Forum » Pomoč in nasveti » Ne odpre mi Google Chroma
Ne odpre mi Google Chroma
ananchel ::
Pozdravljeni.
Danes mi kar na lepem ne odpre Google Chroma, ne glede na to, kolikokrat kliknem na ikono. Kaj takega se mi še ni zgodilo. Sem ga odstranila in na novo inštalirala, pa ne pomaga.
A kdo ve, kaj bi lahko bilo narobe? Po mojem sem kaj pomotoma kliknila pri nastavitvah, ko sem včeraj gledala zgodovino. Ampak mi je vseeno čudno, ker sem ga namestila še enkrat in se težava ne odpravi.
Danes mi kar na lepem ne odpre Google Chroma, ne glede na to, kolikokrat kliknem na ikono. Kaj takega se mi še ni zgodilo. Sem ga odstranila in na novo inštalirala, pa ne pomaga.
A kdo ve, kaj bi lahko bilo narobe? Po mojem sem kaj pomotoma kliknila pri nastavitvah, ko sem včeraj gledala zgodovino. Ampak mi je vseeno čudno, ker sem ga namestila še enkrat in se težava ne odpravi.
ngc2392 ::
zbriši še profil (ali pa ga premakni) (users-xxx-appdata-local-chrome-default (to mapo premakni).
pa probaj 32 bitno verzijo, če slučajno nameščaš 64bitno. načeloma ni razlike...
pa probaj 32 bitno verzijo, če slučajno nameščaš 64bitno. načeloma ni razlike...
United We Stand, Divided We Fall
BorutK-73 ::
Namesti si Cleaner, potem pa unistall Chrome, zaženeš CCleaner in pod "Google Chrome" označiš vse okenčke in zaženeš in počistiš, restart PCja in install Chrome.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla Firefox (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 36226 (10693) | kow |
» | V Firefoxu 43 končno 64-bitna verzija enakopravna z 32-bitnoOddelek: Novice / Brskalniki | 10371 (7678) | knesz |
» | Firefox bo nehal podpirati vtičnike NPAPI razen FlashaOddelek: Novice / Brskalniki | 27005 (24291) | Qushaak |
» | Izšla Opera 12 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20878 (15966) | Ganon |
» | Prispel je Chrome 11 - nova ikona za vse (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19962 (17736) | MrStein |