Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi
kriptoknjiga ::
Imam vprašanje za Nodija in sicer; Kje je ta slavni bulltrap, ki si ga promoviral toliko časa?
PrihajaNodi ::
kriptoknjiga je izjavil:
Imam vprašanje za Nodija in sicer; Kje je ta slavni bulltrap, ki si ga promoviral toliko časa?
Bos kaj kmalu videl bull trap. 10% gor in 30% dol.
Vazelin ::
ej čoko. sam tale BTC te pa nekaj ne uboga kaj? :D
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Kripto mesi ::
Facebook dev je izjavil:
To veste, da bo Binanca kupila Coinmarketcap za 400 milijonov dolarjev. Tako da kar pričakujte od takrat naprej Binance oglase na tej strani :)
Potrjeno, nice catch!
Čokoladko ::
Ma jaz rečem da se bo to pimplalo med 6600 pa 7100. Pa še preden je šlo do 6600 se mi je to dozdevalo. Dokler ne zdrsne v podn bo ok. Haha ma če bo do konca leta višje od 8k bo kul Vazelin :) No če pa kaj več dosti od tega pa super.
Tezosu ne kaze dobro:
https://www.reddit.com/r/tezos/comments...
https://www.reddit.com/r/tezos/comments...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Ma ne me jebat a res? Zj k je cena v kurcu pa k se ne pumpa je pa vse skupaj low budget :D
Ma ne me jebat a res? Zj k je cena v kurcu pa k se ne pumpa je pa vse skupaj low budget :D
A ne, ni problem v ceni, bolj deluje da vse skupaj propada:
https://twitter.com/mindsfiction/status...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Hahaha ja še jeben mesec nazaj so tle shillali na polno, da je to novi Bitcoin.
Pa mene imel za bedaka k sm rekel, da je Tezos že moonal.
Pa pametovanje od enih STO-jev...blah no.
Pa mene imel za bedaka k sm rekel, da je Tezos že moonal.
Pa pametovanje od enih STO-jev...blah no.
Bos dal kak link, citat kjer si nas veselo opozarjal?
Drzi pa da nihce ni verjel da bo Tezos postal pump and dump in sel tako nizko.
Drzi pa da nihce ni verjel da bo Tezos postal pump and dump in sel tako nizko.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Nimam linka. Glej za mesec do mesec pa pol nazaj tukaj v tej temi je sigurno.
Pa en tip k je na veliko pametoval da sem bebec. :)
Ma je P&D. Od altov bi imel samo ETH. Ostalo je SRANJE in prodaja megle.
Pa en tip k je na veliko pametoval da sem bebec. :)
Ma je P&D. Od altov bi imel samo ETH. Ostalo je SRANJE in prodaja megle.
Eh ne, fora je da smo vsi računali 1000%, xtz je naredil 600% padel nazaj na 200% in nekaj. Alt sezone itak ne bo več, pa če se na glavo postavmo. Takšni vrtoglavi zneski kot so bili leta 2017 so preteklost. Folk je popušil vrtiljak se je zaključil.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Podcenjuješ pohlepnost ljudi, Nodi Vsaj še en bull nas čaka. Je pa res da je lahko oddaljen še nekaj let.
Facebook dev ::
Čestitke Zilliqa holderjem! Edini zmagovalci te krize.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.
you don't deserve me at my best.
Jaz druge razlage, da eni niste Tezusa prodal je zato, ker ste vložil premalo denarja na začetku pa upali, da bo par jurjov ratalo 100? Edino to mi je razlaga :D
Jaz druge razlage, da eni niste Tezusa prodal je zato, ker ste vložil premalo denarja na začetku pa upali, da bo par jurjov ratalo 100? Edino to mi je razlaga :D
Ja. Correcto
Kripto kar lepo in počasi pleza. Me gusta
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Bomo potegnili čez 200mlrd? Veliko denarja je bilo naprintano.
:D senior dev lahko briše poste oz. predlaga
:D senior dev lahko briše poste oz. predlaga
Zgodovina sprememb…
Prevec smo bili pohlepni in vsi se radi spominjamo vazelinovih buybeckov.
