» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
444 / 468
»»

mile ::

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda ::

PrihajaNodi nima pojma o kriptu, zato pa samo trolla, da bi uničil to temo. Fauš je, da bi se tukaj razvila prava debata.

Senior Dev ::

PersonaRuda je izjavil:

PrihajaNodi nima pojma o kriptu, zato pa samo trolla, da bi uničil to temo. Fauš je, da bi se tukaj razvila prava debata.

Točno tako. Zato pa ponovni ZAKLEP. :D
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

Machete ::

Bodite razumni, da nodi malo več piše v teme in malo manj relavantnih postov sproducia, ker je trenutno v karanteni in so take razmere.

oh.. wait
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Vazelin ::

PersonaRuda je izjavil:

Če se prav spomnim je tezus res dosegel 0.9x>:D
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Vazelin je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Čakaj, čakaj,... eno napoved je zadel, bolj kot ne po sreči (jaz sem jih več zadel, a hkrati dal tudi manj napovedi, kar pomeni da imam boljšo uspešnost kot on, ko ima 99% zgrešenih napovedi). Vse ostale pa so bile mimo. Še ta bi bila, če nebi bilo krize + korone virusa. On je en navaden troll v tej temi. Včasih so dvorni norčki zabavali kraljevo družino, sedaj več kraljevine v Sloveniji ni in en taki dvorni norček, kateri nikjer ne dela in cele dneve nekje v Sloveniji doma poseda, si je izbral slo-tech, da bi nas zabaval. A žal mu ne uspeva.

V srednjem veku bi že končal nekje sredi gozda sam z medvedi (ker nima kreativnosti, niti smisla za humor in je povrhu še brezvezen), vendar je na slo-tech "žal" perci preveč človeški in zato tudi takim pusti "srati" po tej temi. Izjema je profdoktor oz. Seniro Dev in vsi njegovi ostali AE, on vsaj ni tako aktiven, posledično nadležen in je hrati izjemno "kreativen", ter s smislom za humor. Njegovi posti so zato čisto okey. Za razliko od PrihajaNodija, kateri bi rad prevzel prestol v tej temi po trollu, pa profdoktorju ne seže niti do gležnjev. In PrihajaNodi je glavni krivec, da se je ta tema že parkrat zaklenila!

In zakaj se vedno, čisto vedno, ko se napade PrihajaNodija, mu edino, ampak res čisto edino ti stopiš v bran in ga ščitiš. Zakaj? Si morda ti PrihajaNodi in Vazelin hkrati? Če nebi bilo tebe v tej temi, bi PrihajaNodi pol manj komentarjev napisal, ker si ti edini, kateri debatiraš z njim, ko drugi nočejo oz. se jim zdi butasto. Občasno pa seveda tudi drugi debatirajo z njim, ampak ti pa večkrat kot vsi ostali skupaj v tej temi.

PrihajaNodi ::

Vazelin je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Podal sem samo eno napoved za Tezos. 0.9 usd, padel je na na 0,91 eur. Kakob ga je takrat nabavil.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Vazelin je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Podal sem samo eno napoved za Tezos. 0.9 usd, padel je na na 0,91 eur. Kakob ga je takrat nabavil.

Zakaj spet lažeš. Kdo pa je dal napoved, da Tezos bo težko kdaj še preko 2usd, na ATH pa več ne gre. Kdo je dal to napoved? TI !!! In še več takšnih napovedi v zvezi s Tezos si dal. Vsaj enih 50 napovedi v zvezi s Tezos. Tak malo po spominu. Ne ti nam zdaj, da si dal samo 1 napoved.

Zgodovina sprememb…

To ni bila napoved. Ugibanje je bilo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

To ni bila napoved. Ugibanje je bilo.

Isto sranje, le drugačno pakiranje...

