» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
360 / 468
»»

Facebook dev ::

Ne, sej je vse okej. To da menjalnice morajo kupovat Tezose da izplačajo nagrade ni očiten balon. Zelo presenetljivo, da sedaj pada.

jype ::

seniorman je izjavil:

se je le preveč pumpal
Še se bo pumpal, samo kapitalisti, ki ga bodo kupovali, niso nori, da bi ga kupovali tako visoko.

PrihajaNodi je izjavil:

Jure ga je prevec shilal tu, kao "v dveh tednih bo prehitel BSV".
Saj ga je že, BSV je crknjen konj.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

PrihajaNodi ::

Saj ga je že, BSV je crknjen konj.

Ja pa ETH, pa BCH pa Link, vse je mrtvo...

Še se bo pumpal, samo kapitalisti, ki ga bodo kupovali, niso nori, da bi ga kupovali tako visoko.

Mislis po 1,8? Jah pac se je sedaj veliko shortalo.
1 leto je mimo, se 9. Sva zmenjena...
Sej ne recem, lepo se je potegnu, ne vidim pa neke enormne rasti vec na dolgi rok.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

ETH je bil crknjen konj od DAO naprej.

PrihajaNodi je izjavil:

1 leto je mimo, se 9. Sva zmenjena..,
Tako je, ampak če bo že prej 200 po komadu, ti kar kupi tisto stanovanje.

Senior Dev ::

Sem dal za veselje 8€ in za zadovoljstvo 15€. Kaj sem kupil?

Senior Dev je izjavil:

Sem dal za veselje 8EUR in za zadovoljstvo 15EUR. Kaj sem kupil?

Kupil si Tron in Lanacoin.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Jacksmav ::

mislim, da smo zamudili vlak v kriptu :)

Vazelin ::

Izgleda tudi Tom Hanks hodla tezos:D

Samo nasmešek je bolj grenak
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

spegli ::

BTC & XTZ bear makro.

Sejbo ::

Xtz ponovno med top 10 na starega leta dan. S tem so tudi kripto vrece malce lazje.

Sem si pa zadal novoletno kripto zaobljubo - ob polnoci prodam vse neblie ne glede na ceno. Ta vreca je bila letos vseeno pretezka in ne verjamem da bi jo lahko nosil se eno leto.

Zaradi tezija bom danes pil chivasa namesto canadian old

Tezos v New York timesu, fantje.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Omg, link?

Je placljiv, pa ne da se mi iskat na twiterju. Govora je o security tokenih, ki prihajajo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Prihajajo? Tezus je na sceni 2 leti

2 leti je veliko? Etherium je pa koliko?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Stokarino ::

Dve leti od bika, kaj nas čaka letos?

Buggy ::

Stokarino je izjavil:

trolanje v tej temi, kaj pa?

Buggy je izjavil:

Stokarino je izjavil:

če bi poslušal trole v tej temi jan-mar bi imel x5 čistega na xtzju:)
zajebani troli, ko ti iz stotaka naredijo petstotaka :P

Zgodovina sprememb…

Buggy ::

Vazelin je izjavil:

Buggy je izjavil:

Stokarino je izjavil:

XTZ pac ni jan-mar material, ga imam ze od ICO-ta...bom pa sedaj mal bolj pozoren na razne -Castrole-, Twiter razvijalce in ostale crytodoomsday opice...drugega tukaj res ni bila za sparasat tnx anyway.

Vazelin je izjavil:

Buggy je izjavil:

Stokarino je izjavil:

Moj sosed si je iz Tesusa kupil Porsche 911 GT2 RS. Eni so naredili iz 25€ stotaka. Različno pač, odvisno kako obrneš.

sumixam666 ::

Da bo tezos prilezu do 20 usd po komadu bi mogu btc splezat na 50.000 usd plus ....drugač pa letos mislim da lahko
Letos presežemo lanski top btc ja ki je bil na približno 14.000 usd.. srečnega pa zdravega !

sumixam666 je izjavil:

Da bo tezos prilezu do 20 usd po komadu bi mogu btc splezat na 50.000 usd plus ....drugač pa letos mislim da lahko
Letos presežemo lanski top btc ja ki je bil na približno 14.000 usd.. srečnega pa zdravega !

Niti ne. Samo zamenja ETHerium. Ker ce je top tehnologija kot jure pravi, je mozno.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Da vidimo sedaj kdo je boljsi POS coin. Sedaj v teh dneh gre ven ETH 2.0, ki bo deloval na proof of stake konceptu.

sumixam666 ::

PrihajaNodi je izjavil:

sumixam666 je izjavil:

Niti ne. Samo zamenja ETHerium. Ker ce je top tehnologija kot jure pravi, je mozno.

Sam tezos ma 5 krat večje število kovancev v obtoku kot ETH... Tko da če bo tezos
Kdah prilezu do 20 usd lahko ploskate z ušesi.... 😉

Mato989 ::

sumixam666 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

sumixam666 je izjavil:

Sam tezos ma 5 krat večje število kovancev v obtoku kot ETH... Tko da če bo tezos
Kdah prilezu do 20 usd lahko ploskate z ušesi.... 😉

Saj če pride do istega capa kot ethereum pol bo pri vrednosti ethereuma / 5 =) Kar pa je dejansko več kot 20$ trenutno!

