Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

call_cry-pto ::
Trgovanje v grobem od 4k do 8k, v manj grobem 5k do 7k. Ce pride do 8k prodam 3/4 in ne vstopim vec dokler se ta korona ne razresi.

PrihajaNodi ::
Ko bo krona razresena bo BTC 15k. Pol bos pa jokal kot cokolino tu, al kaj je ze.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

med 8k in 15k je pomembna tocka, ki loci bull in bear. Tu je izjema, kjer mislim vstopit, drugac ne. Drugac 100% rast od dna mislm da bo marsikomu zanimiv kot izhod.

kakob ::
Ma dej aqua no, štroncon en.
Never take a financial advice from someone who works for a living.

Ripple ne mores dat v roke, to je samo navidezna stevilka tam nekje v sistemu. Je kdo ze kdaj prijel bitkojn? To so stvari, ki se jih sprasujejo panicarji v krizi. Ko bo idealno razmerje pretvorit nekaj v zlato, srebro.

Vazelin ::
ne spet no. odprite si temo preden pride spet do ene strani je*anja naokoli lol
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Čokoladko ::
Tole je bil bear trap? Hahahahahhaha jao dj ne bluzite s temi trapi.
Noben nima POJMA kam gre in kdaj tule.
Fact.
Noben nima POJMA kam gre in kdaj tule.
Fact.

Sej v bistvu po tehnicni analizi je dobrodosel retest prejsnjega resistance na 5500-5660. Ce zdrzi je bullish. 6k level tokrat ni nekaj ful pomemben.

Ne vem no.
Nekako si ne predstavljam, da bo kripto hudo prosperiral v krizi.
Dvomim, da bo šlo tole kdaj proti bilijonu nazaj.
Nekako si ne predstavljam, da bo kripto hudo prosperiral v krizi.
Dvomim, da bo šlo tole kdaj proti bilijonu nazaj.

Pred prib. pol leta je jasnovidka povedala, da bo btc sel do 5k ali 4k. Ampak ker je sel najprej v kontra smer do 10k ji nisem verjel.

Čist tko realno. res kdo pričakuje bull run v stilu jan 2018, medtem ko bo ta mesec po svetu veliko milijonov na novo brezposelnih? Takrat so bile idealne razmere. Gospodarska rast, folk je mel višek. Kaj pa sedaj, ko gre za borbo za preživetje?

Senior Dev ::
Samo optimistično. Se strinjam z večino tu. Naslednjih nekaj mesecev ni druge kot da gre samo strmo gor. 
Vzemite kredite na 30 let, dokler se še da in vse v Bitcoin ali pa Onecoin.

Vzemite kredite na 30 let, dokler se še da in vse v Bitcoin ali pa Onecoin.

ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

Senior Dev je izjavil:
Samo optimistično. Se strinjam z večino tu. Naslednjih nekaj mesecev ni druge kot da gre samo strmo gor.
Vzemite kredite na 30 let, dokler se še da in vse v Bitcoin ali pa Onecoin.![]()
Stari najedas. Ce ze trolas daj bodi malo izviren.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

2017, leta nazaj preden se je zgodilo so posneli risanko kako sestrelijo kobeja bryant v helikopterju! Pazte na zacetku videa je en mulc s pistolo, ki meri v helikopter in potem izgine.

Facebook dev ::
Vidim, da ves kaj govoris. A mi das se 5281i4813917492 videov in twittov, kjer se "napoveduje" razne te dogodke in so eden za drugim vsi napacni?
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

Facebook dev ::
Torej oddas "napovedi" za vse zivo kar ti pride na misel. In potem cez nekaj let ko se ena od teh uresnici, postas link do te napovedi, ki se je zgodila?
To je podobno kot pri kriptu, milijon ljudi, milijon napovedi, eden bo zadel.
To je podobno kot pri kriptu, milijon ljudi, milijon napovedi, eden bo zadel.
If you can't handle me at my worst,

kriptoknjiga ::
call_cry-pto je izjavil:
Trgovanje v grobem od 4k do 8k, v manj grobem 5k do 7k. Ce pride do 8k prodam 3/4 in ne vstopim vec dokler se ta korona ne razresi.
Bahaha ko boš vstopil ob razrešeni koroni bo BTC že čez 20 in boš samo še gorivna moč do 100k, potem te bodo pa obrali kiti.
PrihajaNodi je izjavil:
Ko bo krona razresena bo BTC 15k. Pol bos pa jokal kot cokolino tu, al kaj je ze.
Točno tako Nodi, se vidi da razmišljava zelo podobno. Bravo majstor!!!
Sedaj se pripravljamo na violentni drugi wave proti luni. Ta 6,8k včeraj je bil first wave of elliot wave theory about drugs
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kriptoknjiga ()

