» »

Prepucavanje normalnega policista

Prepucavanje normalnega policista

starfotr ::

https://twitter.com/PrimozVerbic/status...
https://twitter.com/MatejSpehar/status/...

Policist je naredil prijazno gesto, se slikal z udeležencem mirnih protestov proti vladi in sedaj je na tapeti, celo preko državnega vrha.

Menim, da neupravičeno.

Policija in tudi sindikat ga podpirajo.

Čeprav mi gre policija na organ, ker "oni bodo vedno prišli do podatkov" in podobne zadeve, ki se dogajajo, vendar v tem primeru se mi pa zdi, da so ravnali ok. V tem primeru jim dam absolutno podporo. Policist je s to gesto naredil več dobrega v smislu ugleda policije in posledično države, kot kdorkoli drug v zadnjih dneh.

Tole je sicer star primer neprimernega vedenja do policista s streni novinarja Denisa Sarkića, ki je bil potem tudi nek PR v SD se mi zdi. Toliko, da vidite, s kakšnimi kreteni imajo opravka policisti in morajo ostati profesionalni. Ja, to je njihov job.

Prosim, če debata gre samo v smeri podpore ali nepodpore policista. Nočem politične debate in prepucavanja. Ja, tudi nedavno se politični vrh ni držal razdalje, kot se tudi nista policist in udeleženec protesta. So what, bi rekel vrhovni poveljnik na sprehodu ob meji.

mzakelj ::

Denis je imbecil med novinarji .... Ta posnetek pa sta dva debila in provokatorja ka se spravljata na policista... Bedaka na polno !!!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mzakelj ()

tone31 ::

desnicari bi si zeleli da policisti postopajo tako

https://twitter.com/OzraeliAvi/status/1...

vostok_1 ::

tone31 je izjavil:

Apolitična Generacija X na svojih dobrih IT pozicijah v megakorporacijah mi je zagotovila, da kaj takega na zahodu ni možno. Dana mi je bila 45 letna garancija.

Zgleda da bom moral reklamirat stvarno napako.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

harvey ::

mzakelj je izjavil:

Denis je imbecil med novinarji .... Ta posnetek pa sta dva debila in provokatorja ka se spravljata na policista... Bedaka na polno !!!

Novejši prijemi so pa takšni

Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

vostok_1 je izjavil:

Apolitična Generacija X na svojih dobrih IT pozicijah v megakorporacijah mi je zagotovila, da kaj takega na zahodu ni možno. Dana mi je bila 45 letna garancija.
lagali so ti se, to se na zahodu dogaja neprekinjeno samo crnci so ponavadi tepeni ali kar vstreljeni

vostok_1 ::

Perhaps. Ampak statistika kriminala vseeno ni v njihov prid. Definitivno tako nasilje zoper njih ni upravičeno, ampak tko kot ne iščemo islamskih teroristov med babicami v domu ostarelih, neka generalizacija se pač dogaja.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

tone31 je izjavil:

Če je "LOCKDOWN" je treba upoštevati... Pri nas so nas pustili proti drugim državam tako svobodne da je kar veselje. Na OBČINE so nas zaklenil, ne v HIŠE-STANOVANJA ljudje !! Če to ni super kaj hočeš ??

Aja takoimenovanih pet jurjev "slovenskih državljanov" v bistvu 98% prebivalcev Ljubljane pa je bilo tako zatiranih s strani oblasti da so morali kar na bicikle in it nardit ene par krogov... Ostalih slabe dva miljona ljudi pa gleda in jih boli k.. Ker vedo da če bi bili ti protesti resnični s strani Slovencev bi bili pred magistratom, pred sodišči in pred vladno palačo.

Ker 2013-2019 ni bilo protestov. Pa se je marsikaj dogajalo.

Je bila kaka ULICA ?????

mzakelj je izjavil:

Če je "LOCKDOWN" je treba upoštevati..
ovce upostevate, slovenci ne bomo

mzakelj je izjavil:

Ker 2013-2019 ni bilo protestov. Pa se je marsikaj dogajalo.
samo lagati znate

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tone31 ()

tone31 je izjavil:

mzakelj je izjavil:

Če je "LOCKDOWN" je treba upoštevati..
ovce upostevate, slovenci ne bomo

Takim kot si ti in podobni bi morali dati za podpisat da v primeru okužbe odklanjate ventilator če bi ga slučajno potrebovali....

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Slopek ()

daj si ti raje preberi kaj pravi stroka, ne samo tvojega glanzkopfa poslusati

tone31 je izjavil:

daj si ti raje preberi kaj pravi stroka, ne samo tvojega glanzkopfa poslusati

Jaz poslušam svojega osebnega zdravnika in če mi bo rekel da moram v karanteno bom šel. Če pa ne verjameš pa kot sem rekel. Podpiši da se odpoveduješ ventilatorju ... Sej je čisto preprosto....

ti si tak celi isti ko tisti levaki ki se po ljubjani motajo s pecikli in galamo delajo

namesto da bi poslusal janso zaj nekaj na zdravnike prevalis

Ganon ::

Temu se reče skrajnodesničarska politika.

Horas ::

tone31 potegn glavo iz riti pol pa piš.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

svecka ::

Kar hvalite policiste...ko se bodo pa na vas spravli, ker ščitijo svojega kriminalca sorodnika pa potem govorite.

Miki N ::

mzakelj je izjavil:

Takim kot si ti in podobni bi morali dati za podpisat da v primeru okužbe odklanjate ventilator če bi ga slučajno potrebovali....

Jaz sem svojega že odstopil Nodiju, tako da nimam več kaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Machete ::

Palicaji so iz mesa in krvi.

LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

WhiteAngel ::

Jao.. pa kaj tej prepotentni kokoši ni jasno. ;(( Policist je imel tu kristalno jasen protokol - legitimira posameznika (pokažeš osebni dokument), potem, če meni, da si storil prekršek, ti izda opozorilo, plačilni nalog, lahko tudi sodnik za prekrške itd. In potem, če se zalomi pri kateri koli od točk, jasen protokol naprej. npr. Če posameznik nima osebnih dokumentov, si jih mora priskrbeti. Če jih noče pokazati, ga policist lahko pridrži. Lahko bi ji dal tudi za pihat. Če bi odvrnila, avtomatično pomeni, da je napihala preveč itd.

Itak pa takih osebkov policaji obravnavajo nekaj na teden in so jih navajeni.

Tisti posnetek spodaj na občini je podoben. Ko je hotel policaj osebni dokument (kar lahko vedno zahteva), se je "pobiralec podpisov za peticijo" usral.

Bojevnik ::

OP iz katerega naftalina si sedaj potegnil tale video?
Datum Dec 25, 2009....

link_up ::

To je napeljevanje in tega si policist ne sme dovoliti. Med opravljanjem dolznosti ne.
In and Out

starfotr ::

Bojevnik je izjavil:

OP iz katerega naftalina si sedaj potegnil tale video?
Datum Dec 25, 2009....

Tole je sicer star primer neprimernega vedenja do policista ...

sandmat ::

Ne razumem zakaj imajo določene osebe tak fetiš na drkanje na uniforme ... In se potem čudijo, da nivo komunikacije pada.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

A bomo mal pomagal organom da najdejo tega tipa ?

Oddelek: Loža
153310 (1741) opeter

Nov temnopolti Američan žrtev policijske samoobrambe (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
9725788 (23441) Gandalfar

Več podobnih tem