» »

N95 maske

N95 maske

Temo vidijo: vsi
««
8 / 10
»»

HappyPills ::

Pika na i je izjavil:

HappyPills je izjavil:

Samael je izjavil:

Kaj točno pa počnete z vsemi temi dezinfekcijskimi sredstvi?

Recimo zaradi narave službe mi je na delovnem mestu vedno na voljo Spitaderm, ne vem pa kaj bi s tem počel doma. Mogoče šprical naokoli kljuke po bloku? :)) Recimo edino uporabnost za dezinfekcijske robčke sam najdem na poletnih festivalih, ker pač na Dixy-jih ni montiranih pip z vodo. Ampak to nima nobene veze s trenutno aktualno situacijo.
Ali pa imate to zgolj za ven, recimo, ko greste na pir si "za vsak slučaj" porinete 350ml Spitaderm v žep, pa gremo dalje...?

V avtu imam že od pamtiveka razkužilo in vedno ko pridem od kje v avto si pač najprej razkužimo roke. In mislim, da so ravno ti prenosni najbolj pomembnni, ker ko šetaš okol si nimaš dostkrat kje za umit roke. Sploh pa ko kšn denar hendlaš ki je najbolj svinjska zadeva ever. Doma pa razkužmo igrače od tamale na vsake tolk pa površine tudi pač ko je dojenček je to bolj pogosto sigurno pa ker mamo psa itd. Ko pa je obdobje gripe mamo pa še enga na vhodu in ko prideš domov si pač po potrebi razkužiš. Da bi se pa s tem intenzivno doma polival pa ne, ker je umivanje dovolj.

Reci, da se zajebavaš.
To kar si opisal, je norost.

Norost je, da si doma roke umivaš? OK :) potem sem nor.

Pika na i ::

Še 1x preberi kar si napisal.
Pri vas se utapljate v razkužilu.
Nahajate se v štabu SDS.
Pravila ne veljajo za naše.
Troli dobrodošli.

Samael ::

aerof je izjavil:

Lahko pa bi pristojni to predvideli, sploh, ker je že nekdo omenjal, da so Kitajci pokupili vse maske, ki so bile na voljo.

Veš, kako je s tem, da bi "pristojni lahko to predvideli" v naši Sloveniji? Približno tako, da če bi jih pa dejansko pokupili na državni ravni, bi se pa NoraTV in njeni fani tu hudovali in po tleh metali, da je država neracionalno zapravljala davkoplačevalski denar, bla bla bla. Skratka, tu se brez kristalne krogle ne da zmagati.

Pa še na nekaj bi opozoril, čeprav je bilo to že povedano. Pa kaj hudiča misliš, da bo 1.2 mil mask naredilo? Maska postane pri izdihovanju mokra v parih minutah. Ni ravno, da si z eno samo lahko kaj dosti pomagaš. Koliko teh doniranih mask pride pa v povprečju na državljana? 55% ene maske na glavo?
In od kje ti, da so kitajci pokupili vse maske, ki so bile na voljo? Maske so bile na voljo vsepovsod še celih deset dni od tega nakupa. Jaz sem povsem prepričan, da je teh 1.2 milijona mask pljunek v morje napram temu, kolikor mask skupaj je kupila ena peščica ljudi tu.

Še 1x preberi kar sem napisal. Doma si umivamo roke. Razkužila v 95% uporabljam izključno na poti.

FireSnake ::

Tako je, pri nas so kitajci vse pokupili.

Neverjetno, kaj vse tu gori prebereš.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

St235 ::

Pika na i je izjavil:

še enkrat preberi. Človek je napisal, da si po potrebi ob povratku domov (torej občasno) razkuži roke, ker je praviloma redno umivanje več kot dovolj.

HappyPills je izjavil:

Ko pa je obdobje gripe mamo pa še enga na vhodu in ko prideš domov si pač po potrebi razkužiš.

Am, what? A ste brez tople vode? :O
Ne morem si sploh predstavljati, zakaj bi si doma nekdo zaradi tega dlani šprical in trl s propanolom.

