» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
863 / 1504
»»

kow ::

ETH-BTC

Edorta ::

kow je izjavil:

ETH-BTC

Posledično sem nabrala nekoliko preveč BTC za moj okus.

chrush ::

Kakšno taktiko uberete, ko trgujete s Fan Tokeni? Ali se v štartu prodaja samo narudarjene tokene, ali jih kupite in nato prodate? Danes namreč na Binance izide Santos token in bi se malo poigral. Kolikor sem gledal grafe ostalih Fan tokenov, se v prvih minutah zgodi vse, potem pa je bolj ali manj token neuporaben.
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers

PrimoZ_ ::

PrimoZ_ je izjavil:

Dajmo dajmo roke v zrak.
Na luno pelje kripto vlak.

Upam da ste na ETH vlaku.
Ali ste padli pod vpliv tukajšnjih negativcev?

IL_DIAVOLO ::

Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

PrimoZ_ je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Dajmo dajmo roke v zrak.

Dvomim, da obstaja resen kriptas, ki ni na eth vlaku...

Edorta ::

PrimoZ_ je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Dajmo dajmo roke v zrak.

Gre za bipolarni disorder v odvisnosti od trga. Na dolgi rok se ustali v depresiji in negativizmu. Pač posledica trgovanja. Večina jih temu podleže, in se iz tega ne gre norčevati. Zdravljenje je težavno in možno samo v dolgotrajnem bikovskem trendu, vendar že najmanjši popravek navzdol zelo rad izniči okrevanje.

l0g1t3ch ::

No tukaj imaš razne Warkraft in Nodije, ki se že 1 mesec derejo da bo vse propadlo in da gremo v poden.

Bi rekel da delajo v svojo korist, da ceneje dokupijo ;)

Soroksari ::

chrush je izjavil:

Kakšno taktiko uberete, ko trgujete s Fan Tokeni? Ali se v štartu prodaja samo narudarjene tokene, ali jih kupite in nato prodate? Danes namreč na Binance izide Santos token in bi se malo poigral. Kolikor sem gledal grafe ostalih Fan tokenov, se v prvih minutah zgodi vse, potem pa je bolj ali manj token neuporaben.

Klasišna pumpa, ko pride kaj na Binance (ali novi coin ali novo listanje coina). Torej če želiš kupovati nikar prvih par minut in obratno če hočeš prodati.

Poglej si grafe prejšnjih coinov od Binance Launchpool/Launchpad in boš videl pri vseh podobno.

Apofis ::

chrush je izjavil:

Lohk jih daš med favoritse in jih spremljaš ter obenem spremljaš fuzbal in čakaš kdaj bo kak odmeven prestop :)

WaterBoy ::

Zdravo

Imam vprašanje glede crypto.com.
Preko telefona sem si ustvaril račun z mailom in pascode. DO sem brez problema in vse deluje.
Zanima me pa kako se na menjalnico loginam na računalniku?

hvala

https://crypto.com/exchange/
Klikni Sign Up in nato continue as App user. Potem si kreiraš geslo in je to to.

dope1337 ::

https://twitter.com/ZigZagExchange/stat...

Zadnji stavek je ključen.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

WaterBoy ::

chrush je izjavil:

https://crypto.com/exchange/
Klikni Sign Up in nato continue as App user. Potem si kreiraš geslo in je to to.

Super. Hvala lepa

Malner ::

ETH gre približno na ATH. Zadnje čase so sam bull trapi. Ne bo šel več dosti gor.

Machete ::

The price of #Bitcoin on December 1st:

2010: $0.22
2011: $3.06
2012 $12.56
2013: $946
2014: $378
2015: $362
2016: $753
2017: $10,859
2018: $4,165
2019: $7,420
2020: $18,900
2021: $57,000
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Criptomouse ::

Mam dobrega jurčka na busd... keri so po vašem mnenju uredu alti, ki majo še potencial za. x2 oz x3 v decembru?

Noben, ki ima kapitalizacijo v milijardah.

