Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

Vazelin ::
A moje mnenje ne šteje?
Xtz hodlerji dobimo sveže dunere?
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

Senior Dev ::
Jojpeta sem brisal, lol. Keri nori filingi, katarza in to. Lahko noč, zdaj bo 100% šlo gor.

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Senior Dev ()

PrihajaNodi ::
A moje mnenje ne šteje?
Nic ne dobis ker ni hard fork ampak ima svoj genesis block
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Si predstqvljaš nodi. Xtz počasu umre. Dune gre na top3 cmc

Senior Dev je izjavil:
Jojpeta sem brisal, lol. Keri nori filingi, katarza in to. Lahko noč, zdaj bo 100% šlo gor.![]()
Dejansko jaz ti in nodi lahko brisemo vsak post png-jevcev :V

Zeitgeist ::
PrihajaNodi je izjavil:
A moje mnenje ne šteje?
Nic ne dobis ker ni hard fork ampak ima svoj genesis block
nodi daj bodi malo bolj resen...
Tezos Airdrop
At the beginning of September, an airdrop of Tezos accounts will be performed, to
create an extended set of potential users, especially as Tezos owners have shown their
interest in Dune’s technology.
The airdrop will be performed as follows:
10
• A snapshot of all Tezos accounts will be taken at block number 600 000 of the
Tezos blockchain. This block is expected to be baked around Sep 7-8, 2019.
• A curation will be executed on the snapshot:
– All tokens held in originated accounts (KT-) will be moved to their associated manager account (tz-);
– All tokens held in accounts with a balance below 100 XTZ will be burnt;
– All tokens detained by the Tezos Foundation and associated parties will be
burnt, to prevent malicious use;
• In the days after the snapshot, the accounts of the curated snapshot will be
credited on Dune Network, and the commitments (Tezos ICO accounts not yet
activated) will be injected too.
• All DUNs tokens not aected during the snapshot will be moved to specic
contracts for the validator program. These contracts will not allow spending
these tokens, so the tokens are considered burnt, and not taken into account
in the computation of the circulating supply. These tokens will be used for
delegation to validators chosen by the Dune Foundation, to improve the stability
and resilience of the network;
• Once the airdrop has been performed, a public announcement will be done, and
the network will ocially become public. This is done in order to not create
unnecessary speculation on Tezos.
Expected supply after the airdrop: 806 millions
DUNs

Zeitgeist sam ce dam na Kt naslov moram spet en mesc cakat pri delegiranju. Ti bos prodal ali delegiral?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Tole drzi Jure:
"6.1.2 Standard in Liquidity2.0 The new smart language Liquidity2.0is moreflexible, efficient and easier to use,so it is simpler to implement a tokenc ontract withit. Inparticular it does not suffer from the same limitation s as Michelson, which Liquidity inherits. One feature which makes writing this contract simpler is the possibility to define andusepure functions. The following signature descri bes this standard in thesyntax ofLiquidity2.0 "
"6.1.2 Standard in Liquidity2.0 The new smart language Liquidity2.0is moreflexible, efficient and easier to use,so it is simpler to implement a tokenc ontract withit. Inparticular it does not suffer from the same limitation s as Michelson, which Liquidity inherits. One feature which makes writing this contract simpler is the possibility to define andusepure functions. The following signature descri bes this standard in thesyntax ofLiquidity2.0 "
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

sumi666 ::
A še komu ne dela bitstamp mobilna aplikacija .... skos piše koker da ni povezave ....
TREBA JE BILO POSODOBIT :)
TREBA JE BILO POSODOBIT :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sumi666 ()

Facebook dev je izjavil:
Moraš imeti ta Tezos v svoji denarnici al je kul, da je na Krakenu in vsen dobiš?
Pise na KT (main naslovu)...vprasanje ce oziroma katere borze bodo podpirale fork.
Sem dobil odgovor da bo vse avtomaticno in ne bo potrebe po premikanju. Sam vseen nisem zier. Jure, Zeitgeist?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

Zeitgeist ::
ti moras vedet da se bo naredil snapshot na tvojem racunu(nima veze tz1 ali kt1) na bloku mislim da 600 000. nato se bo stanje preneslo na dune network, kjer ga bos claimal na nek pac njihov nacin preko walleta.
upam samo da bodo meli neki normalen listing da dumpam cimprej to sranje od forka :D
upam samo da bodo meli neki normalen listing da dumpam cimprej to sranje od forka :D

ti moras vedet da se bo naredil snapshot na tvojem racunu(nima veze tz1 ali kt1) na bloku mislim da 600 000. nato se bo stanje preneslo na dune network, kjer ga bos claimal na nek pac njihov nacin preko walleta.
Zaenkrat exchangov se ni. Je pa tako tam imas voting pri enem bakerju, delegiras pa lahko pri drugem, ne razumem ravno v cem je poanta tega. So free money, lets hope.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

spegli ::
FormerUser je izjavil:
Sori, ampak meni se zdi analiza spot on. Če prevedemo na realen primer, kaj v resnici predstavlja večji riziko za povprečnega moškega, da vrže 1, 2... 10 plač v kripto in jih nikoli ne dobi nazaj, ali da se vpiše na tečaj baleta in si bodo potem vsi kolegi on okolica mislili, da je p***r in se mu smejali.
Pol pa moje objave brišeta. Dejmo se mal skoncentrirat :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: spegli ()

tonis ::
ICXu se je nek trigger sprozil. Skoda da sem jih na zadnjem dnu kupil samo 100. Za eno malco je danes profita. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tonis ()

ICXu se je nek trigger sprozil. Skoda da sem jih na zadnjem dnu kupil samo 100. Za eno malco je danes profita. :)
Cim prej prejt na malco

Par dni nazaj je bil na trojnem dnu, bi celo rekel da je to absolutno dno. Seveda ce se btc sesuje bo to dno videl tudi cetrtic :)

Upam na polet xtzja ob forku. 7 - 8 septembra. Koncno spet mal akcije. Te pa si bom nov telefon kupu z airdropi.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zksnark?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: PrihajaNodi ()

WAN in ICX rišeta eliota. Sicer sem kupil oba praktično na dnu, ampak žal je za drobiž. Vsakega 100pcs.

