Forum » Pomoč in nasveti » Frišna inštalacija win10 na Lenovo MIIX 3-1030
Frišna inštalacija win10 na Lenovo MIIX 3-1030
severjug ::
Na tej tablici ali hibridu so v originalu win8.1, ki se lahko posodobijo na win10.
To ne gre skozi,ker je baje premalo prostora za začasne datoteke win10. Ni pa na
napravi inštalirano nič takega primerno za izbris. Zato sem se odločil, da namestim
sveže win10. Težava je, ker ima naprava samo micro USB. Če dam navaden USB ključek z adapterjem
le-tega ne zazna. Kakšen nasvet?
To ne gre skozi,ker je baje premalo prostora za začasne datoteke win10. Ni pa na
napravi inštalirano nič takega primerno za izbris. Zato sem se odločil, da namestim
sveže win10. Težava je, ker ima naprava samo micro USB. Če dam navaden USB ključek z adapterjem
le-tega ne zazna. Kakšen nasvet?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skener (KYOCERA) ne dela v večini programovOddelek: Pomoč in nasveti | 1658 (1088) | Nejcos |
» | Ne morem ven z Bios-aOddelek: Pomoč in nasveti | 2834 (2083) | broken/link |
» | Lenovo ideapad 110 gonilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1962 (1641) | mtosev |
» | Izteka se rok za brezplačno nadgradnjo na Windows 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 18083 (14068) | mtosev |
» | HP laserjet 1018 in HP Probook 6550b nikakor mi ne uspre povezatOddelek: Pomoč in nasveti | 1904 (1678) | TwingoLove |