Forum » Loža » Najema avtomobila UK
Najema avtomobila UK

asdf_jklc ::
Živjo!
Eno vprašanje: junija se odpravljamo v UK. Pristanemo na letališču Stanstead in od tam naprej bi najeli avtomobil. Vozilo Škoda Octavia s zavarovanjem pride okoli 315 EUR na straneh kot so carrental.com, booking.com itnp. Kar me moti je to, da imajo te spletne strani relativno slaba kritja (CDW). Lani naprimer, ko smo šli na florido, mi je nekdo svetoval driveusa.com in zavarovanje avtomobila je bilo super. Mogoče lahko kdo priporoči kakšno dobro spletno stran za UK?
Hvala!
Eno vprašanje: junija se odpravljamo v UK. Pristanemo na letališču Stanstead in od tam naprej bi najeli avtomobil. Vozilo Škoda Octavia s zavarovanjem pride okoli 315 EUR na straneh kot so carrental.com, booking.com itnp. Kar me moti je to, da imajo te spletne strani relativno slaba kritja (CDW). Lani naprimer, ko smo šli na florido, mi je nekdo svetoval driveusa.com in zavarovanje avtomobila je bilo super. Mogoče lahko kdo priporoči kakšno dobro spletno stran za UK?
Hvala!

Steinkauz ::
Billiger, samo glej da imaš kreditno kartico na svoje ime z dovolj velikim kritjem, ker je 3rd party zavarovanje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najcenejše Avtomobilsko Zavarovanje - KJE? (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Na cesti | 254977 (4154) | delavec44 |
» | V tujini si ob nesreči in brez zavarovanja samoplačnikOddelek: Loža | 3718 (2796) | zobnik |
» | Najem avtomobila na Irskem in njihov excess payment 1500€Oddelek: Na cesti | 6442 (3477) | HappyPills |
» | Zavarovanje na dogovorjeno vrednost ... (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13284 (11940) | AndrejO |
» | Zavarovanje (najetega) avtomobila v EUOddelek: Na cesti | 2584 (2028) | Pogacniko |