» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
292 / 468
»»

xx23 ::

doktorproof je izjavil:

Se pričakuje še kakšna večja korekcija ali je sedaj primeren trenutek za investicijo nekaj svežega kapitala?

Ja, pričakuje se velika korekcija iz 130.000 na 80.000.

neverlucky ::

Vazelin je izjavil:

zanimiva opazka:
tako nodi kot aqua pišeta range (od - do) v istem formatu: od večjega do manjšega
"bil 0,45 do 0,33"

Plus obadva sodelujeta na slotechu. Mislim, da je to že dovolj, da ju povežemo. Torej naslednja povezava je, da je Aquafriend = PrihajaNodi, torej Aquafriend obtožuje nekako samega sebe in se deloma razkriva in tako dalje? Zelo zanimivo ...

Vazelin ::

od - do v obliki do - od je precej specifično :D

tonis ::

Dečki, danes se zaključi mesečna sveča. Malo pozornosti na mesečne MA-je....
LTC je en takih, ki meni dobro izgleda...

Zeitgeist ::

mato bo vedno iskal dlako v jajcu ko se gre za tezos. ker njegov favorit v DPOSu je Neblio. Get use to it

lamborđini ::

nodi = aqua 8-O

Tole bom pa kar rekt, če ne samo da bo Tezos stal na miru, ampak da bo BTC potegnil gor ...

PrihajaNodi ::

Zeitgeist je izjavil:

mato bo vedno iskal dlako v jajcu ko se gre za tezos. ker njegov favorit v DPOSu je Neblio. Get use to it

Staking facility je izdal app s katerim vidis kdaj in koliko nagrad si dobil.

neverlucky je izjavil:

Tole bom pa kar rekt, če ne samo da bo Tezos stal na miru, ampak da bo BTC potegnil gor ...

Tako jaz kot Vazelin sva pocela isto. Se bos ze naucil da je v kriptu potrpezljivost to kar steje. Pa jasno, pravi kovanec!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

Zeitgeist je izjavil:

Oba kovanca imam v približno enakih količinah btw =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

perci ::

Že mogoče, ampak vemo kateri je tvoj favorit, ker ti bo ob vsem shillanju nudil se moralno zadovoljstvo, če zrase.

Mato989 ::

perci je izjavil:

Že mogoče, ampak vemo kateri je tvoj favorit, ker ti bo ob vsem shillanju nudil se moralno zadovoljstvo, če zrase.

Najbolj moralno srečen bom če tezos zraste na 1.000$ =) Ali pa Neblio... podpišem za oba... briga me morala če bodo evriči na TRR od kateregakoli kovanca že...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

https://stakingfacilities.com/dashboard...

Dobr majo tole porihtan. Svaka čast.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Piše se leto 2022. Tezos doseže ceno 285Usd. Vazelin je še 2x poskusil izvesti buy back vendar je vedno kupoval drazje. Vseeno mu je uspelo pridobiti 3560 Tezusov, kar bi zneslo 1014600 USD. Ko je opazil da je izgubil svoj private key je padel v komo in se zbudil čez leto dni v psihiatrični kliniki Begnje.

Vazelin: "kje sem, kje sem, kaj se je zgodilo"?
Sestra: "gospod, iz neznanega razloga ste bili za dlje časa v komi. Mama vas je našla pred računalnikom z glavo v krozniku s solato".
Vazelin: "ampak sestra, vi ne razumete, jaz sem hipotetično miljonar, prosim če me spustite od tu da najdem svoj ključ".
Sestra: "vsi naši gostje na zaprtem oddelku so hipotetično miljonarji in vsak po svoje išče svoj ključ, nekateri ga najdejo, drugi tavajo v temi...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Zelo izvirno :))

Kam ti lahko nakažemo tipse (nevem kako bi to v slovenščino prevedel, napitnina ne deluje ok)?

Lold nodi:D:D:D

Zadnji odstavek je češnja na torti

Dtrader ::

Ok, čez eno leto bo tako: mazač še vedno trola, otroška figura mu odgovarja, nikolisrečen riše MA grafe po otroških igriščih, tonis ga nadzira, vodni pa povečuje intervale med napovedmi. Kaj pa jaz? Bag hodler ltc. Vsi skupaj imamo profita za eno dacio, 3 dni v Simonovem zalivu, in psa nabavljenega v Horjulu.
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)

Dtrader je izjavil:

Ok, čez eno leto bo tako: mazač še vedno trola, otroška figura mu odgovarja, nikolisrečen riše MA grafe po otroških igriščih, tonis ga nadzira, vodni pa povečuje intervale med napovedmi. Kaj pa jaz? Bag hodler ltc. Vsi skupaj imamo profita za eno dacio, 3 dni v Simonovem zalivu, in psa nabavljenega v Horjulu.