St235 je izjavil:

Pika na i je izjavil:

še enkrat preberi. Človek je napisal, da si po potrebi ob povratku domov (torej občasno) razkuži roke, ker je praviloma redno umivanje več kot dovolj.

V avtu imam že od pamtiveka razkužilo in vedno ko pridem od kje v avto si pač najprej razkužimo roke. In mislim, da so ravno ti prenosni najbolj pomembnni, ker ko šetaš okol si nimaš dostkrat kje za umit roke.

Ne bi bilo slabo, da bi ti temeljito prebral, a ne.
Nahajate se v štabu SDS.
Troli dobrodošli.

Pika na i je izjavil:

St235 je izjavil:

Pika na i je izjavil:

V avtu imam že od pamtiveka razkužilo in vedno ko pridem od kje v avto si pač najprej razkužimo roke. In mislim, da so ravno ti prenosni najbolj pomembnni, ker ko šetaš okol si nimaš dostkrat kje za umit roke.

kaj točno ti je tukaj tako nenavadnega? V času gripe in prehladov ni to nič kaj nenavadna praksa. Osebno, kadar razajajo taki ali drugačni virusi, ko pridem v avto iz sestanka na katerem sem se rokoval 10 ali več ljudmi in ni bilo prilike, da bi si umil roke naredim popolnoma enako. Kje tukaj vidiš utapljanje v razkušilu pa res ne vem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

Še dobro, da prej stekleničke v avtu ne prime z nerazkuženimi rokami ...
Mislim, vse to skupaj je takšna oslarija.

Samael je izjavil:

Zakaj točno bi bilo zato razkuževanje rok neučinkovito?

bbf ::

Treba se je u svinariji valat, ne pa v razkužilu! Pol je pa kola!

aerof ::

Samael je izjavil:

aerof je izjavil:

Lahko pa bi pristojni to predvideli, sploh, ker je že nekdo omenjal, da so Kitajci pokupili vse maske, ki so bile na voljo.

Veš, kako je s tem, da bi "pristojni lahko to predvideli" v naši Sloveniji? Približno tako, da če bi jih pa dejansko pokupili na državni ravni, bi se pa NoraTV in njeni fani tu hudovali in po tleh metali, da je država neracionalno zapravljala davkoplačevalski denar, bla bla bla. Skratka, tu se brez kristalne krogle ne da zmagati.

Pa še na nekaj bi opozoril, čeprav je bilo to že povedano. Pa kaj hudiča misliš, da bo 1.2 mil mask naredilo? Maska postane pri izdihovanju mokra v parih minutah. Ni ravno, da si z eno samo lahko kaj dosti pomagaš. Koliko teh doniranih mask pride pa v povprečju na državljana? 55% ene maske na glavo?
In od kje ti, da so kitajci pokupili vse maske, ki so bile na voljo? Maske so bile na voljo vsepovsod še celih deset dni od tega nakupa. Jaz sem povsem prepričan, da je teh 1.2 milijona mask pljunek v morje napram temu, kolikor mask skupaj je kupila ena peščica ljudi tu.

O tem, da so kupovali vse pri dobaviteljih, sem bil podučen, tega nisem vedel :
"
jureflux :: danes, 11:06:31

Prosti trg je miško. Oni so pač šli od dobavitlja do dobavitlja in vse pokupli. Vem ker je takrat prvič zmanjkalo mask. Disclaimer: stric ima trgovino z med pripomočki.
"
1,2 milijona mask je res pljunek v morje za Kitajce, ne vem zakaj jim je bilo to pomembno. Verjetno je pa bilo tako tudi drugje.

St235 je izjavil:

Samael je izjavil:

Ker ne veste, zakaj točno to počnete? Vzameš ključe. Z rokami. Odpreš vrata avta z rokami. Zapreš vrata. Primeš v roke stekleničko z razkužilom, z rokami. Pošpricaš po dlani. Odložiš stekleničko - to ta isto, ki si jo prej prijemal z nerazkuženimi rokami. Primeš ključe. Te, ta iste ... odpreš vrata avta. Itd...
Sploh pa mi je fanscinanto, da si "po potrebi" (kakšni že?) propanol špricate doma (to sicer nis irekel ti, si pa citiral kot razumljivo zadevo). Mislim, zakaj točno že? A ste brez tople vode doma?

