Forum » Loža » Vlada 2020 - ????
Vlada 2020 - ????
Temo vidijo: vsi
Drevesce ::
Vazelin ::
Kje danes kolesari Gale? Maribor, Ljubljana, kje drugje? Morda se bo pridružil 10im kolesarjem v Kranju?
Zakaj pa ti gre tako v nos oseba, ki razkrije korupcijo?
Revež ki brani lopove. Za crknit smešno
Kakšna korupcija neki. Maske so marca in aprila kupovali po podobnih cenah kot v miroljubnih časih. To Gale še ni pojasnil čemu to? Pa še malo se mu je zareklo zadnjič. Pa on je v tisti službi že dolgo, podpisal goro pogodb baje. Da ne bo na koncu on pristal na kakšnem sodišču Raje naj pojasni zakaj niso bile maske pred marcem opazno cenejše... :D In kdo je vzemal provizijo.
Danes grem verjetno na pivo v center. Bova s frendom komunistom štela kolesarje
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Pa salutirati ne pozabi.
Samo, da ne boš svastike si nadel na roko. Uporabi raje prikrite znake kot so "88" ali pa "777".
Samo, da ne boš svastike si nadel na roko. Uporabi raje prikrite znake kot so "88" ali pa "777".
dronyx ::
LOL! Sem sicer dejal, da v tej temi ne bom več komentiral, ampak se ne morem premagat, ker to so pa svetovne bučke! Galeta je globoka država našla in izkoristila za svoj interes. Samo to.
Jaz sem davnega leta 2002 bil zraven pri nekem projektu, kjer je šlo za čisto goljufijo. javno naročilo so razbili na tri dele, da so se izognili javnemu razpisu in kar z naročilnico oddali prijateljskemu podjetju. Čisti amaterizem. Vlada je bila LDS, plus še nekaj strank. Ko sem imel zajebancije dovolj, sem napisal anonimko in poslal priporočeno vsem večjim medijem (RTV, Delo, Dnevnik, POP itd.) in priložil tudi vso dokumentacijo. takrat sem to storil zato, ker se mi je zdelo, da se iz reformiranega komunističnega režima ne moremo samo norca delat ob pivu, ampak je potrebno nekaj storiti.
Kaj se je zgodilo? Nič. Čisto nič. nikjer ničesar, kot bi vse skupaj vrgel v smeti. Edina možna razlaga je, da je globoka država preprečila kakršno koli objavo v medijih in so se delali, kot da se ni zgodilo nič. čez čas so mi poslali nekega kriminalista, ki se je delal, da preiskuje primer, se mi je pa potožil, da se jaz lahko zajebavam, ker me nimajo kam premestiti, njega pa lahko na drug konec države.
Toliko o razkrivanju korupcije pri nas. Ne bodite tako naivni!
Sem se pa naučil takrat nekaj. Proti mafiji se na tka način ne moreš boriti. Moraš jih spraviti na svoj del igrišča in potem osmešiti. Zgodovinska sramota je mnogo večja kazen, kot pa vse drugo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
Buggy ::
LOL! Sem sicer dejal, da v tej temi ne bom več komentiral, ampak se ne morem premagat, ker to so pa svetovne bučke! Galeta je globoka država našla in izkoristila za svoj interes. Samo to.
skoda res ker si se premagal. Drugic se bolj potrudi...drzim pesti da ti rata in ne bos vec bedarij pisal
Okapi ::
Torej poanta dronyx zgodbice: Ker obstaja korupcija pri levičarjih, ni nič narobe, če obstaja tudi pri desničarjih.
nejclp ::
po moje bo bolj dež padal danes kot vlada
http://www.meteovista.si/Evropa/Sloveni...
Dvomim, glede na pretekle izkušnje. Do sedaj je bil Bog (sive natura), vedno na naši strani.
Zgleda je kaviar levičar.
3p ::
... sem napisal anonimko ... čez čas so mi poslali nekega kriminalista,Mogoče bi popravil zgodbico? Ker kako so vedeli, komu poslati kriminalista, če si napisal anonimko.
Kako? Ja, "globoka država" vse izve. Ne.