WAN in ICX rišeta eliota. Sicer sem kupil oba praktično na dnu, ampak žal je za drobiž. Vsakega 100pcs.
mislim da sem jaz ICON kupoval nekje pri 150mio cap-a.
Je šel pa en forumaš all in v icon.

Ko ne bo v tej temi mesec dni nobenega posta veš da je čas za akumulacijo
Jan 2018 verjetno daleč najbolj obiskana tema v SLO

Jan 2018 verjetno daleč najbolj obiskana tema v SLO
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

Kiti so rabili nekoga da odkupi ničvredne virtualne kovance od njih za drag denar. Podkupili so pol interneta in vse forume.

Senior Dev je izjavil:
Kiti so rabili nekoga da odkupi ničvredne virtualne kovance od njih za drag denar. Podkupili so pol interneta in vse forume.
Ce si kupoval xtz decembra 2018 si naredil vec kot 100%. Katera investicija ti da 100% donos v 6 mesecih?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

X5 je bil xtz od low do high
Nodi: si že postal CEO v romuniji?
Nodi: si že postal CEO v romuniji?
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: PrihajaNodi ()

PrihajaNodi je izjavil:
Senior Dev je izjavil:
Ce si kupoval xtz decembra 2018 si naredil vec kot 100%. Katera investicija ti da 100% donos v 6 mesecih?
Tistih 10 šitkojnov ki si jih tudi kupil in jih ni več na nobeni borzi si pozabil vkalkulirat v donos. To rahlo spremeni donos.

To so zgresene investicije. Na sreco nisem obupal.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Dober dan ::
Fantje, kje kupujete Vet (Vechain). Vem, da je na binancah, ampak me zanima, če ga še kje drugje kupujete?

neverlucky ::
Pošiljat svoje dokumente na scammy azijske exchange v zameno za 15 dolarjev? A res?
En idiotizem direktno iz njihove strani:
Cheapest Bitcoin price
Lim is proud of the fact Zipmex offers one of the cheapest Bitcoin prices available. He encourages users to double-check the price on Zipmex against other local exchanges on Bittybot.
En idiotizem direktno iz njihove strani:
Cheapest Bitcoin price
Lim is proud of the fact Zipmex offers one of the cheapest Bitcoin prices available. He encourages users to double-check the price on Zipmex against other local exchanges on Bittybot.

Silikon ::
Eno vprašanje za Minerje. Sam se ne spoznam na to tehnologijo je pa tak: Sosed ima nek mining rig z 9 grafikami (je uproabljal pozimi za gretje v pisarni :) :) :) in je minal ETH. Njemu je to zadevo skupaj postavljal nek drug informatik, ki pa ga več ni, v glavnem je sedaj mene prosil za podporo in nasvet (ker se kao spoznam na računalnike in crypto), da bi rad to kar je narudaril pretvoril v BTC. kaj mu lahko svetujem...
jaz mislim da mora odpret račun na kakšni borzi ala bitstamp/coinbase... not prenese eth iz miming walleta in nato prodat ETH in potem kupit BTC ali gre to preko katere druge borze/načina direkt??
Lp
jaz mislim da mora odpret račun na kakšni borzi ala bitstamp/coinbase... not prenese eth iz miming walleta in nato prodat ETH in potem kupit BTC ali gre to preko katere druge borze/načina direkt??
Lp
P5B, INTEL E8400 3Ghz, 2GB RAM, VGA GTX260 CORE 216 - 896 RAM, 550W

Tocno tako, registrira naj se na bitstamp, prenese gor eth in pretvori v poljubno valuto. Mozno je neposredno v BTC.

Nekam zgovorni ste... 
...LTC bi moral do sobote zrast na ~90$ če želi ostat na varni strani mesečnega MA20. Nekako računam, da bo uspelo...

...LTC bi moral do sobote zrast na ~90$ če želi ostat na varni strani mesečnega MA20. Nekako računam, da bo uspelo...

neverlucky ::
Perci dobiva mesecni bonus glede na število komentarjev, ki jih je zmoderiral. Torej če je bil on moderator in je v temi nastalo 500 strani, dobi X evrov bonusa. Če jih je nastalo le 5 strani, dobi X/100 bonusa.
Tako da konsenz sedaj je, da čimmanj pišemo, da ne bo velikih bonusov ob koncu meseca. Sam osebno sem se zadrzeval 14 dni in pisal nič.
Tako da konsenz sedaj je, da čimmanj pišemo, da ne bo velikih bonusov ob koncu meseca. Sam osebno sem se zadrzeval 14 dni in pisal nič.

Se delajo nastavki za jesenski mini bull?
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: perci ()

doktorproof ::

No tole pa je lep dip, kako nizko gremo:) Vazelin kakšno je stanje z dominanco?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Dominanca 71,5%, vsi trije glavni alti(BCH, LTC, ETH) direkt na 50 tedenskem povprečju. Kam bo šlo seveda ne vem, bi pa pričakoval odboj, zato sem dokupil LTC.