» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
359 / 468
»»

PreviousUser ::

Nodi, vedno iz ene skrajnosti v drugo. Dva tedna nazaj nisi mogel prehvaliti Tezosa, zdaj pa spet čisto kontra. Pravi investitor ne gleda tako čustveno na nihanja. ;)

Senior Dev ::

Nodi, Tezi ti je padel na 1.2€. Zakaj nisi šel raje v delnice? Na borzah trenutno rekordni dobički za vlagatelje tvojega ranga.

PrihajaNodi ::

Uf junija je bila delnica tesle 190 danes 425:). Pa pravijo, da je kripto volatilen. Btc v enem letu skoraj brez premikov:(
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zeitgeist ::

PrihajaNodi je izjavil:

Uf Tezosu ne kaze dobro. Dam ostro napoved 0,90 centa v roku 1 meseca.

PRODAJ VSE in naredi buyback pri 0,95

PROOOOOOSIIIIIM

PersonaRuda ::

PrihajaNodi je izjavil:

Ti si rekel to že za letos.

Drži. Res sem rekel. Sam sem namreč mislil, po letošnjem štartu spomladi, da bo tokrat bullrun se hitreje zgodil, kot se je nazadnje. Nazadnje se je zgodil 51 mesecev po poku balona. Nikoli ni isto, točno na datum, ampak so lahko odstopanja od 12 do 24 mesecev prej ali pozneje. Če je bil pok balona decembra 2017 in prištejemo 51 mesecev, pridemo do pomladi 2022.

In zdaj vedno bolj mislim, da bo takrat pok balona oz. upoštevat je potrebno še toleranco, da nikoli ni isto. Torej med letom 2021, 2022, 2023 ali najkasneje leta 2024, bo pok balona. Meni je vseeno kdaj bo, samo da bo. Imam čas in sem holder, tako, da mi spremljanje kripto-scene na dnevni bazi ne predstavlja nobeni stres. In imam tudi v svoji kalkulaciji vračunano, da morda več nebo bullruna in da je s kriptom konec, kot tudi, da bo novi bulrun, a da sem sam vzel napačne kovance in da nebom nič zaslužil. Ampak tudi s tem se ne obremenjujem in če nebom nič iz kripta potegnil, bom šel pač drugim izzivom naproti.

jaz stavim na konec 2020 ali konec 2021. ce do takrat nebo, bom takrat premislil o mojem nadaljevanju v kriptu. do takrat pa mi je vseeno kaj kaze CMC :)

Mato989 ::

Razpon kar 1 leta kaže veliko previdnost... jazse več za crypto ne trudim... upam samo da Tezos naredi 1 spike proti 5€ in da prodam tako da dobim viz 3.200 tezosov vsaj ene 9k+
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Vazelin ::

Zeitgeist je izjavil:

jaz stavim na konec 2020 ali konec 2021. ce do takrat nebo, bom takrat premislil o mojem nadaljevanju v kriptu. do takrat pa mi je vseeno kaj kaze CMC :)

jaz verjetno "čakam" do spomladi 2021.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

KappaPride ::

Kripto je beden,vse po notah btc, kiti rabijo nove nodije drugac gre lahko na 1000 pa se nebo noben sekiru.

kiti rabijo nove nodije

nodi že slabo leto ni nič vlagal novih sredstev. bolj slab je on za kite:D

Vazelin je izjavil:

kiti rabijo nove nodije

Kiti bolj kot ne kesirajo.

Zeitgeist je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

PROOOOOOSIIIIIM

When xtz in Tesla cars?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Problem kripta je da v 10 ih letih ni bilo absolutno nobenih tektonskih premikov kot so apple, ms, google v dot.com mehurcku pokazali....
In vse bolj kaze da gre zadeva v smer spekuliranja in gemblanja kot pa neko uporabmo vrednost za cloveka.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Facebook dev ::

Prejsne tedne si promoviru revolucionarno Tezos tehnologijo, danes pa kar ni nobenih tektonskih premikom.

Nodi, daj zgradi svoje mnenje in ga ne spreminjaj potem na vsake 4 dni ...

