Forum » Programska oprema » Photoshop vse v roza barvi!!!!
Photoshop vse v roza barvi!!!!
mlakar ::
Lepo pozdravljeni!
Ko sm formatiral mlinček , sm si ponovno naložil Photoshop in mi se mi vse pobarva roza!!!
Tkole to zgleda, katastrofa
Kva se da nardit, desetkrat sm ga že zbrisu pa na novo istaliru pa ni nč drugač!
Nujno prosm za pomoč!
HVALA
Ko sm formatiral mlinček , sm si ponovno naložil Photoshop in mi se mi vse pobarva roza!!!
Tkole to zgleda, katastrofa
Kva se da nardit, desetkrat sm ga že zbrisu pa na novo istaliru pa ni nč drugač!
Nujno prosm za pomoč!
HVALA
- zavaroval slike: Predator ()
ali3n ::
Odstrani profil za monitor...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
mlakar ::
Sam se nč ne spremeni še zmer je vse roza!!
Kako je treba sploh tm u nastavitvah nastavt da dela prov?
LP
Kako je treba sploh tm u nastavitvah nastavt da dela prov?
LP
dëych ::
če je original al pa ne to pomoje nima veze...si probal zbrisat gonilnik za monitor pa še enkrat na nov?Al pa kakšn drug profil not dat?Odstraneš tko da izbereš profil pa klikneš remove
Lp
Lp
NupY ::
groza res tale vijola..
v control panelu imas Adobe Gamma... preklikaj se skozi wizard in na novo nastavi kalibracijo monitorja..
that's all.
v control panelu imas Adobe Gamma... preklikaj se skozi wizard in na novo nastavi kalibracijo monitorja..
that's all.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel izdal nova procesorja Core i9 s 16 in 18 jedri (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Procesorji | 29551 (24071) | krneki0001 |
» | Kaj ste dobili za bozic? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 19394 (72) | D3m |
» | Cena Q6600 padla na 147 evrov - vsaj pri severnih sosedih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 7370 (4778) | kmetek |
⊘ | nakup kompaOddelek: Kaj kupiti | 1123 (919) | kuglvinkl |
» | Kaj pa Starcraft?Oddelek: Igre | 2198 (2026) | MArko |