Pika na i je izjavil:

St235 je izjavil:

Pika na i je izjavil:

Kaj bi bilo narobe s tem? To je pa ja osnova higiene. Cel dan okol, psa voziš, čohaš, za njim drek pobiraš itd. in čakaš da boš doma čez nevem kolk časa, da si boš roke umil? Mogoče vmes še dojenčka iz avta v avto pa še kšn sendvič poješ. In to brez da bi si 1x roke vmes umil, ker pač ni opcije. Ok label me crazy :).

HappyPills je izjavil:

Pika na i je izjavil:

St235 je izjavil:

Pika na i je izjavil:

Kaj bi bilo narobe s tem? To je pa ja osnova higiene. Cel dan okol, psa voziš, čohaš, za njim drek pobiraš itd. in čakaš da boš doma čez nevem kolk časa, da si boš roke umil? Mogoče vmes še dojenčka iz avta v avto pa še kšn sendvič poješ. In to brez da bi si 1x roke vmes umil, ker pač ni opcije. Ok label me crazy :).

Le da sedaj predstavljaš, racionaliziraš zadeve nekoliko drugače, kot pa si jih napisal sprva, ko si si dlani VEDNO ko si prišel v avto našprical z razkužilom, občasno po potrebi pa to počel celo doma.

Upam, da si redno neguješ ročice tudi s kremicami za roke. Ker ta reč blazno izsušuje kožo in je po nekaj dneh uporabe hrapava kot šmirgelj papir.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Samael je izjavil:

Ker ne veste, zakaj točno to počnete?

A res? kristalna krogla povedala?

Vzameš ključe. Z rokami.

Wrong.

Odpreš vrata avta z rokami.

Edina točka v kateri se nisi zmotil.

Zapreš vrata.

ne, ker me imam razkužilo v vratih.

Primeš v roke stekleničko z razkužilom, z rokami. Pošpricaš po dlani. Odložiš stekleničko - to ta isto, ki si jo prej prijemal z nerazkuženimi rokami.

Vzamem stekleničko, zlijem gel na levo roko. Zaprem in odložim stekleničko z desno roko. Razkužim roke. Torej edini kontaminirani površini sta steklenička v vratih in zunanja kljuka. Torej nič kar bom prijemal med vožnjo ali po njej.

Primeš ključe. Te, ta iste .

Still wrong.

Sploh pa mi je fanscinanto, da si "po potrebi" (kakšni že?) propanol špricate doma (to sicer nis irekel ti, si pa citiral kot razumljivo zadevo). Mislim, zakaj točno že? A ste brez tople vode doma?

Praviloma ne, se je pa že zgodilo, sploh v garaži. Temu primerno je tudi kako pogosto to uporabiš doma.

Zgodovina sprememb…

Samael je izjavil:

St235 je izjavil:

Samael je izjavil:

Ker ne veste, zakaj točno to počnete? Vzameš ključe. Z rokami. Odpreš vrata avta z rokami. Zapreš vrata. Primeš v roke stekleničko z razkužilom, z rokami. Pošpricaš po dlani. Odložiš stekleničko - to ta isto, ki si jo prej prijemal z nerazkuženimi rokami. Primeš ključe. Te, ta iste ... odpreš vrata avta. Itd...

Mal napihuješ zadevo :).

St235 je izjavil:

Vzameš ključe. Z rokami.

Wrong.

Zapreš vrata.

Primeš v roke stekleničko z razkužilom, z rokami. Pošpricaš po dlani. Odložiš stekleničko - to ta isto, ki si jo prej prijemal z nerazkuženimi rokami.

