» »

Vlada 2020 - ????

Vlada 2020 - ????

Temo vidijo: vsi
««
53 / 466
»»

jukoz ::

DeeJay je izjavil:

D3m je izjavil:

Dobra laž.

Vsak je bil sam in prinesel papirnato stopalo, ki ga je prilepil na tla. Tisti, ki je prilepil je bil popisan. Če nisi nalepil so te spustili.
Sken globe in obrazložitev še čakam.
https://www.dnevnik.si/1042927787/slove...

Bil tam in nalepil več parov stopal, tudi za tiste, ki jim odlok o gibanju izven matične občine omejuje prihod pred parlament.

Popisali so bolj sporadično in ne vseh. Niso bili ravno zainteresirani. Ob 18:30 je bilo 6 policajev tam.

So rekli, da po protestih pokličejo KPL, da počisti, pa so se Protestivalovci javili da pospravijo sami.

Pika na i ::

DeeJay je izjavil:

Dve plati štorije.... don't shoot me I am just a messenger :)

Če ne spremenijo svoje odločitve, je za jutri napovedan protest zaposlenih v domovih.
Nahajate se v štabu SDS.
Pravila ne veljajo za naše.
Troli dobrodošli.

DeeJay ::

jukoz je izjavil:

DeeJay je izjavil:

D3m je izjavil:

Dobra laž.

Vsak je bil sam in prinesel papirnato stopalo, ki ga je prilepil na tla. Tisti, ki je prilepil je bil popisan. Če nisi nalepil so te spustili.

Bil tam in nalepil več parov stopal, tudi za tiste, ki jim odlok o gibanju izven matične občine omejuje prihod pred parlament.

Popisali so bolj sporadično in ne vseh. Niso bili ravno zainteresirani. Ob 18:30 je bilo 6 policajev tam.

So rekli, da po protestih pokličejo KPL, da počisti, pa so se Protestivalovci javili da pospravijo sami.

Po stevilu pritozb, sem predvideval, da so popisal vsakega, ki je lepil. Se posipam.

rabelj5 ::

Pika na i je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Dve plati štorije.... don't shoot me I am just a messenger :)

Če ne spremenijo svoje odločitve, je za jutri napovedan protest zaposlenih v domovih.

kako bi pa tak protest izgledal?

Pika na i ::

Nahajate se v štabu SDS.
Pravila ne veljajo za naše.
Troli dobrodošli.

el_bahattee ::

kotanyi je izjavil:

Jaz definitivno ne podpiram ne vlade ne vseh ukrepov. Ko so prišli na oblast se mi je zdelo da imajo končno šanso da pokažejo če so se iz preteklih napak kaj naučili. Pa so se mi v mesecu dni zasrali najprej s plačnimi razredi, nato z DSO-ji, nato z občinami, nato z strašilno retoriko ki je nevredna normalne države, nato s hipokrizijo ko se najbolj strašilen minister na meji smejčka v kamero brez maske ter na veliko noč "pomaga" obnemogli tašči na vikendici, nato še z gospodarskimi ukrepi ki so zbirokratizirani in še zdaleč ne pomagajo vsem kljub temu, da bomo zapravili 6% (!!!) BDP-ja.

Toliko na kratko - to še zdaleč ni vse. Pa sem načeloma desen, ampak SDS-a ne bom volil nikoli več. So se mi zasrali ker so "desni" toliko kot Trump, ne pa kot npr. Angelca. Avtoritarni populisti pač.

Se ne morem strinjat, vsaj ne z večino naštetega. Ne razumem, kaj točno misliš, da so zasrali z DSO in občinami, tudi strašilne retorike ne opažam (Kacin ima pač svoj stil, ki ga poznamo že od nekdaj), ampak dejstvo je, da je vlada z ukrepi in obveščanjem dosegla, da je virus trenutno pod kontrolo in se nam ni zgodila ITA. Seveda so pri vsakem ukrepu možni kakšni robni primeri, ki ukrep pokažejo v čudni luči, ampak na splošno rečeno, imamo podobno sceno kot naši sosedje v Avstriji.

Gospodarski ukrepi so po mojem mnenju nek kompromis med tem, da se pomaga tistim, ki so na udaru in med tem, da se ne zadolžimo preveč. Seveda, če gre verjeti Lahovniku, ki se mi na splošno zdi kar stručko in ni Janšev kader.

