» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
457 / 468
»»

rini ::

Kje oz. kako kupujete kriptovalute?

Za delnice sicer uporabljam IB, zdaj bi razpršil sredstva še v BTC.

Vazelin ::

rini je izjavil:

Kje oz. kako kupujete kriptovalute?

Za delnice sicer uporabljam IB, zdaj bi razpršil sredstva še v BTC.

sorry samo tega je bilo že toliko napisano, da bi se že v stoto ponavljali.

Uporabnik @mato989 je napisal celo en tutorial, ki je nekje dostopen.

Senior Dev je izjavil:

Kakšni novi penzionisti tukajle glede na noro rast?

Dobro je gledat ko alti mirujejo medtem ko vladar divja :D
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

ojoj poglej 457 strani, kam se naj zakopljem... saj mi naj odgovori PrihajaNodi

Prebili 9.900.
Spegli, kje so resistanci?

w4nkst4 ::

najbolj ziher je Bitstamp, pa keš nakažeš na slo trr (sberbank) pride isti dan gor.

glih gledam na tokens.net, kjer je kao 0% fee bi za isti keš dobu manj btc kot na bitstamp, kjer je 0,5% fee...a to js kej narobe gledam al je tokens en nateg?

Jaz uporabljam Kraken.com.
Zelo hitra nakazila. Če nakažem zvečer sigurno že povečini drug dan (razen enkrat dve leti nazaj, ko so nekaj prenavljali je trajalo se mi zdi da dober teden, da so nakazali gor). Tudi izplačila so isto hitra. Priporočam.

Podobno kot Bitstamp tudi Kraken velja za AAA rated kripto borzo. S tem, da ima Bitstamp bolj omejen nabor valut. Jaz sem se navadil na Krakna. Navada pač. Imo bi moralo biti oboje tip top!

PrihajaNodi ::

Kraken.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

10k

ubermensch ::

Čokoladko je izjavil:

Ma bodo kurac šli v te crap alte. Djte že mir s tem sranjem. BTC se kupuje k ima proven record. Alte pa samo to da founderji zdumpajo na vas in se smejejo.

Očitno je, da ne veš kaj govoriš.

Jacksmav ::

Živ, če hočem xtz prenest iz tezbox na menjalnico ali lahko to naredim direktno iz kt1...al morama prvo prenest na tz1....hvala, lp

Čokoladko ::

ubermensch je izjavil:

Čokoladko je izjavil:

Ma bodo kurac šli v te crap alte. Djte že mir s tem sranjem. BTC se kupuje k ima proven record. Alte pa samo to da founderji zdumpajo na vas in se smejejo.

Mah stick to Bitcoin al pa ETH pa je. Kontat kva je scam pa kaj ni...ne hvala. Jebo vas alti.

je kdo na poloniex? ugodno?

https://poloniex.com/fees/

KriptoKekec ::

Čokoladko je izjavil:

ubermensch je izjavil:

Čokoladko je izjavil:

Mah stick to Bitcoin al pa ETH pa je. Kontat kva je scam pa kaj ni...ne hvala. Jebo vas alti.

+1

Tisti, ki trdijo, da je XYZ > Bitcoin očitno ne razumejo pojma "first mover advantage" in ekonomskih posledic za kriptosceno, če pride do zamenjave na vrhu.

99.9% altov je narejeno za pump and dump founderjev. Bi vam linkal twitter account od @J0E007, pa žalostno od polnoči ni več med nami.

Facebook dev ::

Kaj, ga je kdo ubil? Moje sožalje.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

A to je bil ta k je imel največji loss na Bitmexu? Pa saj ta tip je več dobil prej od shorta kot je pa sedaj pušil. A se je odstranil s Twittra? :D

Je potrebno članek dobro prebrat in razumet kaj želi povedat, hkrati pa imeti dober vplogeld zakaj imajo določeni koini toliko transakcij.

