» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
454 / 468
»»

PrihajaNodi ::

Btw jaz sem nekaj 100 tezosv kupil po 5 usd na hitbtc ko je bil še IOU. Withdrawali pa še danes niso možni.

Vazelin je izjavil:

Jaz sem nekaj kupil ko je prišlo na kucoin. Nekaj čez 200 jih mam pomoje. Ene 4 usd so ble

Stay strong.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Vazelin ::

Malo to deluje na meji, da vse skup ne strmoglavi imo :P
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Final countdown for TZusd

https://twitter.com/kmehrabi/status/125...

V pon pa pomoje dumpan DUne pa probam buy back izvest. Bomo vidl kaksna bo cena.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

tonis ::

Vazelin je izjavil:

Malo to deluje na meji, da vse skup ne strmoglavi imo :P

Ako se mene pita...
..čakamo konec tedna (pon 2AM), na preklop tedenske sveče, smo namreč v območju W ma50, tam pri 8700 je, potem pa bomo videli.

Ladjar ::

Se kdo od vas kdaj vpraša, ki se že malce spoznate na kripto sceno, da se mnogi izmed vas morajo truditi za FIAT denar, da ga lahko vlagate potem v kripto med tem ko tisti, ki ta FIAT "vlečejo" iz zraka prav tako lahko "krepke" novce "pumpajo" in "izpumpajo" v in iz kripta? Verjetno ste tudi mnogi slišali za UI ali AI in , da ima najnaprednejšo verzijo spet "v rokah" nekako ravno ta vrsta, ki lahko kuje FIAT denar iz "zraka" in da za AI oz UI ni lažjega dela za manipulacijo z nečim kot pa da je to v elektronski "obliki". No, čas pa teče in nič ne reče..., pa da se navežem na "topic" ja padci in rasti bodo še vedno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ladjar ()

Lep push. Btc porinil čey 9100 :D

https://twitter.com/ogkovacs
wife material:D
Bitcoin will never hit $1000.
Litecoin will never hit $100.
Ethereum will never hit $1000.
Neo will never hit $100.

You know what? TEZOS WILL HIT $100.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Res, ženska za poročit. Ne hodi na mindless pijačke, ker denar raje investira v xtz in chainlink:D

My friends ask me why I don't go out EVERY weekend drinking..

Because i'm spending my hard-earned money on a better future.

$LINK #Chainlink
8-)

Zgodovina sprememb…

Na xtz so veliki bloki sell orderjev..
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PersonaRuda ::

@Aqua

Buffett še ne investira tistih 128 milijard, ampak trenutno prodaja in še bolj kupčka dolarje na računu od firme. Prej jih je bilo 128 milijard, danes jih je že 136 milijard. Torej še bo malo počakal, da cene grejo dol, potem pa hop...

Berkshire Hathaway prodal vse delnice v ameriških letalskih družbah
https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/berk...

Zgodovina sprememb…

kow ::

Buffet je legenda in imajo ogromno v cashu.

Letalske druzbe bi imo bile genijalna nalozba, ampak niso pomislili kaksna je moznost globalne pandemije. Naceloma niti ne vemo, ali je to 1:50 ali 1:100 event.
Mislim, da je bila odlocitev za investiranje v letalske prevoznike pravilna odlocitev, in da se je pac zgodil dogodek verjetnosti med 1:50 in 1:100. Ce bi se pandemija zgodila recimo leta 2028, do takrat bi imel ze ogromne donose, verjetno tudi ze prodal, ter bi sla investicija v "zgodovinske ucbenike" investiranja.

Sam pa takih, kot je Buffet ne maram. Še ne dolgo nazaj je bila vojna na balkanu in vsaka taka vojna se dogaja zaradi keša in ponavadi imajo ravno taki "vložkarji", kot je Buf. prste vmes.

kow ::

Jp, Jugoslavija je bila pred vojno res pojem bogastva. Le kje bi Buffet zasluzil, ce se ne bi Srbi, Hrvati in Muslimani klali na Balkanu, lol.

Haha ja. Buffet se je sigurno okoriščal na bogatem Balkanu:))

Izgleda je Čokotu kar dobro ratal trejd BTC, četudi z zamudo. Izgleda ne pride do pusha navzgor in verjetno lahko malo pade BTC. Tja 7500-8k?