Dobro se mi tudi zdi, da je vlada v sodelovanje in pripravo ukrepov vključila tudi strokovnjake in politike z levega pola ala Kacin, Mramor, Mrak in Lahovnik. Razne fotke, ko je kak minister zaloten brez maske ali ustrezne razdalje pa me niti ne ganejo preveč. :P

Kar se pa tiče teh provokativnih "protestnikov", ki igrajo badminton na trgu republike, se mi pa zdi, da imajo vse manj podpore med ljudmi, čim se je razvedlo glede njihovega financiranja iz proračunskih sredstev.
Come to my center, you enter the winter.

rabelj5 ::

Pika na i je izjavil:

A si policaj? :)
Ne bi, bo.

Tonin ni povedal, da smo ZDA plačali 1,2 milijona za donacijo 5 vojaških reševalnih vozil....

nisem policaj, zanima me

ker pač da ne bi sploh nič delali, se mi ne zdi etično, oskrbovanci domov niso nič krivi

če pa se vseeno dela, pa politikom itak dol visi

kotanyi ::

el_bahattee je izjavil:

Se ne morem strinjat, vsaj ne z večino naštetega. Ne razumem, kaj točno misliš, da so zasrali z DSO...

V domovih za ostarele je več kot tri četrtine smrtnih žrtev, povprečje EU je okoli 50%. Razlog za to so slabi in nezadostni ukrepi vlade, ko so zadržali obolele v domovih in niso zagotovili ustrezne oskrbe, ko so enkrat videli da je to težava.

el_bahattee je izjavil:

...in občinami...

Prepoved prehajanja med občinami je nesorazmerna in nima nobene strokovne podlage. Učinki, če so, so samo posredni - enako bi se dalo doseči z nadzorom gosteje obiskovanih točk. Edini efekt tega ukrepa, ki je dejansko morda pripomogel k neširjenju, je - morebitni strah pred kaznimi.

el_bahattee je izjavil:

...dejstvo je, da je vlada z ukrepi in obveščanjem dosegla, da je virus trenutno pod kontrolo in se nam ni zgodila ITA

To nismo dosegli zaradi vlade, ampak kljub vladi. Glej zgoraj - situacija v DSO.

el_bahattee je izjavil:

Gospodarski ukrepi so po mojem mnenju nek kompromis med tem, da se pomaga tistim, ki so na udaru in med tem, da se ne zadolžimo preveč.

Gospodarski ukrepi imajo kup izjem in robnih pogojev ter so zbirokratizirani. Po prvih projekcijah se bomo procentualno zadolžili dvakrat več kot Italija.

rabelj5 je izjavil:

Pika na i je izjavil:

Ne bi, bo.

Tonin ni povedal, da smo ZDA plačali 1,2 milijona za donacijo 5 vojaških reševalnih vozil....

nisem policaj, zanima me

ker pač da ne bi sploh nič delali, se mi ne zdi etično, oskrbovanci domov niso nič krivi

zmaugy ::

Pika na i je izjavil:

Ne bi, bo.

Kakšna pa je cena tako opremljenih vozil na trgu? Ker tole pa mora bit svinjarija, če izvemo, koliko bi plačali pri redni nabavi, bomo to lahko takoj dokazali...
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

DeeJay je izjavil:

jukoz je izjavil:

DeeJay je izjavil:

D3m je izjavil:

Dobra laž.

Po stevilu pritozb, sem predvideval, da so popisal vsakega, ki je lepil. Se posipam.

Če si čakal da te popišejo, si bil popisan. Če si prilimal in se umaknil je bilo OK. Če si stal zraven, na distanci, je bilo tudi OK.

Lahko da so gledali kdo je iniciator in ga popisali.

harvey ::

rabelj5 je izjavil:

nisem policaj, zanima me

Ena možnost je npr. takšna, umite roke, razdalja in maske, seveda znotraj občine

Tel Aviv

Tel Aviv

Če pa že lepiš stopinje na TR, se pazi Grete.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

A to je bil protest proti ukrepom vlade? Nekaj takšnega?

Biseri...
neumnosti.

Miki N ::

Kdo bi si mislil, da bo reševanje Nodija tako drago!

https://www.rtvslo.si/slovenija/skokovi...

Baje si bojo za proteste isposodili tole:

Biseri...
neumnosti.

A niste vi SDSovci bli vedno full pro Trump? What happened?

