Forum » Kaj kupiti » Miška za 30 EUR
Miška za 30 EUR
SlyCrespo ::
Zanima me katero miško mi priporočate za okrog 30 EUR. Uporabljala se bo na prenosniku, zato mora biti brezžična. Ne rabi bloetootha, lahko je preko navadnega USB sprejemika. Uporabljala jo bo mama na svojem prenosniku, torej ne sme biti prevelika...
Karen ::
Microsoft Sculpt mouse, med 30 in 35 eur, BT, oblika je svetovna za držat, baterije držijo v mesecih, gumbi so nastavljivi, z Winsi se razume kot da sta skupaj rasla... ni nekih for da kdaj ne najde miši, pa da večkrat nalagaš drajverje ipd. Kar se mene tiče bi moral MS HW delat, skoraj nisem imel slabega MS HW-ja v rokah... za razliko od SW-ja, hehe.
gig ::
Logitech M705 se brez veze ne prodaja že celo večnost. Za ta denar se mi zdi najboljša.
LP, gig
tikitoki ::
nejcek74 ::
Kvinta ::
ne pozabi da lahko preklapljas kako kolescek deluje tako da pritisneš nanj
Jaz mam to miš že 2 leti pa tega nisem vedo
vratmatra ::
Naložiš od logitech setpoint pa lahko nastaviš scroll tud na middle click za odpiranje novih zavihkvo če želiš, imam že leta tako narejeno
šernk ::
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Karen ::
Te podgane so sicer res stvar osebnih preferenc, če veliko uporabljaš. Jaz sem se recimo navadil na MS Sculpt obliko in imam potem dve takšni, eno pa MS precision mouse (podpira hkrati tri mašine, preklapljaš med ekrani on-the-fly (podobno ima Logitechov model ene, sem gledal), samo ta ni več 30 eur... odvisno od potreb, spraševat drugega kakšna miška je njim všeč je brez zveze (če igraš igre rabiš čisto drugačno kot če delaš z grafiko ali če uporabljaš mašino za splošno office delo), potem je odvisno od tega kaj ti sede (imam kolege ki so na vertikalnih miškah), eni ne morejo brez kugle (trackball). Jaz pa če ni MS-jeva rajši kar trackpoint uporabljam na mašini, se pa recimo nikoli nisem navadil na sledilno ploščico - če ni nujno je ne uporabljam.
Moj nasvet: ziher imaš par prjatlov naokoli, ki imajo miši ki so še dobavljive na trgu. Prosi vsakega da ti za kak dan posodi pa boš hitro (že po eni tretji) videl katera ti najbolj sede. Ali pa Bigbang pa rokavice gor pa razstavljene modele pošlatat... jaz na pamet ne bi kupoval tega.
Moj nasvet: ziher imaš par prjatlov naokoli, ki imajo miši ki so še dobavljive na trgu. Prosi vsakega da ti za kak dan posodi pa boš hitro (že po eni tretji) videl katera ti najbolj sede. Ali pa Bigbang pa rokavice gor pa razstavljene modele pošlatat... jaz na pamet ne bi kupoval tega.
Dag ::
Za moje pojme je Logitech že dolgo nazaj postal navaden šit. Vse njihove brezžične so šle rakom žvižgat kmalu po poteku garancije. Pri eni je šlo mikrostikalo na levem gumbu, pri drugi senzor za kolešček, pri tretji ni več delal klik na kolešček, četrta se je ogulila, kot bi jo pes prežvečil ... Zdaj sem na Microsoftu in (trkam ob les) zaenkrat zadovoljen. Logitecha se ne dotaknem več niti s palico, ker po svojih izkušnjah sklepam, da načrtno delajo na tem, da zadeva hitro crkne kmalu po izteku garancije.
dope1337 ::
Mene je do sedaj najbolj navdusila Logitech MX Anywhere (1st edit). Slucajno sem jo zagledal v neki akciji za ~30€ pred priblizno 5 leti, in se vedno je moja najljubsa allround miska.
Se prodajajo to? Ker je nikjer ne najdem, samo njene naslednice, ki pa so cenovno zasoljene.
Je pa m705 vsekakor naslednji nakup - vkolikor je mx anywhere 1st edit izven prodaje (lahko kdo to potrdi?).
Se prodajajo to? Ker je nikjer ne najdem, samo njene naslednice, ki pa so cenovno zasoljene.
Je pa m705 vsekakor naslednji nakup - vkolikor je mx anywhere 1st edit izven prodaje (lahko kdo to potrdi?).
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero brezžično miško kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 29080 (10687) | Kayzon |
» | Vertikalna miš - katero?Oddelek: Kaj kupiti | 3987 (2969) | Ales |
» | PC miška z 2 koleščkomaOddelek: Pomoč in nasveti | 5063 (4517) | zavajon |
» | Žična ali brezžična miška za prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 22249 (18445) | mancini |
» | Alternativa Logitech wireless laser misimOddelek: Kaj kupiti | 3051 (2643) | PlayTheGame |