Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

PrihajaNodi ::
Kaj je wink? Wink wink? Mislis da bo mass adoption? Tele binance loterije izgledajo super.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

neverlucky ::
Ne ne, tele kovanci z Binance Launchpada so totalno neuporabni in so samo hype. Tako kot so bili ICOti leta 2017.
Nobeden od teh kovancev nikoli ne bo noc vreden (ne me za besedo drzat).
Za nekoga, ki pa tako ali tako holda dovolj BNBja, je pa to coz fajn stranski zasluzek. Odvisno od srece pri vstopnicah v povprecju po par 100$ bonusa.
Za nekoga, ki pa tako ali tako holda dovolj BNBja, je pa to coz fajn stranski zasluzek. Odvisno od srece pri vstopnicah v povprecju po par 100$ bonusa.

Dvomim, da je to kvalificirano kot igra na sreco. Ce pa je, pa imajo zagotovo narejen kaksen bypass da ne padejo notri.
Tako kot to delajo kaksne igre z lootboxi itd.
Ce se lootboxe kupuje z evri, potem je to gemblanje in je regulirano. Ce se z evri kupi le neko valuto znotraj igre in potem s to valuto kupujes lootboxe, to je pa ciz ok.
Ce se lootboxe kupuje z evri, potem je to gemblanje in je regulirano. Ce se z evri kupi le neko valuto znotraj igre in potem s to valuto kupujes lootboxe, to je pa ciz ok.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: PrihajaNodi ()

neverlucky je izjavil:
Ne ne, tele kovanci z Binance Launchpada so totalno neuporabni in so samo hype. Tako kot so bili ICOti leta 2017.
Sumim da tezos foundation sploh noce na Binance. Tole se bo ispelo. Jasno, da zelijo povecevati profit, nazalost pa ne nudijo nic novega.
neverlucky je izjavil:
Dvomim, da je to kvalificirano kot igra na sreco. Ce pa je, pa imajo zagotovo narejen kaksen bypass da ne padejo notri.
Sorry za predlagaj izbris. Binance je registriran na Malti ali Cipru (ne vem tocno) vem pa da je bil benan iz drugih azijskih drzav.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

lamborđini ::

Vazelin si to ti pisal?
https://twitter.com/usa_can_do_it/statu...
https://twitter.com/usa_can_do_it/statu...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Da, binance je na Malti. Ce ga se od tam benajo gre u pm.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Vazelin kaj bo tvoj naslednji nakup? ADA je v akciji. Ne morem verjeti da si 33% xtzjev pusnil vceraj;(
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Vazelin ::
Lol 1.366
Ps: itak bo kmalu spet šansa ;)
Nodi: mam źe nemaj ade ko je bila pod 0.05 če se ne motim
Ps: vpištw Stuttgart v google. Oh fuck

Ps: itak bo kmalu spet šansa ;)
Nodi: mam źe nemaj ade ko je bila pod 0.05 če se ne motim
Ps: vpištw Stuttgart v google. Oh fuck

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

Ti še vedno čakaš prvi buy back med 0,8 in 0,7 tako, da si odličen indikator, kdaj gre dol oziroma gor. Ko boš ti prodal vse bo šlo na 100, zdj si 1/3 pa gre samo gor.
Btw kaj je s Stuttgartom?
Zadnje čase nič dominance ne omenjaš.
Btw kaj je s Stuttgartom?
Zadnje čase nič dominance ne omenjaš.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

neverlucky je izjavil:
Ej Vazelin, koliko časa se še čaka s Tezos buybackom? Je na 1.5$ meja?
Itak, ga bo drazje dokupil nazaj. Tako se to dela. Pravilno trejdanje.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:
neverlucky je izjavil:
Ej Vazelin, koliko časa se še čaka s Tezos buybackom? Je na 1.5$ meja?
Itak, ga bo drazje dokupil nazaj. Tako se to dela. Pravilno trejdanje.