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

Jaz nisem SDSovc, je pa tipična leva scena ponavadi bila bolj ateistična in ne za ameriške trailer park metode...
Zdaj pa mene ateista in v zadnjih letih redno zmerjanega kot levičarja ti zmerjaš z SDSovcem. Eni pa res ne morete biti brez žiga pripadnosti...
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

DeeJay je izjavil:

D3m je izjavil:

Dobra laž.

Pravijo, da so se policaji obnašali zelo očitno, kot da imajo direktno navodilo popisovanja protestnikov.
Popisovali so pa samo njih (ne vseh) in nobenih drugih mimoidočih.

Levica bo zahtevala sklic nujne seje

Zgodovina sprememb…

jernejl ::

Primerno bi bilo, da bi jih doletela tudi kazen za svinjanje okolice in da ne bo ostalo zgolj pri popisovanju.

Levica bo sklicala nujno sejo, ker je baje policaj nekoga narobe pogledal? A to je tista Levica, ki bi v Venezueli "z bajoneti sterala "kapitaliste" v morje plavat do ZDA"?
Svašta!
Biseri...
neumnosti.

jernejl je izjavil:

Primerno bi bilo, da bi jih doletela tudi kazen za svinjanje okolice in da ne bo ostalo zgolj pri popisovanju.

So na koncu pospravili za sabo.

DeeJay je izjavil:

Logično, da so morali tudi pospraviti lastno svinjarijo, a to ne pomeni, da jih ne bi mogli kaznovati. Sicer bom tudi jaz tebi na glavo vsul organske odpadke in obljubil, da jih bom pospravil, ko bom končal, kadarkoli to že bo.

jernejl je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Logično, da so morali tudi pospraviti lastno svinjarijo, a to ne pomeni, da jih ne bi mogli kaznovati. Sicer bom tudi jaz tebi na glavo vsul organske odpadke in obljubil, da jih bom pospravil, ko bom končal, kadarkoli to že bo.

Grožnja?

Zgodovina sprememb…

zmaugy je izjavil:

Levica bo sklicala nujno sejo, ker je baje policaj nekoga narobe pogledal? A to je tista Levica, ki bi v Venezueli "z bajoneti sterala "kapitaliste" v morje plavat do ZDA"?
Svašta!

Nujna seja bo sklicana, ker policija ustrahuje ljudi. Ja, protest je dovoljen, če se vzdržuje primerna razdalja med ljudmi. Vsesplošne prepovedi gibanja v Sloveniji ni. Še vedno gremo vsi lahko protestirati pred parlament, pred Ministrstvo za okolje ali pred lokalno pošto.

harvey ::

Popisovali so pa samo njih (ne vseh) in nobenih drugih mimoidočih

Zakaj bi morali popisovati naključno mimoidoče8-O. Te logike pa ne razumem. In ker niso popisovali vseh v tem opazovanem radiju, je to razlog za sklic nujne seje. Ravno nasprotno, če bi vse popisovali, je zelo tehten razlog za sklic.

Če se misli resno, se naj organizira protest kot je recimo v Tel Avivu, ne pa s temi otročarijami - izzivanji, golf, badminton, sveče, stopala...
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

jernejl je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Jp, limanje papirčkov na granitne kocke pred parlamentom je enako kot vsuvat organske odpadke na nekoga.

harvey je izjavil:

Popisovali so pa samo njih (ne vseh) in nobenih drugih mimoidočih

Zakaj bi morali popisovati naključno mimoidoče8-O. Te logike pa ne razumem. In ker niso popisovali vseh v tem opazovanem radiju, je to razlog za sklic nujne seje. Ravno nasprotno, če bi vse popisovali, je zelo tehten razlog za sklic.

Če se misli resno, se naj organizira protest kot je recimo v Tel Avivu, ne pa s temi otročarijami - izzivanji, golf, badminton, sveče, stopala...

Kaj je pa razlika med protestom v Tel Avivu in protesti pri nas? Ljudje protestirajo in so na socialni distanci predpisanih 2 (ali 1,5??) metrov.

Kdo je pa izzival? In s čim? Izražanjem svojega mnenja? Ja, kot kaže je tudi policist mislil da se to ne sme zdaj, ko je kriza =)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jukoz ()

DeeJay je izjavil:

jernejl je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Grožnja?

