Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

PersonaRuda ::

Senior Dev ::
Novak lepo ti to delaš za 3000 neto v Fordu. Svaka čast, kapo dol, zato se ti pa fučka za kripto sceno in vse NEBLe ki jih hodlaš.

Vazelin ::
kamikaze: kakšne so kaj predikcije za bull run?
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

kamikaze: kakšne so kaj predikcije za bull run?
Slabe. Vse se je porušilo. Še pred 2 meseci so bili dobri občutki, sedaj pa slabi. Čas stagnacije in capljanja na mestu. Do pomladi pomoje nebo nekih tektonskih premikov. Sam sem bil prepričan, da bo do sedaj BTC že prebil ATH in da bo do konca leta se ustavil nekje med 45k-60k, zdaj pa pomoje niti na 20k nebo prišel. Ampak nič za to. Bo potrebno samo potrpeti in počakati, ker enkrat še bo bullrun in takrat bomo šteli cekine. Pa če bo to 2020, 2021 ali 2025, mi je čisto vseeno. Najbolj pomembno mi je, da enkrat bo. Seveda pa obstaja tudi verjetnost, da ne bo. In če do tega pride sem tudi napisal, da se nebom grizel za tistih par vloženih (izgubljenih za vedno) tisočakov.

sivistol ::
takega bulla kot je bil 2017 več nebo, bodo pa premiki ala link , tako en po en, samo če maš trenutno parkiran btc v specifičen alt, se bo lahko dolgo čakalo na premik

takega bulla kot je bil 2017 več nebo
Perci, od kdaj se tolerira tak pesimizem v tej temi?

PreviousUser ::

xx23 ::
No, prejšnji run je šel od 200 do 20.000. 100-krat verjetno res več ne bo. Bomo vzeli 20x pa bo v redu.
In kot že rečeno, nič resnega pred 2020.
In kot že rečeno, nič resnega pred 2020.

Nič resnega pred 2020. 
Nič resnega pred 2021.
Nič resnega pred 2022.
Nič resnega pred 2023.
Nič resnega pred 2024.
where @neverlucky?

Nič resnega pred 2021.

Nič resnega pred 2022.

Nič resnega pred 2023.

Nič resnega pred 2024.

where @neverlucky?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

MasterKiD ::
Kaj eni še vedno čakate? Smo že eni neštetokrat napisali, da novega bull runa NE bo.
Enostavno ni nobenega razloga, da bi bil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MasterKiD ()

PrihajaNodi je izjavil:
Tezosu comunity razpada:(
ja, zgleda Tezus ni unicorn
Kaj eni še vedno čakate? Smo že eni neštetokrat napisali, da novega bull runa NE bo.
aja in kakšen je bil razlog 2017? najprej aprila in potem še konec leta?
Zgodovina sprememb…

jype: prosim za iskren odgovor. Vidva s kakobom sta še na Tezusu? :D

MasterKiD ::
Bil je odličen razlog za hitro rast, ki se imenuje HYPE. In tega razloga več ni in ga ne bo.

No, še je nekaj upanja za bullrun. Točno takšni komentarji navdajajo z optimizmom, ker se vse bolj ali manj ponavlja. Isti komentarji so bili leta 2012, 2013, pa 2015, 2017. Zna se zgoditi, da to pišejo celo eni in isti skozi celoten ciklus zadnjega desetletja kriptovalut, le da ko zgrešijo s svojo napovedjo in se zgodi bullrun, si potem odprejo novi račun in spet prepričujejo z istimi komentarji da bullruna več nebo.
Če se zgodovina ponavlja in seveda se, bo potem še vsaj en bullrun, ravno zaradi takšnih komentarjev kot jih piše MasterKiD.
Če sem še zjutraj bil pesimističen, sem sedaj že zelo optimističen. Takšni komentarji mi dvigujejo moralo in me navdajajo z optimizmom, da še vseeno ni vsega konec.

