Forum » Loža » Vlada 2020 - ????
Vlada 2020 - ????
Temo vidijo: vsi
Invictus ::
Počasi bo tudi Slovenceljnem jasno, da je tudi pri nas Cerkev za vsem tem sranjem...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
DeeJay ::
Francoski državni sekretar za EU Clément Beaune je zatrdil, da z nemškim predsedstvom (glede madžarsko-poljske blokade) iščejo praktične rešitve. Kot zadnje sredstvo razmislek, kako naprej brez tistih držav, ki blokirajo. Da EU ne bo njihov talec.
Utk ::
Čisto prav. Ko bo naslednjič spet Nizozemska blokirala, naj naredijo isto.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Slopek ::
Ne kritiziramo jo zato, ampak ga po 40.letih dobro poznamo.
V vsem sijaju, se je predstavil tudi eu
V vsem sijaju, se je predstavil tudi eu
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Slopek ()
puginho ::
Janša je pojem dvoličnega in pokvarjenega politika, sam ni dvigoval pošte sodišč, se izogibal sojenjem, ko pa je pred kratkim sds tožil Čuša za 5 jurjev pa se je seveda takoj pokazal na sodišču in to je samo en mali dokaz s čim imamo opravka.
TESKAn ::
Se pa premie močno trudi, da bi čim bolj spustil standard in bo postal sprejemljiv praktično kdorkoli.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
111111111111 ::
Janša je pojem dvoličnega in pokvarjenega politika
Tisti na levi, ki je brez greha naj prvi vrže kamen. Povej mi enega spodobnega politika na levici.
Se pa premie močno trudi, da bi čim bolj spustil standard in bo postal sprejemljiv praktično kdorkoli.
A ni zanimivo, da se mora človek prav matrat, pa še vedno ni nikjer boljšega? :D Pa je bilo že cel kup blamaž, pa DESUS še vedno vztraja in SMC. POčakajmo spet Kahla, on bo spet prevesil jeziček na tehtnici tako kot ponavadi. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
Slopek ::
Ma niti na levi ni nič. Vedno večji pajaci brez karizme.
Ampak ene pa zares spremljamo že skoraj cel lajf.
Leva al desna, do zdaj vse isto sranje. Predvsem medsebojno obračunavanje in to je to.
Ampak ene pa zares spremljamo že skoraj cel lajf.
Leva al desna, do zdaj vse isto sranje. Predvsem medsebojno obračunavanje in to je to.
Telbanc ::
111111111111 je izjavil:
Tisti na levi, ki je brez greha naj prvi vrže kamen. Povej mi enega spodobnega politika na levici.
A ni zanimivo, da se mora človek prav matrat, pa še vedno ni nikjer boljšega? :D Pa je bilo že cel kup blamaž, pa DESUS še vedno vztraja in SMC. POčakajmo spet Kahla, on bo spet prevesil jeziček na tehtnici tako kot ponavadi. :D
Vprašanje bi drugače postavil in zelo zakompliciral odgovor, ki lahko vsebuje tudi pravljična bitja....da se le pride do odgovora. In sicer :Povej mi enega sposobnega politika na levici?
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Cruz ::
Tanja Fajon.
Definitivno ne bi pošiljala pismo in jokala, definitivno ne bi podprla Trumpa brez razloga, definitivno ne bi vložila v vojsko v času krize, definitivno ne bi napadala novinarje na Twitterju(čeprav Nova24 ustvari na tone negativnega pressa o njej na primitivni način), ukinila NPU... Ukrepi bi v najslabšem primeru ostali isti, v najboljšem primeru bi se poleti bolje pripravili na jesen. Se pravi, zadosti dobra alternativa.
Definitivno ne bi pošiljala pismo in jokala, definitivno ne bi podprla Trumpa brez razloga, definitivno ne bi vložila v vojsko v času krize, definitivno ne bi napadala novinarje na Twitterju(čeprav Nova24 ustvari na tone negativnega pressa o njej na primitivni način), ukinila NPU... Ukrepi bi v najslabšem primeru ostali isti, v najboljšem primeru bi se poleti bolje pripravili na jesen. Se pravi, zadosti dobra alternativa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cruz ()
Slonic-tonic, če naključno izberem kateregakoli poslanca v opoziciji, bo naredu manj škode kot Janez. Pomojem še Jelinčič nardi manj škode, ker nebi nikol šu paktirat z Višegrajskimi fašisti. Ma vseen Titov kip na vrtu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeJay ()
puginho ::
111111111111 je izjavil:
Vprašanje bi drugače postavil in zelo zakompliciral odgovor, ki lahko vsebuje tudi pravljična bitja....da se le pride do odgovora. In sicer :Povej mi enega sposobnega politika na levici?
