Forum » Loža » Kolesna rekreacija na kongresnem trgu?
Kolesna rekreacija na kongresnem trgu?
feryz ::
Po anketah je bila priljubljenost zelo visoka. ;) od ninamedie naprej.Kdo bi si mislil, da so na tehnološkem forumu tudi Janez feni?
Kar sprijazni se kolesarček da je vlada odlično opravila z epidemijo. V času ko je bilo najhuje so delovali ok. To kar šarec ni zmogel. Zato tudi visoka podpora
Od nekih, recimo, izobraženih ljudi, bi vseeno pričakoval malo več možganov.
Razen če gre za osebno, koristoljubno vpletenost.
Dobro, vse se najde, vsepovsod, kaj čmo?
Mi je pa, kot političnemu ateistu in skeptiku, vseeno smešno.
Da človek kateremu koli od njih, karkoli verjame.
KAVINSKY ::
Dol s koronavirusom! Fuj biologija!
A tako kot na švedskem? Ali kot v belorusiji?
Tiste, ki nimajo za hrano in za in položnice, pa napotimo tebi na dom?
Ja, ljudje umirajo od lakote, stanovanja jim rubijo. Zatekajo se k kanibalizmu...
Švedka funkcionira, ker ne hospitalizirajo starejših (in verjetno tudi ne kronično bolnih). Za državo z visokimi človekovimi pravicami mora biti lepo, da odrečeš zdravljenje produktivnemu članu družbe, kateri je celo življenje delal in plačeval davke.
Vazelin ::
Ob sedmih zvečer. Danes.
Pestro bo.
Ta pokvarjena vlada bo šla.
Tudi zato, ker nima denarja za zaposlene v domovih.
Če bo treba, vse petke namenim temu.
Vlada, MARŠ!
Lahko tudi cele dneve. če boste pa uničeval lastnino pa upam da ne bo milosti
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
feryz ::
Kolega se je zdajle peljal skozi Logatec. V centru, 50 metrov od policijske postaje, so na obeh straneh prehoda za pešce, hmmm, migranti? Kdo ve, kako se jih sme danes nazivati.
V glavnem skačejo na cesto, točneje na prehod za pešce in mahajo avtomobilom, naj ustavijo. Kolega je zvrcnil policijo, da je to nevarno in celo do nesreče lahko pride. Ker se dobesedno pred avtomobile postavijo.
Pa so mu policaji povedali, da nimajo časa, da bi pogledali skozi okno. Kaj šele, da bi šli po stopnicah dol in jih vprašali, zakaj se jih deset gnete na enem kvadratnem metru (mamo neko korono) in nadleguje voznike.
Bomo videli popoldne, če res nimajo časa.
V glavnem skačejo na cesto, točneje na prehod za pešce in mahajo avtomobilom, naj ustavijo. Kolega je zvrcnil policijo, da je to nevarno in celo do nesreče lahko pride. Ker se dobesedno pred avtomobile postavijo.
Pa so mu policaji povedali, da nimajo časa, da bi pogledali skozi okno. Kaj šele, da bi šli po stopnicah dol in jih vprašali, zakaj se jih deset gnete na enem kvadratnem metru (mamo neko korono) in nadleguje voznike.
Bomo videli popoldne, če res nimajo časa.
Jašar bo tudi kolesaril?
Live feeda mainstream mediji še niso vklopili?
Live feeda mainstream mediji še niso vklopili?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
puginho ::
Protesti se organizirajo prek facebuka, kaj ma s tem Šarec, pojma nimam, jih je pa valda podprl, kaj naj reče da je proti? jao bože
Še to puginho: obstaja normalna leva struja in butthurt leva struja, ki ji izgleda želi kraljevati Šarčina.
Tudi jaz imam socialne in podobne nazore precej bolj leve ampak ne morem se pa poistovetiti z idioti iz Levica in podobno. Sem se pa BP s SMC
Tudi jaz imam socialne in podobne nazore precej bolj leve ampak ne morem se pa poistovetiti z idioti iz Levica in podobno. Sem se pa BP s SMC
jukoz ::
Se vidimo zvečer na kolesu. Če kdo nima zvončka predlagam staro đezvo in notri žlico. Je presenetljivo učinkovit zvonček =)
KAVINSKY ::
Protesti se organizirajo prek facebuka, kaj ma s tem Šarec, pojma nimam, jih je pa valda podprl, kaj naj reče da je proti? jao bože
Saj se ne govori o organizaciji, ampak o podpiranju.
Bi lahko bil vsaj tiho. Šel se je politične igrice z iziljevanjem predčasnih volitev in pri tem pogrnil. Sedaj pa se kot otrok kuja v kotu.
puginho ::
Kaj bo tiho, ded je politik, a je Janša kdaj bil tiho? Če si tiho se ne moreš it politike
Pa Šarec neke hude podpore nima, ampak vam dopovedat da se dogaja vstaja ljudstva ne pa Šarca
Pa Šarec neke hude podpore nima, ampak vam dopovedat da se dogaja vstaja ljudstva ne pa Šarca
pirat ::
Ob sedmih zvečer. Danes.