Mislim da je šele sedaj po mini bullu prišlo do prave depesije v kritpo svetu in da so šele sedaj alti povečini povsem kapitulirali.
99% coinov so popoln garbage ki samo smetijo na cmc

PrihajaNodi ::
Mislim da je šele sedaj po mini bullu prišlo do prave depesije v kritpo svetu in da so šele sedaj alti povečini povsem kapitulirali.
Saj so tisti na top 10 ali 20 tudi smeti, pa se še kar pasaejo tam. Kaj dela BSV, EOS? No, še enkrat xtz mora do konca leta zletet, potem pa zaprem pa pozabim vse skup.
Btw. kaj se bo zgodilo s kriptom če pride do gospodarske recesije? Btc je še ni šel skozi.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:
Saj so tisti na top 10 ali 20 tudi smeti, pa se še kar pasaejo tam. Kaj dela BSV, EOS? No, še enkrat xtz mora do konca leta zletet, potem pa zaprem pa pozabim vse skup.
Btw. kaj se bo zgodilo s kriptom če pride do gospodarske recesije? Btc je še ni šel skozi.
do recesije še cca 2 leti , institucije ze dolgo ne kupujejo stocks, vse še je samo stockbuyback vsej v meriki, tole pa glih povzročilo 1929 krizo,strong $ pa tud pomen weak btc, z QE4 pa še verjetno da btc bo "poletel " samo pa nebo kakega x30 kot kamikaza sanja
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sivistol ()

do recesije še cca 2 leti , institucije ze dolgo ne kupujejo stocks, vse še je samo stockbuyback vsej v meriki, tole pa glih povzročilo 1929 krizo,strong $ pa tud pomen weak btc, z QE4 pa še verjetno da btc bo "poletel " samo pa nebo kakega x30 kot kamikaza sanja
Ker? Kje je razlog za let? Jaz obratno vidim situacijo, par altov fajn gor vse ostalo bo pa tolk dol butnl da glava peče.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:
Ker? Kje je razlog za let? Jaz obratno vidim situacijo, par altov fajn gor vse ostalo bo pa tolk dol butnl da glava peče.
poglej usd index in pa 2017 btc run, usd dol btc gor
za alte pa bo že CT poskrbel, ko se nekaj nahajpa bo verjetno vsak uletel notr za kake procente, ( sproti se bo spet nešteto ljudi rektalo) ,
poglej FED v dveh dneh naprintal $$ za cel mc od celega kripta
res pa da nebo vsak alt poletel , temveč samo izbrani

Ja, ko še Valvolinu ni več do smeha več kako bedno je stanje na kripto sceni

Ja, ko še Valvolinu ni več do smeha več kako bedno je stanje na kripto sceni![]()
Volatilnosti ni več.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zeitgeist ::
PrihajaNodi je izjavil:
Zeitgeist ti še vedno verjameš v XTZ x10?
zakaj nebi? vse gre po planu. pa ne verjamem v x10. Se vedno trdim da bo cena xtzja v naslednjem bullu min med 50 in 100$
in nevem o kasnem razpadu komjunitija govorite tukaj. zato ker je en vecji baker prekinil z delegacijami, ker se boji da nebo moral pravocasno cashoutat v bullu, ker ima prevec sredstev bondanih?
ali pa da bo ocamlpro ugasnil tzscan? ce je kdo verjel da bo tzscan laufal naprej po tem ko jim je fundacija zavrnila finaciranje, ker so hoteli imeti centralizirani izdelek je lepo receno en velik optimist.
po letu in pol live tezosa ne najdem projekta, ki bi laufal bolj organizirano in premisljeno, ter predvsem dolgorocno zastavljeno. res pa je da se je do zdaj delalo in se se bo nekaj casa delalo na temeljih ekosistema. dappi in STOji se komaj ogrevajo.
kot sem rekel ze nestetokrat. tezos ni za daytrajderje in ljudi, ki palijo na buzzworde in nahypane projekte. tezos je longterm slow and steady run do penzije za vse tiste, ki so pripravljeni cakat. za ostale so tu razni cardano in ostali projekti.

