Forum » Šola » Prezgodaj (?) priznan predmet
Prezgodaj (?) priznan predmet
320d ::
Gre za nekoliko hecno zadevo
Na faksu (fs) je profesor očitno ponesreči vpisal oceno vaj, čeprav en del vaj ni bil ocenjen. Predmet je zdaj opravljen (piše v indeksu). V skupini sem edini, ki bi rad zadevo razčistil, vendar sam tega ne mislim delat, ker sva projekt od 4 delala samo 2 in to, kar je narobe je bila naloga drugih dveh. Imam dovolj kreditov tudi brez tega predmeta. Ostali so na počitnicah ali se učijo za druge izpite. Ali nam lahko predmet zdaj razveljavijo?
Na faksu (fs) je profesor očitno ponesreči vpisal oceno vaj, čeprav en del vaj ni bil ocenjen. Predmet je zdaj opravljen (piše v indeksu). V skupini sem edini, ki bi rad zadevo razčistil, vendar sam tega ne mislim delat, ker sva projekt od 4 delala samo 2 in to, kar je narobe je bila naloga drugih dveh. Imam dovolj kreditov tudi brez tega predmeta. Ostali so na počitnicah ali se učijo za druge izpite. Ali nam lahko predmet zdaj razveljavijo?
ziga1990 ::
Lahko ga razveljavijo jaz osebno bi povedal profesorju bolje da ti poveš kot pa da sam odkrije
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
WhiteAngel ::
Ocene lahko profesor brez težav popravi za nazaj oz. razveljavi. Tako da čim prej do profesorja, da razčistiš stvari.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FERI splošne informacijeOddelek: Šola | 2775 (2114) | terminator12 |
» | Strategija učenja in sprotnega dela na fakultetiOddelek: Šola | 3634 (2800) | Trupl0 |
» | UNI ali VSOddelek: Šola | 5110 (4144) | KraitPay |
» | srednja računalniška šolaOddelek: Šola | 5565 (4947) | Siddh |
» | FERI-nasveti!Oddelek: Šola | 11745 (10290) | tony1 |