Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

call_cry-pto ::
hedera se je odbila nazaj kot zogica od federera
po 70% pumpu (edit v 1 dnevu, drgac 130% od dna) je zdaj hedera/usd ze sest 4h sveck zakljucenih pod 0.0450 usd in je tam tako vodoraven resistance kot posevna crta, torej 2 na enem sticiscu. Men zgleda tole sticisce kot prepletena tenis mreza, kjer bo potrebno udarit z vso silo in volumnom, da gre skozi cez mrezo. Mogoce je dobro unovcit vsaj del dobickov potem pa dodat ce uspe zrusit resistance z volumnom. 4h sveca se zakljuci ob 5h zjutraj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: call_cry-pto ()

PrihajaNodi ::
torej nodi, kdaj bo xtz 0,9?
povej datum or stfu
Sicer pa, kolk morš bit usekan, da veš, da bo nekaj padlo in ne prodaš?
Do kraja leta. Smo bili pa ze zelo blizu. 4 usd se lahko samo sanja.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

bedarija ::
začaran krog. Wall street je pobral dnar ven iz BTC-ja ko je vse padal, zdaj pa ta isti denar vlaga v SPX ker je šel 10% gor. Tako da slaba se piše cryptu

call_cry-pto ::
Bitcoin pri 12k, pride novica, holdman sachs priporoca nakup bitkojna. Kontra indikator. Velik Drop. Za polovicko, do 6k. Potem zdaj pri 10.500, glih ko mislis zdej pa bo, pride nova bankir novica, dzej P. morgan priporoca nakup bitkojna, drop pod 4k. Dva cenovna halvinga ze v tem letu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: call_cry-pto ()

Kako je Bitcoin miljonarji? Se proda in gleda stagnacijo dalje?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Senior Dev ::
Moja napoved: Vsi stable coini in coini menjalnic pridejo med top 10. Postopno propadanje vsega ostalega kar ni BTC. Nočem strašit, ampak je pač edino logično.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

Senior Dev je izjavil:
Moja napoved: Vsi stable coini in coini menjalnic pridejo med top 10. Postopno propadanje vsega ostalega kar ni BTC. Nočem strašit, ampak je pač edino logično.
Valvoline si to ti?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Komu na čast delati dappe? To se dela samo v primeru držanja večjih količin kakeckojna za katerega delaš dapp z namenom hitrega zaslužka. Treba je vložit v marketing in potem prodat in spizdit z denarjem daleč stran od nategnjenih kriptovlagateljev.

Se malo pa bo xtz na 0,9:) Spet pada ko kamn.
I guess ponzi is over:)
I guess ponzi is over:)
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Malodušje je dodobra načelo temo in čuti se pesimizem. O Lambotih, prostitutkah, vilah in kokainu ni ne duha ne sluha. Čas za streznitev? Začetek medveda?

Senior Dev je izjavil:
Malodušje je dodobra načelo temo in čuti se pesimizem. O Lambotih, prostitutkah, vilah in kokainu ni ne duha ne sluha. Čas za streznitev? Začetek medveda?
Je rekel Vazelin “price discovery”, Zeitgeist ali zob casa, HODL, nove posodobitve in decentralizacija je tu

No saj Perci vidi da sem bil edini pravi z napovedjo cene.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

Ne bi se čudil če bi bilo več takih dropov 40% v naslednjih mesecih. Roko na srce, od vseh teh večtisoč kriptovalut prav nobena ni pokazala kake uporabne vrednosti do sedaj. Gre po večini samo za preusperjanje toka denarja od malih vlagateljev proti večjim.

Anpak a se ne bi morale pumpat vsaj tiste, ki imajo nek potencial?
Smeti kot so xvg so se vedno na prvi strani cmcja. Fino bi bilo da bi bil flush 99% kovancev.
Smeti kot so xvg so se vedno na prvi strani cmcja. Fino bi bilo da bi bil flush 99% kovancev.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

-valvoline- je izjavil:
Za naslednjih 24ur je spet napovedan -30/40% drop. Srecno![]()
to je verjetno en bolj butastih komentarjev. premike se ne napoveduje na ure. če je možnost da gre dol 30/40% nima veze časovni okvir, lahko je to v 15 minut ali 72 ur. sicer je pa kakršnekoli analize nad BTC-jem delat brezveze, čaka se odprtje borze v ponedljek in potem sledi premik. sej lahko točno vidiš na grafu, kako se je v petek zvečer začel risat simetričen trikotnik, ki traja že cel vikend.