Seveda pa je to le enačba. Osebno dvomim da lahko Tezos brez nekega norega end of year 2017 bulla prileze preko 5$ =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Bulla kot je bil 2017 ne bo vec. Ce bo Tezos res uporaben, potem so sanse za 20 usd. Bomo videli ali se bodo Juretove sanje uresnicile. Iz 27 mesta je prisel na 10, kar ni nihce verjel. Kripto tudi izgublja volatilnost. Delnice imajo boljso volatilnost sploh Tesla je naredila letos vec kot 50%.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Bulla kot je bil 2017 ne bo vec. Ce bo Tezos res uporaben, potem so sanse za 20 usd. Bomo videli ali se bodo Juretove sanje uresnicile. Iz 27 mesta je prisel na 10, kar ni nihce verjel. Kripto tudi izgublja volatilnost. Delnice imajo boljso volatilnost sploh Tesla je naredila letos vec kot 50%.

To so rekli tudi oni leta 2014, da bulla kot je bil ne bo več =) Bil je še večji

Mato989 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

To so rekli tudi oni leta 2014, da bulla kot je bil ne bo več =) Bil je še večji

Drzi. Zato pa se tema imenuje “spekulacije”. Lejga “nevem”...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Mato989 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ja samo če napišeš da bulla kot je bil ne bo več, to ni špekulacija ker si povedal dejstvo, morš primerno zapisat...

JAZ MISLIM DA........ brez tega izgleda kot da poznaš prihodnost

In Grunt... kako je BTC nižje kot začetku leta? Danes je tudi uradno da je tvoja napoved bila popolnoma zgrešena, za več kot 100% dejansko!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

PersonaRuda ::

PrihajaNodi je izjavil:

Tesla bo v roku 2-eh let naredila od /2 do /4 glede na ceno na današnji dan. Podobna usoda čaka tudi večino ostalih delnic v roku 2-eh let... In tako kot je pri kriptu bullrun 2017 bilo, da bolj dolgo si bil not, več si lahko ven cuknil, tako bo sedaj tudi z delnicami. Ampak kdor bo zadnji vstopil na ta vrteljak (kot recimo frizerke v začetku decembra 2017), bo pokril ves ta profit vsem ostalim, ki bodo pravi čas dvignili. Kdaj bo počil delniški balon? Točnega datuma ni. Kdaj bo novi kripto-bull run? Tudi tu je težko kaj konkretnega napovedati.

Razlika med delnicami in kriptom pa je trenutno, da se delniški balon že masovno pumpa in se pripravlja na pok, medtem, ko se pri kripto še sploh prav ni začel napihovat.

Zna se zgoditi, da bo delniški balon počil, preden se bo kripto prav napumpal in da bodo potem vsi ti finančni delniški špekulanti, ko bodo si nafilali vreče, ker bodo pravi čas prodali, del svojega profita vložili v kripto. Če pride do tega, bo potem to najbolj nori bullrun kripta vseh časov in ne da se leto 2017 več nebo ponovilo, ampak bo ta bullrun potem še presegel tistega iz leta 2017. No, to so seveda pobožne želje, ki pa z realnostjo nimajo veze in le čas bo pokazal, kaj se bo zgodilo s kriptom v prihodnosti.

Mato989 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Mato989 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ja samo če napišeš da bulla kot je bil ne bo več, to ni špekulacija ker si povedal dejstvo, morš primerno zapisat...

JAZ MISLIM DA........ brez tega izgleda kot da poznaš prihodnost

In Grunt... kako je BTC nižje kot začetku leta? Danes je tudi uradno da je tvoja napoved bila popolnoma zgrešena, za več kot 100% dejansko!

My bad than.

kamiKaZaA = Baba Vanga
Ne nasedajte črnim napovedim! :D

Jaz tudi mislim, da bo XTZ brez bull-a celega marketa težko pojačal na > 5usd. Uspeh bi bil trenutno že 2.5

Uspeh bo ze 2 usd.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Če gre do 2$ kupim Lambo.

Uspeh se ne meri samo s ceno kovanca.

Zeitgeist ::

Facebook dev je izjavil:

Da vidimo sedaj kdo je boljsi POS coin. Sedaj v teh dneh gre ven ETH 2.0, ki bo deloval na proof of stake konceptu.

1. staking na eth se nebo en cas zalaufal.

eth staking bo fail zaradi:

2. predolgega minimalnega casa, ki ga bos moral met za stejkanje(min. 3mesece)
3. min 35 eth da bos lahko stejkal

Zeitgeist je izjavil:

Facebook dev je izjavil:

1. staking na eth se nebo en cas zalaufal.

eth staking bo fail zaradi:

2. predolgega minimalnega casa, ki ga bos moral met za stejkanje(min. 3mesece)
3. min 35 eth da bos lahko stejkal

Dobre informacije.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich ::

Mato989 je izjavil:

res je!

kako bo 1.1.2021?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

Moja napoved btc jan 2021 je 13500usd

Če se to res zgodi si privoščim Lambota.

Si kdo želi igrat novo slotech crypto igro z imenom Perci in bitka proti trolom?

Tu imate kratek gameplay. 8-)

Hahaha to je gem:D:))
Hudo.
Would play/10

A uno na koncu ko nori jype po zaslonu je res thug life :D

Zgodovina sprememb…

Jah, s kolesom, ane.

Na koncu me perci z rampo preseneti, tam pa nimam kaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

gruntfürmich ::

kje so še tisti stari videi iz te teme?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Vazelin in njegov štrik, je bil top.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

perci ::

Nodi, nauci se vejice postavljati.

Lepo si se potrudu Facebook Dev. Dober trol.

Facebook dev: kolko časa si rabil za ta video. Želim iskren odgovor približno kolko ur je to. lahko zs. informacija ostane pri meni varno v sefu :D

Video je hitro, potem ko je bila igra napisana :)

Drugace pa recimo skupaj 10 ur. Tu notri pa stejem od zacetka, ko sem na yt pogledal tutorial za Pygame od freecodecamp pa do konca. Se da dejansko zelo hitro stvari napisat.
««
360 / 468
»»