"Joj. Mami. Zob me boli." "Tiho bodi sina, krivi so komunajzi, pa globoka država!"
"Joj, žena, pečenka je trda." "Tiho bodi, globoka država vendar."
Bučke? Neprecenljivo!
Za vse ostalo je tu globoka država.
Samael ::
Maske so marca in aprila kupovali po podobnih cenah kot v miroljubnih časih. To Gale še ni pojasnil čemu to? Pa še malo se mu je zareklo zadnjič.
Ne sodelujem aktivno v te debati, vendar te moram tu popraviti.
Tole si se izmislil. Še danes cene mask niso padle na ceno, kot smo jo poznali pred vsem tem covid cirkusom, ko je bil paket 50ih troslojnih mask maloprodajno med 6 do 10 eur.
Zakaj si se pa zlagal?
Machete ::
Ker drugega ne zna. In pa trolati ostale legitimne teme. Duševne težave, če še nisi opazil tekom let.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Svoje teze pa "podpira" s svojimi ostalimi računi :)
Pač tipičen volilec SDS. Kako pa zgledajo ostali, je pa Dejay včeraj nalimal slike.
No nekaj sta jih pa mladina in necenzurirano razkrili.
Pač tipičen volilec SDS. Kako pa zgledajo ostali, je pa Dejay včeraj nalimal slike.
No nekaj sta jih pa mladina in necenzurirano razkrili.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Drevesce ()
Pa salutirati ne pozabi.
A po tvoje je vsak ki se ne strinja s kvazi kulturniško “sodrgo” ki se slači po ulicah in smeši same sebe in utruja folku naci? pejt raje nazaj spančkat, otrok.
Upam da se obeta dober afterparty. Nazadnje je bilo super
Zgodovina sprememb…
Troll, nisi odgovoril na zgornje komentarje nekaterih uporabnikov. Vsi na tem forumu smo te že spregledali ;) Zdaj pa prešaltaj na kakšen drug račun. Ali pa ustvari novega. Vazelin88 bi ti pristajalo.
Sem ravno prišel domov in grem verjetno res odremat eno kitico. Da bom spočit za večerni protest proti koruptivni in fašistični vladi.
Sem ravno prišel domov in grem verjetno res odremat eno kitico. Da bom spočit za večerni protest proti koruptivni in fašistični vladi.
Zgodovina sprememb…
A letnik 88 je? Tega pa nisem vedel.
Ko bi bil. Bi bilo fino bit nekaj let mlajši vsekakor.
Troll, nisi odgovoril na zgornje komentarje nekaterih uporabnikov. Vsi na tem forumu smo te že spregledali ;) Zdaj pa prešaltaj na kakšen drug račun. Ali pa ustvari novega. Vazelin88 bi ti pristajalo.
Ne berem nekaterih trolov, le občasno. Priznam tudi, da skoraj ne berem ampak bolj pišem :D Priznam, uživam, če te trigeram. Tema je itak od smetenja trigger happy DeeJaya nekje aprila ratala totalen shitpost chamber - dajmo si to priznat no. Sem pa zadnjič rekel, da ne bom več sodeloval v tej temi. Morda pa res ne več od danes naprej.
Še par urc pa v center :D
Zgodovina sprememb…
MrStein ::
Težko razumem tvoje miselne procese, ampak a s tem si hotel dokazat, ga je janšizem enak komunizmu?
komunizem = fašizem = janšizem ?
V bistvu je res, ko greš v skrajnosti, zmeraj prideš na isto točko. Ni druge. Skrajneži hočejo kontrolirat vse. Drugače ne bi bili skrajneži. Na kak način točno je lahko malo različno, ampak to so že nianse istega sranja.
No, fino, zdaj razumeš, zakaj kolesarimo.
Razumem zakaj kolesarite. Ne razumem zakaj niste prej kolesarili. Kaj konkretno vas zdaj moti? Mene kraje motijo zmeraj, ne samo ko krade Janša.
Naše se ne kritizira.
To je prva točka pravilnika.
A si nov tle?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Vazelin pa ne pozabi obleči rumenega jopiča.
Ne. Greva s kolegom, ki je hardcore komunist skupaj v kak kafič okoli centra. Pol proti noči pa malo na Metelkovo, če se kaj dogaja, če ne pa pač domov.