Enega sposobnega? Velika večina vlad je bila levih, smo razvita in demokratična država, zaenkrat še. Ne vem kaj bi ti rad. Ali nam je vzgled madžarska mogoče?
jernejl ::
Tanja Fajon.
A ona, ki nasprotuje maskam? Ukrepi bi komot lahko bili tudi slabši, kot so. Pričakovali bi lahko, da bi nemudoma ukinili nošenje mask in otroke poslali nazaj v šole ter tako zajezili epidemijo.
Odkar je prevzela vodstvo stranke, se SD ukvarja izključno z nasprotovanjem JJ, pa četudi s predlogi, ki so diametralno nasprotni dobrobiti državljanov.
Proti nošenju maskam niso, so pa bili proti nošenju mask v šoli. In glede na to, da so pripravljeni poslušati stroko, bi v takšni situaciji, kot smo trenutno, šole zaprli.Tanja Fajon.
A ona, ki nasprotuje maskam? Ukrepi bi komot lahko bili tudi slabši, kot so. Pričakovali bi lahko, da bi nemudoma ukinili nošenje mask in otroke poslali nazaj v šole ter tako zajezili epidemijo.
Odkar je prevzela vodstvo stranke, se SD ukvarja izključno z nasprotovanjem JJ, pa četudi s predlogi, ki so diametralno nasprotni dobrobiti državljanov.
Ne drži, da smo proti nošenju mask. Vztrajamo pa, da morajo vodenje krize prevzeti neodvisni strokovnjaki, oni naj komunicirajo z javnostjo. Ne ministri, ne PV, ali vladni govorec! Dokler #COVID19 kdorkoli zlorablja v v politične namene, bo nezaupanje v sprejete ukrepe.
https://twitter.com/tfajon/status/13086...
Zgodovina sprememb…
marS ::
Glej no glej ... kaj pa zdaj https://twitter.com/PolonaFijavz/status...
...no more heroes...
https://ilbis.com/
https://ilbis.com/
musicfreak ::
Kakorkoli je Jansa pihnjen v glavo, ko pogleda clovek to ekipo v opoziciji...pa saj slovenijo mora vrag vzet in kdo tu vidi upanje, mu cestitam. Jaz sem srecen da sem sel ven iz SLO, ker ni sans da se kaj izboljsa s temi praznimi ljudmi.
musicfreak je izjavil:
Kakorkoli je Jansa pihnjen v glavo, ko pogleda clovek to ekipo v opoziciji...pa saj slovenijo mora vrag vzet in kdo tu vidi upanje, mu cestitam. Jaz sem srecen da sem sel ven iz SLO, ker ni sans da se kaj izboljsa s temi praznimi ljudmi.Kako ti je lahko opozicija hujša od Janše(in vlade), pa res ne razumem.
Glej no glej ... kaj pa zdaj https://twitter.com/PolonaFijavz/status...Diplomatski odgovor...? Saj pa ne bo javno rekla, da je butec.
Zgodovina sprememb…
harvey ::
musicfreak je izjavil:
Kakorkoli je Jansa pihnjen v glavo, ko pogleda clovek to ekipo v opoziciji...pa saj slovenijo mora vrag vzet in kdo tu vidi upanje, mu cestitam. Jaz sem srecen da sem sel ven iz SLO, ker ni sans da se kaj izboljsa s temi praznimi ljudmi.Kako ti je lahko opozicija hujša od Janše(in vlade), pa res ne razumem.
Glej no glej ... kaj pa zdaj https://twitter.com/PolonaFijavz/status...Diplomatski odgovor...? Saj pa ne bo javno rekla, da je butec.
Tanja Starič je malo prej to komentirala kot zanimivo...