Nikakor ne, zgolj protest. In pričakujem, da me pri tem nihče ne bo grdo gledal ali zapisoval. Saj sem napisal, da bom na koncu za sabo pospravil, v čem je problem?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jernejl ()

jernejl je izjavil:

... v čem je problem?

V tem, da trolaš.

Zgodovina sprememb…

Jaz do konca življenja ne bom natrolal toliko, kot si ti od menjave vlade do danes.

jernejl je izjavil:

Jaz do konca življenja ne bom natrolal toliko, kot si ti od menjave vlade do danes.

Nismo v tej temi zarad mene. Move on.

Zgodovina sprememb…

VelkBla ::

el_bahattee je izjavil:

kotanyi je izjavil:

Jaz definitivno ne podpiram ne vlade ne vseh ukrepov. Ko so prišli na oblast se mi je zdelo da imajo končno šanso da pokažejo če so se iz preteklih napak kaj naučili. Pa so se mi v mesecu dni zasrali najprej s plačnimi razredi, nato z DSO-ji, nato z občinami, nato z strašilno retoriko ki je nevredna normalne države, nato s hipokrizijo ko se najbolj strašilen minister na meji smejčka v kamero brez maske ter na veliko noč "pomaga" obnemogli tašči na vikendici, nato še z gospodarskimi ukrepi ki so zbirokratizirani in še zdaleč ne pomagajo vsem kljub temu, da bomo zapravili 6% (!!!) BDP-ja.

Toliko na kratko - to še zdaleč ni vse. Pa sem načeloma desen, ampak SDS-a ne bom volil nikoli več. So se mi zasrali ker so "desni" toliko kot Trump, ne pa kot npr. Angelca. Avtoritarni populisti pač.

Se ne morem strinjat, vsaj ne z večino naštetega. Ne razumem, kaj točno misliš, da so zasrali z DSO in občinami, tudi strašilne retorike ne opažam (Kacin ima pač svoj stil, ki ga poznamo že od nekdaj), ampak dejstvo je, da je vlada z ukrepi in obveščanjem dosegla, da je virus trenutno pod kontrolo in se nam ni zgodila ITA. Seveda so pri vsakem ukrepu možni kakšni robni primeri, ki ukrep pokažejo v čudni luči, ampak na splošno rečeno, imamo podobno sceno kot naši sosedje v Avstriji.

Gospodarski ukrepi so po mojem mnenju nek kompromis med tem, da se pomaga tistim, ki so na udaru in med tem, da se ne zadolžimo preveč. Seveda, če gre verjeti Lahovniku, ki se mi na splošno zdi kar stručko in ni Janšev kader.

Dobro se mi tudi zdi, da je vlada v sodelovanje in pripravo ukrepov vključila tudi strokovnjake in politike z levega pola ala Kacin, Mramor, Mrak in Lahovnik. Razne fotke, ko je kak minister zaloten brez maske ali ustrezne razdalje pa me niti ne ganejo preveč. :P

Kar se pa tiče teh provokativnih "protestnikov", ki igrajo badminton na trgu republike, se mi pa zdi, da imajo vse manj podpore med ljudmi, čim se je razvedlo glede njihovega financiranja iz proračunskih sredstev.

Oprosti, ampak tole pisanje je tako tako, ni ne mrzlo in ne toplo, nekako občutek jegulje ali pa kače, ki jo primeš v roke, nič konkretno opredeljenega. Tako kot govorijo politiki. Če navijas za dotično stranko (katerokoli že pač, ampak vseeno), daj malo podlage. Kacin je zadeve napihoval, poleg medijev, ki so dnevno nabijali številke po ekranih in po radio (treba je do 5x na dan povedati koliko je obolelih in koliko umrlih). Vlada je marsikatero statistiko tako furala, da jo še sami niso potem znali razložiti, kaj šele kateri vzorec so vzeli za obdelavo. Mislim, da večina ne oporeka toliko ukrepom kot se jih izvaja in nadzira in to folk moti, "ukrep je tak, nas ne zanima kako bo zadeva potekala", tipični primer je razkuževanje v blokih, kjer vlado absolutno ne zanima kako se bo zadeva izvajala, kdo bo izvajal, kaj šele koliko bo zadeva stala. Mogoče so malenkosti, ampak vseeno...ne služi se samo na rokavicah in maskah.