Zgodovina sprememb…
Upam samo, da so si ljudje zapomnili stranke, ki so pomagale SPET ustoliciti JJ-a in se jim zahvalila na naslednjih volitvah,
Fantek, odločitve vlečejo volivci.
A njihovih slik ne boš lepil?
Sicer n-tič: kaj je heroji, zdaj ste pa tiho? (no, razen dnevnega pljuvanja)
Še enkrat, v tej temi je preko 100 volivcev anti-Janše (ki je odstopil in prepustil mesto Jajotu), teh preko 100 jajota samega.
Motiti se je človeško.
Urbano#Desno ::
Kolk se trudijo ščititi leve bandite
https://www.24ur.com/novice/crna-kronik...
So kar enga random ukrainca dobil. Deal je bil verjetno EU passport če priznaš.
https://www.24ur.com/novice/crna-kronik...
So kar enga random ukrainca dobil. Deal je bil verjetno EU passport če priznaš.
Ukrajina je znana po problematiki z neonacizmom. Torej je bolj verjetno, da je Janoszev plačanec
Urbano#Desno ::
https://www.24ur.com/novice/slovenija/k...
Hmm problemi v levem raju. Zdaj bo pa potrebno odkupiti kar precej poslancev da vlada pade.
Ah jebi ga se vidimo na volitvah 2022 pa čim bolj kolesarite da bo več glasov za SDS
Hmm problemi v levem raju. Zdaj bo pa potrebno odkupiti kar precej poslancev da vlada pade.
Ah jebi ga se vidimo na volitvah 2022 pa čim bolj kolesarite da bo več glasov za SDS
Jarno ::
Rezalec gum ni bil random, problematik kot problematik s kompleksi pač.
Sicer pa je res tako, da bo na naslednjih volitvah verjetno zanimivo.
Bojo koga / katero stranko restavrirali? Levica nad 15%? Propad DESUS-a in SMC-ja?
Sicer pa je res tako, da bo na naslednjih volitvah verjetno zanimivo.
Bojo koga / katero stranko restavrirali? Levica nad 15%? Propad DESUS-a in SMC-ja?
#65W!
GregiB ::
Urbano#Desno je izjavil:
No, pomen oz. zavez takih sporazumov ne razumem najbolje. Torej, najprej se ponavadi gre k sklenitvi nekih koalicijskih pogodb koalicijskih interesentov, ki uskladijo programske usmeritve, ki se jim vsi pogodbeno zavežejo. In kaj je tole? Nadkoalicijska pogodba? Od “svojega” poslanca pričakujem, da bo po lastni vesti podpiral dobre predloge, v koaliciji ali opoziciji. Ko pa je v koaliciji, pa da goni svoj program. Ne pa, da daje bianco glas za nekaj, kar še sploh ni na mizi...
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
Mogoče bi popravil zgodbico? Ker kako so vedeli, komu poslati kriminalista, če si napisal anonimko.
Saj sem bil zraven pri projektu (no ja, v isti sobi), tako da so me zaslišali kot pričo. Ali so vedeli da sem jaz avtor ne vem. Po moje seveda so.
Globoka država pozna vse, ve kdo so bili vaši starši, vaši stari starši, kdo ima prednike, ki so bili za komunizem, kdo take, ki so bili proti, kdo so bili prva linija komunizma. Saj so vseh 30 let načrtno vršili selekcijo. Za kakšno bolje plačano državno službo v javnem sektorju sploh drugače nisi prišel zraven. To je huje, kot je bilo v komunizmu! Še komunizem ni delal take selekcije, kot so jo ti. Remek delo v svetovnem merilu! Nekoč čez čas ne bodo mogli ljudje verjeti, da je bilo kaj takega sploh možno.
Mi se nimamo kaj norčevati iz Severne Koreje ali Belorusije. Naš sistem je še bolj bizaren! V svetovnem merilu!
Zgodovina sprememb…
GregiB ::
Globoka država pozna vse,
Baje so taisti, ki dozirajo chemtraile in zlivajo brom v vodna zajetja #kjejemojaerekcijapress
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
PacificBlue ::
Kje danes kolesari Gale? Maribor, Ljubljana, kje drugje? Morda se bo pridružil 10im kolesarjem v Kranju?