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
musicfreak ::
musicfreak je izjavil:
Ker je vseeno al je Jansa al ti. Noben od teh ni voditelj ali bi znal kaj pametnega povedat razen prazne besede kot Pahor. A ma kdo kake konkretne nacrte za prihodnost? Poglej si to Fajonko ali Sarca..slabo mi rata ko pomislim da res obstajajo ljudje, ki nasedajo na take besede. Edina prednost v primerjavi z Janso je zmernejsa komunikacija, ce pa je to vse kar clovek dobi, pa lahko noc, Slovenija.
Merklova je nardila vrhunsko potezo. Nej povejo kaj je za njih kompromis. Me prov zanima kaj bodo vse vn potegnl.
musicfreak je izjavil:
Vsaka stranka ima konkretne načrte za prihodnost.musicfreak je izjavil:
Ker je vseeno al je Jansa al ti. Noben od teh ni voditelj ali bi znal kaj pametnega povedat razen prazne besede kot Pahor. A ma kdo kake konkretne nacrte za prihodnost? Poglej si to Fajonko ali Sarca..slabo mi rata ko pomislim da res obstajajo ljudje, ki nasedajo na take besede. Edina prednost v primerjavi z Janso je zmernejsa komunikacija, ce pa je to vse kar clovek dobi, pa lahko noc, Slovenija.
Meni slabo rata, ko pomislim na to, da je Jelinčič še vedno v politiki. Meni slabo rata, ko SDS omenja komuniste in "globoko državo". Meni slabo rata, ko desničarske stranke omenjajo, da leve stranke hočejo beguncem dati večjo socialno pomoč kot našim državljanom in stanovanje. Meni slabo rata, da Sekretar za državno varnost retweeta tweet, ki poziva k etnonacionalizmu. In da ljudje nasedajo na njihove besede. So stokrat hujši od opozicije.
Zgodovina sprememb…
Ne vemo kaj bi blo in kako bi blo. Vemo samo to, da je to kar mamo trenutno, zelo slabo.Res je, da je trenutno zelo slabo; a v prvem valu se je prejšnja vlada od sedanje odrezala še mnogo slabše.
A ona, ki nasprotuje maskam? Ukrepi bi komot lahko bili tudi slabši, kot so. Pričakovali bi lahko, da bi nemudoma ukinili nošenje mask in otroke poslali nazaj v šole ter tako zajezili epidemijo.Proti nošenju maskam niso, so pa bili proti nošenju mask v šoli. In glede na to, da so pripravljeni poslušati stroko, bi v takšni situaciji, kot smo trenutno, šole zaprli.
Dvakrat narobe.
1. Takrat so bili proti stroki, zato ne dvomimo v to, da bi tudi zdaj bili proti
2. Pikalo proti zapiranju šol
Aja saj res, Pikalo je to izjavil slaba dva tedna nazaj, tedaj epidemije še ni bilo.
https://www.rtvslo.si/svet/evropa/macro...
Imamo v Franciji še zmeraj vladavino prava? Preslikajte to na Poljsko ali k Orbanu. Kako bi izgledalo? In za spremembo, bodite pošteni.
Imamo v Franciji še zmeraj vladavino prava? Preslikajte to na Poljsko ali k Orbanu. Kako bi izgledalo? In za spremembo, bodite pošteni.
Seveda ima.
Tud pri nas bi blo to za narest pri vseh verah, ker se po cerkvah čist preveč forsira volivce k "pravim" političnim strankam. Cerkev, mošeja, tempelj, ... ni politična ustanova in mora bit ločena od države. Karkoli drugega je napačno in se more preprečit.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeJay ()
Seveda ima.
Tud pri nas bi blo to za narest pri vseh verah, ker se po cerkvah čist preveč forsira volivce k "pravim" političnim strankam. Cerkev, mošeja, tempelj, ... ni politična ustanova in mora bit ločena od države. Karkoli drugega je napačno in se more preprečit.
Torej se ti zdi prav, da vlada odloča kdo sme bit župnik in kdo ne? Samo da smo si na jasnem. Kdo je za fašizem in kdo ne.
ADIJOOO ::
Merklova sesula levuharje v NULO
Ta novica bo ša jutri mimo 24 kur in drugih režimskih levuharskih medijev.
Hhahahaha Janša spet na veliko zmagal s tem pismom LEGENDA
Ta novica bo ša jutri mimo 24 kur in drugih režimskih levuharskih medijev.