PrihajaNodi je izjavil:

Vazelin je izjavil:

kiti rabijo nove nodije

Zeitgeist je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

PROOOOOOSIIIIIM

When xtz in Tesla cars?

prej BMW, AUDI, MERCEDES in PORSCHE

https://www.asc-s.de/en/news/146/envite...

The work group plans an agile procedure over different proof of concept approaches, that successive build on one another. This will gradually connect and integrate all ecosystem stakeholders into the emerging platform. Blockchain was selected as the technology for this connection and proof, since this is due to its basic function in a special way for the described problems.

In January 2020 an excursion will lead the work group members to Paris, France. There they will visit a core developer team of the Tezos Blockchain at Nomadic Labs. The experts at Nomadic Labs are working on research and development on distributed, decentralized, and formally verified software.

Workgroup members include automotive manufacturers such as Audi, BMW, Daimler and Porsche, as well as other ENVITED Partners.

Zgodovina sprememb…

Zeitgeist je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Vazelin je izjavil:

kiti rabijo nove nodije

Zeitgeist je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

PROOOOOOSIIIIIM

When xtz in Tesla cars?

prej BMW, AUDI, MERCEDES in PORSCHE

https://www.asc-s.de/en/news/146/envite...

The work group plans an agile procedure over different proof of concept approaches, that successive build on one another. This will gradually connect and integrate all ecosystem stakeholders into the emerging platform. Blockchain was selected as the technology for this connection and proof, since this is due to its basic function in a special way for the described problems.

In January 2020 an excursion will lead the work group members to Paris, France. There they will visit a core developer team of the Tezos Blockchain at Nomadic Labs. The experts at Nomadic Labs are working on research and development on distributed, decentralized, and formally verified software.

Workgroup members include automotive manufacturers such as Audi, BMW, Daimler and Porsche, as well as other ENVITED Partners.

Um okay. Bomo videli. Zksnark obljubljajo tudi ze nekaj casa. Ok bom pocakal s prodajo.

Btw apple ma vec delnic kot xtz kovancev:
5,213,840,000

Cena: 284,25 usd.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Kot sem rekel je moj target crypta pomlad 2021. Takrat cashoutam in to je to.

Imate tudi vi takšne plane?

Evo spet napovedi late 2022
https://www.ccn.com/trader-bitcoin-6k-b...
:D

Me zanima kje se jype potika te dni. Pomoje je šel na Sejšele. Baje so zanimivi v tem času

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Vazelin je izjavil:

Ne, nimam. Čakam izključno naslednji bullrun ali propad kripta. Kaj bo pač prej. Tako, da sem pripravljen čakati tudi 5, 10 ali 20 let. In z minusom nemislim prodajat, ampak v primeru minusa vse pustim na miru in pozabim dokler nebo plusa, če pa nikoli nebo plusa, pa jat tudi nikoli ne prodam teh kovancev. Če pa bo plus, pa po poku balona prodam in si pustim 10-20% sredstev ostalih 80% pa lahko zapravim. Zdaj al bo to 10€ plusa ali 100€ ali 100.000€ pa bo pokazal čas. Imam ogromno časa in še več potrplenja, ker vem, da samo s tem se mi lahko na koncu obrestuje. Ker če bom neučakan, bom dosti hitreje prodal in s tem manj iztržil, kot če čakam do konca (bullrun in pok balona).

Jype te dni s kolesom vlece drva v severnem sibirskem gozdu. To dela popolnoma zastonj, ker se mu gre za dobrobit ljudi in zadovoljstvo dobi s tem, da ostalim pomaga.

Je nekaj dni nazaj tudi objavil sliko.

Facebook dev je izjavil:

Jype te dni s kolesom vlece drva v severnem sibirskem gozdu. To dela popolnoma zastonj, ker se mu gre za dobrobit ljudi in zadovoljstvo dobi s tem, da ostalim pomaga.

Je nekaj dni nazaj tudi objavil sliko.

