Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

doktorproof ::
Senior Dev je izjavil:
Se še spomnim ko smo prodajali NEO svežnje za kratko tudi po 180$, zdaj je tam okoli 7$. Praktično mrtev konj.
Živost kojna določa samo cena ali še kaj drugega?

Facebook dev ::
PreviousUser je izjavil:
Facebook dev je izjavil:
Jaz imam gor, sem dobil 4 nove tezose na podlagi tega. Tako da čez 5 let je to 400€, kar pa ni slabo :)
Kje pa se da to pogledat v appu?
To se pogleda tako, da si zapomniš koliko si imel Tezosov prej in koliko jih imaš sedaj. Ko sem si skopiral svoj portfolio v CMC app na telefonu in ko sem pred kratkim še enkrat preverjal kakšno mam stanje kakega kovanca, je bilo 4 Tezosov več na Binance kot sem si takrat zabeležil.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

PreviousUser ::
Facebook dev je izjavil:
PreviousUser je izjavil:
Facebook dev je izjavil:
Jaz imam gor, sem dobil 4 nove tezose na podlagi tega. Tako da čez 5 let je to 400€, kar pa ni slabo :)
Kje pa se da to pogledat v appu?
To se pogleda tako, da si zapomniš koliko si imel Tezosov prej in koliko jih imaš sedaj. Ko sem si skopiral svoj portfolio v CMC app na telefonu in ko sem pred kratkim še enkrat preverjal kakšno mam stanje kakega kovanca, je bilo 4 Tezosov več na Binance kot sem si takrat zabeležil.
Jaz sem to našel zdaj v Binance aplikaciji. Greš pod Funds/History(to je ikonca zgoraj desno)/Distributions in ti potem po dnevih napiše, kdaj si kaj dobil.

Vazelin ::
V kraknu je posebna sekcija "Staking", kjer lepo vidiš koliko coinov stakeaš in kolko dobivaš sproti.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Na binance strani geš pa zgoraj pod Wallet/SpotWallet in nato levo v meniju izbereš Distribution History.
Vidim, da vsak mesec dobivam manj Tezosa. Zdaj je kar že za 1/3 skoraj manj kot je bilo februarja.
Vidim, da vsak mesec dobivam manj Tezosa. Zdaj je kar že za 1/3 skoraj manj kot je bilo februarja.

iTrader ::
Kar pa se same teme tice. Jaz sem se vedno holder (vcasih bil zagrizen daily trader in miner), pa me teli vmesni padci in dvigi res ne tangirajo popolnoma nic vec, kaj sele da bi se zdej na trepalnice metal, spekuliral ali napovedoval neosnovane katastrofe ali gaine, kot to eni tako radi pocnejo. Kaksna milina!
Long-term je razprsen crypto vsekakor win, seveda za sredstva, ki si jih pripravljen pozabit. Ce nimas res nekih aberveznih coinov nima it kaj narobe. Glede na vse skupaj, sploh trenutno situacijo v svetu je prihodnost crypta bolj svetla kot ne, pa to ne mislim zgolj v vrednosti temvec sami ideji...zgolj moje skromno mnenje.
Spremljanje topicov kot je tale, pa ja zaradi dolocenih osebkov (vemo kdo), ze zdavnaj izgubilo tisto pravo vsebino, ki so jo ravno na tem forumu zelo korektno polnil doloceni uporabniki, ki so se ze zdavnaj odsli iz debate...spet zaradi zelo vsebinskih postov dolocenih osebkov (spet vsi vemo katerih).
Tko da hvala in uzivajte v neproduktivnosti se naprej![]()
And yet, prisel si tratit svoj cas v to temo, da si to napisal. Zanimiva je psihologija cloveka. Nekaj je na tej temi, da jo folk bere/obiskuje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: iTrader ()

PreviousUser ::
Facebook dev je izjavil:
Na binance strani geš pa zgoraj pod Wallet/SpotWallet in nato levo v meniju izbereš Distribution History.
Po moje je to koliko dobiš, odvisno od trenutne cene kovanca. Več kot je vreden, manj dobiš.