Ne ni. Vremenska napoved je navadno tocna.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Mato989 ::

PrihajaNodi je izjavil:

LMAO!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

PrihajaNodi je izjavil:

Niti približno ni točna vremenska napoved. Že večkrat napovedali, da bo jutri dež, pa ga ni bilo in še bi lahko našteval, kaj šele ko napovedujejo za več dni naprej (isto kot mi v tej temi). Tudi oni ugibajo, ter dajejo napovedi in zadenejo 250 od 365 napovedi oz. ugibanj.

Nodi, ne se zdaj ven vlačit. Zlagal si se, ko si napisal, da si dal samo 1 napoved za Tezos. In dobili smo te na laži.

The Short Answer: A seven-day forecast can accurately predict the weather about 80 percent of the time and a five-day forecast can accurately predict the weather approximately 90 percent of the time. ... A seven-day forecast is fairly accurate, but forecasts beyond that range are less reliable.

Moje napovedi so bile tocne. Nekaj pa sem seveda ugibal.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

The Short Answer: A seven-day forecast can accurately predict the weather about 80 percent of the time and a five-day forecast can accurately predict the weather approximately 90 percent of the time. ... A seven-day forecast is fairly accurate, but forecasts beyond that range are less reliable.

Moje napovedi so bile tocne. Nekaj pa sem seveda ugibal.

Že drugič ti napišem, da je to isto sranje, le drugo pakiranje...

Spet se lažeš in spet smo te dobili na laži in še dalje boš lagal in obračal stvari na 1000 in 1 možen način, da bi prikril to laž. A žal to ne gre. Nodi, si morda razmišljal, da bi bolj produktivno uporabil svoj čas in namesto, da cele dneve poležavaš nekje v Sloveniji, se bi raje podal v politiko. Lahko ti jaz napišem, da imaš več kot zadovoljive reference za politika. Ta test si ravnokar prestal.

Zgodovina sprememb…

SuperKripto ::

doba rib (0-2000 doba) doba religij in tajnih drustev

doba vodnarja (od 2000 naprej) doba tehnologije in odkrivanja skrivnosti

spegli ::

ETH zgleda zelo bullish. Isto BTC, ki sledi. Če delnice v ponedeljek ne ruknejo, bo verjetno šlo na 7800.

Zdja bi bil čas, da pospešijo kriptiči, tja ene 3x od trenutnih cen, ne bi blo slabo za malo optimizma v življenju premnogih!

Danes smo 19.4.2020.

Zelo lepo prosim moderatorje, da se iz te teme odstrani vsaj za 6 mesecev uporabnika PrihajaNodi.

Razlog: poglejte, kako je posral temo "Prepovedano gibanje izven lastne občine" https://slo-tech.com/forum/t762970/1849 s svojim trolanjem. Od njega ni nobene dodane vrednosti v debatah. Raje vidim, da je v naslednjih 6 mesecih le 50-100 komentarjev, kateri bodo koristni in nekatere se bo tudi debatiralo, kot pa da bo vse po starem in bo samo PrihajaNodi natrosil v tem času 1000+ komentarjev. Plus tega, sem mnenja, da nebo naredil samomora, če bo izločen iz te teme, ker si je našel novo temo za trolanje in mu zelo dobro gre v njej.

Že vnaprej hvala, če mi bo želja ustrežena. Lahko se tudi drugi pridružite, če ste istega mnenja, da se trolla PrihajaNodi izloči vsaj za 6 mesecev iz te teme. Torej PrihajaNodi Lockdown vsaj do 19.10.2020.

Kolko postov je imel Nodi od odprave lockdowna v tej temi?

Mato: mnja nekako dvomim. Seveda si želim x3 bi bilo sladko:) če spet začne padat borza gremo imo ekstra dol.

pomoje halving ne bo imel prevelikega vpliva na ceno.