Revež ki brani lopove. Za crknit smešno
Kakšna korupcija neki. Maske so marca in aprila kupovali po podobnih cenah kot v miroljubnih časih. To Gale še ni pojasnil čemu to? Pa še malo se mu je zareklo zadnjič. Pa on je v tisti službi že dolgo, podpisal goro pogodb baje. Da ne bo na koncu on pristal na kakšnem sodišču Raje naj pojasni zakaj niso bile maske pred marcem opazno cenejše... :D In kdo je vzemal provizijo.
Danes grem verjetno na pivo v center. Bova s frendom komunistom štela kolesarje
Ti veš, da je slovenska vojska nabavila maske po ceni 2 eura komad, za državljane pa država pa po ceni od 4-6 eur. Ja in enake maske v obeh primerih! In za nabavo je bil odgovoren Počivalsek, ne pa Gale.
Spomni se, da je prav vlada JJ zaradi kao epidemije ustavila objavljanje podatkov transakcij proracunskih porabnikov. Kako prikladno a ne? Še spletna platforma Erar je nehala prikazovati denarne tokove.
In pol je kriv Gale?:) zastavil svoje ime, druzino..da se pol take gnilobe breobrazne kot si ti pluvajo po njem?
Jaz bi take nabrcal ven iz države.
I’m out.
:3
:3
Mato989 ::
Fak je ta Vlada neumna, kako težko jim je enostavno zapret mejo pa kako so drkali Šarca ej...
zdaj lahko greš na Hrvaško in prideš nazaj če lahko dokažeš da si bil LE na Hrvaškem... ja kako pa se to 100% dokaže... kao dovolj pje parkirni listek, ODLIČNO, ker če si bil 5 dni na Hrvaškem kao, od tega 4 v Bosni in za 2 min parkiraš avto je to ok...
KERE BUTALE smo mi res neverjetno, zaprite že mejo kako ste Šarca drkali, ne namesto tega, boste spet mene v občino zaprli ane?
GOVNA, od vlade
Da ne omenjam kako bi lahko arbitražo zdaj izsilili politično... enostavno zapremo mejo dokler Hrvati ne vrnejo Istre, ali pa naj pocrkajo tam doli brez turizma!
NIJZ bi moral povrnit stroške skupaj z Vlado vsem ki ne ukrepajo, samo jamrali so ko je Šarec delal enako!
zdaj lahko greš na Hrvaško in prideš nazaj če lahko dokažeš da si bil LE na Hrvaškem... ja kako pa se to 100% dokaže... kao dovolj pje parkirni listek, ODLIČNO, ker če si bil 5 dni na Hrvaškem kao, od tega 4 v Bosni in za 2 min parkiraš avto je to ok...
KERE BUTALE smo mi res neverjetno, zaprite že mejo kako ste Šarca drkali, ne namesto tega, boste spet mene v občino zaprli ane?
GOVNA, od vlade
Da ne omenjam kako bi lahko arbitražo zdaj izsilili politično... enostavno zapremo mejo dokler Hrvati ne vrnejo Istre, ali pa naj pocrkajo tam doli brez turizma!
Na Hrvaškem circa 10 okuženih na dan. NIJZ: To ni nič. Meje ostanejo odprte.Na Hrvaškem circa 30 okužemih na dan. NIJZ: Spremljamo situacijo na Hrvaškem, ampak meje ostanejo odprte.
Na Hrvaškem circa 50 okužemih na dan. NIJZ izraža zaskrbljenost, ampak meje ostanejo odprte, ker je večina okužb na vzhodu Hrvaške.
Na Hrvaškem circa 90 okuženih na dan. NIJZ: Zdaj je že prepozno, da bi z zaprtjem mej zajezili drugi val.
NIJZ bi moral povrnit stroške skupaj z Vlado vsem ki ne ukrepajo, samo jamrali so ko je Šarec delal enako!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
Mato989 ::
Recimo: grem za 14 dni v Makedonijo. Na poti nazaj grem tankat in na pico. Na meji rečem, da sem bil na dopustu na Hrvaškem in pokažem računa. To je to! Zadoščeno odloku in mi ni treba v karanteno???)))