Ja, nima cajta tu tebi podobnim trole brat.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

sivistol ::

PersonaRuda je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Ne, nimam. Čakam izključno naslednji bullrun ali propad kripta. Kaj bo pač prej. Tako, da sem pripravljen čakati tudi 5, 10 ali 20 let. In z minusom nemislim prodajat, ampak v primeru minusa vse pustim na miru in pozabim dokler nebo plusa, če pa nikoli nebo plusa, pa jat tudi nikoli ne prodam teh kovancev. Če pa bo plus, pa po poku balona prodam in si pustim 10-20% sredstev ostalih 80% pa lahko zapravim. Zdaj al bo to 10€ plusa ali 100€ ali 100.000€ pa bo pokazal čas. Imam ogromno časa in še več potrplenja, ker vem, da samo s tem se mi lahko na koncu obrestuje. Ker če bom neučakan, bom dosti hitreje prodal in s tem manj iztržil, kot če čakam do konca (bullrun in pok balona).

kdaj pa bo pok balona ? pr 20k ? pr 30k al pr 1mil ?

Pr 100k valda

100k cesa? Fizokckov? Satosijev?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Sinoči sem imel sanje o bullrunu mid2022.
Kar se spomnim:
- nodi je spet predlagal en muskontar coin - na vrhu!
- ico so out, je bila pa zato norija ERTO (se ne spomnim kaj pomeni kratica), bi rekel da še 10x večji nivo od ico norije. da, spet smo bedeli do 3eh ponoči!
- iz te teme so trije odšli v penzijo. Zaradi zanimivosti ne bom povedal kdo. Eden od treh je zelo presenetljiv kdo je bil......
- perci admin je za dva tedna zaklenil temo, ker ste preveč shitpostali enovrstičnice tipa "btc give it to me" in podobne neumnosti
- vrne se uporabnica Gemblerka - točno na dan poka balona. Again.
- skycoin poleti do ... naj ostane skrivnost

Kaj je s tezosom?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

sivistol ::

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj je s tezosom?

penzija kovanec

Ne smem povedati preveč sicer lahko spremenim potek dogodkov

sivistol je izjavil:

kdaj pa bo pok balona ? pr 20k ? pr 30k al pr 1mil ?

Moja ocena: vedno dosedaj (vse je lahko enkrat prvič in da se tokrat nebo to uresničilo) je od vrha naredil od /6 do /8, da je dosegel dno in bil ko je dosegel dno med x2 do x3 od prejšnjega ATH. Torej formula: imamo 20k prejšnji vrh, novo dno bo 40k-60k, to pomnožimo z x6 ali x8, ter dobimo vrednosti med 240k - 480k ob naslednjem bull runu. Moja osebna napoved pa je, da bo naslednji vrh med 170k do 250k. Tu nekje. Se pa zna zgoditi, da bo prebil 300k. Je pa tak, vrha tako ali tako nebom zadel, bo pa ob naslednjem bullrunu CMC prebil 5000b in jaz začnem postopno prodajat kovance, ko se bo CMC približal 4500b. To je moja taktika.

Vazelin, to potem niso sanje, to je potem videnje. Investiraj v tisti kovanec, ki je prinesel največji plus. Uživaj v penziji!! Vesel sem zate :)

uf, tezus pojačal

Pojacal ja, smo ze na 5 usd.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Kupil slabih 70xtzjev:)

Vazelin je izjavil:

Kupil slabih 70xtzjev:)

Eni v nepremičnine, drugi v Tezi, tretji v delnice... Vsem tem rečem bo na dolgi rok (10 let ali več) vrednost rastla. :D

Če gre XTZ na 100usd si bom za teh 70 xtzjev kupil kolo kot ga ima jype. Sladko karbonsko kolo z DuraAce opremo. Morda mi rata čez pavličevo sedlo s tako lahkim kolesom

Zgodovina sprememb…

Držim pesti da ti rata ta sladek projekt.

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Če pogledamo s stališča BTC hodlerja to leto ni bilo slabo. BTC je bil že praktično na 14k.
Prav tako, če si hodler XTZja. Od časa ko je Nodi shillal to dnevno in je bil med 0.33-0.4 si lahko naredil precej OK x4-x5. Ni slabo.
Večina ostalega poraz.