Hhahahaha Janša spet na veliko zmagal s tem pismom LEGENDA
Seveda ima.
Torej se ti zdi prav, da vlada odloča kdo sme bit župnik in kdo ne? Samo da smo si na jasnem. Kdo je za fašizem in kdo ne.
Kaj ma župnik tuki veze?
Fašizem nima kej počet v nobeni državi in se ga more preganjat.
Nisi odgovoril na enostavno vprašanje. Macron hoče postavljat pogoje za muslimanske župnike, se ti to zdi prav ali ne? Je precej enostavno vprašanje. Bi se ti zdelo enako (ne)prav pri Orbanu?
Zgodovina sprememb…
Aja imame misliš, pol pa povej tko. Muslimanski župniki lol.
Seveda se mi zdi prav. Če nekdo poziva k nasilju in uči otroke neresnic, je to nedopustno.
Prav tako je nedopustno vsakršno umešavanje verskih institucij v državljanske zadeve.
Vse "cerkve" so ločene od države in nej se tako tud obnašajo.
Seveda se mi zdi prav. Če nekdo poziva k nasilju in uči otroke neresnic, je to nedopustno.
Prav tako je nedopustno vsakršno umešavanje verskih institucij v državljanske zadeve.
Se pa vid, da so možgani našega PV res ostal v zgodovini, ker je včeraj sprejemal proračun za leto 91/92.
Sej zato pa rabmo dat tolk za vojsko, da se bomo boril proti zlobnim komunistom.
Sej zato pa rabmo dat tolk za vojsko, da se bomo boril proti zlobnim komunistom.
Če govorimo o možganih, je treba predvsem ugotoviti, da so se slednji skisali tistim, kateri že leta namenjajo stotine milijonov (letno) za vojsko, ki je nesposobna za bojne naloge.
Zato je edino smiselno, da se vojsko bodisi usposobi, bodisi se jo ukine.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jernejl ()
ajdov ::
Če govorimo o možganih, je treba predvsem ugotoviti, da so se slednji skisali tistim, kateri že leta namenjajo stotine milijonov (letno) za vojsko, ki je nesposobna za bojne naloge.
se strinjam, ampak kako bodo pa pol kradli denar?
Massacra ::
se strinjam, ampak kako bodo pa pol kradli denar?
Iz tega torej izhaja, da se skozi vojaško industrijo in pridružene posle v tej branži, pokrade največ javnega denarja?
Iz tega tudi izhaja oz. sledi, da si vsakokrat desničarsko konzervativne elite najbolj prizadevajo sklepati takšne vrste velikih poslov?!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Massacra ()
Aja imame misliš, pol pa povej tko. Muslimanski župniki lol.
No, potem si za fašizem. Cerkve so ločene od države, vseeno jih pa država naj upravlja in nadzira, praviš.
Zgodovina sprememb…
Hvala, da si dokazal moj point. Če to naredi Macron, je to zaščita otrok in vladavina prava. Če bi to naredil Orban, bi bilo to grajenje kulta osebnosti, postavitve nad papeža in boga, pa seveda fašizem. To je dejstvo in tega ne morte zanikat.
Jaz sem za to, da se islam spravi pod kontrolo. Ampak ko to delajo Poljaki, so ksenofobi, ko Francozi pa junaki. Dvojna merila. Tudi zato je Janša napisal, vladavina prava da, ampak za vse pod istimi pogoji.
Jaz sem za to, da se islam spravi pod kontrolo. Ampak ko to delajo Poljaki, so ksenofobi, ko Francozi pa junaki. Dvojna merila. Tudi zato je Janša napisal, vladavina prava da, ampak za vse pod istimi pogoji.
Zgodovina sprememb…
Hvala, da si dokazal moj point. Če to naredi Macron, je to zaščita otrok in vladavina prava. Če bi to naredil Orban, bi bilo to grajenje kulta osebnosti, postavitve nad papeža in boga, pa seveda fašizem. To je dejstvo in tega ne morte zanikat.
*Facepalm* ker druzga v taki logiki si ne zaslužiš.
To kar sem napisal je čisto logično. Samo ti si tako zaslepljen s svojim prav, da tega ne vidiš. Nisi objektiven niti malo, niti ne poskušaš bit. Ne bom se več ubadal s tabo.
