» »

Policisti - kazen?

Policisti - kazen?

samanta666 ::

Bili so pred restavracijo Jasna pred Belvederom, v avtu, pravokotno na cesto, šla sem iz smeri Kp, po mini krožnem križišču nisem videla znaka 50 in šla 65, 68, pojma nimam koliko. Ko sem prišla na ravnino in jih videla, sem hitro zažlajfala, ma itak če merijo, je prepozno. Pogledala sem, če so v avtu, ni jih bilo videti, zaprta šipa.
Je mogoče, da merijo in slikajo, če nimajo odprtega okna in prideta slika in kazen domov?

janezvalva ::

včasih parkirajo prazen avto, računajo na to, da vozniki upočasnijo, ko zagledajo policijsko vozilo.
če pa ne, bo pač kazen. mislim, da je, za tvojo hitrost, 120€ plus tri točke v najslabšem primeru.
če upoštevamo, da proizvajalci namenoma delajo števce kateri kažejo cca 10km/h preveč, bo manj.

Imam upanje, da ne slikajo skozi zaprto okno.
Ne vem, kako to poteka, nisem dobila kazni skoraj 15 let.
Že leta pazim in sedaj spregledam znak... Me jezi, ker toliko voznikov nalašč ne upošteva omejitev.

smacker ::

Ne sekiraj se. Kazen je samo 125EUR (polovička) pa 3 pike.

A. Smith ::

smacker je izjavil:

Ne sekiraj se. Kazen je samo 125EUR (polovička) pa 3 pike.

Vprašanje je tukaj, na koliko podlage >:D
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Mcsin ::

Brez skrbi, ne boš dobila nič po pošti :)

l0wc4 ::

Pokliči na policijo, jim razloži kje se je zgodilo in vprašaj, če so te slikali oz. so ob tem in tem času bili na tem in tem mestu.

Mcsin ::

Ne delat tega. Ne boš dobila ničesar brez skrbi... drugič pa bolj pazljivo.

Alien123 ::

l0wc4 je izjavil:

Pokliči na policijo, jim razloži kje se je zgodilo in vprašaj, če so te slikali oz. so ob tem in tem času bili na tem in tem mestu.

najboljše, da še jim kar reče, da si pride po položnico tja..

Gr8t ::

65 po števcu je zame še v mejah normale, seveda na res ravnih širokih cestah kjer imaš dober pregled na vse strani in v tvojem pogledu ni pešcev. Da bi tam vozil 50 po števcu, ne delaš nobenemu usluge.
Tudi po kaznih, po vsej verjetnosti dobiš za 40EUR.

Ali prav vidim da so dodali za do +5km/h:
https://www.amzs.si/na-poti/prikaz-prom...
do vključno 5 km/h: 40 EUR

Policaji imajo res preveč časa, naj se raje osredotočajo na tiste, ki delajo hujše prekrške. Na srečo v naši okolici ni takih fašistov, 2016 so nazadnje merili na zahrbtnih mestih, beri: na dnu klanca kjer se ravno začne naselje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gr8t ()

zmaugy ::

Iz napisanega ne verjamem, da bo kakršnakoli kazen, ker policaji ponavadi ne izvajajo meritev na ta način. Če že slikajo, imajo vozilo ponavadi paralelno s cesto.
Z laserjem pa itak sproti ustavljajo, če komu kaj namerijo.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: 49106 ()

sem malo potolažena. hvala vsem. na fb promet za obalo sem prebrala, da so bili danes spet tam in da so merili, ampak izven avta!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vožnja po naselju, kazen? (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
5414045 (6913) jype
»

Radar

3813064 (11379) knesz

Radar

287003 (5055) Mavrik
»

Prehitra vožnja - kazen (strani: 1 2 )