Vzamem stekleničko, zlijem gel na levo roko. Zaprem in odložim stekleničko z desno roko. Razkužim roke. Torej edini kontaminirani površini sta steklenička v vratih in zunanja kljuka. Torej nič kar bom prijemal med vožnjo ali po njej.

Still wrong.

Praviloma ne, se je pa že zgodilo, sploh v garaži. Temu primerno je tudi kako pogosto to uporabiš doma.

Ja pa jade. Daj, ne prodajaj nam bučke.

Samael je izjavil:

HappyPills je izjavil:

Pika na i je izjavil:

St235 je izjavil:

Pika na i je izjavil:

Le da sedaj predstavljaš, racionaliziraš zadeve nekoliko drugače, kot pa si jih napisal sprva, ko si si dlani VEDNO ko si prišel v avto našprical z razkužilom, občasno po potrebi pa to počel celo doma.

Upam, da si redno neguješ ročice tudi s kremicami za roke. Ker ta reč blazno izsušuje kožo in je po nekaj dneh uporabe hrapava kot šmirgelj papir.

Hvala, ker te skrbi zame in za moje roke. Lupčka :*

HappyPills je izjavil:

Samael je izjavil:

St235 je izjavil:

Samael je izjavil:

Jaz? Pa saj si ti tisti, ki si vsak dan šprica roke z razkužilom. No, mogoče greš kdaj naokoli s kolesom, pa si jih mogoče ne?

Zgodovina sprememb…

Samael je izjavil:

St235 je izjavil:

Vzameš ključe. Z rokami.

Wrong.

Zapreš vrata.

Still wrong.

Če si ti pujs in nimaš pojma o higijeni potem ne tega projecirat na vse okrog sebe.

GRT ::

St235 je izjavil:

Samael je izjavil:

St235 je izjavil:

Vzameš ključe. Z rokami.

Wrong.

Zapreš vrata.

Still wrong.

Če si ti pujs in nimaš pojma o higijeni potem ne tega projecirat na vse okrog sebe.

Ja pa jade. Še enkrat.
Tolk nakladaš, da še sam sebi verjameš.

St235 je izjavil:

Samael je izjavil:

St235 je izjavil:

Vzameš ključe. Z rokami.

Wrong.

Zapreš vrata.

Still wrong.

A to je tvoj bistrumen zaključek mojega favoriziranja rednega pranja rok nad rednim random špricanjem amaterjev rok s propanolom? Mislim, da si tisti pujs tu kar ti.

DeeJay ::

Pa sej je vseen kako si nekdo čisti roke ane, važn da si jih? Če pa nekateri pretiravajo z razkužilom, si pa seb uničujejo roke in ne teb :)
Move on.

Ne, to je moj zaključ tvojega pavašnega tlačenja vsega v en koš in izmišljanja fiktivnih scenarijev zato, da prodajaš svoje blodnje kako razkužilo nima dodane vrednosti.

Lahko pa seveda sedaj dokažeš da nisi povsem nepismen in podaš en citat v katerem sem postavljal random špricanje amaterjev rok z razkužilom nad redno pranje rok?

Tolk da bo hitro jasno, da lažeš in podtikaš izjave.

Če bi recimo bil sposoben sledit temi več kot pet minut bi videl, da sem večkrat izpostavil, da je dosledno umivanje rok ena najučinkovitejših metod (poleg omejevanja stikov) za zajezitev virusa. Dejstvo pa je da vedno in povsod nimaš na voljo mila in tople vode in takrat je uporaba razkužila bistveno boljša opcija kot kontaminacija vsega po vrsti. In potem bi taki kekci uporabljali maske in se čudili zakaj niso preprečile okužbe.

Zgodovina sprememb…

energetik ::

Samael je izjavil:

Ja valda. Torej si kurug med operacijo vsake par min zamenja masko po tvoje. Maska je za zadržat mikrobe od tistega, ki jo nosi.
Z respiratorjem sem pa na podstrešju par dni polagal stekleno volno, z istim. Pa ni bil nič premočen.

