» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
410 / 468
»»

Zeitgeist ::

Facebook dev je izjavil:

Za vas kripto eksperte, ali je cilj Chainlinka da bi med sabo povezal tudi PoS kovance in njihove blockchaine. Torej da bi imel povezavo med recimo Ethereum 2.0 in pa Tezosom?

tezos bo v bliznji prihodnosti ta main feature chainlinka(orakli) ponujal, kot eno izmed lastnih "funkcij". verjetno bodo temu sledili ostali POS kovanci, ki ponujajo pametne pogodbe, kar bo posledicno naredilo chainlink nepomemben.

Čokoladko ::

Haha eni ste mal smešni. Kdo je pred penzijo in kaj je kupil...če človeka poznaš osebno veš. Preko neta je pa vsak...penzijoner.

Se pa strinjam da je Chainlink precenjen. Saj s časom vse pride na svoje mesto. Nekaj hitreje, nekaj pa rabi več časa, da pride tam kjer mora biti. Al je to gor ali dol.

Vazelin ::

Senior Dev kasira pol mio seniorskih kompenzacij v Googlu letno.:))
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

kow ::

hamez66 je izjavil:

Poanta kripta je penzija. Senior dev zgleda ve precej več od tebe (ker si je kupil stanovanje in je to samo še nekaj korakov do penzije).

Poanta kripta ni penzija. Razen v temi spekuliranje.

Za average Joe je poanta penzija.
Sploh če si v Romuniji. :D

Zgodovina sprememb…

call_cry-pto ::

Tisti, ki se nekaj prepucavate kater je precenjen ali podcenjen, chainlink ali tezos. Naj vam povem, nic ne steje ce si ga elite ne izberejo za svojega tako kot so izbrali ethereum pred leti. Leta 2014 so namignili na lumen in xrp. To leto pa spet druge projekte. Ne pomaga vam reklamiranje 24 ur na dan, ne pomaga, ce si ga niso izbrali. Ne vem ce so izbrali ali niso. Samo povem, da dolgorocno nimate vpliva na ceno cetudi brisete vse kar vam ni pogodu. Precenjen, hja, ethereum je sel iz 1 dolarja na 1400 dolarjev. Toliko o precenjenosti. Ne vem kateri kovanciso izbranci to leto, samo povem, da precenjenost ne vpliva ce je izbran s strani financnih elit.

PrihajaNodi ::

Tron pride na Kraken.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Sem videl ja. Za ta garbage so poslali mail

Zgodovina sprememb…

kiFni ::

Vprašanje za mio $... kaj bo bitstamp dodal kot naslednjega

Čokoladko ::

In katere kovance so izbrale elite sedaj?:(

Ne vem. Sej bos videl kateri konstantno narascajo v naslednjem bull. Mogoce tezos, nikol ne ves. Mogoce link. Mogoce hedera. Mogoce cist en drug.

Kripto mesi ::

Hvala za odlično napoved, še več takšnih rabimo.

Kaksno napoved. Napisal sem tiste, katere ste ze reklamiral tu na forumu.

A se lahko nekaj pogovorimo? Katere kriptovalute imajo povezavo s financnimi mogotci? partnerstva ali pa zgolj sodelovanje?

eth ima alliance mogocnih podjetij, to vemo

se katere druge?

Zgodovina sprememb…

kihc ::

* shill post *

Tokens.net je naredil facelift vstopne strani (trading del ostaja enak) in integriral Banxa fiat gateway za nakup BTC in ETH. Za SEPA nakazila je fee 0%, za kartice pa 2% (Bitstamp ima 5%).

Žal je še vedno velik problem na menjalnici slaba likvidnost, npr. XTZ je čeprav je listan je praktično nemogoče kupiti (order book je prazen). Drugače pa meni osebno zelo všečna menjalnica.

* Disclaimer - sem ICO supporter menjalnice in uporabnik.
x

Zeitgeist ::

s tokens.net sem zakljucil ko so zacel listat vse slovenske shitcoine skupaj z pircovo familjarno kolekcijo kovancev.

kihc ::

Glede tega imam tudi jaz slab priokus, ampak pravila za listanje so pač postavljena in očitno imajo veze predvsem v SLO prostoru zato je večina shitcoinov slovenskih.
x

Mato989 ::

Zeitgeist je izjavil:

s tokens.net sem zakljucil ko so zacel listat vse slovenske shitcoine skupaj z pircovo familjarno kolekcijo kovancev.

+1
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

7student7 ::

-1
LANA coin je cisto OK kovanec.

7student7 je izjavil:

-1

Kakršenkoli kovanec poimenovan po hčerki neke osebe NI ok kovanec!

PrihajaNodi ::

Mato989 je izjavil:

7student7 je izjavil:

-1

Ker? Lana ima deujoc pos!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

kakob ::

PrihajaNodi je izjavil:

deujoc pos!

Delujoč piece of shit?
Never take a financial advice from someone who works for a living.

PrihajaNodi je izjavil:

Mato989 je izjavil:

7student7 je izjavil:

-1

Ker? Lana ima deujoc pos!

In kaj zdaj, še zmeraj je kovanec z neumnim imenom...

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: 7student7 ()

7student7 ::

Ce kovanec kupujes glede na ime potem si ti neumen !

spegli ::

Winter is coming...

Vesrte kaj, upraviceno sumim, da se tukaj na forumu nahajajo kripto bogatuni. To pa zato, ker je ocitno nekdo prebral, da bo mogoce tezos, link in hedera izbran s strani elit in napumpal najmanjsega izmed teh.

