» »

LifePharm kdo pozna?

LifePharm kdo pozna?

nokia6310 ::

Pozdravljeni, pred dnevi mi je nekdo povedal za to stran in me dolgo časa prepričeval če bi bil za sodelovanje. Verjetno kdo kaj več ve o tem ali pozna oz. ima lahko svoje izkušnje s tem bodisi pozitivne ali negativne. Poslušal sem tudi nekaj sestankov na to temo ki me niso prepričali. Razumem da vsak rad dela reklamo. Nimam pa rad nadležnega posiljevanja v smislu kot da nekdo dela nekaj zato ker bi meni hotel s tem pomagat.
Kolikor sem ugotovil gre za piramidni sistem oz. mrežni marketing. Ne želim ne hvalit nniti kritizirat me pa zanima objektivno mnenje.
https://www.lifepharm.com/Slovenia/

bluefish ::

nokia6310 je izjavil:

Kolikor sem ugotovil gre za piramidni sistem oz. mrežni marketing.
Tako je. MLM oz. multi-level marketing aka. piramida.

Kar pomeni da se ne splača it v to?

bluefish ::

Če si pri vrhu piramide, se :P

SebyDiamant ::

Mislim da si tu že par let zamudil. Kao bum je že mimo.
Imajo pa ti vsi kao "čudežni pripravki" težavo z zakonodajo, pa ne samo pri nas. V avstriji npr. ne smeš narediti nobenega svetovanja o vitaminih, prehranskih dopolnilih,.... če nisi zdravnik.
12EUR popusta na SUMUP čitalec bančnih in kreditnih kartic,
brez stroška najema:
http://fbuy.me/k8MvL

SebyDiamant, saj mene osebno to sploh ne zanima. Zanima me bolj kot informacija. Kdaj pa je bil ta bum? Še nekaj kdor se hoče pridružit njihovemu timu mora obvezno kupit za 200 evrov izdelkov. To je pogoj da se sploh lahko včlaniš.

SebyDiamant ::

Ena znanka iz Nemčije, ki je redno v vseh novih Mlm poslih, mi je to razlagala pred cca. 3-4 leti. Takrat so kar nekaj širili v ex Yu.
12EUR popusta na SUMUP čitalec bančnih in kreditnih kartic,
brez stroška najema:
http://fbuy.me/k8MvL

tony1 ::

Nokia, beži stran, kolikor te nesejo noge.

Desetletje in pol tega je en kolega zašel v te vode "mrežnega marketinga", in kljub veliko vloženega dela nikoli ni dobil povrnjenega niti lastnega denarja. Nato ga še ni izučilo (Monty Pythona in epizode o roparju in ne prodajalcu enciklopedij pa očitno ni nikoli gledal) si je našel počitniško delo, kjer je v napol suženjski sceni pristal v Angliji in tam dva meseca od vrat do vrat prodajal - enciklopedije. Na koncu jim je pustil nekaj svojega denarja, samo da se jih je rešil.

tony1, kot sem že povedal mene osebno to ne zanima. Spraševal sem zgolj kot informacijo ker se dela v slo kar velika skupina ki ima prek Zuma sestanke na to temo.

tony1 ::

Sorry... Skratka, info je kakršen je.

Šimpanz ::

Bejž stran čimprej.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Piramidne sheme

Oddelek: Omrežja in internet
304310 (3492) carota
»

www.wee.com - čuri muri ?

Oddelek: Loža
3411160 (5686) KTr1sk
»

Piramidni sistem ? (strani: 1 2 3 4 )

15042402 (24689)          
»

Veliki denarji in malo dela (strani: 1 2 3 )

11117990 (11383) Elemen_T

Več podobnih tem