Top komentar :D Vem da rad poudarjam MA-je, ampak roko na srce, so koristni ;)
..danes mi je bil celo Nodijev komentar všeč. Izviren 8-)

doktorproof ::

tonis je izjavil:

Kaj pa ETH? V bistvu je še vedno relativno nizko? Nižje kot LTC, glede na letošnje dno.

seniorman ::

A se kdo kej spozna na plačevanje davkov glede rudarjenja BTC in potrjevanja transakcij ETH. Zanima me sledeče:

1. Kako spremeniš sp/doo v status rudarjenja kriptovalut. Verjetno greš lahko na VEM točno in tam zgolj dodaš primerno kategorijo?
2. Kako potem dejansko plačuješ davke od narudarjene kriptovalute. Moraš to prijaviti mesečno/dnevno - recimo 2 robna scenarija:

- Vsak dan pridobiš 1 ETH (prijaviš vsak dan ali 1 na mesec?)
- Vsak mesec pridobiš 1 ETH (prijaviš 1 na mesec)

3. Plačevanje davka glede na rudarjene: na dan, ko dobiš kriptovaluto se verjetno izračuna koliko je le-ta vredna in od tega plačaš davek? Verjetno lahko plačaš z FIATom in potem, ko ETH dejansko prodaš ne plačaš nič več davka?

Hvala

Lp

Smurf ::

s.p-ji in d.o.o-ji oddajo svojo porocilo 1x na leto in ne vsak mesec.

prodal tretjino tezusov, čakam buy back, ko bom dobil vsaj 15% večjo kol.

Lol:)))bos videl ja, ta tvoj buy back!
Prvi buy back je bil fail, zanima me kaj bo s tem.

Xtz izgleda bullish as f***
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

KappaPride ::

spušil boš, pol boš pa jokal po forumu še cel mesec tako kot prejšnjič. Zrel za Begnje, pravijo malomeščani, za ostale so Begunje.

mater takoj na 1.25;( prej pa cel dan tam okoli 1.23 :V

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

doktorproof je izjavil:

tonis je izjavil:

Kaj pa ETH? V bistvu je še vedno relativno nizko? Nižje kot LTC, glede na letošnje dno.

Saj se verjetno že ponavljam s tem da ne poznam prav dosti indikatorjev, ampak raje opozorim, da ne bo kdo vzel moja videnja kot nasvet za nakup :)
ETH se nahaja pod mesečnim MA20, ki je na 374$, vseeno pa je že imel tako dnevni kot tudi tedenski golden cross. Slednji je po moje pomembnejši. Oba pa sta dober znak.
Z zelo veliko verjetnostjo pa lahko rečem, da ETH v avgustu ne bo prav visoko priplezal, ker nad njim bdi dnevni zeleni ichimoku oblak.
Kogar zanima kaj to pomeni naj si na trading view vklopi indikator ichimoku, nastavi zanj kripto nastavitve: 20,60,120,30
https://cryptobulls.info/ichimoku-cloud...
..in spremlja pri kateri barvi oblaka cena le-tega prebije navzgor oz navzdol.
Morda slika pove več...

$XTZ looking extremely bullish - @CoinbasePro listing on AUG 5th!

Golden Cross on the 4h chart + massive bull flag starring at us.

If you missed $ETH & $EOS bull run jump in! ??

#TEZOS never had a chance to pump, 660m supply w/ most #tezzies running nodes.

$ALTS BOOM! ??
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

seniorman ::

Smurf je izjavil:

s.p-ji in d.o.o-ji oddajo svojo porocilo 1x na leto in ne vsak mesec.

Okey, super. Kako pa je z plačevanjem davkov: če 1x na teden dobiš 1ETH, kako to prijaviš?

lol fuck me. tezus že 5 centov gor

Vazelin je izjavil:

Pocakaj na sell the news.

tonis je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Mislis da bo dump?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Kaj pravite, je čas za nakup nebla? Nekam drag se zdi :).

PrihajaNodi je izjavil:

tonis je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Mislis da bo dump?

Vceraj se je z razlogom zataknil na 1,23, pa verjemem da se bo vsaj do tja se vrnil.

Mas kak casovni okvir? Kaj je bil razlog?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Vazelin v Begnjah, drugi dan leto 2023.