Roko na srce ne vemo še kako performančen bo kripto v krizi. Velik boom konec 2013/14 je bil ko se je mariskje recesija že končala, da 2017/18 ne omenja
O

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Bomo vidli, na trenutnih vrednostih sem presenečen dejansko... no saj BTC ne rabi it x3... x1,5 samo, top 20 altov pa naj grem med x2 in x3 =)

Bi pa blo zanimivo videt, kaj se bo zgodlo s cryptom, če bi res BANALI stablecoine =)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Kripto si je noro opomogel od tistega črnega dne, ko se je delilo z 2 lol. Moram mal prebrat poste iz tistega dne :D

Tvoj frend je že profitiral sladke tisočake a

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

Kripto si je noro opomogel od tistega črnega dne, ko se je delilo z 2 lol.

hmmm, nisem se nič pogovarjal z njim, kolko je že mel 2x BTC in ene 10.000 nekaj XRPjev ne

2 BTCja = 13.192€
10.400 XRP = 1833€

Vložil 10k trenutno stanje: 15.025€!

Not bad... 50% gains v koliko? Dobrem mesecu?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Vazelin je izjavil:

Kolko postov je imel Nodi od odprave lockdowna v tej temi?

Ko se gleda/dela statistika se nikoli ne gleda zadnjih 48 ur ali zadnji 72 ur, ampak se gleda vse. In ti in PrihajaNodi imata v tej temi in prejšnji zaprti temi, torej od junija 2017 do danes (skupaj skoraj 1.500 strani x 50 komentarjev = preko 70.000 komentarjev) več kot 50% komentarjev oz. več kot 35.000 napisanih komentarjev je vajinih. 99% jih je čisti troll in so nekoristni. Če bi se izločil PrihajaNodi, potem tudi ti nebi toliko pisal v to temo, ker nebi imel tako zagretega sogovornika za debatiranje troll tem.

P.S. - zdaj pa idi gledat, koliko komentarjev sem jaz napisal v vse teme do sedaj od leta 2009 -> točno 1.500

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

Vazelin je izjavil:

hmmm, nisem se nič pogovarjal z njim, kolko je že mel 2x BTC in ene 10.000 nekaj XRPjev ne

2 BTCja = 13.192EUR
10.400 XRP = 1833EUR

Vložil 10k trenutno stanje: 15.025EUR!

Nor profit lol.
Upam da je pobral kaj dol ker to je res noro 50% v mescu. Jaz vem da bi pobral profit dol ves ali se vsaj igral z buyback z1/3. Še vedno bi imel sladkih 10k v kriptu

Zgodovina sprememb…

Ja nekaj je omenjal, da mu je cilj 20k... bom ga vprašal!

Še ena zanimivost: PrihajaNodi in Vazelin imata preko 35.000 komentarjev v temi Špekuliranje 1... in Špekuliranje 2... Vazelin si je odprl račun le 1 mesec za tem (julij 2017), ko se je odprla tema Špekuliranje o kriptovalutah... (junij 2017). Pred tem ni bilo dosti komentarjev, ker PrihajNodi ni imel s kom za debatirati. Ko pa se je Vazelin registriral, pa sta ona dva začela pohod s komentarji v tej temi. Zanimiva statistika. Kot je tudi zanimivo, da vedno, ko se napade PrihajaNodi mu stopi edino Vazelin v bran.

PersonaRuda je izjavil:

Še ena zanimivost: PrihajaNodi in Vazelin imata preko 35.000 komentarjev v temi Špekuliranje 1... in Špekuliranje 2... Vazelin si je odprl račun le 1 mesec za tem (julij 2017), ko se je odprla tema Špekuliranje o kriptovalutah... (junij 2017). Pred tem ni bilo dosti komentarjev, ker PrihajNodi ni imel s kom za debatirati. Ko pa se je Vazelin registriral, pa sta ona dva začela pohod s komentarji v tej temi. Zanimiva statistika. Kot je tudi zanimivo, da vedno, ko se napade PrihajaNodi mu stopi edino Vazelin v bran.