kakob ::
Dobro vas kitajski Binance nateguje.
Never take a financial advice from someone who works for a living.

kakob ::
Če jih zapraviš za hookers&blow potem ni treba.
Vsaj tako je perci povedal no.
Vsaj tako je perci povedal no.
Never take a financial advice from someone who works for a living.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kakob ()

sparovcek2 ::
Pundi je 1 satoshi.
Sicer ga nimam(se?), ampak ce kupujem po 1 satoshi verjetno tezko izgubim.
Sicer ga nimam(se?), ampak ce kupujem po 1 satoshi verjetno tezko izgubim.

Se spomnim, ko se je pundi X na polno propragiral tu na forumu. Kaj se je zgodilo, da je šel /100 od tistih časov? Se je zgodil kakšen swap in so se kovanci razdelili na več manjših in je zato toliko nižja cena, ali je pač samo popradel?

Amdforce ::
Facebook dev je izjavil:
Se spomnim, ko se je pundi X na polno propragiral tu na forumu. Kaj se je zgodilo, da je šel /100 od tistih časov? Se je zgodil kakšen swap in so se kovanci razdelili na več manjših in je zato toliko nižja cena, ali je pač samo popradel?
Nekaj so spreminjali tokene se mi zdi. Svoj cas je bil soliden performer.

gruntfürmich ::
Facebook dev je izjavil:
shilerji so naredili svojih 10000× in prodali na vrhu, potem pa odvrgli svojega konja kot stare gate...
zares žalostne zgodbe piše ta kripto... nobenega spoštovanja ni več, nobene lojalnosti...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()

Čokoladko: kakšno je sedaj tvoje stanje z btc?

PrihajaNodi ::
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Vazelin ()

spegli ::
Bolj slabo kaže z reloadom![]()
Je res bullish AF. Sam je vikend in mali vol.
7900 čez nekaj tednov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: spegli ()

PersonaRuda ::

Oni imajo 6,4 milijarde pravih dolarjev odzadaj
in so se sedaj odločili, da bo samo še 6,3 milijarde kritja, ostalih 0,1 milijarde pa umaknili. Špekuliram, da so šli za ta denar delnice kupovat.

Spet je to zanimivo. Ko je tether par tednov (vsaj mislim da je to bilo par tednov) nazaj dodal precej v svoj cap, je potem prišlo do mini bulla.

Smo na meji 9k. Če prebijemo navzgor gremo do 14k, če ne, ponovno testiramo 6400?

Ajde bo šlo čez
$8,996.45
Dajmo stisnit dobre 3usd

$8,996.45
Dajmo stisnit dobre 3usd
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

Večina nas je deep balls v altih. Kakšne so kaj tam predikcije?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

K0l1br1 ::

Roko na srce se razen redkih izjem (npr. Tezos) alti gibljejo bolj +/- 50% že dolgo časa

Zgodovina sprememb…

Tko kot Bitcoin potem. Pomojem bo halving naredil masaker altov.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

spegli ::
Sej je lahka. 9500 je max al pa sfp po teh jajcih iz knjig. 9150 pa optimalna za šort. Če mam prav (80%). BTC je dost nor da ne jebe...

Trenutno je BTC dominanca 65.4%.
Sam osebno do halvinga pričakujem, da se bo v neki točki še dvignila (recimo na 69-72%), potem pa v teku letošnjega leta spustil do 51%.
Bomo videli
Sam osebno do halvinga pričakujem, da se bo v neki točki še dvignila (recimo na 69-72%), potem pa v teku letošnjega leta spustil do 51%.
Bomo videli

Kje je xtz 30%+...bom to še kdaj dočakal....razen po korekciji.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

800usd CanYa Coin jan 2018 = danes 3usd
En bigmac pa še 50 centu za parkirnino

Zgodovina sprememb…

Jaz sem nekaj kupil ko je prišlo na kucoin. Nekaj čez 200 jih mam pomoje. Ene 4 usd so ble