Čisto logičen komentar!
Ni toliko problem dopustovanje smetane, bolj to, da Hrvati vejo o Janši in njegovih poslih z orožjem preveč, da bi lahko zaprl meje in jim uničil gospodarstvo.
Dokler bo izdajalski Janša na čelu države, do takrat bomo plesali po hrvaških notah.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
Telbanc ::
Urbano#Desno je izjavil:
Zelo dobra novica za demokracijo v Sloveniji. Hvala bogu, zdaj je večina več kot trdna.
PS: Kok je dons kej drenja v Ljubljani?
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
BlaY0 ::
VelkBla ::
https://www.index.hr/vijesti/clanak/slo...
"Slovenski premijer Janša podebljao parlamentarnu većinu".
Tudi v tujini že pišejo o tem.
"Jelinčičeva tri zastupnika, te Felice Žiža i Ferenc Horvath koji su u parlament izabrani na manjinskoj listi ojačat će većinu vladajućih u 90-članskom parlamentu s dosadašnjih 46 na 51 zastupnika, u situaciji kad lijevo-liberalna oporba priprema interpelacije protiv još nekih ministara."
Zdej je 51 glasov. Trdno ni kaj.
PS: kolesarjenje res pomaga.
"Slovenski premijer Janša podebljao parlamentarnu većinu".
Tudi v tujini že pišejo o tem.
"Jelinčičeva tri zastupnika, te Felice Žiža i Ferenc Horvath koji su u parlament izabrani na manjinskoj listi ojačat će većinu vladajućih u 90-članskom parlamentu s dosadašnjih 46 na 51 zastupnika, u situaciji kad lijevo-liberalna oporba priprema interpelacije protiv još nekih ministara."
Zdej je 51 glasov. Trdno ni kaj.
PS: kolesarjenje res pomaga.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
Saj Jelinčič je glasoval za izvolitev te vlade, jaz tu ne vidim nobene spremembe sedaj.
Zdej je podpisan sporazum, tako da je zaj čist izgubljena situacija za levico.
Torej bi lahko sedaj sklepali, da je vse to dogajanje nekako neučinkovito. Kar se je zadnje čase dogajalo. Protesti, NPU......
boldleaf ::
Upam samo, da so si ljudje zapomnili stranke, ki so pomagale SPET ustoliciti JJ-a in se jim zahvalila na naslednjih volitvah,
Fantek, odločitve vlečejo volivci.
A njihovih slik ne boš lepil?
Sicer n-tič: kaj je heroji, zdaj ste pa tiho? (no, razen dnevnega pljuvanja)
Še enkrat, v tej temi je preko 100 volivcev anti-Janše (ki je odstopil in prepustil mesto Jajotu), teh preko 100 jajota samega.
In se je oglasil mikstone (seveda bo trdil nasprotno, ampak jasno je, kdo ima kamnite mozgane).
Niti prebral nisem, pac doloceni ljudje so prevec primitivni, da bi jih bral (glede na to, da berem desne idiote, vedi, da spadas pod njih - pa ne pozabi iti jokat v temo "Prijavi moderatorju").
In the beginning were the Words and the Words made the world. I am the Words.
The Words are everything. Where the Words end the world ends. You cannot go
forward in the absence of space.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: boldleaf ()
Ni toliko problem dopustovanje smetane, bolj to, da Hrvati vejo o Janši in njegovih poslih z orožjem preveč, da bi lahko zaprl meje in jim uničil gospodarstvo.
Dokler bo izdajalski Janša na čelu države, do takrat bomo plesali po hrvaških notah.
Ja, pa Kurz-a imajo v žepu, pa Merklovo, pa Macron-a, pa ves Bruselj...
In potem se zbudiš in zmoliš enega pred kipcem jajota, ki ga imaš zraven postelje.
Niti prebral nisem ... glede na to, da berem desne idiote, vedi, da spadas pod njih
Eni vedno poskrbijo za smeh.
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
Današnji spisek varnish držav iz Velike Britanije:
https://www.gov.uk/guidance/coronavirus...
