Forum » Mobilne tehnologije » Ura na telefonu prehiteva
Ura na telefonu prehiteva
cvalsr ::
Živjo
Že pred časom sem opazil, da mi ura na mobilnem telefonu prehiteva za 3 minute?!? Od takrat do zdaj je pridobila še dodatno minuto 'prednosti'. Tudi če naložim kako drugo uro - aplikacijo, je enako. Kako je to sploh možno, ali ne bi moral dobivati točnega časa iz sistema - od baznih postaj?
Ne najdem sploh nobene možnosti, da bi nastavil točen čas - kako se to naredi? Vsi drugi, s katerimi sem primerjal čas na telefonih, so imeli točnega (in me začudeno gledali :) ).
Ugašanje in ponovno 'zakurblanje' telefona nič ne pomaga.
Že pred časom sem opazil, da mi ura na mobilnem telefonu prehiteva za 3 minute?!? Od takrat do zdaj je pridobila še dodatno minuto 'prednosti'. Tudi če naložim kako drugo uro - aplikacijo, je enako. Kako je to sploh možno, ali ne bi moral dobivati točnega časa iz sistema - od baznih postaj?
Ne najdem sploh nobene možnosti, da bi nastavil točen čas - kako se to naredi? Vsi drugi, s katerimi sem primerjal čas na telefonih, so imeli točnega (in me začudeno gledali :) ).
Ugašanje in ponovno 'zakurblanje' telefona nič ne pomaga.
- spremenil: cvalsr ()
cvalsr ::
Heh, nekajkrat sem "šel mimo" tega menija, pa ga nisem "opazil"!! Sem se šel kar v ogledalo pogledat, kakšen butl sem.
Popedenano takoj in zlahka.
errhec hvala!
Popedenano takoj in zlahka.
errhec hvala!
nsa_ag3nt ::
Ponavadi, ko pobere uro/datum iz omrežja je ok , na sekundo natančno.
Kateri je tvoj operater ?
Problem se je pojavil kdaj ?
Kateri je tvoj operater ?
Problem se je pojavil kdaj ?
https://gizmodo.com/c/goodbye-big-five
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nsa_ag3nt ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spoofing Cell Networks with a USB to VGA AdapterOddelek: Informacijska varnost | 2216 (1284) | poweroff |
» | Zaostajanje ur vezanih na el.omrežje (50Hz) (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 17947 (13413) | MadMax |
» | Katero pametno uro?Oddelek: Kaj kupiti | 3643 (3052) | DrSergioDJ |
» | Kako na linuxu (Raspberry PI) prepričati NTP, da bo uporabil podatke iz GPS-aOddelek: Operacijski sistemi | 2727 (2088) | misek |
» | Samsungova samostojna pametna ura Gear SOddelek: Novice / Ostale najave | 14864 (13340) | sss |