Sj maš cajt prebirat :)

Čokoladko je izjavil:

ubermensch je izjavil:

Čokoladko je izjavil:

A zato je tebi dneve in dneve hodil BTC na borzo? Btc = ostareli konj

Konkurenca je vedno dobra.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

sparovcek2 ::

Pomoje imajo alti se tam nekje 25-30% minusa, potem pa bi znal bit lep altseason. Sam bom na veliko kupoval Ado pri 350-400 satoshi

Čokoladko: pozabljaš da je v enem obdobju tako ETH kot tudi XRP se uspelo precej približat BTCju kar se dominance tiče. V določenem obdobju je imel ETH čez 30% dominance. Morda je pa XTZ naslednji coin, ki bo izval BTC haha

Zgodovina sprememb…

Čokoladko:

Trejdal je na Bitfinex-u. Nekateri sklepajo, da bi naj deloval pod okriljem Bitfinex, tako kot SBF dela za FTX.
Na twitterju je postal zelo zanime misli, zame je bil eden redkih, ki sem ga vzel resno v kriptosceni. Ne pa tako kot preostali kriptotwitter, kjer se ima večina ljudi za "guruje", potem pa prodajajo signale.
Kumulativno je imel RPNL preko 60 mil USD, zadnja pozicijo je mel izredno slabo (do včeraj je imel tedenski UPNL 20 mil USD v minusu).

Nekdo že posta arhiv njegovih postov na:
https://twitter.com/J0E007_backup

Bitcoin še drugič v zadnjem dnevu poskuša penetrirat magično mejo 10.000$.

ubermensch ::

Čokoladko je izjavil:

ubermensch je izjavil:

Čokoladko je izjavil:

Deloma se strinjam, ampak ne enačit vseh altov, ker je to poenostavljanje.

KriptoKekec je izjavil:

Čokoladko je izjavil:

ubermensch je izjavil:

Čokoladko je izjavil:

+1

Tisti, ki trdijo, da je XYZ > Bitcoin očitno ne razumejo pojma "first mover advantage" in ekonomskih posledic za kriptosceno, če pride do zamenjave na vrhu.

99.9% altov je narejeno za pump and dump founderjev. Bi vam linkal twitter account od @J0E007, pa žalostno od polnoči ni več med nami.

Spet, v osnovi se strinjam, ampak je ponovno poenostavljanje. Preberi si kaj je to Decentralized Oracle, zakaj je nujno potreben na blockchainu, če želi le-ta videti kakršnokoli adopcijo. In boš videl, da tega Bitcoin pač ne more izvajati, ne glede na to da ima first mover advantage. Določeni alti bojo potrebni, še posebej v domenah Smart Contractov, Oraclov, De-Fi. Te alti bojo imeli ogromen upside, ker bojo pomemben del kolesca v celem sistemu. Zato prosim ne poenostavljati. Se pa v osnovi strinjam, da je BTC in ETH osnova, med pomembne coine bi definitivno dodal še LINK in pa mogoče XTZ.

Pozabil si dodati, da med pomembne kojne nujno spadajo tudi vsi stablecoini, ki imajo pravo kritje. Tu torej izložimo Tether. Ko bo na market prišel nek koin, ki bo decentralizirana Libra, bo končal mokre sanje o penziji vsem vam kripto manijakom.

Senior Dev ::

Nič, treba bo počasi v penzijo. Samo gledat noro rast res nima smisla. :))
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

Gledam na hitro danes par altov res lepi gaini ampak to je ruska ruleta al pa trade za par dni.

A se na tej jebeni Binanci da naštimat stop loss za alte? A je to preveč?

Fck jaz sem paranoik da bi to puščal na teh borzah gor.

Pa zgleda da smo res v bullu če so šli šitkoini gor, je pa res da so cepnili orng dol.

To da je BTC stable je lepo.

Ugl da bi imel jajca bi probal s kakim altom za ene 10% gain v parih dneh to bi bilo super. Pa s stop loss seveda.

Potlej je spet problem ta Tether. Raje vidim prave eure na Bitstampu.

Vazelin je izjavil:

Čokoladko: pozabljaš da je v enem obdobju tako ETH kot tudi XRP se uspelo precej približat BTCju kar se dominance tiče. V določenem obdobju je imel ETH čez 30% dominance. Morda je pa XTZ naslednji coin, ki bo izval BTC haha

Tist je blo magično leto 2017. Pa early Jan 18.

Ma.sj ETH je kul. Edina stvar poleg BTCja k bi jo upal holdat sam glej to ATH je bil nekih 1200$ se mi zdi ATL pa okrog 80$ kar ješe zmeraj proti Bitcoinu iz okoli 20k na 3100...

Recimo uni k so kupil top rabijo 100% gain da so na ničli uni k so pa kupil top ETH pa cirka 600%...

Pa vsi norijo za Bitcoinom...ostalo je pa za pump pa dump. Sadly.

Zgodovina sprememb…

Seveda, da se da na binance stop loss naštimat.

