» »

Kitajske številke M,L,XL

Kitajske številke M,L,XL

techuser ::

Kakšne izkušnje imate s kitajskimi številkami oblačil? Jaz prvič kupujem pri njih hlače: https://www.aliexpress.com/item/4000013...

Me zanima, če mi vedno ustreza recimo M (pri HMju), kaj bo to pri njih L ali XL?

bluefish ::

Saj imaš na strani mere.

forplan ::

Te kitajske številke so za otroke...

Imam slabe izkušnje s naročanje obleke...

Sem naročil majico 2 številki večje namesto L sem dal 2XL. Majica mi je bila v obsegu čisto prav je pa bila kratka da so mi ledvico skor ven pogledale.

Druga majica ko sem naročal ko imeli kao US velikosti. Naročam L. Majica bila prav ampak so rokavi bili tako čudni da so me tako motili da se nisem mogel navadit.

Zato raje naročam pri nas ali pa Amazon mi vedno ustreza...
da se strinjam

DePalmo ::

Tudi sam imam slabe izkušnje. Sem naročil pulover velikosti L. Dal sem ga punci ki ponavadi nosi S. Nato sem si naročil XXL, še vedno premajhen in sem obupal.

ToniT ::

Naročil številko XXXXXL (največja možna), dobil majico naše velikosti M.
Hlače so bile v redu. (Gre za kolesarsko opremo).

MIHAc27 ::

Za ženo ponavadi naročim 1 številko večje kot običajno nosi (namesto M vzamem L). Zase pa kar 2 če se da in je običajno ok.
Če imajo mere se ravnam po njih, če je ravno na meji seveda vzameš večjo.
Sem nabavljal kar veliko in sem zadovoljen. Ponavadi še komentarje preletim. Če se ljudje pritožujejo kaj nad velikostmi.

delfinus ::

Pri konfekciji je odvisno od prodajalca do prodajalca. Vecinoma je treba gledat tiste mere, ki jih imajo objavljene v cm in se prilagoditi temu. Sem ze narocil kar nekaj majck in je slo na tej osnovi vedno ok cez. Ce mer v cm nimajo objavljenih potem rajsi ne kupit, ker bo ziher napacna velikost.

lp, d.

neocodexx ::

Iz ebaya sem naročil L in je po naših merah nekje med S in M. Meni je bilo ravno prav, ko sem še nosil S in M sem bil tudi nekje vmes. Zdaj pa nosim L, mislim da bi mi tisti kitajski L bil zdaj premajhen:)) tko da ja, raje večje vzemite. Če te že kitajc ne zariba, se boš mogoče sam ko z leti dobiš še kakšno kilo:)

techuser ::

L številka na strani bi bila 78 cm okoli pasu. To je isto kot pri H&M kjer je L nekje 77 cm. Ne vem, če bi v tem primeru vzel XL hlače, ker ravno kakšen Shaolin ne bi rad bil. Majice drugače kupujem M preko H&Mja in so mi ravno prav. Mogoče bi v tem primeru bile L ravno prav. Je pa vse tole riziko, ker se ti potem ne splača vračat.

Visok sem drugače 180cm, teža 76kg.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup oblačil preko spleta? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5239820 (3585) balluf
»

Nakup pohodniškega nahrbtnika

Oddelek: Šport
489296 (6826) Spxy
»

pohodniška oprema (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8918752 (12217) Okapi
»

Sportsdirect prodaja določene obleke z napako

Oddelek: Loža
204172 (3485) Šimpanz

Več podobnih tem