PersonaRuda ::

7student7 je izjavil:

Ce kovanec kupujes glede na ime potem si ti neumen !

Jaz kupujem kovance na podlagi imena. Sem si rekel pred 10. leti, jaz nočem bit-kojn in zato nisem kupil bitcoina. Sem pa kasneje ugotovil, da je to bila napaka in da je boljše bit-kojn na računalniku kot pa hodit vsak dan v službo delat za računalnik. In kasneje, ko sem tuhtal in tuhtal, ter med 2000+ kovanci iskal kateri bi lahko bil naslednji, kateri bo poletel v nebo, sem po čistem naključju našel tak kovanec po imenu in ga samo zaradi imena tudi kupil :))

Misliš SKy?

Facebook dev ::

call_cry-pto je izjavil:

Vesrte kaj, upraviceno sumim, da se tukaj na forumu nahajajo kripto bogatuni. To pa zato, ker je ocitno nekdo prebral, da bo mogoce tezos, link in hedera izbran s strani elit in napumpal najmanjsega izmed teh.

Pozdravljen Aquafriend nazaj na forumu. Neki poba se je javil tu nekaj mesecev nazaj, da si mu ukradel nekaj 1000 ripeljev.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

PersonaRuda ::

Facebook dev je izjavil:

call_cry-pto je izjavil:

Pozdravljen Aquafriend nazaj na forumu. Neki poba se je javil tu nekaj mesecev nazaj, da si mu ukradel nekaj 1000 ripeljev.

Tudi sam sem zadnje čase analiziral njegove vpise in kdo lahko bil za tem nickom in mi je bil glavni osumljeni Aqua. Kot kaže tudi drugi tako mislite.

@Vazo - Bingo. :D

Jaz nobenemu nisem nic ukradel. Za aquata pa vprasajte tega fanta kaj pa kako.

Aquafrienda pa naj nekdo prijavi policiji, sem prepričan da bo nazi Primoz sodeloval. In pa cc perci, da bodo tudi na FURSu veseli.

Se strinjam, ce je kriv naj odgovarja za to. Nimam nic prot temu, da se razisce. Kdo pravi, da mu je ukradel?

call_cry-pto je izjavil:

Se strinjam, ce je kriv naj odgovarja za to. Nimam nic prot temu, da se razisce. Kdo pravi, da mu je ukradel?

Če mi poveš kje stanuješ ti lahko povem kje je najbližja policijska postaja da se lahko ovadiš.

Ne vem o cem govoris. Koga so okradli?

call_cry-pto je izjavil:

Ne vem o cem govoris. Koga so okradli?

Shizofrenija je huda bolezen. Naredi password reset in preberi ZS, da si osvežiš spomin.

Najprej pripeljite to osebo, ki pogresa riple. Ali pa morda verjamete vsakemu trolu, ki se kaj zmisli na internetu?

call_cry-pto je izjavil:

Ali pa morda verjamete vsakemu trolu, ki se kaj zmisli na internetu?

Ja tebi so kar verjeli, čeprav sem opozarjal na vsakem koraku.

Kako ti ves kdo je kaj komu ukradel? A imas dokaze?

call_cry-pto je izjavil:

Kako ti ves kdo je kaj komu ukradel? A imas dokaze?

Ja ti si ukradel lokalnim forumskim naivnežem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kakob ()

dokaz imas pa kje?

Na forumu.

link?

Odprite si novo temo;)

Neon87 ::

Facebook dev je izjavil:

call_cry-pto je izjavil:

Nisem pogosto na forumu, sem pa videl tole sporočilo - glede "ukradenih" XRP:
Vse sem dobil pred kratkim vrnjeno + celo nekaj malega dodatnih kosov kovancev.
Ta naivnost me na koncu na srečo ni stala nič. To, da sem mu poslal kovance (tako da dejansko ne gre za "krajo"), sem naredil samo iz obupa in v normalnih okoliščinah ne bi.
Pustite človeka na miru, ker dejansko je očitno res nekaj zbolel ali pa se mu je kaj zgodilo za nekaj mesecev, upam da je in bo zdaj ok.
Tudi sam nisem mogel verjeti, da se mi je javil.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Neon87 ()

Lennzi ::

spegli je izjavil:

Winter is coming...

Če pa pri vseh dobrih novicah prihaja zdaj zima, potem pa se nam ne piše dobro.

Facebook dev ::

Zanimivo. Aqua omeni Hedero in ta gre v naslednjih 12 urah za več kot 30% gor.

Zgleda imamo tu na forumu res neke whalee, ali pa nas kak bot kakšnega whalea bere in se malo igra z nami. Ostanite previdni!
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

Amdforce ::

Meni se je pa sell sprozil ponoci pri 0.047. :'(
Zdajle raje ne bom kupoval, prevelik pump.

Neon87 je izjavil:

Facebook dev je izjavil:

call_cry-pto je izjavil:

Nisem pogosto na forumu, sem pa videl tole sporočilo - glede "ukradenih" XRP:
Vse sem dobil pred kratkim vrnjeno + celo nekaj malega dodatnih kosov kovancev.
Ta naivnost me na koncu na srečo ni stala nič. To, da sem mu poslal kovance (tako da dejansko ne gre za "krajo"), sem naredil samo iz obupa in v normalnih okoliščinah ne bi.
Pustite človeka na miru, ker dejansko je očitno res nekaj zbolel ali pa se mu je kaj zgodilo za nekaj mesecev, upam da je in bo zdaj ok.
Tudi sam nisem mogel verjeti, da se mi je javil.

Kje je pa kakšen dokaz da je res vrnil?
««
410 / 468
»»