Forum » Loža » Tujina - pošiljka
Tujina - pošiljka
Kleemen ::
Katero kurirsko službo priporočate za pošiljko iz Slo v Anglijo? Večji paket teža okrog 15kg + pazljivejše ravnanje. Hvala za informacije.
starfotr ::
Mi pošiljamo v firmi z GLS takele manjse pakete. Nikoli ne izberemo pazljivejšega ravnanja.
Hvala za info. Pošiljam računalnik, tako da bi verjetno bilo dobro pazljivejše ravnanje. Res pa da bo dobro zaščiten in v stiroporju, tako da načeloma naj bi bilo vse ok. Na Pošti sem se pozanimal se niti ne da izbrati pazljivejšega ravnanja, nevem pa kako je pri drugih.

Kvinta ::
Jaz sem v UK pred cajtom prek GLS steklenice pošiljal pa so vse zmeraj cele prišle nikoli nisem dal pazlivejšega ravnanja
A.C.A.B
Sedaj se dogovarjam z DHL, čakam ponudbo. Pazljivejše ravnanje pa imajo nad 1000eur 1% od vrednosti paketa, torej 14eur, kar se mi zdi ok.
Dhl lahko prevzame paket tudi pri nas očitno. So mi poslali ponudbo, ampak je navadna pošiljka 90eur, pazljivejše ravnanje še 14eur. DPD, Gls in Pošta imajo naprimer okrog 40eur, brez pazljivejšega ravnanja. Nevem pa zakaj tako visoka razlika v ceni med Dhl in ostalimi. Verjetno bo izbral kar DPD in dobro zaščitil paket.
BladE_ ::
Pošta, pošiljka tujina, ~1m x 1m paket, 15kg, zavarovano do 500EUR, tracking, 58EUR...
Akcija - Reakcija
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BladE_ ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Paket kot priporočeno pismoOddelek: Pomoč in nasveti | 1845 (1598) | filip007 |
| » | Vprašanje glede pošteOddelek: Loža | 5098 (4312) | Alamar |
| » | Prodati na Hrvaško?Oddelek: Loža | 3017 (2140) | Alamar |
| » | Pošta - stroški pošiljanjaOddelek: Loža | 1175 (969) | ...:TOMI:... |
| » | Problem z 320GB WD diskom in poštna nesrečaOddelek: Pomoč in nasveti | 1970 (1224) | Meizu |