Torej si kurug med operacijo vsake par min zamenja masko po tvoje.

ne, menja jo ali pri menjavi pacienta ali po potrebi vsakih par ur v skladu z navodili proizvajalca.

St235 je izjavil:

Ne, to je moj zaključ tvojega pavašnega tlačenja vsega v en koš in izmišljanja fiktivnih scenarijev zato, da prodajaš svoje blodnje kako razkužilo nima dodane vrednosti.

Lahko pa seveda sedaj dokažel da nisi povsem nepismen in podaš en citat v katerem sem postavljal random špricanje amaterjev rok z razkužilom nad redno pranje rok?

Tolk da bo hitro jasno da lažeš in podtikaš izjave.

Tebe pa že malce daje demenca, a?
Koliko minut je minilo odkar smo začeli to debato, katere povod je bil jureflux-ov "vedno ko se usedem v avto, si našpricam roke s propanolom, občasno pa tudi doma" in tvoje zagovarjanje njegovega pisanja?
Vem, da imaš nekoliko težave z egom, pa da posledično začneš s praznim besedičenjem v tri krasne in dokazovanjem, da je tvoj virtualni Schlong daljši, ampak ostajam pri tem, da ni prav nobenega razloga, da si človek vedno, ko se usede v avto šprica roke s tem sranjem in še manj, da to počne doma, ker sta na voljo milo in topla voda.
V kolikor so tvoje izkušne drugačne, kot te, ki jih navaja jureflux je pa v čem točno problem? Da ti daljši stavki predstavljajo nekoliko težave in se odzivaš na naključno izbrano besedo, ki sama po sebi nima nobene veze s celoto napisanega?

aerof ::

energetik je izjavil:

Samael je izjavil:

Ja valda. Torej si kurug med operacijo vsake par min zamenja masko po tvoje. Maska je za zadržat mikrobe od tistega, ki jo nosi.
Z respiratorjem sem pa na podstrešju par dni polagal stekleno volno, z istim. Pa ni bil nič premočen.

Tako je, pa to kar so poslali so bili najverjetneje respiratorji. To je link do slike pošiljke: https://www.gov.si/novice/2020-02-13-sl...
To pa še link do proizvajalca Era Toz Maskesi: https://www.eratozmaskesi.com/
Ne vemo pa točno kaj je bilo notri, glede na ceno, gotovo ne kirurške maske.

kozmy ::

@Samael

Z razkuževanjem rok zmanjšaš možnost prenosa okužbe in je tudi prav, da se ljudje tega držijo.

Samael je izjavil:

St235 je izjavil:

Lahko pa seveda sedaj dokažel da nisi povsem nepismen in podaš en citat v katerem sem postavljal random špricanje amaterjev rok z razkužilom nad redno pranje rok?

Tolk da bo hitro jasno da lažeš in podtikaš izjave.

Tebe pa že malce daje demenca, a?
Koliko minut je minilo odkar smo začeli to debato, katere povod je bil jureflux-ov "vedno ko se usedem v avto, si našpricam roke s propanolom, občasno pa tudi doma" in tvoje zagovarjanje njegovega pisanja?
Vem, da imaš nekoliko težave z egom, pa da posledično začneš s praznim besedičenjem v tri krasne in dokazovanjem, da je tvoj virtualni Schlong daljši, ampak ostajam pri tem, da ni prav nobenega razloga, da si človek vedno, ko se usede v avto šprica roke s tem sranjem in še manj, da to počne doma, ker sta na voljo milo in topla voda.
V kolikor so tvoje izkušne drugačne, kot te, ki jih navaja jureflux je pa v čem točno problem? Da ti daljši stavki predstavljajo nekoliko težave in se odzivaš na naključno izbrano besedo, ki sama po sebi nima nobene veze s celoto napisanega?

