» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
667 / 1616
»»

gandolfino ::

Kaj svetuje modri Janez - kaj se kupuje danes?

Kdaj bo luna? Kdaj maserati?

GupeM ::

Luna bo 24. 6.

Senior Dev ::

Danes na srečo spet vse v zelenem. Kot sem že povedal 38k$ je nekje črta za ceno tako omejene količine naravne danosti Bitcoin kriptožetona.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

energetik ::

KJe ti vidiš zeleno, če je danes vse rdeče? Sicer to ni še nič posebnega na 1D nivoju, vendar mora BTC zdaj nekje v 2 dneh doseči vsaj 42k, da lahko govorimo o zdravem trendu za naprej.

kow ::

Senior Dev je izjavil:

Danes na srečo spet vse v zelenem. Kot sem že povedal 38k$ je nekje črta za ceno tako omejene količine naravne danosti Bitcoin kriptožetona.

kriptokovanca :p

Morison ::

IgorCardanof je izjavil:

Dobro jutro, bi samo vprašal zakaj se naši eksperti (Mando, Borut, ...) tako malo oglašajo? So najbrž polno zasedeni s ciljanjem vseh vrhov in dnov najbolj useless kovancev?

Kdo se oglaša.
Nč bat spremljam tvoje bedarije. Samo se ne spuščam več na nivo takega bedaka kot si ti. Si dovolj dokazal v dosedanjih postih.
Prav zanimivo je brat to temo in napovedi izpred parih mesecev(let). Potem takoj vidiš kdo ima kaj pojma in kdo ne.
Bolje je, da se ne oglašaš več in se ne brukaš. Po takih bedarijah kot ti pišeš me takoj za dobro jutro prime srat.
Kolk pa ti naserješ enga dreka v tej temi pa nobena komunala ne more odpeljat.
Človek ne ve ali bi se ti smejal ali jokal.
Ko mu poveš resnico pa užaljen, začne trosit laži in žalit. Ja resnica boli. To ti je samo dokaz tvojega nivoja. Zato nikoli nič ne boš imel.
Ne sodi po sebi, ker me ne poznaš in ne govori koliko sem jaz v kaj vložil...
Otroci pač. Verjetno še vse na maminih sisah. Kolkr mamica dala žepnine tolk veselja.
Revež v glavi in denarnici.

IgorCardanof je izjavil:

Dokler imajo Doge, Shiba, Safemoon kapitalizacijo v milijardah $, cummies v več 100m$, na forumih se nam oglašajo bedaki tipa Mando kako so boga za jajca prijeli, ker so kot svojo investicijo vrgli vse v doge, do takrat se ni za bat, da bi bil trend reversal kaj kmalu.

SuperG ::

Zeleno je če gledaš 1y change. Danes se še kupi matica pa avax potem pa do novembra samo pašteta 3x na dan. Po novem letu pa baje jastog pa kaviar dnevno.

IgorCardanof ::

Morison je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Dobro jutro, bi samo vprašal zakaj se naši eksperti (Mando, Borut, ...) tako malo oglašajo? So najbrž polno zasedeni s ciljanjem vseh vrhov in dnov najbolj useless kovancev?

Kdo se oglaša.
Nč bat spremljam tvoje bedarije. Samo se ne spuščam več na nivo takega bedaka kot si ti. Si dovolj dokazal v dosedanjih postih.
Prav zanimivo je brat to temo in napovedi izpred parih mesecev(let). Potem takoj vidiš kdo ima kaj pojma in kdo ne.
Bolje je, da se ne oglašaš več in se ne brukaš. Po takih bedarijah kot ti pišeš me takoj za dobro jutro prime srat.
Kolk pa ti naserješ enga dreka v tej temi pa nobena komunala ne more odpeljat.
Človek ne ve ali bi se ti smejal ali jokal.
Ko mu poveš resnico pa užaljen, začne trosit laži in žalit. Ja resnica boli. To ti je samo dokaz tvojega nivoja. Zato nikoli nič ne boš imel.
Ne sodi po sebi, ker me ne poznaš in ne govori koliko sem jaz v kaj vložil...
Otroci pač. Verjetno še vse na maminih sisah. Kolkr mamica dala žepnine tolk veselja.
Revež v glavi in denarnici.