pravijo, da so ustvarjevalci tiste risanke tudi za simpsonove, ki je med drugim posnela zelo podobno epizodo z azijskim virusom, ki se siri po svetu. Gledalci taksnih risank in filmov imajo to shranjen v podzavesti. Ko/ce se to zgodi v resnicnem zivljenju so po teoriji softened ali omehcani in se jim to zdi normalno. Danes so te gledalci steber danasnje druzbe od 30 do 45 let. Zraven so tudi filmi, reklame itd.

KappaPride ::
Medtem Tom Brady 27m na leto pri 42 letih
. Barca pa odpika Ronaldinha, še dons bi lahko tam spilal. GOAT

Senior Dev ::
kakob, res misliš da koga zanima če si ti virtualni denar kupil s pravim na dnu ali nekje vmes? Ljudje imajo zdaj malo večje probleme in to je šele začetek. Pripravite se na najhujši scenarij, ljudje. In nočem strašit tu gor, ampak lahko me držite komot za besedo.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Senior Dev ()

Ja ljudje imajo probleme, ker so jih prepričali in ustvarili, da jih res imajo. Poglejte tole.
A koliko sem jih kupil? Preveč :D

A to si ti nezmotljivi investitor? A maš kak printscreen o nakupu tega bottoma?![]()
Imam.

Na kraknu sem mel slučajno nekaj cekinov in spremljal sem trg ko je bil bottom ob ~4ih zjutraj po vašem času.

Buy back od 3 usd ali ne? Kupuje vsak lahko prodajat in ujet vrh pa ne.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Mega matomatika. Think the worst of me.

Joj kakob ce bi izvedel taksen buy back bi bil dejansko ponosen na tebe.
Btw sam se kupil xtz po 0,33 usd.
Btw sam se kupil xtz po 0,33 usd.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

Nisi ponosen name? Life is meaningless now.
Jaz ne delam buy-backov. Jaz delam buy-forwarde.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kakob ()

KappaPride ::
Pozdravljeni,
Imel sem okoli 2000 bitcoinov iz časa, ko se je dalo rudariti na domačih računalnikih. Seveda se mi je fučkalo,niti nisem veliko rudaril, cena enega je bila praktično nič. Leta 2017 nisem več našel gesel. Zdaj hodim v službo, delam za mezdo in sem v istem čolnu kot Nodi in Vazelin, ki sanjata o penziji, kurvah in Tajski. Bitcoin je samo še nek virtualni kovanec brez cilja, x100 so danes samo pobožne želje, zmanipuliran do konca, kiti bodo pobrali še kar se da, nato pa full dump, kar bi se že lahko zgodilo par dni nazaj. Vlak je odpeljal, čaka se na novo igro. Srečno borci.
Imel sem okoli 2000 bitcoinov iz časa, ko se je dalo rudariti na domačih računalnikih. Seveda se mi je fučkalo,niti nisem veliko rudaril, cena enega je bila praktično nič. Leta 2017 nisem več našel gesel. Zdaj hodim v službo, delam za mezdo in sem v istem čolnu kot Nodi in Vazelin, ki sanjata o penziji, kurvah in Tajski. Bitcoin je samo še nek virtualni kovanec brez cilja, x100 so danes samo pobožne želje, zmanipuliran do konca, kiti bodo pobrali še kar se da, nato pa full dump, kar bi se že lahko zgodilo par dni nazaj. Vlak je odpeljal, čaka se na novo igro. Srečno borci.

KappaPride je izjavil:
Pozdravljeni,
Bitcoin ni nobenega naredil "bogatega". Tistih nekaj primerov je measurement error. Kdor je kripto-bogat, je bil bogat že prej.

ej kakob, kako se drži jype. ma kaj odtegnitvene krize od slotech?

Nisi ponosen name? Life is meaningless now.
Zal na to nisem ponosen, ker sem sam kupoval ceneje od tebe.
Pogresam ga, ce se ni sam odstranil so moderatorji res *****.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

PrihajaNodi je izjavil:
Zal na to nisem ponosen, ker sem sam kupoval ceneje od tebe.
My loss is your gain.
Čist uredu, Wild Life špila, z mulci pa Minecraft. Konec koncev mislim da mu ban dobro dene.