dominanca za sladkih pol procenta na hitro
Zgodovina sprememb…

3 dan leto 2023 odkar je Vazelin v psihiatricni kliniki Begnje.
Prebudil se je v jasno jutro, kjer se je sicer ze zavedal kje je vendar, je vseeno rad premleval in se igral z mislimi kako je bilo trgovati s pundijem, electronium, iconijem in pa seveda s tezusom, ki ga je veckrat kupil drazje in prodal po diskontnih cenah. Oskrbovalka je ta teden prisla malo prej kot je navadno.
Sestra: "dobro jutro gospoda, kako smo"?
Vazelin: "kdaj lahko dobim mobilni telefon, da poklicem v svet"?
Sestra "mobilni telefon boste dobili ko bo prisla vasa mama, najverjetne v roku meseca dni".
Vazelin: "res ne bi slo malo prej"?
Sestra: "tole toplo mleko vam bo ublazilo vse tezave, tudi mama vam taksnega pripravi ze navsezgodaj zjutraj".
Vazelin: "kaj naj torej pocnem celo jutro"?
Sestra: "danes boste imeli specialni dan kjer se boste spoznavali z gosti nase psihiatricne klinike".
Vazelin: "pa je to res potrebno?"
Sestra: "mama pravi, da vam bo socialiazacija koristila".
Vazelin: "naj bo".
Sestra: tu je nasa Eva, ki je zelela skociti z okna ko ji je umrla macka".
Vazelin: "zivjo Eva. Jaz ne spadam sem, doma imam miljone".
Eva: "zivjo Vazelin, meni je umrla macka in nimam vec prav nobene volje"...
Vazelin je takoj pomislil, da bi lahko preskocila iskrica, vendar bo cas pocakal...
Prebudil se je v jasno jutro, kjer se je sicer ze zavedal kje je vendar, je vseeno rad premleval in se igral z mislimi kako je bilo trgovati s pundijem, electronium, iconijem in pa seveda s tezusom, ki ga je veckrat kupil drazje in prodal po diskontnih cenah. Oskrbovalka je ta teden prisla malo prej kot je navadno.
Sestra: "dobro jutro gospoda, kako smo"?
Vazelin: "kdaj lahko dobim mobilni telefon, da poklicem v svet"?
Sestra "mobilni telefon boste dobili ko bo prisla vasa mama, najverjetne v roku meseca dni".
Vazelin: "res ne bi slo malo prej"?
Sestra: "tole toplo mleko vam bo ublazilo vse tezave, tudi mama vam taksnega pripravi ze navsezgodaj zjutraj".
Vazelin: "kaj naj torej pocnem celo jutro"?
Sestra: "danes boste imeli specialni dan kjer se boste spoznavali z gosti nase psihiatricne klinike".
Vazelin: "pa je to res potrebno?"
Sestra: "mama pravi, da vam bo socialiazacija koristila".
Vazelin: "naj bo".
Sestra: tu je nasa Eva, ki je zelela skociti z okna ko ji je umrla macka".
Vazelin: "zivjo Eva. Jaz ne spadam sem, doma imam miljone".
Eva: "zivjo Vazelin, meni je umrla macka in nimam vec prav nobene volje"...
Vazelin je takoj pomislil, da bi lahko preskocila iskrica, vendar bo cas pocakal...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

perci ::
Sej ne vem ali naj Nodija skritiziram zaradi slabe kvalitete zadnjega prispevka ali naj ga pohvalim, ker skuša bit kreativen in manj trola.
Bom slednje.
Bom slednje.

Prodal sedaj XTZ nazaj za BTC, tako da ima Tezos prosto pot do 2$ in vec :)
Drugace pa skoda, da je BTC prav tako sel tudi gor za 10% in profita ni toliko kot bi lahko bil :/
Drugace pa skoda, da je BTC prav tako sel tudi gor za 10% in profita ni toliko kot bi lahko bil :/

Ne vem če bi prebral zadnji post od Nodija.
Prva dva dela sta bila 10/10 in 9/10 material.
Da si ne pokvarim okusa, če to ni več tako dobro.
Zgleda gre tezus na sladkih 1.5 :D

Prva dva dela sta bila 10/10 in 9/10 material.
Da si ne pokvarim okusa, če to ni več tako dobro.
Zgleda gre tezus na sladkih 1.5 :D
Zgodovina sprememb…

Torej Etherium bo zamenjal xtz na mesto monera pride grin/beam.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Aquafriend je izjavil:
chainlink
link/btc na pomembni dolgorocni trendliniji!!
Koliko časa se stoji na takih linijah? Chainlink se ni premaknil ne gor, ne dol.

Jacksmav ::
neverlucky je izjavil:
Aquafriend je izjavil:
chainlink
link/btc na pomembni dolgorocni trendliniji!!
Koliko časa se stoji na takih linijah? Chainlink se ni premaknil ne gor, ne dol.
lahko gre dol po fib na 15800 - 16000 trenutno se je dotaknil 0.50 2x po fib...bomo videli so rekli slepi... :)

Aquafriend ::
Premaknil se je nazaj gor na trend obmocje. Dnevna sveca se ni zakljucena pod trendlinijo. Trenutno je prva ovira priblizno 0.000227 btc
Zgodovina sprememb…

Nodi, si na UNTOLDu?
Drugače se lahko vsaj online prikljucis :D
Drugače se lahko vsaj online prikljucis :D
Zgodovina sprememb…

Glih Van Buuren seka.
old school komad right now :D
Untold je drugače poor mans verzija Tomorrowlanda right?

