Forum » Pomoč in nasveti » Reševanje podatkov
Reševanje podatkov
mrTwelveTrees ::
Na drugem disku, (ne sistemskem) sem imel en TXT file z podatki, katerega sem po nesreči zbrisal, potem se je na disk še nekaj skopiralo.
Od brisanje tega TXT fila je par mesecev, zbrisan je bil iz koša,
Probal sem z programom GET data back NTFS in programom Disk Drill ki ga res skenira dolgo, vendar tega fajla ne najde.
Še kakega priporočate ?
windows 7
Windows system restore povrne samo programe ali tudi datoteke (doc, jpg...)?
Od brisanje tega TXT fila je par mesecev, zbrisan je bil iz koša,
Probal sem z programom GET data back NTFS in programom Disk Drill ki ga res skenira dolgo, vendar tega fajla ne najde.
Še kakega priporočate ?
windows 7
Windows system restore povrne samo programe ali tudi datoteke (doc, jpg...)?
jype ::
Če zagotovo poznaš kakšen specifičen niz, ki se je pojavil v datoteki (disk si medtem že odklopil, ane?), potem lahko kar z grep potrdiš, če je datoteka še vedno gor (nazaj jo pa najlažje dobiš z uporabo photorec).
Po tem času je možnosti, da še obstaja, zelo malo.
Po tem času je možnosti, da še obstaja, zelo malo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do podatkov trdega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2708 (2194) | Zoromer |
» | Zbrisane slike-kako jih dobiti nazajOddelek: Pomoč in nasveti | 2225 (2008) | solatko |
» | Clonezilla: težave s rekonstrukcijo slike diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2755 (2242) | misek |
» | Kako pridi do diska, NUJNO!! (WD My Book Home)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1920 (1695) | poweroff |
» | Kako obdržati linke do aplikacij, register in ostalo, ko reinštaliraš WinXP???Oddelek: Operacijski sistemi | 1597 (1345) | Lith |