Aha, torej nisi bil ti tisti, ki je danes ob 12:39 pametoval o tem, da je uporaba razkušila v avtu oslarija? Tolk o temu kdo ima demenco.
In tudi nisi bil ti tisti, ki si je s pomočjo kritalne krogle izmislil scenarij o tem kako uporaljam razkužilo, da je neučinkovito? ja, demenca je res hudič.

energetik je izjavil:

Samael je izjavil:

Ne, seveda ne. Kirurg ima isto masko v uporabi cel teden. Toliko, da robovi že malce rjavi ratajo od stalnega nadevanja gor pa dol - potem ve, da je za v koš za smeti.

Mislim, svašta no, a je na tem forumu res tako težko prebrati cel odstavek, da razumeš pomen povedanega. Če misliš, da ti bo ENA maska kakorkoli pomagala prebroditi te prihahajoče dneve ti jo doniram. Ne hecam se - če si iz LJ ti jo izročim osebno, sicer mi pusti v ZS naslov, da pošljem po pošti.

kozmy je izjavil:

@Samael

Z razkuževanjem rok zmanjšaš možnost prenosa okužbe in je tudi prav, da se ljudje tega držijo.

Am, what? Ti pa nisi ravno sledil debati, a?
Kdo pa so ti ljudje? A doma nimajo tople vode? Najboljše, da si začneš špricati roke s propanolom že od majhnega, saj veš ... higijenske navade ostanejo.

kozmy ::

Samael je izjavil:

kozmy je izjavil:

@Samael

Am, what? Ti pa nisi ravno sledil debati, a?
Kdo pa so ti ljudje? A doma nimajo tople vode? Najboljše, da si začneš špricati roke s propanolom že od majhnega, saj veš ... higijenske navade ostanejo.

Ljudje niso vedno doma in nimaš vedno dostopa tople vode. Dober primer so javni prevozi, kjer je lahko prenos preko površin, in verjetno ne škodi da si razkužiš roke po brisanju nosa, preden stopiš na avtobus.
Sam delam v UKC, in vidiš ogromno ljudi, preden stopijo v dvigalo, si niti ne razkužijo rok (razkužilo v neposredni bližini dvigal z velikim napisom o pomembnosti razkuževanja).
In če bi imeli ljudje boljši odnos do higiene/razkuževanja rok na javnih prostorih, bi se vsekakor zmanjšali primeri okužb sezonskih grip ipd.

St235 je izjavil:

Aha, torej nisi bil ti tisti, ki je danes ob 12:39 pametoval o tem, da je uporaba razkušila v avtu oslarija? Tolk o temu kdo ima demenco.

Seveda sem jaz to rekel oz. komentiral in še vedno to trdim, ampak kot pravim ... imaš nekoliko težave s spominom, še večje pa z egom, da bi razumel o čem sploh debatiramo in na kaj sem se odzval. Ti bom pomagal. Ker vem, da ti to veliko pomeni.

Debata se je začela tule:

HappyPills je izjavil:

V avtu imam že od pamtiveka razkužilo in vedno ko pridem od kje v avto si pač najprej razkužimo roke.

In jaz sem pametoval ob 12:39, da je to oslarija, da.
Hkrati pa, o ti šment, sem pri tvojem vpletanju v to še podvomil, da imate amaterji, ki se dotikate vsega, vključno s stekleničko z razkužilom, pri vsakodnevnem špricanju rok s propanolom tudi približno pojma o sterilizaciji rok z razkužili. Ja, vem, tole slednje je moralo biti boleče zate :/

~
@kozmy super, le da bi bilo mogoče ok, če bi prej prebral o čem dejansko teče debata ;-)

Zgodovina sprememb…

HappyPills je izjavil:

Oprosti, ti si začel s tem. :)

Srčno upam, da igrač doma ne razkužujete z razkužilom. Ker za to, pri normalni rabi, ni prav nobene potrebe.
Tega niti v vrtcu ne počnejo, razen če jim to ukaže inšpekcijska služba ali mogoče še zavod za zdr. varstvo, ki pa imata za to zagotovo dober razlog.