Ma to je ena kvazi borza. :)

Te teorije zarote o Tether-ju postajajo smešne ...

Meni se zdi, da so evri/dolarji na določenih borzah veliko bolj fiktivni kot USDT. Decentralizirana varianta stablecoina istega velikostnega razreda kot USDT bodo pa mokre sanje morda za zmeraj. Drugi stablecoini so bolj igrače kot nekaj v kar bi pretvoril dobiček.

To je že smešno kako neka umetna cifra dejansko je barrier za gor :))
btc obstal pod 10k :D

paxosgold je cena zlata? to bo slo torej v parih letih na 3k?

PrihajaNodi je izjavil:

Kraken.

hvala!

samo nekaj rini. Če boš nakazoval najprej seveda testno nakaži preko SEPA par enih 50 eur, da vidiš, če lepo pride gor.:D

Jaz zadeve izpolnjujem na naslednji način:
- številko, ki jo generira kraken za nakazilo eur dam pod "Namen"
- referenco in model pustim prazno (oz. nastavim na nrc referenco, da mi ni treba vpisovat ničesar, drugače me mobilna banka ne spusti čez)

Do sedaj je to vedno delalo BP, da torej številko od krakna vpišem v Namen plačila.

Zgodovina sprememb…

Ladjar ::

Vazelin je izjavil:

To je že smešno kako neka umetna cifra dejansko je barrier za gor :))
btc obstal pod 10k :D

Ja to so nekako magične številke in ko se te presegajo se ponovno magično spreminjajo mnenja vlagateljem.

ja pri kraken in pri bitstamp posebne kode vpises pod namen, pod referenco dam pa js SI 99 in mi ni treba nic vpisovat(DH dd), lahko pa npr. navedes datum npr. SI 00 09052020

Vazelin je izjavil:

Dokupil 70 xtz pri 2.72usd.

Sedaj 2.91. Še malo in bo 10%

Prihaja Nodi neguje skrb za lepoto, red in skladnost - hoče biti popoln kripto trader

:))

Kako lahko nodi neguje skrb za lepoto?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Lolz poglejte market;((:'(
kakšna ravna navpična črta ... dol

lulz btc iz 10k na 8700.
čoko?

In, se lovi padajoče nože? :D

Zgodovina sprememb…

Ceka se da kes pride na borze
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Padecje bil za pricakovat. Da pa tako hiter in tako velik, pa malo manj.

Sc0ut ::

Vazelin je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Dokupil 70 xtz pri 2.72usd.

Sedaj 2.91. Še malo in bo 10%

Si imel stop loss?
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

A_A ::

kdo bo vzel kdaj te bitcoine in alte resno, če letijo gor pa dol za 20%, kak se tavelikim pač zazdi.. malo napumpajo folk vloži notri in pol vse ven poberejo... odlična kraja denarja :)

Sej to je večini najbrž jasno, da je to shema, kjer bogati postanejo veliko bogatejši in to na hitro.

Bloody Friday
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Mato989 ::

A_A je izjavil:

kdo bo vzel kdaj te bitcoine in alte resno, če letijo gor pa dol za 20%, kak se tavelikim pač zazdi.. malo napumpajo folk vloži notri in pol vse ven poberejo... odlična kraja denarja :)

A delnice pa nikol ne letijo dol in gor? Tesla anyone?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

A_A je izjavil:

Letijo letijo.. ampak BTC se je omenjal kot neka "valuta" oz zlato.. :) sej ni pomembno itq se morš zavedat, da se lahko zgodi, da denarja ki ga daš notri ne boš več videl

Mato989 ::

A_A je izjavil:

Mato989 je izjavil:

A_A je izjavil:

Letijo letijo.. ampak BTC se je omenjal kot neka "valuta" oz zlato.. :) sej ni pomembno itq se morš zavedat, da se lahko zgodi, da denarja ki ga daš notri ne boš več videl

No to že maš prav, samo mene zanima če potem delnic nihče ne jemlje resno ker letijo gor dol?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

A_A je izjavil:

Mato989 je izjavil:

A_A je izjavil:

No to že maš prav, samo mene zanima če potem delnic nihče ne jemlje resno ker letijo gor dol?

Odvisno za kaj. Na Tesline delnice noben ne bo gledal kot valuto, za zaslužek jih pa jemljejo resno ja, predvsem tisti, ki imajo prave informacije. Tako kot pri BTC, ko se kiti odločijo dupmnat zadevo in potegniti ven dolarje :)
««
457 / 468
»»