Zgodovina sprememb…

Xtz short
2,4 bi znal kar pridt mogoce pod dva.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

kow je izjavil:

Jp, Jugoslavija je bila pred vojno res pojem bogastva. Le kje bi Buffet zasluzil, ce se ne bi Srbi, Hrvati in Muslimani klali na Balkanu, lol.

Pa ne trdim ali ne napelujem na to, da je mogoče samo tukaj morda imel prste vmes. Če poslušaš kdaj kake njegove intervjuje lahko slišiš, da je zelo dolgo že "zelo uspešen" v svojem delu (no to ni skrivnost) in, da vlagajo sredstva v ogromno različnih vrednostnih papirjev in podobnih elementov, na kar sama logika pove, da ko si enkrat tako "močan" lahko na mnoge načine v ozadju tudi sam vplivaš "nevidno", da ti potem tvoje vloženo premoženje raste in je "slučaj", da si pa ravno ti spet naredil tako super naložbo s super donosom.
Tudi sami ste mogoče te dni brali in že poprej, kako Elon Musk že s samo besedo na Twiterju premika "gore" na borznem indeksu, kar je samo dokaz, da če si nekoč tako visoko s tem tudi nekaj pridobiš med drugim kar pridobiš pa pridobiš tudi širši razgled in ti pogled ali uvid seže mnogo dlje kot pa ko si na "dnu".

Vazelin je izjavil:

Haha ja. Buffet se je sigurno okoriščal na bogatem Balkanu:))

Izgleda je Čokotu kar dobro ratal trejd BTC, četudi z zamudo. Izgleda ne pride do pusha navzgor in verjetno lahko malo pade BTC. Tja 7500-8k?

Verjemite, da so se z balkanom mnogi nafutrali. Balkan se je potolkel kao med sabo ker jim je šla v nos "nepravičnost" in odtekanje denarja v določene žepe po Beogradu itd.
Sedaj pa ni nič drugače ampak verjetno še slabše ampak s to razliko, da denar ne ostaja več na balkanu ampak gre še malo drugam po Evropi, Ameriki itd. v velikih količinah.
Za ta denar pa delajo ljudje, ki imajo vedno manj možnosti imeti v življenju tisto kar šteje in ne ravno vesel pomislek na svojo bodočnost. Vse to trgovanje s stvarmi ne odtehta blaginje z manj dosegljivimi stvarmi, ki bi jo pa lahko imeli, če bi le bili zadovoljni s tistim, kar imamo doma in bi si lahko sami ustvarili, ne pa vse predrago plačali in morda bodočnost "zasrali" lastnemu sebi in lastnim rodovom.

Aqua=Ladjar

Zakaj spet pišeš z različnimi profili v tej temi? Imaš namreč identični pogled, pisanje,... kot je to počel Aquafriend. Piši z Aquafriend samo. Pa nimam nič proti tem tvojim vpisom in pogledom. Si jih z veseljem preberem.

Jaz bi tudi raje videl, da se piše pod Aquafriend.

Jaz tudi
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Facebook dev ::

Jaz tudi.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

PersonaRuda je izjavil:

Aqua=Ladjar

Zakaj spet pišeš z različnimi profili v tej temi? Imaš namreč identični pogled, pisanje,... kot je to počel Aquafriend. Piši z Aquafriend samo. Pa nimam nič proti tem tvojim vpisom in pogledom. Si jih z veseljem preberem.

To pa zanikam sto na uro. Nikoli nisem uporabljal kakega Aqua ali kaj podobnega temu vzdevku ne na tem forumu ne drugje. Kakor meni spomin dopušča sem vedno bil tukaj pod tem vzdevkom Ladjar in nič drugega tako, da ste se tukaj zelo pomotil.

Aqua se je že enkrat lagal pri drugem vzdevku, da to ni on isto kot sedaj ti, pa se je kasneje izkazalo, da je to bil tudi uporabniški račun od Aqua. To so bili časi, ko je en povedal zgodbo "o ripplih in Aqui" in je potem Aqua pisal z drugega računa. Dobro @Ladjar, če tako trdiš, boš pa pod drobnogledom.

PersonaRuda je izjavil:

Aqua se je že enkrat lagal pri drugem vzdevku, da to ni on isto kot sedaj ti, pa se je kasneje izkazalo, da je to bil tudi uporabniški račun od Aqua. To so bili časi, ko je en povedal zgodbo "o ripplih in Aqui" in je potem Aqua pisal z drugega računa. Dobro @Ladjar, če tako trdiš, boš pa pod drobnogledom.

Resno vam pravim. Sam sem šel še dlje od tega, preko mojih pesmi na tem forumu lahko še celo vidite kdo sem dejansko in ne samo vzdevek.

Senior Dev ::

Tezus prebil kritičnih 5$. Vazelin zakaj si prodal več svežnjev pri 2$? :))
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

Senior Dev je izjavil:

Tezus prebil kritičnih 5$. Vazelin zakaj si prodal več svežnjev pri 2$? :))

Je slo hitr tole gor
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Če je kriptomoney po nečemu znan je pa v prvi vrsti po tem kako hitro gre lahko "gor" in kako hitro "dol" pa spet dol pa gor...

Komaj čakam, da gremo spet na 800mlrd cap-a
soon

Zgodovina sprememb…

Sam tvoj altcoin ne bo sel tako gor kot BTC. Pa recesija je pred vrati.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Sam tvoj altcoin ne bo sel tako gor kot BTC. Pa recesija je pred vrati.

ne podcenjuj pohlepa ljudi;)

Nekaj bi bilo morda modro vedeti. Recesije, kot jih poznamo se že umetno ustvarjajo, večkrat pa so samo posledice nečesa za kar bi se že v naprej lahko vedelo, da bodo prišle.
V pomanjkanju so viri, kjer do nečesa lahko hitro prideš še toliko bolj všečni in vabljivi in kot @Vazelin pravi tudi drži da pohlepa ne gre podcenjevati.
Ne gre pa podcenjevati niti teh "zmenetov"-"vodij" , ki niso po župi priplavali in ne glede na to, da praktično "svoj denar" iz "lufta" vlečejo ne bodo kupovali drago, ko se bo to, kar oni ne bi radi drago plačali morda smatralo za dober nakup.
Kako so dejali včasih: PREVIDNOST JE MATI MODROSTI

PREVIDNOST JE MATI MODROSTI

strong advice to thread topic ratio

Senior Dev ::

Le kdo se dolgočasi spet z multiaccounti? Sprašujem se ali je prišel čas za karanteno? Bi nam prijalo dva tedna Banovcev?
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

Gremo spet enih 20 posto dol?:D

Bedna igra je ratala tole za alte

Jajca kot je Hive pa gor...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich ::

PrihajaNodi je izjavil:

Večina nas je deep balls v altih. Kakšne so kaj tam predikcije?

da bodo za zanamce...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Mhm, BTC si zamudil. Vsi ostali alti, razen ETHja pa so rekt.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Danes zna biti še zanimivo, če bo tudi dow padal par procentov.
Kripto nazaj na 200mlrd cap-a in buyback Čokoladkota?

Facebook dev ::

Danes gremo imo na 180 mlrd spet, ko se odprejo borze.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

spegli ::

8400 bi bil res dober long. Čakam na to že več dni. Mogoče smo dobil le 8520.

9400 test potem pa vidmo...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: spegli ()

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

9400 imam namen šortat. tle smo.

iTrader ::

Vazelin je izjavil:

https://twitter.com/ogkovacs
wife material:D
Bitcoin will never hit $1000.
Litecoin will never hit $100.
Ethereum will never hit $1000.
Neo will never hit $100.

You know what? TEZOS WILL HIT $100.

Si ziher da to ni kak troll?

Ta baba je uzvasana. Audija prodala za nakup xtzja.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

iTrader ::

Vse je možno na tem svetu, ampak osebno ne bi stavil, da je tista punca za tem twitter profilu

Jo ze nekaj casa spremljam in bi rekel da je. Zdej se ji je utrgal. Verjetn je xtz kupila pp 3+ in bi ga rada dumpala.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

je kdo opazil, da dominanca btc še kar pleza?

iTrader je izjavil:

Vse je možno na tem svetu, ampak osebno ne bi stavil, da je tista punca za tem twitter profilu

zakaj ne? ker je lepa mlada bjonda ni možno da je kripto entuziastka?

Zgodovina sprememb…

afael ::

Se vidimo. Thank me later.

Se vidimo. Thank me later.

Če ni kripto influenserka nas ne zanima :) Pump activated.

A_A ::

tist filing ko greš po letu in pol malo pogledat koliko so tvoji alti vredni in ugotoviš, da je po tisoče in tisoče altov vredno bore malo :))
««
454 / 468
»»