Torej, če naredimo lestvico top 10 coinov (brez teterprinterja in brez SV) je nekako tako (letna razlika):
- BTC +89%
- ETH -4%
- XRP -50%
- BCH +7%
- LTC +31%
- EOS -4%
- BNB +130%
- XTZ +169%
- XLM -64%
- TRX -35%

;(( ali 8-) odvisno od coina

XTZ je bil deal of the year! Zato predlagam Nodija za kripto osebnost leta na SloTech

Zgleda nakup XTZ pri 1.42 ni bil najbolj OK :D

Zgodovina sprememb…

jype ::

Vazelin je izjavil:

Me zanima kje se jype potika te dni. Pomoje je šel na Sejšele. Baje so zanimivi v tem času
S kolesom se vozim po ekstremnem vremenu. Vaši fetiši niso zame. Moj bicikel je nov stal jurja.

perci ::

Mal brišem brezvezne ponavljajoče pošte.

gruntfürmich ::

Vazelin je izjavil:

Če pogledamo s stališča BTC hodlerja to leto ni bilo slabo. BTC je bil že praktično na 14k.
Prav tako, če si hodler XTZja. Od časa ko je Nodi shillal to dnevno in je bil med 0.33-0.4 si lahko naredil precej OK x4-x5. Ni slabo.
Večina ostalega poraz.

Torej, če naredimo lestvico top 10 coinov (brez teterprinterja in brez SV) je nekako tako (letna razlika):
- BTC +89%
- ETH -4%
- XRP -50%
- BCH +7%
- LTC +31%
- EOS -4%
- BNB +130%
- XTZ +169%
- XLM -64%
- TRX -35%

;(( ali 8-) odvisno od coina

XTZ je bil deal of the year! Zato predlagam Nodija za kripto osebnost leta na SloTech

Zgleda nakup XTZ pri 1.42 ni bil najbolj OK :D

ni še konec leta da bi lahko proglasil zmagovalca, prav tako da sem imel narobe ko sem napovedal da bo btc še nižje...

btw, še marketcap vključi v letni pregled!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Mato989 ::

ni še konec leta da bi lahko proglasil zmagovalca, prav tako da sem imel narobe ko sem napovedal da bo btc še nižje...

8-)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

A ves uno, ko se s kolegi zmenite za Secret Santa z budgetom 100€, pa se ti odlocis, da bos svojemu kupil za 100€ kriptovalut. Na dan ko se pa odpira darila, je pa vrednost tvojega darila samo se 74€, potem je pa slaba volja in zamere ...

Facebook dev je izjavil:

A ves uno, ko se s kolegi zmenite za Secret Santa z budgetom 100€, pa se ti odlocis, da bos svojemu kupil za 100€ kriptovalut. Na dan ko se pa odpira darila, je pa vrednost tvojega darila samo se 74€, potem je pa slaba volja in zamere ...

a veš uno ko bratranc dobi chivas 18ko od starega deda ti pa dvanajstico?;((

Vse kaže da letos ne bo kriptonorije. Mogoče drugo leto. Pustimo se presenetit. :)

jype ::

Tezos nekdo špona nazaj, da bo imel zalet za do BSV!

Zgodovina sprememb…

zlabra ::

khm... tale XTZ se bo še splačal kupit če gre do sladkih 70-80 centov

seniorman ::

Tezos on its rightful place; se je le preveč pumpal, ko je vse padalo, da bi bilo to sustainable. Tko da gre verjetno pod 1.

Meni se ne zdi neko hudo padanje še.

Jure ga je prevec shilal tu, kao "v dveh tednih bo prehitel BSV".

Ma pa najboljso volatilbost 0,019 izmed 20 kovancev. Bitcoin ima 0,003, ce se ne motim.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Luiz Milfont na twitterju res shilla Tezos

Sem opazil da je skočil na 1.3$, je bil že 1.29$. Samo tako dalje. I got 99 problems but 1.3usd tezus ain't one.
««
359 / 468
»»