Kakorkoli, xtz bo tezko se kdaj nad 2 usd, kaj sele ATh.
Mam jih pa namen del prodat in nabavt BSV.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Saj res Čoko: jaz v bistvu nisem hotel prodat, ko je xtz držal čez 3 predvsem:
- prepohlepen
- zaradi preteklih failanih buybackov, kjer sem si vrečo XTZ res precej stanjšal
Torej ravno, ko bi moral narest buyback ga nise m:D
- prepohlepen
- zaradi preteklih failanih buybackov, kjer sem si vrečo XTZ res precej stanjšal
Torej ravno, ko bi moral narest buyback ga nise m:D
A jebat ga. Raje šparajte pa k pride čas fuknete vse notri. Jaz sem malo sfailal za par dni ampk ajde če longterm bo kaj iz Bitcoina potlej ni panike. Teli alti pa smrdijo do obisti. Če se pumpajo se splača na račun tega mal povečat BTC stack to je pa to. Mene je izučilo k mi je ta smrduh od alta napihnu 2btcja na skoraj 11btcja in ob glupemu hodlanju to konkretno stanjšal haha :D
Pa še slabi obeti za alte z nekimi law suiti. Itak so SCAM :D
Pa še slabi obeti za alte z nekimi law suiti. Itak so SCAM :D
Mato989 ::
Poglej... če maš recimo kot jaz 3.300 XTZjev, je prodajat pod tam ene 10€ nesmiselno... sicer recimo jaz bi verjetno pri 5-8€ bil zelo tempted prodat, če pogledam da imam 27k kredita... in če bi lahko z izkupičkom od Tezusa povrnil več kot 50% kredita in bi mi ostalo ene 2-4k bi to najverjetneje storil... seveda idealno pa je, da bi lahko z XTZji poravnal cel kredit...
To je moja zadnja želja v cryptu pol pa zaključim in obdržim samo še 0,1 BTCja, in če se slučajno uresničijo lunatic napovedi o 1 BTCju 100k ali celo 1mil (dreams) da sem vsaj zraven z 0,1 BTCja
To je moja zadnja želja v cryptu pol pa zaključim in obdržim samo še 0,1 BTCja, in če se slučajno uresničijo lunatic napovedi o 1 BTCju 100k ali celo 1mil (dreams) da sem vsaj zraven z 0,1 BTCja
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Kripto se kar ravna glede na stock markete zadnje tedne :D
Johnny QJ ::
zadnje dni delnice kr rastejo,... bolj, kot bereš članke bolj te zmedejo, dejansko vsi samo ugibajo. Bereš Bloomberg pa pišejo, da smo podn že dosegli, bereš yahoo, pa vidiš, da smo še daleč od dna. Kako se naj potem odločim :) Verjetno je res najbolj realno, da bo še kak konkreten padec, če ne prej, ob objavi četrtletnih rezultatov..
To ni tema o delnicah. Ce ni percija se ne pomeni, da lahko kar prosto po preserno tacas v tej temi.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Par jurjev notri je blo dost leta 2012 pa 2013 za velike dnarje naredit, pa ICO norija 2017. Zdaj pa 30 do 50 jurjev v Bitcoin vsaj.
Aja pa nafta je kul...Brent lepo šel gor.
Aja pa nafta je kul...Brent lepo šel gor.
Senior Dev ::
Poglej... če maš recimo kot jaz 3.300 XTZjev, je prodajat pod tam ene 10€ nesmiselno... sicer recimo jaz bi verjetno pri 5-8€ bil zelo tempted prodat, če pogledam da imam 27k kredita... in če bi lahko z izkupičkom od Tezusa povrnil več kot 50% kredita in bi mi ostalo ene 2-4k bi to najverjetneje storil... seveda idealno pa je, da bi lahko z XTZji poravnal cel kredit...