Ne svirajte ga.
Prekuhaj, če že moraš ne pa pretiravat z razkužili.
Nahajate se v štabu SDS.
Troli dobrodošli.

louser ::

St235 je izjavil:

Samael je izjavil:

Ker je napram umivanju, pretirano razkuževanje pa bolj škoduje kot koristi.
Če se je rokoval z 10 ljudmi, si zatem ne rabi razkuževari rok, sploh če si ne misli lizati prstov. Suhe roke na zraku pa tudi niso bau bau.

Mimogrede, saj vem, oz. upam, da večina tu ve, o čem govoriva s Piko na i zgoraj, ko komentirava močno pretirano redno uporabo razkužil, ampak če komu ni povsem jasno:

Razkužila so lahko bolj nevarna kot virusi

Zgodovina sprememb…

Pika na i je izjavil:

Tega niti v vrtcu ne počnejo, razen če jim to ukaže inšpekcijska služba ali mogoče še zavod za zdr. varstvo, ki pa imata za to zagotovo dober razlog.
Zato pa je naš tamali bil v vrtcu prvo leto morda 40% časa, letos pa je doma že skoraj cel februar.
Ampak pri tamalih itak nimaš kaj, lahko jim 100x razložiš, pa bo še vedno mazal smrkelj na kljuko ter kihal po celi jedilni mizi. Če doma kaj fašemo, se garant okužimo vsi.

Nagradno vprašanje: Zakaj si zdravstveno osebje razkužuje roke?

In zakaj si zdravstveni delavci s sabo v eno nosijo kreme za kožo?

Ne vem no, jaz si moram celo zimo tudi brez razkužila mazat roke s kremo 2x dnevno, sicer mi koža povsem razpoka. Je pa res, da si doma non stop umivamo roke.

NIJZ:
"V primeru, da voda in milo nista dostopna, za razkuževanje rok uporabimo namensko razkužilo za roke."

Zdaj pa move on. Skrbite za higieno čimbolj. Ni problem preveč higiene ampak premalo.

HappyPills je izjavil:

"V primeru, da voda in milo nista dostopna, za razkuževanje rok uporabimo namensko razkužilo za roke."

Ja, tole je NIJZ objavil kot "Splošni preventivni ukrepi za zaščito zaposlenih in potnikov" v zvezi z novim koronavirusom.

Ti, ki si roke razkužuješ, kot praviš, že od pamtiveka vedno, ko vstopiš v avto, občasno pa tudi doma ... mislim, da si vzel tole malo preveč dobesedno ;)

Ni problem preveč higiene ampak premalo.

Spet se motiš.

ZaphodBB ::

St235 je izjavil:

hamez66 je izjavil:

3p je izjavil:

2) simbolično gesto za državljane lastne države, ki so zadnjič, ko so nas ogrožali čezmejni "prišleki", hiteli zatrjevati, da je treba problem(e) reševati na izvoru

A to je zraslo na tvojem zelniku, ali je morda kje kakšna izjava uradne osebe?

To je izjava vseh latentnih fašistkov, ki kričijo, da je treba težave z migracijami reševat v državi izvora, tiste ki pobegnejo pa na meji postrelit.

A ti malo latentno projiciraš?
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

mahoni ::

Evo vam vir, ker prej niste verjeli...

Šotora že stojita, izginjajo maske, zato so uvedli nadzor

https://www.zurnal24.si/zdravje/aktualn...

louser je izjavil:

Ni problem preveč higiene ampak premalo.

Spet se motiš.

Zgodovina sprememb…

Matejjjjj ::

Ni čudno da je toliko astme in alergij. A vaši otroci v novih stanovanjih sploh kdaj pridejo v stik s tlemi, zemljo?

Moji otroci seveda letijo. Pa saj nismo v 80ih, da bodo hodil. Sami praslovani na tem forumu majkemi.
««
8 / 10
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Obrazne maske Shield

Oddelek: Loža
254290 (2584) AndrejO

Partis.si - Oglaševanje lažnih mask (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10719443 (14462) AndrejO
»

Pomanjkanje (medicinske opreme) - rešitve, ideje (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
16715351 (11111) marsovcek

Več podobnih tem