IgorCardanof je izjavil:

Dokler imajo Doge, Shiba, Safemoon kapitalizacijo v milijardah $, cummies v več 100m$, na forumih se nam oglašajo bedaki tipa Mando kako so boga za jajca prijeli, ker so kot svojo investicijo vrgli vse v doge, do takrat se ni za bat, da bi bil trend reversal kaj kmalu.

Zaenkrat kar dobro kaže, glede na to da govorim, da gre dol od Coinbase IPOja :D

spegli ::

37k nekaj nabavil. Zna it do 36k - vikend fore.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: spegli ()

endelin ::

Vsak dan par stotakov manj;((

Skrajni čas da spizdim iz tega ven

Just do it. Pa nasvidenje.

endelin ::

Ok grem. Zadnji post v tej bedni temi.

Sayonara:P

IL_DIAVOLO ::

Srecno!

Lp Jože
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

endelin je izjavil:

Ok grem. Zadnji post v tej bedni temi.

Sayonara:P

Projekt penzija zaključen. Več sreče v naslednji kriptonoriji. :))

SuperKripto ::

satoshi/dolar
drgac pa na sliki ena izmed najvecjih carovnij kako prit do denarja

Stop the dump!
Stop the dump!
Stop the dump!
Stop the dump!
Stop the dump!

Ps, vazelin, you will be missed.

spegli ::

Up only haha.

MisterR ::

Kaki dump? V 24h btc -5% eth pa -6%
Eth je ze bil 1425€ v zadnjem mesecu. Sedaj je še 1880€

Hja, niso nic prodali, ko je slo gor za 20%

zenska na sliki zgoraj je videti cist ocarana? Ce se malo igramo z besedami, ocarana, carati, zacarati, razocarati, pricarati, kaj carate. Ne mores biti razocaran ce prej nisi bil ocaran.!!!!!!!!!!!!! Razočaranje pomeni, da se milni mehurček lepega in popolnega, ki smo ga v sebi ustvarili sami, razblini, razpoči. KVANTNA FIZIKA? Ampak verjamemo lahko vedno. Vedno lahko ustvarjamo nove mehurcke realnosti! Dokaz za to je kripto balon ki se je ze veckrat razpocil a vedno se je ustvaril nov mehurcek.

Zgodovina sprememb…

Sori, kaj ti jemljes?

Vse je za nekaj dobro pravijo. Program, ki pravi, you will own nothing and be happy, do leta 2030. Marsikdo kritizira taksen program za prihodnost ampak ce dobr pogledas ima kar nekaj pozitivnih tock. Spodbujanje k temu, da se ne je meso. Torej bo ohranjenih vec zivljenj zivali. Pa ce si nicesar ne lastis, to je tudi nekak proti pohlepu, se vam ne zdi? Tko da ni vse slabo. vse je za nekaj dobro? Veste kdo je na sliki?

https://twitter.com/RudyHavenstein/stat...

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda ::

SuperKripto je izjavil:

Vse je za nekaj dobro pravijo. Program, ki pravi, you will own nothing and be happy, do leta 2030. Marsikdo kritizira taksen program za prihodnost ampak ce dobr pogledas ima kar nekaj pozitivnih tock. Spodbujanje k temu, da se ne je meso. Torej bo ohranjenih vec zivljenj zivali. Pa ce si nicesar ne lastis, to je tudi nekak proti pohlepu, se vam ne zdi? Tko da ni vse slabo. vse je za nekaj dobro? Veste kdo je na sliki?

Na sliki je Klaus Schwab (njegova mama se je pisala Rothschild) eden najbolj vplivnih ljudi na svetu (stric iz ozadja, kii vleče niti v svetu, tudi to korono) in Joe Biden. Problem, ko si ne bomo mi nič lastili, da si bo ravno peščica teh, ki bo to sprejela, vse lastila. Zakaj si torej jaz ne bi nič lastil?

tommorrow ::

Kako lahko pišeš you will own nothing v kripto temi? :) Pa če res verjameš v to, kaj pa če je kripto nek upor temu? Think outside of your own box :)

Sem ze povedal svoje mnenje za blokchain. Na zacetku je lahko vaba v obliki korencka. Ko dovolj ljudi vstopi pa je tam vecji nadzor nad tem kdo dobi kaj nakazano in koliko. Sej ne vemo kaj pride z regulacijami oziroma lahko samo spekuliramo.

