50% FTMja v TOMB (ima peg na FTM - ne bo padu pod 1:1 nic bat) na tomb.finance, pa lahko farmas ~150% apr
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: dope1337 ()

Machete ::

Hvala za predlog. Bom pogledal ko utegnem. Sliši se fantomastično.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

johnnyyy ::

Jerry000 je izjavil:

Huh, sam težko verjamem v to. Zdi se mi da je dominanca BTC padla prenizko (37.5%), da bi lahko šel BTC na nov ATH brez nekega padca, kjer se alti usujejo in BTC dobi na dominanci.

dope1337 ::

Machete je izjavil:

Hvala za predlog. Bom pogledal ko utegnem. Sliši se fantomastično.

Preber si dokumentacijo (res priporočam) in boš izvedel, da je še bolj fantastično :D Mehanizem, za zagotavljanje pega (cilj je celo 1:2 FTM/TOMB) je genialen. Priporočam ti, da razpršiš sredstva med FTM/TOMB LP (~150% APR), FTM/TSHARE (~300% APR) in TSHARE singe sided staking (~400-700% APR). Osebno imam 25/25/50, ker TSHARE single sided staking ne printa vsak EPOCH (odvisno od TWAPa ter zadolzenosti zakladnice).

Preberi si, je res zabaven sistem xD

P.S. Autocompounding je mogoc na reaper/beef/grim (trenutno ne, ker so jim exploital smart contract pred kratkim -$260M). Vsi pa vemo, kako je v DeFiju ... shit happens, way to often. Priporocam rocno compoundanje, pa magari dobis na ta racun kaksen % manj APY.

Več tukaj: https://beta.tomb.finance (beta je stabilna, lahko pa greš na staro verzijo, katere link je na vrhu strani).
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: dope1337 ()

Mato: a resno razmišljaš o botu

vaščan ::

johnnyyy je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Huh, sam težko verjamem v to. Zdi se mi da je dominanca BTC padla prenizko (37.5%), da bi lahko šel BTC na nov ATH brez nekega padca, kjer se alti usujejo in BTC dobi na dominanci.

Btc je mal problematičn ker ima kar velik delež trga. In vsi ga gledajo kaj bo naredil a retail noče metat keša vanj. Čeprav vse kaže na bull za btc. stoch na dnevenem in tedenskem je lepo na dnu borze so v ath us10y gre gor, nekateri alti šibajo gor zaostaja samo še btc da zaštarta run. Nekaj se kuha. Možno pa da prej še mal dropne zarad dominance bomo vidl.

Jerry000 ::

Mato989 je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Jap, točno to, ampak tisto sekundo ko bom pa jaz prestavil keš na bota da bi mi med tem nihanjem delal profit bo pa šlo vse gor ali dol 15% :))

Haha jaz vedno ko sem kupil je prvo padlo vse, dons niti ne upam kupit kaj da "ne zrušim" trga :D

johnnyyy ::

vaščan je izjavil:

johnnyyy je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Btc je mal problematičn ker ima kar velik delež trga. In vsi ga gledajo kaj bo naredil a retail noče metat keša vanj. Čeprav vse kaže na bull za btc. stoch na dnevenem in tedenskem je lepo na dnu borze so v ath us10y gre gor, nekateri alti šibajo gor zaostaja samo še btc da zaštarta run. Nekaj se kuha. Možno pa da prej še mal dropne zarad dominance bomo vidl.

Seveda. Kaže na bull, vendar me moti dominanca in MC. Težko si predstavljam da bi pri runu BTCja alti obstali ali padli - bolj mi deluje da bodo šli v nebo. S tem se BTCju dominanca ne bo večala ampak manjšala. Pri $72k in 30% BTC dominance znaša MC $4.5E12 kar se mi zdi ogromno (prejšnji vrh $3E12).

A bo pol bull al ne?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

XRPNERD ::

KakoLepo je izjavil:

Po tej logiki ne kupiš nobenega dipa, pač pa vedno odpreš pozicijo prepozno in te potegne nazaj 20-30 %.

IL_DIAVOLO ::

Kupis, ko se ti to splača. Ce se gre dol 10%, je nepomemben podatek za DCA.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Anney ::

PrihajaNodi je izjavil:

A bo pol bull al ne?

Bo, q2.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Mah dominanca je precej nizko.
Neke generalne pumpe altov ne pričakujte.
««
918 / 1559
»»