Pestro bo.
Ta pokvarjena vlada bo šla.
Tudi zato, ker nima denarja za zaposlene v domovih.
Če bo treba, vse petke namenim temu.
Vlada, MARŠ!
Ja, fajn. A pa ne bi bili raje produktivni kot pa da se s kolesom vozite po Kongresnem trgu?
A je Gandhi tudi z biciklom krožil okrog angležev?
tone31 ::
taki ste pred sodiscem tolkli z prapori po asfaltu ko so kriminalca ki mu ziv bogec ne more posto vrociti prijeli
juroz ::
pa sem za slotech mislil da ste bolj izobraženi ter da se s takimi pacienti ne družite.
how low can you go slotech?
how low can you go slotech?
Kosek1 ::
Cveto ::
Po anketah je bila priljubljenost zelo visoka. ;) od ninamedie naprej.Kdo bi si mislil, da so na tehnološkem forumu tudi Janez feni?
Kar sprijazni se kolesarček da je vlada odlično opravila z epidemijo. V času ko je bilo najhuje so delovali ok. To kar šarec ni zmogel. Zato tudi visoka podpora
Od nekih, recimo, izobraženih ljudi, bi vseeno pričakoval malo več možganov.
Razen če gre za osebno, koristoljubno vpletenost.
Dobro, vse se najde, vsepovsod, kaj čmo?
Mi je pa, kot političnemu ateistu in skeptiku, vseeno smešno.
Da človek kateremu koli od njih, karkoli verjame.
Zadeva ni tako črnobela. Veliko ljudi tukaj gor dela v visokotehnoloških podjetjih, ali pa ima svoja podjetja in obojim so "leve vlade" z svojim zatiranjem gospodarstva in konkurence prej škodljive kot ne. Levičarji so nam samo nabili razne socialne podpore in ostalo, da noben noče več delat in vsi visijo na teh pomočeh, mi, ki smo se v življenju potrudili in nekaj naredili iz sebe, pa plačujemo to "veselico".
Potem je tukaj še "tradicionalna" neučinkovitost levih vlad, ki bolj kot da b kaj naredili, raje zalagajo državni birokratski aparat z novim in novim delom, kar je samo izgovor, da se širi.
Priznam pa, da je včasih tudi za "desne" (vsaj naše) težko voliti, ker včasih izpadejo res "zabito". A to še ne pomeni, da bom podprl Šarca (ki je tak in povrh še neučinkovit) in vseh desetin "nevladnih organizacij", ki nimajo ne dela in ne pomena (in imajo zato čas "kolesarit").
Pravilno bi bilo, da preiskave pokažejo svoje, nadaljuje pravosodje in dokončajo kazenske institucije. Pri nas žal to zelo redko deluje.
FoxKnox ::
Danes s kolesom po lublan, jutr pa za Zokijem okol po PST.
Pa upam da unmu z rdečo zastavo štil pride med špice.
Pa upam da unmu z rdečo zastavo štil pride med špice.
Ladjar ::
V čem je sploh štos? Prvič ne vem na katero temo protest, drugič ne vem kaj imajo kolesa oziroma kolesarjenje s tem, tretjič pa kakor vem vse vlade imajo nasprotnike.
A od kar je Janša na sceni se bo protestiralo s kolesi, potem ko bo kdo drug se bo z avti, potem ko bo tretji se bo s tovornjaki, ko bo četrti se bo s traktorji, kombiji?
Kaj pa s kur*em in va*ino a tega pa ni.
Jst mislim, da če bi s tem dvem, ki sem jih nazadnje omenil bi prišlo več folka, morda ne bi sodelovali bi pa prišli firbcat.
A od kar je Janša na sceni se bo protestiralo s kolesi, potem ko bo kdo drug se bo z avti, potem ko bo tretji se bo s tovornjaki, ko bo četrti se bo s traktorji, kombiji?
Kaj pa s kur*em in va*ino a tega pa ni.
Jst mislim, da če bi s tem dvem, ki sem jih nazadnje omenil bi prišlo več folka, morda ne bi sodelovali bi pa prišli firbcat.
Gagatronix ::
Jaz si nicesar ne domisljam. Domisljajo si ti kolesarski bizgeci. Zivim v Ljubljani drugace (ne da se vas karkoli tice). Bicikliram pa redno.
PacificBlue ::
Jaz sem kolesaril s slovensko zastavo na Vršič.
Drugih zastav danes pred parlamentom ne potrebujemo.
Hvala za razumevanje.
Drugih zastav danes pred parlamentom ne potrebujemo.
Hvala za razumevanje.
I’m out.
:3
:3
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napoved COVID dogajanja za 3 tedne (4.5-24.5) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 23279 (13537) | WizzardOfOZ |