Forum » Programska oprema » Excel kopiranje celic med dokumenti
Excel kopiranje celic med dokumenti
aljaz33 ::
Pozdravljeni,
v MS Excel-u sem izdelal makro, ki mi iz določenih celic kopira vrednosti v celice drugega dokumenta. Težava je v tem, da bi rad da makro deluje tudi na drugih dokumentih, ne samo med dvema določenima dokumentoma. Primer: Trenutno mi makro deluje za kopiranje vrednosti iz dokumenta Obracun1.xlsx v Mesec.xlsx, za kopiranje med dokumentoma Obracun2.xlsx v Mesec.xlsx, pa mi makro ne deluje. Kako nastavim makro, da bi mi delal na različnih vhodnih dokumentih (dokumentih, iz katerega kopiram)?
v MS Excel-u sem izdelal makro, ki mi iz določenih celic kopira vrednosti v celice drugega dokumenta. Težava je v tem, da bi rad da makro deluje tudi na drugih dokumentih, ne samo med dvema določenima dokumentoma. Primer: Trenutno mi makro deluje za kopiranje vrednosti iz dokumenta Obracun1.xlsx v Mesec.xlsx, za kopiranje med dokumentoma Obracun2.xlsx v Mesec.xlsx, pa mi makro ne deluje. Kako nastavim makro, da bi mi delal na različnih vhodnih dokumentih (dokumentih, iz katerega kopiram)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CmdOddelek: Pomoč in nasveti | 898 (608) | win64 |
» | kopiranje dela teksta iz večih datotekOddelek: Programska oprema | 808 (649) | kerrigh |
» | Excel sklicevanje na podatke iz neke druge tabele v drugi excel datotekiOddelek: Programska oprema | 2546 (2410) | prtenjam |
» | Excel 2007: lookup?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1199 (1099) | milc |
» | Text datoteka - brisanje vrsticOddelek: Programska oprema | 1342 (1154) | Icematxyz |