Za finančne ukrepe bomo videli spotoma. Lahovnik je tudi trdil, da je bila prodaja Mercatorja "deal stoletja", pa je bil v nadzornem svetu (ali je še ne vem).

marS ::

evo ena politična, šeram :)):
(satire hat on)
Largely, the political response to Covid-19 is what one would expect within realpolitik:
- The European left is trying to kill off the older male voters who don't vote for them.
- The American and British right are trying to quickly kill off the urban population that doesn't vote for them.
- The greens are happy that people are getting killed, so that there's more space for animals and protected minorities with a high birth rate.
- And everyone else is just trying to protect themselves, their money, their power, and their voter base.
(satire hat off)
...no more heroes...
https://ilbis.com/

Flea ::

Na Tarči pa mečejo trenutno vlado pod tovornjak.

Okapi ::

Še bolj pod tovornjak bo vržena, ko bo Tarča o DSOjih.>:D
Popoln kaos vodenja.

Flea je izjavil:

Ne morš verjet kakšna kraja denarja se dogaja. Če zdej ne bodo letele glave, pol pa res ni upanja za državo.

jukoz je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Svašta!

Nujna seja bo sklicana, ker policija ustrahuje ljudi. Ja, protest je dovoljen, če se vzdržuje primerna razdalja med ljudmi. Vsesplošne prepovedi gibanja v Sloveniji ni. Še vedno gremo vsi lahko protestirati pred parlament, pred Ministrstvo za okolje ali pred lokalno pošto.

Kakšno ustrahovanje? A policija ne sme pristopiti k nekomu na ulici in ga ogovoriti?
Biseri...
neumnosti.

Kero faco bodo imeli janšisti ob zgovarjanju da jim nič ni dokazano, da niso klicali in grozili kdo mora biti ponudbo itd:

a) faco Hojsa — Ne vem da sem v postopku.

b) faco Damjana — Nič se ne spomnim.

Glasujemo...

zmaugy je izjavil:

jukoz je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Svašta!

Kakšno ustrahovanje? A policija ne sme pristopiti k nekomu na ulici in ga ogovoriti?

Brez razloga? Ne, temu se reče ustrahovanje.

zmaugy je izjavil:

jukoz je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Svašta!

Aja, pa dej povej s kakšno faco imaš na obrazu, ko se delaš neumnega da to ni ustrahovanje - Aleš Hojs ali Damjan Jankovič?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jukoz ()

Kolikor se vidi iz fotk, so tile modeli smetili pred DZ, dvomim, da jih ne bi smeli vprašati kdo so in kaj se grejo.
Na splošno sem imel idejo, da pri nas ni isto kot je v ZDA, kjer imaš 1st amendmet audit in če kdo pokliče policijo, lahko auditor policaju reče, da naj odjebe, ker nima utemeljenega suma za karkoli. Če sem se motil, bom zelo vesel.
Biseri...
neumnosti.

Vazelin ::

Šarec napove interpelacijo ministra zaradi zaščitne opreme al neki. In še isti dan v oddaji pametuje o zaščitni opremi in kako je brezmadežen (malce bizarno če se mene vpraša glede na potek dober mesec nazaj, saj nismo ribice z enodnevnim spominom). :D Škoda ker ni ministra, da se soočita in bomo spet gledali neko opero v parlamentu.

Šarec izgleda iz dneva v dan bolj kot nek poor man's opozicijski Janša :))

ps. da ni Damir kot svetovalec res krt od Janše s to res slabo časovno tempirano interpelacijo sredi pandemije.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

poweroff ::

zmaugy je izjavil:

Ne, brez razloga nima.

Po drugi strani ima policija z odredbo pravico vstopit v stranko kriminalcev in jim zapleniti elektronsko pošto, ki dokazuje njihove rabote.
sudo poweroff

mailer ::

To pa ja ne bodo storili sedaj, ko imajo "svoje" na položajih.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

poweroff je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Ne, brez razloga nima.

Po drugi strani ima policija z odredbo pravico vstopit v stranko kriminalcev in jim zapleniti elektronsko pošto, ki dokazuje njihove rabote.

Se pravi če jaz grem mimo DZ in po tleh vržem kup smeti, mora policaj pogledat stran? Kul.