Kodrnusa ::

Koliko časa traja nakazilo usdt iz Kucoina na Metamask. Sem probal poslati 1$ da mal sprobamo

Machete ::

In koliko si plačal za to transakcijo? :)
* fun fact, zadnjič mi je ratalo poslat 0 ETH. Plačal transakcijo seveda okoli 10$. Hvala bogu za 0 ETH, ker sem falil naslov (nisem hotel ETH pošiljat, ampak se je okno za izbiro valute samo resetiralo in nisem videl).
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

Ja zdaj vidim da sem falil omrezje haha. Treba dat erc20 pol je pa fee 35$. 1$ gre papa haha.
Vsaka sola nekaj stane. Se pravi je fee za na metamask res visok..bolje potem par k takoj nakazat..

A je ceneje ce nakazes v kakem xrp?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kodrnusa ()

bozicek ::

Machete je izjavil:

The price of #Bitcoin on December 1st:

2010: $0.22
2011: $3.06
2012 $12.56
2013: $946
2014: $378
2015: $362
2016: $753
2017: $10,859
2018: $4,165
2019: $7,420
2020: $18,900
2021: $57,000

Pobje številke ne lažejo
Bliža se konec. Doomsday je tukaj
3 leta plus nato minus. Se pravi 22=minus?

10 pričetek
11,12,13 plus
14 minus
15,16,17 plus
18 minus
19,20,21 plus
22 minus?
Darila letos samo za poredne

Kodrnusa je izjavil:

Ja zdaj vidim da sem falil omrezje haha. Treba dat erc20 pol je pa fee 35$. 1$ gre papa haha.
Vsaka sola nekaj stane. Se pravi je fee za na metamask res visok..bolje potem par k takoj nakazat..

Ocitno me nisi poslusal. (Se vedno ne razumes, da ne nakazujes na metamask, ampak samo iz ethereum naslova - kljuce ima Binance - na drug ethereum naslov - kljuce imas ti in jih upravljas z Metamaskom).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

kow je izjavil:

Kodrnusa je izjavil:

Ocitno me nisi poslusal.

Sem poslusal. Sem prebral sedaj pa testiram malo.

Ce imas goerli eth, lahko ta goeth na uniswapu zamenjas za goerli USDT? Ali ni likvidnosti?

Zgodovina sprememb…

kow je izjavil:

Ce imas goerli eth, lahko ta goeth na uniswapu zamenjas za goerli USDT? Ali ni likvidnosti?

Grem se mal prebrat :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kodrnusa ()

Poanta je, da razumes, da je uniswap pametna pogodba, ter tudi vsak ERC20 token je tudi pametna pogodba. Edino eter ni pametna pogodba. Pa se tega se lahko zawrapa v WETH (wrapped ether), ki je tudi pametna pogodba, ki upostava ERC20 vmesnik.
Ja, tako je komplicirano (a v resnici enostavno, ce razumes osnovne gradnike... sam ne okol govort).

Zgodovina sprememb…

sloxl8 ::

IgorCardanof je izjavil:

denabiker je izjavil:

Kripto je izjavil:

Lepo se pumpa SAND :)

še pred koncem meseca po mojem korekcija, ampak na dolgi rok pa bi znal biti zanimiv

Pomoje bo 29. november alpha release top za sand in umiritev gaming hypea.

29. november je mimo in nič drastičnega se ni zgodilo s SANDom. Kako naprej?

miroB ::

sloxl8 je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

denabiker je izjavil:

Kripto je izjavil:

Lepo se pumpa SAND :)

še pred koncem meseca po mojem korekcija, ampak na dolgi rok pa bi znal biti zanimiv

Pomoje bo 29. november alpha release top za sand in umiritev gaming hypea.

29. november je mimo in nič drastičnega se ni zgodilo s SANDom. Kako naprej?

Jaz sem ga danes prodal z 50% dobičkom...

KakoLepo ::

cryptosniper pravi, da je moc dolarja zadnje case nekoliko omilila rast kripta. Pa da je dost odvisno od dolarja in fundamentalnih dogodkov po svetu kako bo z bitcoinom in kriptom.