Zgodovina sprememb…

SuperKripto je izjavil:

Ze danes si nic ne lastimo, za vse plačujemo neke dajatve in prispevke pravemu lastniku-državi.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Ja itak. To je kot tist izgovor, da nas ze itak nazdorujejo prek gugla, pa telefonov. tko da zakaj ne uvedemo tudi ostalih se bolj izpopolnjenih metod nadzora.

IgorCardanof je izjavil:

Sori, kaj ti jemljes?

Kaj ko bi ti to najprej sam sebe vprašal. Daj prosim poberi se iz teme, ker odkar serješ tu notri gre tema samo še navzdol. Nič čudnega, da je v tej temi samo še sranje, ko pa komentirajo taki bedaki. Odstrani se na lep način, ker če ne, ko te jaz spustim skozi roke boš samo še za v mental hostipal.

Kripto mesi ::

Pazite se Mandeljca, da vas ne spusti skozi roke, boste padali bolj kot shiba!

Na zdravje! Konec pandemije in vnovčujemo težko prigarann denar za alkohol in drogo. Srečno! Lp, Franca
Pada pa zato ker smo si še belo privoščili za kripto žetone. 8-) Lp, Jože

zelenobeli ::

Morison je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Sori, kaj ti jemljes?

Kaj ko bi ti to najprej sam sebe vprašal. Daj prosim poberi se iz teme, ker odkar serješ tu notri gre tema samo še navzdol. Nič čudnega, da je v tej temi samo še sranje, ko pa komentirajo taki bedaki. Odstrani se na lep način, ker če ne, ko te jaz spustim skozi roke boš samo še za v mental hostipal.

Kaj je to? Posledica izgube 100tih evrov v kriptu? Pa kup si boksarsko vrečo pa nabijej not, da sprostiš vso napetost. No sj nisi edini, vas je kr nekaj.

A ni zanimivo, kako deluje clovek. Ko so na internetu zacele krozit informacije o nadzoru je to bila teorija zarote. Potem cez nekaj let ko se je nadzor le se stopnjeval, potem so se izgovarjal, da nas itak ze nadzorujejo? da to ni nic kaj takega. Ampak ko se to uvaja, takrat pa ne morejo rect da nas itak nadzorujejo ampak jim je najlazje ce preprosto zanikajo ali pa nalepijo oznako teoretik zarot. Tudi zdaj je to del zanikanja, da je nadzor ze tukaj in ni bistvenih sprememb. Tudi to je oblika zanikanja.

Zgodovina sprememb…

Ko že misliš, da so jehove priče nekaj najbolj tečnega in posiljenega na svetu se prikaže SuperKripto :)) How low can we go?

Kripto mesi je izjavil:

Ko že misliš, da so jehove priče nekaj najbolj tečnega in posiljenega na svetu se prikaže SuperKripto :)) How low can we go?

Si ti kaj drugacen? Bos rekel, da nikol na internetu nisi vsiljeval svoja mnenja drugim?

zelenobeli je izjavil:

Morison je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Sori, kaj ti jemljes?

Kaj je to? Posledica izgube 100tih evrov v kriptu? Pa kup si boksarsko vrečo pa nabijej not, da sprostiš vso napetost. No sj nisi edini, vas je kr nekaj.

zelenko a to sklepaš po sebi.
Če si ti revež je to tvoj problem. Boljš nabijat v boksarsko vrečo kot pa tu notri sproščat frustracije, ker ste reveži v denarnici in v glavi.
Leta in leta nabijate bedarije. Samo dokaz, da nimate pojma. Berem komentarje in napovedi za nazaj in se vam smejim.
Mene bi bilo sram, če bi se tako brukal s takimi napovedmi.
Potem, ko se obrukaš z enim imenom pa prilezejo ven z drugim. Toda kmalu vam bo zmanjkalo prostora.
Tolk bruke še net ne prenese.

PrihajaNodi ::

Perci tole pa presega moje jamranje z xtzjem...bog se usmil. Se vidi da kripto crkuje
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Kripto mesi se morda ne zaveda, da obstaja moznost, da zivi istocasno vec paralelnih resnicnosti in da se morda bori sam proti sebi. Ja, je mozno, ker cas ne obstaja in v teoriji smo lahko multidimenzionalna bitja. Lahko zivimo vec zivljenj naenkrat oziroma vec paralelnih realnosti naenkrat.

Buggy ::

300K BTC samo sto nije :|

Ti superkripto bluzator odjadraj na medovernet in tam serji dalje s svojimi navideznimi resničnostmi in paralelnimi svetovi, res se ti je čisto odpeljalo očitno. Kam gre naš davkoplačevalski denar...

rajs se vprasaj kam ne gre, ko ljudje zelijo zatajit davke :)

Ja res je. To res pripomore k nivoju teme.

zelenobeli je izjavil:

SuperKripto je izjavil:

Ne. To je le ena paralelna realnost ampak scasoma bomo vstopili v 667

A že zdj?

zelenobeli je izjavil:

zelenobeli je izjavil:

SuperKripto je izjavil:

A že zdj?

A že zdj?

zelenobeli je izjavil:

zelenobeli je izjavil:

zelenobeli je izjavil:

SuperKripto je izjavil:

A že zdj?

A že zdj?

A že zdj?

Da ne grem kopirat še naprej drugih bedastih postov tega in še nekaterih drugih kripto strokovnjakov.
Podjebavanje s tega in še nešteto drugih računov.

zelenobeli je izjavil:

BorutO vprasanje.
Kaj je danes na palacinkah v akciji. Končno sem dojel vse skupaj in imam 20 evrov na palacinkah (prve transakcije, ki so bile minimum, da sem sprobal, ce deluje kot mora). #Dogcoinmaster nauči me, kaj kupujejo mojstri ?

https://slo-tech.com/forum/c113989

Tisti, ki pravijo da gre davkoplacevalski denar veckrat v zepe ljudi pri koritu. Glejte, ce bi vi bili tako posteni kot angelcki, bi vsi sli zdaj placat ves kripto davek, zraven tega pa se kaj zraven donirali tko za bonus, ker ste radodarni. Ampak v tej temi je opazit pri nekaterih cist kontra mentaliteto. kako lahko potem pricakujete od drugih postenost, ce niti sami niste? Sprememba se zacne pri vas.

Nismo nagrajeni za doprinos v davcno blagajno.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Ce bi vsi bili posteni, bi bilo potrebno manj davkov. Bilo bi tudi manj kraje. Vse se zacne pri nam. Bodi sprememba, ki si jo zelis.

Pošten in radodaren sem jaz v drugi vzporedni resničnosti. Še bolj bom pa v reinkarnaciji! Grem hitro naročit še en orgonski top, da si očistim čakre.

Zgodovina sprememb…

WizzardOfOZ ::

politiki so samo javni obraz naroda. Če narod krade, utajuje davke in goljufa, politiki pač ne morejo biti nič boljši.

Pride privatnik, položi ploščice in reče 800€ brez računa ali 1000€ z računom, pa večina vzame brez računa in keš na roko. Pač politik pa v mal večjih zneskih govori, ampak dela pa na enak način.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Tocno tako. Z drugimi besedami.... Mikrokozmos se kaze v Makrokozmos in obratno. tudi celice, ce pogledamo dovolj globoko in dovolj podrobno, lahko najdemo podobno zgradbo ko v vesolju. Vse deluje po fraktalu. Tudi kripto grafi, vzorci gibanja cen, mikro in makro. Fibonaci zaporedje, zlati rez, to najdemo povsod v naravi.

Resno vprasanje, a je Mando napisal v to ali katerokoli drugo temo ze kaj koristnega?

Vse kar jz vidim je samo prosnja za pomoc in pa napad na ostale. Kaksen patetik. Ampak lej , mu gre pa vsaj kripto, ker uspesno 10x leverage trejda vsak dip in odboj. Tako da vsakemu nekaj.

Buggy ::

se enkrat vprasam, kje so zdej spet tisti shilerji, ki so rekli po malce vecjem rehabu po groznem dipu... 300K€ letos?

A ti rad meces kamne? naj vrze kamen tist, ki je brez greha? :) Drgac pa ce se bos ti pa jaz potrudila, (pa se kdo drug) da bova bolj pozitivna, bo to morda vplivalo tudi na druge.

Zgodovina sprememb…

««
667 / 1616
»»