Forum » Zvok in slika » Kateri iskalnik????
Kateri iskalnik????
debela deklca ::
Živjo! Najprej lep pozdrav vsem tuki gor, ker sem še čist frišn (dans sem se šele registriral). Zanima me ena stvar : kater iskalnik priporočate za mp3 in pa filme: kazaa, emule, edonkey,...????Kateri najbolj vleče, kateri ima največ izbire, kje bi našel slo music,...Verjetno je to že predebatirano kje drugje, ma se mi ne da iskat. Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem!
- zaklenil: Senitel ()
OldSkul ::
Za MP3 uporabljaj Kazaa Lite, za filme uporabljaj E-mule (na kazaa so po večini sami fejki) in Bittorrent, za programe Kazaa Lite, za cele glasbene albume E-Mule ter Bittorrent, za igre E-mule ter Bittorrent mogoče tudi Kazaa Lite, za nanizanke pa E-mule, Kazaa Lite ter Bittorrent.
Najbolj vlečeta Kazaa Lite ter Bittorrent.E-Mule pa vleče zelo počasi vendar se dobijo skoraj vsi filmi in igre.
Najbolj vlečeta Kazaa Lite ter Bittorrent.E-Mule pa vleče zelo počasi vendar se dobijo skoraj vsi filmi in igre.
IceIceBaby ::
Če si se na frišno registriral si verjetno tudi pravila prebral ne ?
Samo opozorit te hočem da so slo-tech admini zlo pikolovski kar se wareza tiče tko da mim grede dobiš kak neljub naziv.
Samo opozorit te hočem da so slo-tech admini zlo pikolovski kar se wareza tiče tko da mim grede dobiš kak neljub naziv.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | FilmiOddelek: Programska oprema | 1153 (1093) | Gandalfar |
» | s kero zadevo dol filme??Oddelek: Programska oprema | 1699 (1180) | BlackHole |
» | Kazaa in samo kaza?Oddelek: Programska oprema | 1452 (1159) | cryptozaver |
» | download mp3Oddelek: Zvok in slika | 3578 (3189) | macplus |
» | Dobre stare muzke še iz časov prejšnega režima...Oddelek: Sedem umetnosti | 1194 (979) | Tito |