A. Smith ::

Morda se morate zraven še pozanimati, kdo je Peter L. Brandt. No, pozanimajte se.

https://www.tradingview.com/chart/BTCUS...
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

AllStarc ::

Ali ima se kdo probleme danes s prijavovbinance app (android)? Vsakic ko grem ven moram ponovno vnesti geslo in celo potrditev 2fa, prej sem lahko samo s prstnim odtisom.
sometimes what you want and what you get,
are two very different things

Nope, ravno preveril in dela.

Se kdo spomne floki opozorila? Od drugega opozorila, naj ne kupujete, je potem padel za dodatnih 40 procentov, a zdaj je ze spet nekoliko zrasel , spet ne toliko. Od prvega opozorila pa je bil padec priblizno 55 procentov, morda vec, se ne spomnim.

Sand, pricakovano navzdol od datuma 29. december naprej. Gala, priporocilo, da prodate bliz vrha. Tko, da lahk recemo, da je bilo nekaj opozoril dobrih. Ampak vedno se najde kak trejd, kjer ni bilo dobro. S tem mislim predvsem na kovanc dream, kjer sicer originalno nisem priporocil za nakup, sem pa omenil nekaj v smislu, da tist, ki je poslusal nasvet od ne vem ze koga, da bo ponoc imel sladke sanje. Sicer je potem res zrasel ampak zdaj je pa podn. Se opravicujem za tole, to je napaka, da sem to omenjal. Pac mogu bi povedat samo tehnicno, brez napovedovanja. Verjetno je se kaksen kovanc, ki se ni izsel.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: KakoLepo ()

mana/usd

mana/usd

mana/usd, na grafu narisan kanal, po katerem se je gibala cena. Narisana meja kanala spodaj, pa znotraj kanala je tudi narisana dodatna trendlinija, pod katero se je mana ze spustila. Narisana je tudi modra vodoravna crta, ki predstavlja priblizno mejo 28 procentnega popravka od vrha. Ce bo mana dosegla to magicno mejo, pa ne vemo.

Zgodovina sprememb…

KakoLepo je izjavil:

Se kdo spomne floki opozorila? Od drugega opozorila, naj ne kupujete, je potem padel za dodatnih 40 procentov, a zdaj je ze spet nekoliko zrasel , spet ne toliko. Od prvega opozorila pa je bil padec priblizno 55 procentov, morda vec, se ne spomnim.

Sand, pricakovano navzdol od datuma 29. december naprej. Gala, priporocilo, da prodate bliz vrha. Tko, da lahk recemo, da je bilo nekaj opozoril dobrih. Ampak vedno se najde kak trejd, kjer ni bilo dobro. S tem mislim predvsem na kovanc dream, kjer sicer originalno nisem priporocil za nakup, sem pa omenil nekaj v smislu, da tist, ki je poslusal nasvet od ne vem ze koga, da bo ponoc imel sladke sanje. Sicer je potem res zrasel ampak zdaj je pa podn. Se opravicujem za tole, to je napaka, da sem to omenjal. Pac mogu bi povedat samo tehnicno, brez napovedovanja. Verjetno je se kaksen kovanc, ki se ni izsel.

Kaj pa misliš za GALA v naprej ? Če pade pod 50c grem v minus, prodam seda z minimano profita ali čakam na boljše čase ?

Na štiriurnem grafu vidim obrat, kar pomeni, da lahko pričakujemo padec. Do kam? Nekje 0.575 bi lahko bila podpora, čeprav bolj jalova.

Moji grafi vseskozi kazejo isto. Numba go up.

Eh, you win some, you lose some :)

KakoLepo je izjavil:

gala/usd

gala/usd

gala/usd, recimo da je na enournem grafu nekje na suportu, sta dva suporta, ena je posevna trendlinija, nekoliko spodi pa druga, vodoravna trendlinija.

