» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
419 / 468
»»

KriptoKekec ::

Nekdo je spraševal po ceni rudarjenja. Tukaj je zanimiv pogovor glede te teme.

https://twitter.com/htltimor/status/121...

Konec decembra se je domnevalo (posredno iz strateških potez Bitmaina - preberite članek za razlago), da bi naj bil break even price med 5000$ in 5500$. Cena je zdaj verjetno višja, predvsem zaradi večje težavnosti in hashrata.

spegli ::

Trnutno edina ideja je https://imgur.com/a/CydAhdO

Če se ne odbije na 6k bo BTC zelo poceni.

Zeitgeist ::

PrihajaNodi je izjavil:

Zeitgeist je izjavil:

nodi glede na to da si pussy in nimas jajc se stavit za tvoje romunske leve predlagam drugo stavo.

ce tezos do konca leta ne zleze cez 4 dolarje dobim jaz lifetime ban iz teme. ce pa gre do konca leta preko 4 dolarje pa letis ti ven iz teme.

DEAL?

Prav in dodava se 201 xtz? Ampak ne 4 preko 4.

kaj to ti je ostalo od buybackov? :))

lahko ostane samo pri banih. za 200 xtz nebom sel iskat walleta.

Facebook dev ::

Vazo, podpis ...
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

PrihajaNodi ::

Zeitgeist je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Zeitgeist je izjavil:

nodi glede na to da si pussy in nimas jajc se stavit za tvoje romunske leve predlagam drugo stavo.

ce tezos do konca leta ne zleze cez 4 dolarje dobim jaz lifetime ban iz teme. ce pa gre do konca leta preko 4 dolarje pa letis ti ven iz teme.

DEAL?

Prav in dodava se 201 xtz? Ampak ne 4 preko 4.

kaj to ti je ostalo od buybackov? :))

lahko ostane samo pri banih. za 200 xtz nebom sel iskat walleta.

200 x 4 je 800 usd. To je pa ze skor od Vazelina placa.

Nevem zakaj bi se me rad znebil iz teme. Marsikomu sem pomagal, da se ni porezal in odsel prekmalu v nakup. Se enkrat: poglej si moj graf.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Vazelin ::

Tudi jaz čestitam vsem, ki ste cashoutali tezus za x108-)
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Sej letos bo +4. Tako pravi zeitgeist ali zob casa.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

spegli ::

In this phase of panic cash is still king ... but that will change

-valvoline- ::

Cunami st3 danes.

Linija za klic v sili je ze odprta?

Videl ze marsikaj v kriptu, tega pa se ne.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda ::

Prodaj vse kar imaš in počakaj, da pade na 0,9 ter nazaj kupi. Zelo enostavno, zakaj bi šel pokurit klic v sili. Tisto šparaj, ko bo res vse nepredvidljivo postalo.

PersonaRuda je izjavil:

Prodaj vse kar imaš in počakaj, da pade na 0,09 ter nazaj kupi. Zelo enostavno, zakaj bi šel pokurit klic v sili. Tisto šparaj, ko bo res vse nepredvidljivo postalo.

Fixd

:D dober fix

Evo, kitajci vstajajo, nadaljujemo dump.

Fak so tisti nebiliidioti poceni, samo 15 milijonov ih je, manj kot btc. Navali narode.

:V

Vsem, ki ste do danes imeli nesrečno roko pri izbiri alt kovancev želim, da že jutri imate bolj srečno roko pri izbiri eurojackpot številk.

Danes prodal 10 skycoinov, da bom mel jutri za 1 stolpec eurojackpota.

Kje je optimizem? Ko kamikaza neha sanjat o triljonih v kriptu smo pa res gotovi.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zelim si samo eno stvar. Letos vidt xtz na 9 mestu in drugo leto na 5. Cena in vse ostalo me ne zanimata.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

tonis ::

BTC4800 :))

V tej situaciji se ne bi čudil če bi tether potegnil proti 1,5 :))

nekdonekje ::

Halving se je zgodil predčasno zgleda.