Lol pa saj včasih je tudi drugače precej folka sodelovalo v kripto temi. 2017 je bil vrhunec dogajanja in par tednov 2018:)
Sicer pa ja, imam veliko komentarjev. Registriral sem se pa potem, ker sem prej pasivno spremljal temo o btc in kriptu tule. In v času kripto mrzlice bi tudi brez vazelina in nodija imela tema več strani dnevno

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Lol pa saj včasih je tudi drugače precej folka sodelovalo v kripto temi. 2017 je bil vrhunec dogajanja in par tednov 2018:)
Sicer pa ja, imam veliko komentarjev. Registriral sem se pa potem, ker sem prej pasivno spremljal temo o btc in kriptu tule. In v času kripto mrzlice bi tudi brez vazelina in nodija imela tema več strani dnevno

To ne drži. Dokaz? Ta tema je dokaz. Odprta je od decembra 2018 (totalna depresija), kar je 1 leto za pokom balona in že ima preko 400 strani oz. preko 20.000 komentarjev. Če gre nekdo naredit statistiko je sigurno več kot 10.000 komentarjev od PrihajaNodi in Vazelin. Če tebe nebi bilo, tudi PrihajaNodi nebi imel s kom za debatirati. Ti si, če se izrazim po pokru: padel kot As na Desetko (PrihajaNodiju v naročje).

Pa saj vidiš koliko postov nekdo ima če na desni strani filtriraš po osebi lol

Vazelin je izjavil:

Pa saj vidiš koliko postov nekdo ima če na desni strani filtriraš po osebi lol

Žal ne vem kje se to gleda.

V tej temi imam jaz 87 strani, Nodi 100, Kamikaze 13.:D Od mojih 87 lahko odšteješ še par strani izbrisanih komentarjev.
Dovolj off topica ffs

Zgodovina sprememb…

Dajmo še to predebatirat, tisti, ki ste v tej temi nekje od začetka. A ni PrihajaNodi nekaj pisal, da je star preko 30. let in se bliža starosti 40. let, ter da je eno v Romuniji napumpal in mu je rodila otroka, čeprav sam ni želel tega otroka in je želel, da naredi splav. Sedaj v eni drugi temi trolla, da je 50+ let star.

https://slo-tech.com/forum/t762970/p669...

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Vazelin je izjavil:

2 BTCja = 13.192EUR
10.400 XRP = 1833EUR

Vložil 10k trenutno stanje: 15.025EUR!

Nor profit lol.
Upam da je pobral kaj dol ker to je res noro 50% v mescu. Jaz vem da bi pobral profit dol ves ali se vsaj igral z buyback z1/3. Še vedno bi imel sladkih 10k v kriptu

Pol bi mogu Tezos ze prodat.

Vazelin je izjavil:

V tej temi imam jaz 87 strani, Nodi 100, Kamikaze 13.:D Od mojih 87 lahko odšteješ še par strani izbrisanih komentarjev.
Dovolj off topica ffs

87x50 = 4.350
100x50 = 5.000
----------------
skupaj torej: 9.350 komentarjev od 22.000

Sploh se nisem dosti zmotil, ko sem napisal preko 10.000 komentarjev.

kamiKaZaA: malo je jeba kaj, ko nisi poslušal enih 100 postov nodija, kako je šansa za XTZ, ko se je tedne gibal okoli 0.4usd:)

Meanwhile SkyCoin 100k dnevnega volume-a :V

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

kamiKaZaA: malo je jeba kaj, ko nisi poslušal enih 100 postov nodija, kako je šansa za XTZ, ko se je tedne gibal okoli 0.4usd:)

Meanwhile SkyCoin 100k dnevnega volume-a :V

Mrtvi se vedno na koncu štejejo.

Drugače glede Tezos-a sem že napisal, da ko sem izbiral in imel v finalnem izboru Tezos vs. Monero, sem se odločil za Monero in mi do danes ni žal, ker verjamem, da bo ratalo.

Drugače glede Tezos-a sem že napisal, da ko sem izbiral in imel v finalnem izboru Tezos vs. Monero, sem se odločil za Monero in mi do danes ni žal, ker verjamem, da bo ratalo.

Za x10 ti ni žal?

Vazelin je izjavil:

Za x10 ti ni žal?

Kaj želiš povedati? Da je s kriptom konec? Da je Tezos naredil x10 in da Monero več nemore narediti x20? Nevem kaj želiš povedati, ker mrtvi se vedno na koncu štejejo in se bomo menli leta 2022, 2023, če je bila prava odločitev ali ne.

Zapiši si: kupil sem Monero po $39, lahko pa bi takrat kupil Tezos po $0,35. Ba bomo na koncu računali, če sem profitiral ali izgubil.

Zapiši si: kupil sem Monero po $39, lahko pa bi takrat kupil Tezos po $0,35. Ba bomo na koncu računali, če sem profitiral ali izgubil

Totalni luzer :)

Meni je še sedaj svinjsko žal, da v prvih mesecih 2019 nisem šel po kripto kredit. Jebat ga. Sem mislil da bo stagnacija trajal še celo 2019 in bi tako sproti mesečno vlagal potem pa že v prvi polovici leta mini bull.

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

Zapiši si: kupil sem Monero po $39, lahko pa bi takrat kupil Tezos po $0,35. Ba bomo na koncu računali, če sem profitiral ali izgubil

Totalni luzer :)

Te že, če ti tako praviš.

Odločitev je bila slaba, kamikaze. Lahko si priznaš. Na xtz imaš še vedno x5 (s tem da nisi kupoval ravno na dnu). Z monero imaš par 10%. Lahko si priznaš da je bila odločitev slaba no

Vazelin je izjavil:

Odločitev je bila slaba, kamikaze. Lahko si priznaš. Na xtz imaš še vedno x5 (s tem da nisi kupoval ravno na dnu). Z monero imaš par 10%. Lahko si priznaš da je bila odločitev slaba no

Zakaj slaba odločitev, če pa še noben ni dosegel novega vrha? Sem ti napisal, da se bomo pogovarjali takrat, ko bo. To bo enkrat 2022, 2023. Takrat bom tudi zapisal: bila je zgrešena naložba ali pa dobra odločitev. Sedaj pa nebom nič zapisal in čakam na val od bullruna.

Vazelin - ti še imaš kaj Monerota? Vem da si pisal, da si jih nekaj nabavil.

Ne, sem ga prodal žr mesece nazaj

Xtz mi predstavlja cca 2/3 blockfolia.
Drugi je potem xlm

XTZ je cca 40% oddaljen od vrha

Zgodovina sprememb…

KappaPride ::

Kaj pravi VazoFuture, ponovna sansa za kredit allin? Da ti ne bo zal

Vazo_future je izjavil:

Zdravo!

Sem Vazelin iz leta 2021. Natančneje prišel sem iz 13.9.2021. Novega bullruna kot je bil leta 2017 do sedaj ni bilo in nič ne kaže na to. Trenutna cena Bitcoina je 22340$, najvišjo ceno pa je dosegel 24.5.2020 in sicer 46303$. Prosim ne storite enake napake kot jaz. Tezosa ponovno nisem prodal. Najvišjo vrednost je imel junija 2020 in sicer 6.2$ na kos, jaz nisem prodal in sem čakal. Danes je vreden pičlih 2.10$.

Prodajte na vrhu. Ne naredite napak kot jaz.

Vaš Vazelin.

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

Ne, sem ga prodal žr mesece nazaj

Xtz mi predstavlja cca 2/3 blockfolia.
Drugi je potem xlm

XTZ je cca 40% oddaljen od vrha

Eh... kakih 40% je oddaljen od vrha? Od vrha je oddaljen cca. slabih 100%... oz... slabih 90%... ali cca. 1,8x+/- a few points.

Za vrh sem vzel 3.9usd (price discovery faza) :D

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

Pa pazi s tem da na xtzju res delajo in se vidi napredek. Majo tolk kesa da ga niti eth nima. Torej ima se ogromno potenciala za rast.
Upam da Jure res viZionar.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Kamikaze: samo zate:P
««
444 / 468
»»