Forum » Programska oprema » Importanje mailov v Outlook Express
Importanje mailov v Outlook Express
EvilGod ::
Živjo, mam en kr velik problem in me zanima če ma kdo kkšno idejo z kkšno rešitev...
V outlook expressu 6 sem pomotoma zbrisal skoraj vse maile... ampak verjetno še niso dokončno zbrisani, sam imam v store directoriju mape deleted items.dbx 2GB, Inbox.dbx 750MB, Sent items.dbx 450MB... ampak če dam to za novo store mapo oziroma če importam maile mi jih importa samo nekaj iz drugih map... (za cca. 20MB...)... verjetno je problem v Folders.dbx, ker te mape ki imajo veliko mailov niso napisane...
poskušal sem tudi z nekaj ostalimi programi, kjer sem videl, da so maili še vedno v teh velikih .dbx datotekah, ampak jast bi rad te maile spravil nazaj v Outlook Express... če ima kdo kakšno idejo kako lahko to naredim naj prosim pove...
LP
V outlook expressu 6 sem pomotoma zbrisal skoraj vse maile... ampak verjetno še niso dokončno zbrisani, sam imam v store directoriju mape deleted items.dbx 2GB, Inbox.dbx 750MB, Sent items.dbx 450MB... ampak če dam to za novo store mapo oziroma če importam maile mi jih importa samo nekaj iz drugih map... (za cca. 20MB...)... verjetno je problem v Folders.dbx, ker te mape ki imajo veliko mailov niso napisane...
poskušal sem tudi z nekaj ostalimi programi, kjer sem videl, da so maili še vedno v teh velikih .dbx datotekah, ampak jast bi rad te maile spravil nazaj v Outlook Express... če ima kdo kakšno idejo kako lahko to naredim naj prosim pove...
LP
TESKAn ::
V OEju pejt file - import - messages, izberi MS OE 6, next, import mail from OE directory, next, izberi mapo, kjer imaš .dbx - e, next, potem bi pa moral bit že pri koncu.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Cokolesnik ::
Ali nimaš mogoče odstranjenih sporočil v mapi Izbrisana sporočila glede na to, da je datoteka zanjo precej velika?
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
TESKAn: to sem probal pa importa samo nekaj mailov (tisko ko sem omenjal 20MB)... verjetno je problem v folders.dbx ... če pa to zbrišem pa sploh noče nič importat...
Cokolesnik: ne... tam imam samo sporočila za tistih 20MB...
ker je verjetno problem v folders.dbx sem z TextPadom pogledal v datoteko in teh glevnih .dbx-ov ni omenjenih...
poskusil sem še progreme MailNavigator... ki mi je ene maile (450MB) odpiral 1/2 ure.. in sem videl te maile.. ampak še zmeraj jih ne morem importati nazaj v outlook
poskusil sem še DBXtract ... ki je sposoben maile iz .dbx datoteke spraviti v .eml maile... ampak tudi njih ne morem imporati v Outlook Ekpress
LP
Cokolesnik: ne... tam imam samo sporočila za tistih 20MB...
ker je verjetno problem v folders.dbx sem z TextPadom pogledal v datoteko in teh glevnih .dbx-ov ni omenjenih...
poskusil sem še progreme MailNavigator... ki mi je ene maile (450MB) odpiral 1/2 ure.. in sem videl te maile.. ampak še zmeraj jih ne morem importati nazaj v outlook
poskusil sem še DBXtract ... ki je sposoben maile iz .dbx datoteke spraviti v .eml maile... ampak tudi njih ne morem imporati v Outlook Ekpress
LP
Ok zdele probujem razno razne programe... pa DBXtract nardi neki u .txt sam ne čist ok... sam jih nardi 2000 mailov... pol sm pa probov še 15 drugih programov, pa večinoma sam 5 mailov vidjo... če kdo ve še z kkšen način oz program nj plis pove...
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | outlook express - problemOddelek: Programska oprema | 1382 (1146) | fosil |
» | outlook express problem s količinoOddelek: Programska oprema | 1985 (1912) | Duhec |
» | Outlook Express težava zginili mailiOddelek: Pomoč in nasveti | 1177 (1094) | Blond |
» | outlook express problemiOddelek: Omrežja in internet | 2503 (2427) | smetko |
» | Outlook resen problem.. od vedno za vednoOddelek: Programska oprema | 1578 (1373) | Jackal |