PS: Jesus is my vaccine /s
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

Vazelin je izjavil:

Šarec napove interpelacijo ministra zaradi zaščitne opreme al neki. In še isti dan v oddaji pametuje o zaščitni opremi in kako je brezmadežen (malce bizarno če se mene vpraša glede na potek dober mesec nazaj, saj nismo ribice z enodnevnim spominom). :D Škoda ker ni ministra, da se soočita in bomo spet gledali neko opero v parlamentu.

Šarec izgleda iz dneva v dan bolj kot nek poor man's opozicijski Janša :))

ps. da ni Damir kot svetovalec res krt od Janše s to res slabo časovno tempirano interpelacijo sredi pandemije.

Ampak res, interpelacija zaradi PPE sredi pandemije, s strani Šarca, ki je pustil prazna skladišča PPE, ne vem kako razen WTF!? bi to poimenoval. Da ni v stalnem boju med dr.Šarcem in Mr.Serpentinškom zmagal slednji?
Biseri...
neumnosti.

MrStein ::

Vazelin je izjavil:

V čem je smisel "preprečevanja" gledanja (viewing) tvitov?
A niso vsi tviti vidni vsem?
Sem zdaj odprl nekaj tvitov SAB in jih brez težav vidim, neprijavljen.
A imajo tudi tvite "samo za izbrane"?

No, zame je sicer to isto, kot če bi objavljali na facebook-u ali instagram-u...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

[Michael] ::

Flea je izjavil:

Hja, kaj si pričakoval drugega, če pa vlado vodi bivši zapornik z retoriko konstantnega straha - tole se bo slej, ko prej končalo, tako ali pa drugače.

V naslovu je vprašaj, kdaj bo konec trenutne vlade? Še letos! (čim prej, tem bolje) >:D

Zgodovina sprememb…

Samo naj se ne zajebavajo s koristnimi ukrepi proti širjenju CCP virusa. Pa če bi bilo možno, da ne bi potem v vladi imeli stranke SD kmetavzarije - no, razen ce malo prevetrijo kadre.
Biseri...
neumnosti.

nirm ::

Imam velik občutek da ima Črnčec nekaj pripravljeno (taprav "stric iz ozadja" deluje, pozabite kle na razne Kučane). Je precej inteligenten tip in še sedaj mi ni jasno, ali bo na koncu potegnil z Janšo ali Šarcem. Definitvno pa nobenemu od teh dveh nista v interesu močna Nsi in Počivalšek. Prvo bosta odletela ta dva, potem pa sta na vrsti Šarec ali Janša.

Janša je tudi sigurno kaj pobral. Čeprav on osebno ne rabi denarja. On želi le oblast. Za to pa rabi financiranje za svojo stranko in keš za svoje ljudi, da mu bodo zvesti.
Janša ima za razliko od Počivalška in Tonina izkušnje. In poznanstva. Še iz 90tih. Sigurno se je takrat marsikaj naučil. Predvsem to, da vsak mail, vsak pogovor, vsaka pogodba, vsaka pošta, vsaka javna izjava se lahko obrne proti tebi čez n let, če se najde. In se bo našla. Vedno jo bo nekdo zadržal. Just in case.
Tista depeša je bila za preusmerjanje pozornosti sem tudi prepričan. Takrat je Janša jemal nekaj za hrbtom. Ampak s stilom. Kakšen kombi je prišel sredi noči v skladišče ko je bil le en varko Vili in kakšna oprema je izginila ven in se potem pojavila morda nekje v Bosni ali Srbiji (govorim hipotetično).

Hvala, ker ste. Doktarji (potem privijejo par naivnih malih rib iz UKCja, ki so verjetno samo čakali da nekoga dobijo na vabo), gasilci, policisti.

Noben pa se ne bo ukvarjal s poštarji, smetarji, delavci v fabrkah in navsezadnje z delavci v DSOjih in novinarji.

HappyPills ::

Ta iz blagovnih rezerv je heroj. Pokazal je vso nesnago in krajo državnega denarja. Pfuj banda prokleta pokvarjena.

codeMonkey ::

Never waste a good crisis, al kako ze

nomo ::

Haha, starega dolenjskega lisjaka ne boste več dobili s smrčkom v pašteti - ti časi so mimo. Je pa v tej postavi vlade in parlamenta verjetno mnogo n00bov, ki so razumeli namig, naj si "postrežejo" a kaj ko so še neizkušeni - ampak ne gojim upov da bomo sploh koga videli v kazenski karanteni kdaj. :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nomo ()
««
53 / 466
»»