Forum » Kaj kupiti » Katera plata za Athlon XP
Katera plata za Athlon XP
Trinitron ::
Trenutno imam Athlon XP 1800+ in plato Gigabyte GA-7VRXP. Hocem kupit kaksen boljsi proc, recimo Athlon XP 3000+ pa me zanima, ce moram potem kupit tut novo plato, al bo procesor "potegnu" tut s to, ker mi je čist ušeč.
boštjan ::
poglej na proizvajalčevo stran matične,kere CPU še podpira,mofoče boš moral samo BIOS flešat da bo 3000+ potegno. Drugač pa je tema katero nForce2 plato tudi vredna branja
asskicker ::
Definitivno n-force2. Če pa hočeš met mir, tudi ni kaj dosti izbirat: Abit, Asus, Epox pa mogoče še MSI.
Modelov je več odvisno od dodatnih posladkov (večkanalni zvok, firewire, SATA ...) PLP
Modelov je več odvisno od dodatnih posladkov (večkanalni zvok, firewire, SATA ...) PLP
Heaven is on the next door!
DjTonic ::
Daj BoLhCa ne pretiravaj Athlon XP 3000+ je sigurno med boljšimi procesorji, mislim wtf?
Anye jaz ti močno priporočam plato Abit NF7-S rev 2.0
Anye jaz ti močno priporočam plato Abit NF7-S rev 2.0
ganzi ::
ja abit je super, al pa ksna epox 8rda+.
Mam obe pa sta mi obe ful dobri ampak če mislš navijat ti pa ne morm povedat kera je boljša za navijane.(ker nism nč navijal)
Bi navil pa ne morm k mam athlona 2000p+ pa je zaklenjen
Mam obe pa sta mi obe ful dobri ampak če mislš navijat ti pa ne morm povedat kera je boljša za navijane.(ker nism nč navijal)
Bi navil pa ne morm k mam athlona 2000p+ pa je zaklenjen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje Bartona 3000+Oddelek: Navijanje | 2250 (1257) | 69charger |
» | Za katerega P4 naj se odločim???Oddelek: Kaj kupiti | 1425 (1021) | Bobek |
» | Kupujem računalnik do 200k+ekranOddelek: Kaj kupiti | 1359 (1092) | PrimozR |
» | Mnenje o računalniku?Oddelek: Kaj kupiti | 1447 (1038) | jest10 |
» | večna drama, kateri AMD XP kupit za max izkoristek cpu hitrost/OC/cena ???Oddelek: Navijanje | 2173 (1477) | Cako |