hahahha kaki bull crapp, komu se pa da do penzije cakat da bo cashoutal penzijo hahaha, najboljši so tipa xvg buy pred raketo na vrhu oz bliza pa exit , lahkih x30

Ampak vsi stoji so do sedaj na Etheriumu...
Jah teh casov ne bo vec. Pa tud nevem kaj xvg se dela na prvi strani...
hahahha kaki bull crapp, komu se pa da do penzije cakat da bo cashoutal penzijo hahaha, najboljši so tipa xvg buy pred raketo na vrhu oz bliza pa exit , lahkih x30
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

Nodi: lahka tebi ko boš kmalu CEO v Romunski multinacionalki. Plača: sladkih 2k eur neto / dan

Nodi: lahka tebi ko boš kmalu CEO v Romunski multinacionalki. Plača: sladkih 2k eur neto / dan
Nekaj je narobe v sistemu. Še vedno nimam gumbeka za tebe "predlagaj izbris".
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

PrihajaNodi je izjavil:
Ampak vsi stoji so do sedaj na Etheriumu...
Kar dost pacientov na xvg discordu se vedno misli da bo presegel ath , nekateri so kupli pr 17c pa se vedno mislijo da bo prisel na brake even 😂😂😂

Mato989 ::
Bil je odličen razlog za hitro rast, ki se imenuje HYPE. In tega razloga več ni in ga ne bo.
Si torej takrat vse kupil, prodal bajto in vložil v crypto in si zdaj milijarder? Ker če ne, so tvoje napovedi za nazaj vredne glih ene tolko kot kamikazove in od vseh nas ostalih =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Jaz sem podajal tocne nappvedi. Pravzaprav sem bil edini.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:
Ja, večina kripto vračev je menila da gremo letos na 60k za btc

PrihajaNodi je izjavil:
bullrun za letos je konc 3k na 14k je dober x4, za tiste k majo po 200btc je to kar dober deal

PrihajaNodi je izjavil:
bullrun za letos je konc 3k na 14k je dober x4, za tiste k majo po 200btc je to kar dober deal
Jure jih ima 800, ostali s tistim drobizem nimajo kaj pocet.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:
Nodi pa je lani kot papiga ponavljal, da gre BTC na 1k. To je njegova najbolj točna napoved. Nikoli se ni zmotil, ker je BTC res padel na 1k. Aja, čaki, ne, ni padel. Zdaj sem pa malo zmeden, glede točnosti Nodijevih napovedi.

PrihajaNodi je izjavil:
A je ze konec leta?
Ko je bil BTC 3k, smo eni pisali, da pod $2850 nebomo šli, ti pa kot papiga v eno, da gremo na 1k. Pa smo zmes šli na 14k in sedaj padli na 8k. To je tvoja netočna napoved, kaj je tako težko priznati? Sedaj se pa hvališ, da si edini podajal točne napovedi. Pravkar sem dokazal, da to ne drži.

Se enkrat. Pocakajmo do konca leta. Zdej se bom pa za nekaj casa poslovil od tu.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:
Se enkrat. Pocakajmo do konca leta. Zdej se bom pa za nekaj casa poslovil od tu.
strong post content. NOT :/
Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:
Še ena velika laž s tvoje strani. Do sedaj si se že večkrat poslovil, a se tudi v rekordnem času vrnil. Največ si zdržal 48ur. Torej, če ne boš nič napisal v to temo do konca tedna (nedelja 23:59), bo to za Slo-techovo guinnessovo knjigo rekordov. Živi bili, pa dočakali, da bo se Nodi v ponedeljek za dalj časa poslovil in res več nebo nič napisal "dalj časa" v tej temi. Da se razmumeo, dalj časa pomeni 60+ dni. Po Nodijevih lažeh pa je to že v manj kot 48 urah. Troll nemore zdržati več dni brez slo-techa, kaj šele več tednov ali mesecev. In Nodi potrjuje to teorijo o Trolilih.