Forum » Mobilne tehnologije » K: Nokia E70
K: Nokia E70
eriCartman ::
Živjo
Že nekaj časa me nostalgično "muči Nokia E70. Saj ne da jo potrebujem, a spomini na takrat nedosegljiv telefon so še kako živi. No pravzaprav se bolj spominjam 6800 serije takrat, tale pa mislim da je zadnji v seriji preklopljivih, ki se odpre na tak način kot kakšna igralna konzola.
Torej zanima me če jo kdo ima, proda, kako je ohranjena, koliko bi želel v zameno €...
Ponudbe na ZS ali tukaj
Že nekaj časa me nostalgično "muči Nokia E70. Saj ne da jo potrebujem, a spomini na takrat nedosegljiv telefon so še kako živi. No pravzaprav se bolj spominjam 6800 serije takrat, tale pa mislim da je zadnji v seriji preklopljivih, ki se odpre na tak način kot kakšna igralna konzola.
Torej zanima me če jo kdo ima, proda, kako je ohranjena, koliko bi želel v zameno €...
Ponudbe na ZS ali tukaj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Game of Thrones: The Long Night - TV serijaOddelek: Sedem umetnosti | 8713 (4943) | Ganon |
» | Twin Peaks (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 19761 (11327) | MostWanted |
» | Netflix filmska produkcijaOddelek: Sedem umetnosti | 3143 (2478) | Nikec3 |
» | The Ceasars (TV serija)Oddelek: Sedem umetnosti | 1520 (1429) | vostok_1 |
» | Prve slike Radeona HD 6870 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 17886 (15620) | Jst |