Oh. Noro.
Še nevideno v novejsi zgodovini kripta.
Iz 220mlrd na 130 v dobrem dnevu8-O8-O

Lepo bi bilo najupovat s profitom od tezusa:))

Naj se že ustavi ffs

Xtz -48% 24h

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

To je najbolj "epski" dan v kriptu ever odkar spremljam!1

Teorija zarote: balon iz 2017 je šele danes zares počil:))

Zgodovina sprememb…

Kdo bi si mislil da no nodi cena za tezus dosežena v dveh dneh:))

1.2. Precej malo do 0.9. Epski crash

Zeitgeist: sorr samo letos ne bomo več videli xtz čez 3

Zgodovina sprememb…

Čokoladko ::

Huh. Tole pa je...

Čokoladko je izjavil:

Huh. Tole pa je...

sam ti si pa res izbral timing za nakup:'(

Zeitgeist pocas bo cajt da spokas iz te teme.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

hamez66 ::

Tole zdejle je tako zgledal, kot bi maček nekemu kitu skočil na tipkovnico in zalavfal sell 10.000.000usd bota na bitmexu. Evo bitmex čisto padel zdej. Recimo, da se stran vrne, da ni bil samo nek hud exit scam.

Bitcoin lepo poskočil..

Poskocil? Cakam 0,9 usd for xtz, da se Zeitgeist spravi dokoncno iz te teme. Ne me zdej zaj...btc.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Haha blizu Nodi. Zame si zmagovalec, pa čeprav si falil za 0.15$ :=)

Hvala. Se pridemo na 0,9 usd.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Resno izgleda, kot da ima nekdo prižganega bota, da nonstop prodaja 10.000.000 na bitmexu. In zdaj je bitmex spet padel dol. Vpliva pa na ves trg..

Vazelin. Haha res timing v kurcu. Pa d ane govorim da sem imel short na 9400$ in ga je likvidiralo na 10500.

Mal smole. Ampak če tole negre na 0 bo ok. Rabmo 6000$ vsaj nazaj...

Tezos pa v kurac. Alti totalno implodirali.

Aja BTW kaj se dogaja na Bitmexu? Te scene ne spremljam ravno...

Zgodovina sprememb…

A hardware issue has caused BitMEX requests to be delayed during a period between 02:16 UTC and 02:40 UTC, with systems recovering shortly thereafter. A final system switchover was executed at 03:00 UTC to scale this critical system. There may be minor instability over the next few minutes, after which we expect this problem to be resolved. A full incident report will follow.

Mogoče bot zdaj ne bo več prodajal? :D

Ah, še vedno prodaja. Krneki..

Čokoladko, nek bot ima orderje velikosti 10.000.000 usd in nonstop prodaja. Ne sicer dobesedno nonstop, ampak zelo pogosto. In pač zbija ceno, ker prodaja po nižji ceni, kot so resnični bitcoini. Verjetno neka tržna manipulacija.

Tako je recimo cena na bitmexu 4750$, na binancah futures je cena 4880$, na bitstampu pa 5110$. Bitmex je najnižje, ker je bot na bitmexu tak, da ves čas prodaja. Možno oz zelo verjetno se manipulacija dogaja preko več trgov, s shorti in longi in vsega boga.. ampak tega ne morem vedeti, lahko samo malo špekuliram.. kiti se malo igrajo z našo paniko

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

Ma jaz dobro vem da ne prodam nič. In da altov tudi ne kupim. Ni šanse.

To da je zmanipulirano pa itak...sam nism si mislu da bo cepnilo overnight v take nižine.

Ker če bi bi shortal k zmešan lol :) sam to je težak gambling pri Bitcoinu...

Haha ta napoved 0.90 XZT je bila pa skoraj kirurško natančna. Svaka cast. Od kje ti ta target? Upam da si potlej shortal...killing.

Anyway tole rab prilezt vdaj do 6000$ pa potlej nekak zadržat ta nivo.

Pa še zmeraj sem mnenja da tole nima veze s stock marketom. K ga nikoli ni imelo.

Zgodovina sprememb…

Spoštovani potniki, brez panike, bližamo se območju turbulence, prosim pripnite se, malo se še bomo spustili. Hvala, ker leteti z našo družbo "MoonSoon".

call_cry-pto ::

Zdaj pa 9100 gap zapolnit :P

Mato989 ::

Čokoladko je izjavil:

Haha ta napoved 0.90 XZT je bila pa skoraj kirurško natančna. Svaka cast. Od kje ti ta target? Upam da si potlej shortal...killing.