27k ali 270k kredita? Samo vprašam.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin
Johnny QJ ::
pri nafti se čaka na sestanek OPECa, savdijcev, Rusije in ZDA,... če se uspejo dogovorit o količini črpanja naffte bo cena hitro rasla,... če dogovora ne bo, bo verjetno cena še padla. Trenutno naj bi bilo zaradi zelo nizke porabe, na zalogi veliko preveč nafte, ki je ne morejo prodati. V Zda pa majo z vsakim sodčkom izgubo, saj so stroški pridobivanja večji, kot prodajna cena trenutno.. Če bodo savdijci in rusi še vztrajali pri nizki ceni bodo lahko uničili veliko ameriških naftnih podjetij
Treba jih je malce zatret zdaj ko je virus in nimajo časa za povračilne ukrepe. Moje mnenje.
On je že 5 let v karanteni, mene več ne skrbi za njegovo mentalno zdravje. Pjeb je čvrst in posta z neko frekvenco neglede na letni čas, vreme, naravne katastrofe...
Mato989 ::
Senior Dev je izjavil:
27k ali 270k kredita? Samo vprašam.
37k(pardon zatipkal pri prvi cifri in ne 0 )... brez skrbi =) jaz sem 50% nepremičnine skeširal...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
Prosim, da vrnes ukradene kriple fantu iz foruma!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Mislim da je čas, da perci za kake tri dni zaklene to temo
Aquafriend ::
2021 verjetno pride digitalna valuta, ki se bo uporabljala namest gotovine. Sem vprasal ce je to xrp, pa je povedala da tega ne vidi.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: PrihajaNodi ()
Aquafriend ::
Bitcoin je napovedala 4-5k, to se je uresnicilo ampak je trajal vec casa kot sem pricakoval. Potem je napovedala priblizno 7-8k in gibanje med 7k do 5k ali 8 do 4k veckrat. Za naslednje leto vidi kripto po nizjih cenah kot zdaj. Za btc gibanje cen kot tudi korono pravi, da za tem stoji deep state.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()
Hahaha kere droge eni jemlete tukaj?! :D
A to Baba Vanga šloga? Če je to super duper šlogarca za grafe si potlej bogat? :)
A to Baba Vanga šloga? Če je to super duper šlogarca za grafe si potlej bogat? :)
spegli ::
Na poti proti 7600.
Mal razočaran, ker sem mel na 6600 buy order.
Mal razočaran, ker sem mel na 6600 buy order.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: spegli ()
PersonaRuda ::
Aquafriend je izjavil:
Bitcoin je napovedala 4-5k, to se je uresnicilo ampak je trajal vec casa kot sem pricakoval. Potem je napovedala priblizno 7-8k in gibanje med 7k do 5k ali 8 do 4k veckrat. Za naslednje leto vidi kripto po nizjih cenah kot zdaj. Za btc gibanje cen kot tudi korono pravi, da za tem stoji deep state.
Aqua je v preteklosti imel kar nekaj dokaj približno natančnih napovedi, skoraj dobesedno točnih, le čisto majhna odstopanja so bila. Aqua welcome back. Rad sem bral tvoje komentarje, ampak le iz tega acc in ne onih drugih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PersonaRuda ()
Ma da jaz vsak dan cepam napovedi bo tudi čez eno leto sigurno kaj od tega lol.
Larifari.
Aja to je ta tip k je 2 leti nazaj shillal EOS.
Ma ne me jebat no.
Larifari.
Aja to je ta tip k je 2 leti nazaj shillal EOS.
Ma ne me jebat no.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Čokoladko ()
Hola. Perci je prehitel vlado in evropo pri omiljanju ukrepov.
Če sem pošten sem mislil, da bo tona denarja in pa kar lepa rast borznih indeksov še bolj dvignila sam kripto. Zaenkrat sicer rast je, ni pa še to to. Verjetno vsi čakajo kaj bo s halvingom :D
Si je pa xtz kar opomogel. Plezamo do 2.5?
Če sem pošten sem mislil, da bo tona denarja in pa kar lepa rast borznih indeksov še bolj dvignila sam kripto. Zaenkrat sicer rast je, ni pa še to to. Verjetno vsi čakajo kaj bo s halvingom :D
Si je pa xtz kar opomogel. Plezamo do 2.5?
Zgodovina sprememb…