Forum » Mobilne tehnologije » Huawei brez googla
Huawei brez googla
Zvezdica27 ::
Lp,
samo obveščam, ker sem veliko spraševal tu, da Huawei brez googla dela brez problema. Dela vse MS okolje, office 365, teams. Hec je, da dela celo gmail na njihovi mail aplikacij ;) youtube pa pač gldeš preko brskljalnika. vse appe iz starega gsm preneseš in delajo (se pa ne posodabljajo).
Huawei store dopolnjuje amazon store, tam je veliko zadev.
Če bo kdo torej to želel, toliko da veste, da jaz osebno razen googlovega folderja app (maps. gmail itd).
SAm sem kolebal, a vzel 2 x p40 lite in za to ceno mislim da je to fantastičen deal za nov aparat.
zz
samo obveščam, ker sem veliko spraševal tu, da Huawei brez googla dela brez problema. Dela vse MS okolje, office 365, teams. Hec je, da dela celo gmail na njihovi mail aplikacij ;) youtube pa pač gldeš preko brskljalnika. vse appe iz starega gsm preneseš in delajo (se pa ne posodabljajo).
Huawei store dopolnjuje amazon store, tam je veliko zadev.
Če bo kdo torej to želel, toliko da veste, da jaz osebno razen googlovega folderja app (maps. gmail itd).
SAm sem kolebal, a vzel 2 x p40 lite in za to ceno mislim da je to fantastičen deal za nov aparat.
zz
fikus_ ::
Aplikacije pa lahko iščeš na
F-Droid, APKPure, MoreApps, če pa hočeš iz gugla pa AuroraStore (ni nujno da bo aplikacija delala, ker se ne more povezati z guglom).
PS v Aurora Store se prijaviš kot Anonymus
F-Droid, APKPure, MoreApps, če pa hočeš iz gugla pa AuroraStore (ni nujno da bo aplikacija delala, ker se ne more povezati z guglom).
PS v Aurora Store se prijaviš kot Anonymus
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fikus_ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Huawei predstavil serijo telefonov P40 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 20297 (14565) | fikus_ |
» | Huawei predstavil Mate 30 Pro - brez Googlovih aplikacij (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 31330 (24531) | xmetallic |
» | Android 10 je tu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 17897 (12700) | pirlo |