.............................................

gala update

gala update

gala/usd update, trenutno je tocno na suportu, malo nad tem pa se nahaja zgornja trendlinija kanala. Narisan kanal po katerem je potekala cena.

Zgodovina sprememb…

MATIC/BUSD

MATIC/BUSD

Je pa priložnost Matic, komu je 30% dovolj.

dope1337 ::

Ce kdo slucajno spremlja FaaS oz. multifarm sceno, kjer so MCC in vsi njegovi forki pogorel z releasi novih pametnih pogodb, se danes po 17:00 obeta se poizkus V2 iz strani MFC (Multi Farm Chain). V kolikor uspe, se lahko predvideva, da bo vecino uporabnikov vseh ostalih FaaS projektov preslo na to platformo.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

miroB ::

Eno vprašanje glede Kucoina, oziroma je to verjetno splošno vprašanje. Je možno imeti dva različna sell orderja za isti coin?
Konkretno:
1.Za GALAX bi nastavil stop-market order: če je cena < 0.58 USDT prodaj vse
2. Za GALAX bi nastavil stop-limit order: stop price: 0.62 usdt; price: 0.65 usdt

Željena logika je: če pade pod 0.58 prodaj vse ALI če se dvigne na 0.65 prodaj po 0.65.

Edit: vnesem lahko oba orderja, kot sem opisal, edino vprašenje je če logika deluje tako, kot si predstavljam

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: miroB ()

AllStarc ::

miroB je izjavil:

Eno vprašanje glede Kucoina, oziroma je to verjetno splošno vprašanje. Je možno imeti dva različna sell orderja za isti coin?
Konkretno:
1.Za GALAX bi nastavil stop-market order: če je cena < 0.58 USDT prodaj vse
2. Za GALAX bi nastavil stop-limit order: stop price: 0.62 usdt; price: 0.65 usdt

Željena logika je: če pade pod 0.58 prodaj vse ALI če se dvigne na 0.65 prodaj po 0.65.

Edit: vnesem lahko oba orderja, kot sem opisal, edino vprašenje je če logika deluje tako, kot si predstavljam

Na binance je to OCO ali" One cancels the other order . Gra za stop loss in limit sell order istočasno. Sorry vem, da pred kratkim še ni bilo te opcije na Kucoin.
sometimes what you want and what you get,
are two very different things

Kodrnusa je izjavil:

kow je izjavil:

Grem se mal prebrat :)

Mimogrede, sem za foro probal. Uporabil faucet, dobil nekaj goethra in del goethra z/na uniswapu zamenjal za (goerli) dai stablecoin. No problemo.

Zgodovina sprememb…

MaticSLO ::

chrush je izjavil:

MATIC/BUSD

MATIC/BUSD

Tisti ki vam je vsec MATIC oz Polygon(ime networka), se splaca ponavadi dobiti koine ki so na tem networku, ker bodo outperformali.
In Mac&Cheese je na Polygonu, deluje kot decentraliziran protokol in DAO. Precej revolucionarna tehnologija, ki tudi vkljucuje MEME tokene in NFTje

Marketcap je efektivno 100K. Jeff tezos bo seveda zacel kricat scam scam, ampak ubistvoma je priloznost(ki seveda ima tveganja).

Ker ce ne boste kupovali sedaj, boste potem ko bo pumpalo precej. Ker lahko res gre x1000, x10000. lahko gre pa tudi na 0 ofc
https://macncheese.finance/

spegli ::

Moja 54k napoved za spot in skalp gre kar dober. Skalp je končan tlele.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: spegli ()

sloxl8 ::

chrush je izjavil:

MATIC/BUSD

MATIC/BUSD

Bagholderji smo dočakali, da je prilezel nazaj blizu ATH. Finally.

IL_DIAVOLO ::

Povprečna dnevnica je narasla na 40$, želja je 100$+ >:D Feeji so že skoraj pokriti haha
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

kiFni ::

Hrvaški Konzum sprejema crypto.
A bo Mercator sledil 8-)
««
863 / 1504
»»