Untold je drugače poor mans verzija Tomorrowlanda right?
Zgodovina sprememb…

Kar dobri vibe-i. Sicer ne tko kot 00s trance ampak to sedaj dokaj dobro seka
drugo leto grem v Romunijo ;) al pa vsaj na electro nation v Graz :D

drugo leto grem v Romunijo ;) al pa vsaj na electro nation v Graz :D
Zgodovina sprememb…

Eh tak pac. Letos sem se premislil pa karto podaril. Ne da se mi bit zjeban 4 dni pa še 7 dni da pridem h seb. Je pa noro, sam pol se že začne ponavljat.
Kje je @Mato. Se mu je kaj pripetilo?
Kje je @Mato. Se mu je kaj pripetilo?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

Pošteno je, da se čestita aqui za LINK. Že pred dnevi je opozoril nanj in imel je prav.

Res je, da je link danes pumpal. Treba je pa tudi omeniti zakaj. Jutri (oziroma danes) imajo predstavitev na nekem Microsoftovem eventu in pricakuje se, da bodo tu spet kake dobre novice.
Tako da nevem kako se to steje? Grafi nimajo notri koledarja eventov, kateri se bojo dogajali.
Tako da nevem kako se to steje? Grafi nimajo notri koledarja eventov, kateri se bojo dogajali.

perci ::
lamborđini je izjavil:
Pošteno je, da se čestita aqui za LINK. Že pred dnevi je opozoril nanj in imel je prav.
Lahko se mu čestita, če je vložil in zaslužil.
Sicer pa lahko vsak priporoča random coine v nedogled... Enkrat bo že ratal.

tonis ::
neverlucky je izjavil:
Res je, da je link danes pumpal. Treba je pa tudi omeniti zakaj. Jutri (oziroma danes) imajo predstavitev na nekem Microsoftovem eventu in pricakuje se, da bodo tu spet kake dobre novice.
Nekdo je tu pred dnevi napisal kripto rek, ki preprosto drži - bilo je nekaj v tem stilu: Show me the chart, I'll tell you the news.
Moje mnenje, vsi trgi so zmanipulirani, le da je ta exstremno, ker ni reguliran. In če je kdaj čas za penzijo, je to zdaj(s tem mislim to obdobje, ko je wild west v kriptu)

neverlucky je izjavil:
Nekdo je tu pred dnevi napisal kripto rek, ki preprosto drži - bilo je nekaj v tem stilu: Show me the chart, I'll tell you the news.
Moje mnenje, vsi trgi so zmanipulirani, le da je ta exstremno, ker ni reguliran. In če je kdaj čas za penzijo, je to zdaj(s tem mislim to obdobje, ko je wild west v kriptu)
Problem nastane, ker moras danes vlagati od 50k pa naprej za penzije. Vcasih si lahko pa z 20k do 5k prisel do nje.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Mato989 ::
PrihajaNodi je izjavil:
neverlucky je izjavil:
Problem nastane, ker moras danes vlagati od 50k pa naprej za penzije. Vcasih si lahko pa z 20k do 5k prisel do nje.
To lahko vedno poveš samo za nazaj... mogoče boš pa čez 2 leti rekel isto, da si takrat(danes) lahko vložil 20k takrat pa bi spet moral 50k...
Ko sem jaz nazadnje tako mislil mi je šel BTC iz 2k na 9k, ker sem čakal da bom vložil pri 300$ =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato a bos tezosa prodal in kupil Kcs/Btc? Neblo je ocitno out of the game.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

tonis ::
Zdaj odvisno koliko si požrešen 
Dejstvo je, da prvi vlak je mimo, še vedno pa mislim, da se da s par tisočaki zaslužit več, kot bom z delom do starostne penzije.
//tole se nanaša na predzadnji nodijev komentar...

Dejstvo je, da prvi vlak je mimo, še vedno pa mislim, da se da s par tisočaki zaslužit več, kot bom z delom do starostne penzije.
//tole se nanaša na predzadnji nodijev komentar...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tonis ()

Par tisocaki cesa???Fizolckov? Minimalno 20k je danes okish vlozek.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Senior Dev ::
Pri XTZ 2$ gre pol foruma v penzijo. To bo norija koliko Lambotov bo vozilo po slovenskih cestah. Nekaj bo treba še za obnovo cest, kakšno milijardo od kakšnega kriptomagnata iz foruma.

Predvidevam, da bodo šli forumaši v penzijo v povprečju čez 30-40 let. In takrat naj bi bil po tvoji oceni XTZ 2$. Vsi, ki držijo XTZ bodo morali resno razmisliti o takšnem početju.

Senior Dev ::
Mato menjal nebla za bitkojn? Katera nora poteza. Nebl ima x1000 potencial zdaj ko je 0.5$, BTC takega potenciala sigurno nima.

Kaj boste kupil Ltc (halving) ali xtz (coinbase) 5.8? Kje bo pumpica?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…