» »

WIN ME system restore

WIN ME system restore

gripen ::

A bi mi kdo lahko se enkrat razlozil kako izklopis ta kurcev system restore v WIN ME ker mi odzira prevec prostora na disku.

TinkaPinka ::

Lahko tudi omejiš, koliko prostora ti bo zavzel na disku; in sicer te nastavitve najdeš, v Control Panel | System | Performance | File System gumb; tukaj si lahko nastaviš željen največji dovoljen prostor na disku za System Restore.
Če pa ga hočeš popolnoma izklopit, pa je to tukaj: Control Panel | System | Performance | File System gumb | Troubleshooting, kjer označiš Disable System Restore.
I am easy to please as long as I get my way.

SpiDEr8 ::

Loh pa kr sformateraš:D

Tr0n ::

Ok, ti bom pa jaz step-by-step povedal, kako je meni uspelo :).

1. Disablas System Restore

Open Control Panel -> System -> Performance Tab -> File System - > Troubleshooting area -> Disable System Restore

2. Odinstaliras PC Health (v add/remove,..)

3. Pozenes "msconfig" v Run v Startup meniju odkljukas PcHealth, StateMgr, SchedulingAgent in Taskmonitor.

4. Resetiras in v Windows Explorerju zbrises _RESTORE dir (ce ga ne vidis si moras vklopit "Show hidden files and folders" v Tools / Folder Options / View.

Ce ti ne bo slo zbrisat (sharing violation) enostavno naredis System Disk in se bootas v DOS, nato pa z deltree zbrises _RESTORE mapo. Meni je tako delalo. 500 MB manj sranja :).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

C-disk se mi sam polni ???

Oddelek: Pomoč in nasveti
479977 (9072) cookyx
»

Pomoč pri ponovni namestitvi ME

81097 (935) MaD_Mavr0
»

KAKO IZBRISATI mapo _RESTORE v WinME ???

61109 (1031) R@C@
»

WinME dir <B>_Restore</B>

Oddelek: Programska oprema
71282 (1150) Han
»

winME restore mapa

212610 (2152) Jeronimo

Več podobnih tem