Pa še zmeraj sem mnenja da tole nima veze s stock marketom. K ga nikoli ni imelo.

Kaj mu pomaga napoved ce ni prodal kot zmeraj se pravi sam sebi pljuva v skledo... Najbolj neumna zelja ever da zelis da se lastno navidezno premozenje ti niza
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

Čokoladko je izjavil:

Kaj mu pomaga napoved ce ni prodal kot zmeraj se pravi sam sebi pljuva v skledo... Najbolj neumna zelja ever da zelis da se lastno navidezno premozenje ti niza

Kee sem prelen. Kupil bi raje eth bear..
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Sem malo gledal te vecje kojne po volumnu trgovanja in je coti/btc najbolj padel. Se kater drug? Zdej a mislite, da bo slo nazaj gor? Ce ja, kateri kovanci so potencialni za najvec profita? A tisti, ki so najbolj padli od teh, ki so bolj zanimivi?

Kdo je ujel sub 4k btc na bitstampu, vsaka mu čast.

To ponoči je bil verjetno deal of a lifetime.

KriptoKekec je izjavil:

.

Pocakaj ti raje se kak dan ali dva. Deal of a lifetime bo BTC za 1500$ 20. marca.

gruntfürmich ::

učiraj nisem nič nabavljal, čeprav sem že utipkal cifro v bitstamp...
čakam na dodaten popust in potem na takojšnji odboj.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Facebook dev je izjavil:

KriptoKekec je izjavil:

.

Pocakaj ti raje se kak dan ali dva. Deal of a lifetime bo BTC za 1500$ 20. marca.

Kripto še ni dal gospodarske krize skozi. Sedaj jo bo prvič v zgodovini. Tako da ja vse je možno. Kam bo zaplula ta barka ne ve skoraj nihče. Lahko pa predvidevamo/špekuliramo, da če pademo pod $2850, da bo v Svetu kripta zavladala velika panika in potem še res kje gremo na to tvojo napoved. Sam seveda upam, da mi več pod $2850 ne gremo, ker je ta točka prelomna za kripto. Biti ali ne biti...

To kar pa se je včeraj zgodilo in kar se še danes nadaljuje, pa si nisem mogel niti v sanjah predstavljati, da se bo zgodilo. Sploh, ker smo 2 meseca pred halvingom BTC in sem kvečjemu pričakoval le 1 blažjo korekcijo, zgodila pa se je najhujša v zgodovini za časovno obdobje enega dneva.

kow ::

Prvi black swan za kripto. Vceraj je bil nor dan.

Jaz verjamem, da Bitmain tega ne bo dopustil.

Kdo bo potem kupoval minerje? Kdo bo minal pri 2850, 1500$? Kitajci? Še tistim se verjetno ne bo več splačalo in dobili bomo mining death spiral, od katerega noben udeleženec nima koristi.

Glede na to, da ima Bitmain kot miner sam več kot 11% deleža celotnega hashrata bi to bil samomor. Kaj šele če upoštevamo prodajo minerjev ...

To je blo to, jaz od danes spet kupujem na polno navzdol.

kow ::

Ja, tudi jaz mislim, da pri 3xxx sledijo mocni odboji. Verjetno veliki zdaj pocasi prodajajo in dodajajo likvidnost. Ampak, ko bo slo pod 4k, bo bitka nora.

gruntfürmich ::

kaj pa če ne bo šlo niti pod 5k?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Gledal sem dumpanje btc v zivo, vse do 3800 na bitstampu. Tako hitro je dumpalo, da si meu obcutek, da bo v nekaj urah na nuli. Ceprav razum pravi naj kupim so custva naredila svoje in nisem upal. Moja taktika je da sem upal po malem kupovat xrp ker je eden redkih, ki med btc dumpanjem raste v satoshijih. Bitcoin sem pocakal na dve zakljuceni svecki 4h nad 4800 in sem malo kupil dolocene kovance. Na bitmexu je takrat bila nizja cena 4600 in sem malo sel long za foro. Ne veliko.
««
419 / 468
»»