» »

Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"

Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"

Temo vidijo: vsi
««
1121 / 1121
»
»»

Goran10 ::

To pa vedno. Putko bo blefiral do konca. Neverjetno res verjame da bo posmukal celo ukrajino. Upam da zahod podvoji pomoč ukrajini.

bbbbbb2024 je izjavil:

Stane2 je izjavil:

kakšen ogenj.. ffs.. rezervoarji so prav majhni

https://x.com/LXSummer1/status/19595448...
The fire holds! The Novoshakhtinsk Oil Refinery which was attacked by good drones on the night of August 21, continues to burn. This will take a while.

To meni deluje tako, da gorijo ogljikovodiki po nekem cevovodu iz teh rezervoarjev. Kakor teče (zaradi gravitacije), tako gorijo. Ker hipoma ne priteče vse, ne zgori vse takoj.

To je težko pogasiti, ker ne moreš na 100+ metrov blizu, zaradi vročine. To bo verjetno vse zgorelo.

Trump bi rekel big beautiful fire😂:))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Goran10 ()

Stane2 ::

https://x.com/Vijesti11111/status/19596...
General Mikhail Gudkov, who served as the Deputy Commander-in-Chief of the Russian Navy. He was also known for his role as the commander of the 155th Separate Guards Marine Brigade.
He was reportedly killed by a Ukrainian missile strike in Russia's Kursk Oblast on July 2, 2025.

KBraneK007 ::

Je kdo zasledil, da bi kateri od Slovenskih politikov/voditeljev zaželel Ukrajincem Srečen dan neodvisnosti? Tako kot so jim zaželeli večina svetovnih voditeljev?? Za karla-kanto vem, da jim ni, ker so se mu meje v glavi premaknile.

fur80 ::

Bici je izjavil:

Stane2 je izjavil:

kakšen ogenj.. ffs.. rezervoarji so prav majhni

https://x.com/LXSummer1/status/19595448...
The fire holds! The Novoshakhtinsk Oil Refinery which was attacked by good drones on the night of August 21, continues to burn. This will take a while.

Nkol se nismo tolk smejal kot k je Rusija gorela. :))

Tale komentar zmaga! :D

I don't like nothing in russia except fire!

KBraneK007 je izjavil:

Je kdo zasledil, da bi kateri od Slovenskih politikov/voditeljev zaželel Ukrajincem Srečen dan neodvisnosti? Tako kot so jim zaželeli večina svetovnih voditeljev?? Za karla-kanto vem, da jim ni, ker so se mu meje v glavi premaknile.

Fajonova je. Dodala je še da bo slovenija še naprej stala ob strani ukrajini. Rusofilčki seveda v komentarjih spet na aparatih.

Teflonski karl se pa spet hoče vrnit na sceno. Rusofilček propadel. Ker bedak bo zanj volil?

Zgodovina sprememb…

mtosev ::

Lepo. Jaz sem tudi za to, da Slovenija še naprej podpira Ukrajino. :)
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Goran10 je izjavil:

KBraneK007 je izjavil:

Fajonova je. Dodala je še da bo slovenija še naprej stala ob strani ukrajini. Rusofilčki seveda v komentarjih spet na aparatih.

Teflonski karl se pa spet hoče vrnit na sceno. Rusofilček propadel. Ker bedak bo zanj volil?

Kanti-erjavcu bi mogoče še lahko dali eno šanso, da nam Piranski zaliv pridobi nazaj.

Samo on ni nič kriv. /s

Zgodovina sprememb…

Rusofilčki na aparatih spet poudarjajo da naj se slovenija briga zase pozabljajo pa da ima vsaka država tudi zunanjo politiko in glej matr naključje fajonova je zunanja ministrica.

Karl je bedak če misli da bo prišel v parlament. Ni konkurenčen. Trenutno na socialnih omrežjih stevanovič gazi vse.

Zgodovina sprememb…

stevanovic ima mokre sanje, da bi zapustili NATO.

Malo simpatizira Z ruskimi slovanskimi neandertalci.

Brat, resni.ca

Zgodovina sprememb…

Ta tip je navaden idiot.

Ja steanovič je rusofilček pa pada na teorije zarote vsaj glede zunanje politike. Neka soft verzija tistega romuna ki so ga skenslali na volitvah. Ta prav srbin. Glede notranje ima kul ideje. Ampak kahl nima za burek proti njemu. Če mu uspe pridet v parlament bo verjetno neka verzija jelinćiča da malo jamra proti natu in evropski uniji.

Gregor P ::

V Romuniji imajo kar težave s temi rusofilskimi fanatiki, tako da ne, ni dobro, da ti alternativci pridejo še v naš parlament (ker to niso verzija Jelinčiča, ki je rabil samo plačo iz DZ, ampak dejansko aktivno delajo škodo državi).:8)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

Jaz tudi upam, da ne pridejo v parlament.

bbbbbb2024 ::

endelin je izjavil:

Težava v tej vojni je da si lahko Putler privošči zgubiti še par mio vojakov - nima veze ali je milijon ali 3 mio mrtvih rusov. Za njega so vojaki potrošni material, kar se kaže že v mad max scenah na bojišču. Ne vem pa s čim zadrogira ljudi da so sposobni kaj takega izvajati ko nekdo z motorjem drvi po cesti in ve da je 99% da crkne ali izgubi par udov.

Rešitev je edino da se maksimalno poveča pritisk na rusiji da ljudje v moskvi občutiji vojno. Recimo z vrstami za gorivo je dober začetek

Ne verjamem. V 2. sv. vojni je padlo cca 8 mio Sovjetov, pazi celotna SZ. To je, po oceni cca 4 mio Rusov v Sovjetski zvezi. Govora je o vojaških smrtih. Zdaj je padlo že 1,3 mio Rusov, po moji oceni 30% vseh žrtev v 2. sv.vojni (izvzemši civiliste). Putka je torej cca na 1/3 žrtev iz 2. svetovne vojne.

Ne verjamem, da to lahko gre v nedogled.

Gregor P je izjavil:

V Romuniji imajo kar težave s temi rusofilskimi fanatiki, tako da ne, ni dobro, da ti alternativci pridejo še v naš parlament (ker to niso verzija Jelinčiča, ki je rabil samo plačo iz DZ, ampak dejansko aktivno delajo škodo državi).:8)

Škodo bi delal če bi postal del koalicije pa da bi recimo dobil čez zunanje ministrstvo. V tem primeru bi naša zunanja politika izgledala podobna orbanovi. To bi bla epska katastrofa. Ampak po moje ga ne bo nihče vzel v koalicijo.

Gregor P ::

Tudi Orban se ni zgodil kar čez noč.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

bpr123 ::

Kaj to pomeni za svetovno prehrano?

A ni kar nekaj manj razvitih držav odvisnih od Rusije?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bpr123 ()

bpr123 je izjavil:

Bolj od Ukrajine in žita! ;)

HOHO, kaj pa tale članek na RTV in dogodek v Ljubljani! Iščem kdo je to napisal, pa ne najdem! :D Komentarji spodaj so neprecenljivi, če isčete rusofilčke! :D

V Ljubljani shod v podporo Ukrajini
MZEZ: Slovenija Ukrajini stoji ob strani v boju za svobodo

https://www.rtvslo.si/slovenija/v-ljubl...

Ukrajina se že več kot tri leta in pol brani v boju z rusko agresijo, s čimer pa ne brani le svoje svobode in neodvisnosti, temveč tudi meje Evropske unije, je v vabilu na shod ob ukrajinskem dnevu neodvisnosti na Facebooku zapisalo društvo Ukrajincev v Sloveniji Razom.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

jest10 ::

fur80 je izjavil:

bpr123 je izjavil:

Bolj od Ukrajine in žita! ;)

Saj ga Rusija izvozi več kot Ukrajina.

lačni bomo in zmrznjeni.

Bici ::

bpr123 je izjavil:

Predvsem da bodo rusi lačni.
Mogoče bodo trezneje razmišljali ko bodo na dieti.

Ocenjeno je, da bodo izvozili za caa. 2 ali 3 miljone ton žit več.
Glede nato, da so bitke na UA ozemlju in ruski neandertalci zelo radi raketirajo/uničujejo ladje, pristanišča in kotejnere z UA žiti, ki so večinoma namenjeni ubogim/lačnim ljudem v Afriki lahko komot rečemo, da so neadertalci nesposobni ološ.

Lp, ruskim simpatizerjem.

fur80 je izjavil:

HOHO, kaj pa tale članek na RTV in dogodek v Ljubljani! Iščem kdo je to napisal, pa ne najdem! :D Komentarji spodaj so neprecenljivi, če isčete rusofilčke! :D

V Ljubljani shod v podporo Ukrajini
MZEZ: Slovenija Ukrajini stoji ob strani v boju za svobodo

https://www.rtvslo.si/slovenija/v-ljubl...

Ukrajina se že več kot tri leta in pol brani v boju z rusko agresijo, s čimer pa ne brani le svoje svobode in neodvisnosti, temveč tudi meje Evropske unije, je v vabilu na shod ob ukrajinskem dnevu neodvisnosti na Facebooku zapisalo društvo Ukrajincev v Sloveniji Razom.

rusofilčki se ne morejo sprijaznit kakšno zunanjo politiko goji slovenija, verjetno mislijo da teflonski karl določuje našo zunanjo politiko. hecno pa je da je ogromno ruskih simpov volil goloba ali pa sd. obe stranki sta bili pa jasni glede ukrajine na zadnji kampanji za evropske volitve. ampak rusofilček bi imel vse, da ni janša pa da stopimo na stran rusije.

Čudi me, da se naši študenti niso ponovno zaprli v učilnice oz. Protestirali, kot takrat, ko je bila žena od Zelenskega na obisku v Sloveniji.
««
1121 / 1121
»
»»