Kot desničar menim, da imamo v Sloveniji vsaj 2.081.000 boljših kandidatov.
Verjetno res. Samo da zmeraj kandidira tistih 20, ki to niso... Če se pa že kater najde, se skrega z ostalimi 19 in odstopi.
Zgodovina sprememb…
Buggy ::
Prav smešno je, kako nekateri kritizirajo vlado in ukrepe, ki pa so podobni, kot v ostalih EU državah. Kaj res kdo verjame, da bi katerakoli druga uvajala vodila povsem drugačne ukrepe?
Vsak od nas gre tudi srat. Vsak od nas si praviloma obrise rit in skrtaci skoljko.
Pod crto vsi delamo isto.
Od tega kaksno sranje bo na koncu ostalo za nami je pa vazno zaporedje in efektivnost opravljenega, pa seveda timing, ce pride do drugega vala
dild0idis ::
V Mladini so na zadnji "zajebantski" strani dali zanimiv predlog, Donald J. Trump za predsednika Slovenije.
A vsi vemo, da moraš imeti slovensko državljanstvo predenj si predsedniški kandidat, bi sam predlagal Melanijo Trump.
Desničarji bi jo volili zaradi Trumpa, levičarji, da se znebijo Trumpa v ZDA, feministke, ker je ženska, ...
Plus predstavljajte si kakšen vtis bi se naredil, če bi bil Donald J. Trump, bivši predsednik ZDA, sedaj prvi mož Slovenije.
A vsi vemo, da moraš imeti slovensko državljanstvo predenj si predsedniški kandidat, bi sam predlagal Melanijo Trump.
Desničarji bi jo volili zaradi Trumpa, levičarji, da se znebijo Trumpa v ZDA, feministke, ker je ženska, ...
Plus predstavljajte si kakšen vtis bi se naredil, če bi bil Donald J. Trump, bivši predsednik ZDA, sedaj prvi mož Slovenije.
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!
Heh bi blo zanimivo, sam on se tega ne bi hotu it, ker pri nam predsednik države nima skoraj nobenih pooblastil.
Janša je sporen, ampak tisti ostali so pa...če bi osnovnošolski debatni krožek tam postavli, mislim da nihče ne bi opazil razlike. No, morda bi kdo vprašal, od kdaj imamo tako pametno opozicijo...
Zgodovina sprememb…
Hvala, da si dokazal moj point. Če to naredi Macron, je to zaščita otrok in vladavina prava. Če bi to naredil Orban, bi bilo to grajenje kulta osebnosti, postavitve nad papeža in boga, pa seveda fašizem. To je dejstvo in tega ne morte zanikat.Poljaki/Madžari so ksenofobi, Francozi niso. Malo poglej kakšni so njihov pogledi na druge vere od krščanstva, migrantov, v primerjavi s Francijo.
To je samo zavajanje. Drugače pa, nihče nima istih pogojev, saj se vsaka država v nečem razlikuje in/ali spopada z unikatnimi problemi. Madžari se z diktaturo recimo.
lexios ::
Seveda ima.
Poljaki/Madžari so ksenofobi, Francozi niso. Malo poglej kakšni so njihov pogledi na druge vere od krščanstva, migrantov, v primerjavi s Francijo.
Veš kaj je zanimivo, kako kratek je spomin naroda. Krščanstvo je k nam prišlo s priseljevanjem, mešanjem ljudi, z migracijami. Zato je zmotno mišljenje, da je vera naših pradedov. Ljudje so pred prihodom menihov verovali v naravo in tisto, kar so našli v njej. V resnici gre bolj za način življenja, ne za religijo. Zgodbe iz križarskih pohodov in nadaljnje dogajanje poznate? To niso bili miroljubni časi, polni sočutja in strpnosti. Krščanska cerkev ni trpela konkurence... Pravzaprav bi lahko torej rekli, da je za fašizem torej Cerkev! Kako kratek je naš spomin, pa pove dejstvo, da bi sedaj nekateri radi uvažali islam, na povsem enak način kot pred par stoletji krščanstvo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()
Poljaki/Madžari so ksenofobi, Francozi niso
Ljudje so kakršni so, ne bo Bruselj kaznoval neke države, ker imajo tam ksenofobe. Jo pa bo, če ima "ksenofobne" zakone. In zdaj ga bo imela tudi Francija.