Ampak, če verjameš v pravljice, dejstva niso pomembna...
https://www.gov.uk/guidance/coronavirus...
Hrvaške ni na listi.
Očitno zraven Janše, Kurz-a, Merklove, držijo za jajca tudi Johnson-a.
Face, tile hrvati, res.
Ampak, če verjameš v pravljice, dejstva niso pomembna...
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
FireSnake ::
A niso bili v tej temi pacienti, ki so "vedeli" kdo je rezal?
https://siol.net/novice/slovenija/znano...
https://siol.net/novice/slovenija/znano...
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
xx23 ::
https://twitter.com/mastenMMC/status/12...
Na napovedan shod v podporo vladi prišlo manj kot 50 ljudi. Torej lahko sklepam, da ima ta vlada v bistvu več glasov v parlamentu kot podpornikov med ljudstvom.
Na napovedan shod v podporo vladi prišlo manj kot 50 ljudi. Torej lahko sklepam, da ima ta vlada v bistvu več glasov v parlamentu kot podpornikov med ljudstvom.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xx23 ()
Mogoče predlog---Kaj če bi šli protestniki enkrat namesto na ulice sadit drevesa v gozd? To se meni zdi lep način protestiranja. Potem bi lahko čez par desetletji ob pogledu na gozd rekli---tole pa so posadili za časa trde diktature Janeza Janše. Življenje je bilo celo tako trdo in neizprosno, da je vsak dobil turistični bon za 200 €, da bi zaustavili epidemijo samomorov, depresij in ženske histerije (včasih so to neuspešno zdravili z vibratorji).
Zgodovina sprememb…
boldleaf ::
Eni vedno poskrbijo za smeh.
Seveda poskrbijo, samo mikstone1 ( https://mikstone1.blogspot.com/ ) aka MrStein ni med njimi. Nisi smesen ne desnicarjem, ne levicarjem. Pac maloumnez.
(ce gre komu desnemu na jetra in misli, da je idiot, se ne moti... tu ga imate, trgajte)
In the beginning were the Words and the Words made the world. I am the Words.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: boldleaf ()
Miki N ::
To je že 10 teden petkovih kolesarjenj.
- Sedaj bi morale žrtve Kronce po mojih izračunih že napolniti manjše vaško pokopališče - po mojem jih skrivajo po kleteh, kaj menite? Nekje so, ker virus je izredno smrtonosen.
- Protesti imajo menda celo pozitivne učinke na lokalno gostinstvo. Po citati anonimnega natakarja: "nekaj se pozna".
- Sedaj bi morale žrtve Kronce po mojih izračunih že napolniti manjše vaško pokopališče - po mojem jih skrivajo po kleteh, kaj menite? Nekje so, ker virus je izredno smrtonosen.
- Protesti imajo menda celo pozitivne učinke na lokalno gostinstvo. Po citati anonimnega natakarja: "nekaj se pozna".
puginho ::
Mogoče predlog---Kaj če bi šli protestniki enkrat namesto na ulice sadit drevesa v gozd? To se meni zdi lep način protestiranja. Potem bi lahko čez par desetletji ob pogledu na gozd rekli---tole pa so posadili za časa trde diktature Janeza Janše. Življenje je bilo celo tako trdo in neizprosno, da je vsak dobil turistični bon za 200 €, da bi zaustavili epidemijo samomorov, depresij in ženske histerije (včasih so to neuspešno zdravili z vibratorji).
Moj predlog - kaj če bi si ti na čelo vgraviral sliko velikega vodje, tako nikoli ne boš pozabil teh dni ko ste ropali narod.
No ja:
Motiti se je človeško.
Miki N ::
No ja:
Aha! To so novo okuženi - inkubacija cca teden... kaj je bilo prejšnji teden? Protest naci-jopičev!!! O_O
Hec no - pomiri se. Itak da so korelacije s protesti zelooo dolg strel.
Jaz podpiram protest OBOJIH. Naj folk pove, kaj čuti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
Hahaha najmanj 50.000 rumenih jopicev. Ko klovni :D
Upam, da jim je fejst vroče pod temi maskirkami.
Upam, da jim je fejst vroče pod temi maskirkami.
Zgodovina sprememb…