Ko se je prebudil v soncno jutro je sprva mislil, da je v svoji postelji saj je bil vonj domace kuhinje tako blizu. Ko je odprl oci, se je sele zavedal da je to le mamin jabolcni strukelj na nocni omarici. Njegov cimer je bil 72 letni gospod, kateremu se je zmesalo saj ga je zapustila zena. Sprva je ostareli gospod namenil par besed Vazelinu, vendar je bil ta se vedno v soku. Zacel je kricati naj ga izpustijo in da on ne spada tja. Prisla je oskrbovalka doma Begnje:

Vazelin: "prosim, ce me izpustite, ze drugi dan sem v domu norcev".
Sestra: "mladi gospod, to niso norci, so samo ljudje, ki so izgubili "kljuce" v zivljenju"
Vazelin: "glejte, nehajva parafrazirat kdo je kaj izgubil in me izpustite ven"
Sestra: "vasa mama je podpisala, da vam bo dobro delo, ce prezivete nekaj casa tu. Ste njen jabolcni strukelje ze pojedli? Rekla je, tudi da vas ponoci rado zebe v noge, zato sem vam ze vceraj prinesela dodatno odejo".
Vazelin: "pa lahko dobim vsaj internet"?
Sestra: "interneta tu nimamo, saj varcujemo in poskusamo znizevati stroske. Prav tako menim da vam bo socializacija pomagala".
Vazelin: "kaksna socializacija? Sem z norci tu, doma pa polno altcoinov s katerimi bi lahko postal miljonar".
Sestra: "kaj so to altcoini"?
Vazelin: "to je virtualni denar, verjetno ste za bitcoine ze slisali"?
Sestra: "A razumem. Tudi tu lahko zasluzite virtualni denar'.
Vazelin: "ne me jeba*** kako pa"?
Sestra: "danes boste lahko igrali s skupino, katera misli da so jih ugrabili vesoljci, igra pa se imenuje monopoly, poznate to igro"?
Vazelin...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PersonaRuda ::

:)):))

Nodi, daj take vpise šparaj za popoldne ali zvečer, ker me sodelavci zdaj čudno gledajo, ko se smejim na ves glas :D

:D:)) nodi
Huda. HUDA.

Si predstavljs kamikaza da imas recimo 50k xtzjev in izgubis private key in tezus gre na 100usd

PersonaRuda ::

Vazelin je izjavil:

:D:)) nodi
Huda. HUDA.

Si predstavljs kamikaza da imas recimo 50k xtzjev in izgubis private key in tezus gre na 100usd

V takem primeru grem v Merkurja in dam 20€ za gurtno. :8)

Nekje sem zasledil, da se pripravlja ETH2. Će je to res res, kaj to pomeni? Da bo že obstoječi ETH nadgrajen ali bomo imeli ETH in ETH2?

Obstoječi nadgrajen in propad velike večine POS kovancev.

neverlucky je izjavil:

Obstoječi nadgrajen in propad velike večine POS kovancev.

ETH bi moral ze nekaj casa nazaj zamenjati tudi BTC.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

lamborđini ::

Ne vem zakaj bi moral ETH zamenjat BTC? BTC je in bo ostal BTC. ETH pa je še vedno pojem za ostale shitcoine.

no biggie če ETH2.0 ne bo kompatibilen s shitcoini iz ETH1.0:D
Morda bo samo povzročilo, da tudi delista ene 2000 coinov iz CMC

Vazelin, koliko bi vlozil v projekt, ki ima whitepaper napisan v latexu in ima notri tudi matematicne izraze, ki jih ne razumes?

Vazelin je izjavil:

no biggie

Kaj to pomeni?

doktorproof je izjavil:

Vazelin je izjavil:

no biggie

Kaj to pomeni?

https://www.urbandictionary.com/define....
tezus 0.4 again? no biggie

neverlucky je izjavil:

Vazelin, koliko bi vlozil v projekt, ki ima whitepaper napisan v latexu in ima notri tudi matematicne izraze, ki jih ne razumes?

50% več od nič :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

50% več od nič :D

Mnogo je, kume.

Vazelin je izjavil:

no biggie če ETH2.0 ne bo kompatibilen s shitcoini iz ETH1.0:D
Morda bo samo povzročilo, da tudi delista ene 2000 coinov iz CMC

To bi blo res cool! pa da ostanejo samo naši paradni kojni ala Canya, JesusCoin, MusicCoin, iconomi,..

Canya je 0.4% gor danes

Danes se je zacel tradeat naslednji coin, ki je startal z Binance Launchpad: Wink

https://www.coingecko.com/en/coins/wink

Cena v IEO: 0.00012$

Tako da donos x4 ce si ga prodal takoj, oziroma malo vec kot x3 sedaj.

Je bilo pa sedaj drugace in sicer dobil si vec vstopnic in z vsako dobitno si lahko kupil za 30$ winka. Tako da so zmanjsali varianco, ki se ti pro zrebu lahko zgodi.

neverlucky je izjavil:

Danes se je zacel tradeat naslednji coin, ki je startal z Binance Launchpad: Wink

https://www.coingecko.com/en/coins/wink

Cena v IEO: 0.00012$

Tako da donos x4 ce si ga prodal takoj, oziroma malo vec kot x3 sedaj.

Je bilo pa sedaj drugace in sicer dobil si vec vstopnic in z vsako dobitno si lahko kupil za 30$ winka. Tako da so zmanjsali varianco, ki se ti pro zrebu lahko zgodi.

med branjem tega posta sem postakeal ene 20 wink-ov
««
292 / 468
»»