Facebook dev ::
Evo, a ves uno ko Jype rece, da bo 5200 kupi vse bitkojke in ceno koj spravi cez 6k.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

Facebook dev je izjavil:
Evo, a ves uno ko Jype rece, da bo 5200 kupi vse bitkojke in ceno koj spravi cez 6k.
Ne. On je v bunkerju nekje, brez stroma.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

zdej je odločilno, a se odbijemo od zgornjega dela trikotnika, la je bil pa tole suepr fakeout in se čaka wallstreet

zdej je odločilno, a se odbijemo od zgornjega dela trikotnika, la je bil pa tole suepr fakeout in se čaka wallstreet
Kaj to pomeni?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Klasicni fakeout. Prakticno solski primer fakeout bulla.

Darko333 ::
Sem relativno nov v svetu kriptovalut
Bi mi mogoce lahko dal kdo kaksen nasvet v kere cryptose trenutno vloziti kaksnih 50,100€?
Hvala vam
Bi mi mogoce lahko dal kdo kaksen nasvet v kere cryptose trenutno vloziti kaksnih 50,100€?
Hvala vam

sivistol ::

Darko333 ::
Hvala ti
Ce ima se kdo kaksen nasvet predlog karkoli ga bom zelo vesel in z veseljem vas spremljam
Hvala vam
Ce ima se kdo kaksen nasvet predlog karkoli ga bom zelo vesel in z veseljem vas spremljam
Hvala vam

Sc0ut ::
https://www.federalreserve.gov/newseven...
Ameroki je zmanjkalo ukrepov. Banke ne rabijo vec rezerv. Ce uspe, uspe. Ce ne, pa bo sranje.
Ameroki je zmanjkalo ukrepov. Banke ne rabijo vec rezerv. Ce uspe, uspe. Ce ne, pa bo sranje.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Vazelin ::
Spet noro padanje :/
Uf, ko bi lahko vrnil čas nazaj in prodal xtz pri 3.5
Uf, ko bi lahko vrnil čas nazaj in prodal xtz pri 3.5
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Ne no, pa saj ste rekli, da ponudbe btcja pri 5k, da je to once in a lifetime priloznost. Ne mi zdaj tuki z depro. Vzami kredit in dokupi ane 
Ker v krizi kakrsni bomo, najprej ker bo 2 meseca lockdowna, potem pa se recesija, bo folk metal kes notri v spekulativne nalozbe in to bo porino btc do 100k z lahkoto!!

Ker v krizi kakrsni bomo, najprej ker bo 2 meseca lockdowna, potem pa se recesija, bo folk metal kes notri v spekulativne nalozbe in to bo porino btc do 100k z lahkoto!!

Ethereum bear bo novi bitcoin. Vazelin kaj pa me nisi poslusal!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Vazo, bos danes dokupil tezos pri 0.9?

Facebook dev je izjavil:
Vazo, bos danes dokupil tezos pri 0.9?
S kom? :/ Z zrakom?
Sem imel že prst na "sell" pri 3.5 tezusu ampak potem nisem, ker v preteklosti sem prevečkrat se nasankal z buybacki. Bi bilo pa edino smiselno po tisti rasti. Kar je je.

[Michael] ::
Doma.
XTZ 1.18 €
BTC 4.363 €
.
.
.
Nezadržno pada, grem nastavit optimistično nizke "buy order-je".
XTZ 1.18 €
BTC 4.363 €
.
.
.
Nezadržno pada, grem nastavit optimistično nizke "buy order-je".

počak da odprejo new yorško borzo. potem zna biti še večje veselje na kripto trgu

chucki ::
Zombi mode ON. Tale kriza bo hujsa kot 2008
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

[Michael] ::

Kje je perci da me fu*** ven kot fuderja xtz pa na 4:(
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:
Kje je perci da me fu*** ven kot fuderja xtz pa na 4:(
Mislim, da je Perci v samokaranteni zaradi obiska benetk in kasnejšega prevoza Volvota iz benetk ali se motim?
počak da odprejo new yorško borzo. potem zna biti še večje veselje na kripto trgu
Kdaj se odpre po našem času?
Mislim da je 5 ur razlike. Torej če se odpre ob 9:30 je to potem 14:30
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

chucki ::
Ti bo teknil kosilo sploh?
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD