» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
199 / 468
»»

jype ::

Ne, pri prababici sem.

Vazelin ::

a babica je tudi dobila trezor T za novo leto?
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

PrihajaNodi ::

Vazelin je izjavil:

a babica je tudi dobila trezor T za novo leto?

Jure ji lahko s stejkanjem od Tezusa plača elitni resort za ostarele vaščane.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

jype ::

Vazelin je izjavil:

babica
Prababica.

PrihajaNodi je izjavil:

Jure ji lahko s stejkanjem od Tezusa plača elitni resort za ostarele vaščane.
Če bi ga le želela, pa hoče doma umret. Na svoji zemlji.

dokupil 1000 stelarsov

XTZ padel v zadnji uri za 0.001USD

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

mile ::

Ne bi jaz zdele altov kupoval, tole bo slo verjetno se precej dol...

Vazelin je izjavil:

dokupil 1000 stelarsov

XTZ padel v zadnji uri za 0.001USD

Pada ko kamen ja. Najbrž pride nazaj na ico ceno.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

TonyBass ::

Tale tema je že davno izgubila svoj pomen in smisel. S tem, čemu je bila namenjena nima več nič. Ampak je sedaj za enih par osebkov (4-5 komadov), ki se nekaj nabijajo med seboj in španajo, kdo je kaj kupil in kdo kaj ima. Realno pa vsi skupaj veste in shit, ker itak manipulira par ljudi s komplet marketom v svetu. Se strinjam, prihodnost je v tem, ampak sedaj je situacija kot je in mali trejderji sedaj ne bojo imeli zaslužka. Tudi sam sicer lastim par različnih coinov ampak to je za nas tukaj bolj hobi...
Fantje saj bo, sam ne obupat...
Pa lepo penzijo...

MoonSoon ::

Prodam 5ha denacionalizirane zazidljive zemlje, pričakuje se še vsaj 20ha. A zdj pa mislejo, če bodo neki nazaj dal, se bo pa vse pozabil? Firme pokrast pa zapret, ja boste pa na novo začeli. Sure bro, GTFO.

MoonSoon je izjavil:

Prodam 5ha denacionalizirane zazidljive zemlje, pričakuje se še vsaj 20ha. A zdj pa mislejo, če bodo neki nazaj dal, se bo pa vse pozabil? Firme pokrast pa zapret, ja boste pa na novo začeli. Sure bro, GTFO.

Se že vsem malo trga?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Jacksmav ::

xlm gre na ico ceno.....ko bo padec nekaj vložim tud v wax...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Jacksmav ()

branimirII ::

TonyBass je izjavil:

Tale tema je že davno izgubila svoj pomen in smisel. S tem, čemu je bila namenjena nima več nič. Ampak je sedaj za enih par osebkov (4-5 komadov), ki se nekaj nabijajo med seboj in španajo, kdo je kaj kupil in kdo kaj ima. Realno pa vsi skupaj veste in shit, ker itak manipulira par ljudi s komplet marketom v svetu. Se strinjam, prihodnost je v tem, ampak sedaj je situacija kot je in mali trejderji sedaj ne bojo imeli zaslužka. Tudi sam sicer lastim par različnih coinov ampak to je za nas tukaj bolj hobi...
Pa lepo penzijo...

Lepo da si se spet oglasil prvic po 11 letih. Kaj te je spet pripeljalo na slotech? Namrec tudi drugi na slotech opazajo zadnje case fenomen porasta vrnitve uporabnikov, ki niso pisali vec kot 10 let. Kaj je vzrok temu, kar naenkrat masovni vrnitvi starih profilov? Ali pa nekdo izmed trolov krade stare profile za trolanje. Kar sicer sploh ni tezko vdret.

Zgodovina sprememb…

Dominanca 55,02
Se že pozna na altih

Tezos sladkih 15 % minusa v 25h

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Naj ga prodam vazelin?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

neverlucky ::

branimirII je izjavil:

TonyBass je izjavil:

Pa lepo penzijo...

Lepo da si se spet oglasil prvic po 11 letih. Kaj te je spet pripeljalo na slotech? Namrec tudi drugi na slotech opazajo zadnje case fenomen porasta vrnitve uporabnikov, ki niso pisali vec kot 10 let. Kaj je vzrok temu, kar naenkrat masovni vrnitvi starih profilov? Ali pa nekdo izmed trolov krade stare profile za trolanje. Kar sicer sploh ni tezko vdret.

Res se dogajajo čudne stvari ja. Tole sem dobil 2 dni nazaj ... Predvidevam, da so vsi ti stari accji, ki se sedaj oglašajo fejki od nekoga.

Cudno. Meni je gustek ponudil 35€
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Gusteku je dolgčas. Jaz ga razumem. Edina njegova skrb je kaj bo jedel

Kaj pa pada. Xtz kmalu pod 1.10...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ja zdaj je tu vprašanje, a je Nodi sprejel ponudbo za 35€ in da to dejansko profdoktor trola pod njegovim imenom :D

Je se komu gustek ponudil razen nodiju in neverlucky-ju?

Qrctegleda ::

Meni je gustek ponujal plačilo v Tezijih, mislim da 100 kosov. Človek nima lajfa.
Nimam screenshota, ker sem ga zbrisal.
IQ 180 (ni moj)

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: amacar ()

Qrctegleda je izjavil:

Meni je gustek ponujal plačilo v Tezijih, mislim da 100 kosov. Človek nima lajfa.

Sprasujem za uporabnike, ki niso troli

Izgleda je moj account preveč low profile za gusteka

branimirII je izjavil:

Nodi je zavrnil, tisti, ki so sprejeli se pa seveda ne bojo javili. Me zanima, če je še kdo zavrnil.

Jaz bi mu ga prodal za 1000 Tezijev. :))
IQ 180 (ni moj)

Zgodovina sprememb…

neverlucky je izjavil:

branimirII je izjavil:

Nodi je zavrnil, tisti, ki so sprejeli se pa seveda ne bojo javili. Me zanima, če je še kdo zavrnil.

Kako ves. A si ponujal samo svojim profilom?

branimirII je izjavil:

neverlucky je izjavil:

branimirII je izjavil:

Nisem jaz gustek ali kaj ti ni jasno?
IQ 180 (ni moj)

Zgodovina sprememb…

Gustek pravkar akumulira xtzje. Dodatnih 50k € je dal notri. Pravi kar bo pa bo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Qrctegleda je izjavil:

branimirII je izjavil:

neverlucky je izjavil:

branimirII je izjavil:

gustek je profdoktor. Me prav zanima kako je ponujal denar uporabnikom, ki niso aktivni vec kot 10 let.

A neki danes alte požira kajne?
Mene že malo prati srbijo da btc menjam za katereg od tip altov

Jaz ugibam, da je tako stanje zaradi Tether, Bitfinex scen. Ta teden bo še krvavo.

branimirII je izjavil:

Qrctegleda je izjavil:

branimirII je izjavil:

neverlucky je izjavil:

branimirII je izjavil:

gustek je profdoktor. Me prav zanima kako je ponujal denar uporabnikom, ki niso aktivni vec kot 10 let.

Ali pa so njegovi prejšni računi, kaj veš. Ali pa so uporabniki dali svoje stare račune, ker sedaj itak uporabljajo nove.
Kdor je ustvaril slotech, bi moral spucat to svinjarijo, ki nastaja ...

Zgodovina sprememb…

Ja tisto da teter ne bo imel posledic je bila imo varkica

neverlucky je izjavil:

Jaz ugibam, da je tako stanje zaradi Tether, Bitfinex scen. Ta teden bo še krvavo.

branimirII je izjavil:

Qrctegleda je izjavil:

branimirII je izjavil:

neverlucky je izjavil:

branimirII je izjavil:

Ali pa so njegovi prejšni računi, kaj veš. Ali pa so uporabniki dali svoje stare račune, ker sedaj itak uporabljajo nove.
Kdor je ustvaril slotech, bi moral spucat to svinjarijo, ki nastaja ...

Men se zdi, da nam zelis prodat buce. Pa spet si stopil v obrambo profdoktorju. Vse, samo da ga noben ne obtozi kraje, kar je tudi mozno. Profdoktor spara 10 eur za signale. Ne verjamem, da bi zapravil 500 eur za 10 profilov.

Zgodovina sprememb…

Varkice delate fantje, ko se pogovarjate sami s sabo iz večih računov. Neverlucky je slotechar, valvoline in profdoktor. To je zdaj popolnoma jasno.
IQ 180 (ni moj)

Qrctegleda je izjavil:

branimirII je izjavil:

neverlucky je izjavil:

branimirII je izjavil:

Tukaj se je neverlucky v paniki zmotil in odgovoril z napacnim profilom prek @qrctegleda. - Qrctegleda je pa ze vsem jasno, da je profil od profdoktorja. Se ena potrditev kar sem ze dolgo casa sumil. Pa zdaj je tiho, ker mu je muca popapala jezik. :D

Zgodovina sprememb…

Ti resno misliš, da se trol kova Profdoktor takole zmoti?

neverlucky je izjavil:

Ti resno misliš, da se trol kova Profdoktor takole zmoti?

:)) kaj je to argument iz obupa? Sprijazni se. Dobili smo te. Pa ni prvic, da si zamenjal profil ponesrec.

Zgodovina sprememb…

No daj pomisli no. Nekdo, ki se več let ukvarja s trolanjem, ne naredi take napake.

Tudi ostali so bili prica temu, da si se kot profdoktor ze veckrat zafrknil in uporabil napacen uporabniski racun. Zdaj pa nehaj ker je ze povsem kristalno jasno.

Profdoktor se ne zmoti.
Pika!11

Celo sam je pisal "ups napacen racun/account" v edit komentar. Komu bos ti kronicen laznivc se lagal? Samo se bolj si delas skodo. Si pa sumljivo zacel paniko zganjat ko sem omenil krajo profilov. Zasvical ful. Smo ga pridrzali do prihoda policije :D Se nisi nic iz izklop portala naucil, ko so vas obiskali policaji

Zgodovina sprememb…

Jaz se spomnim neveluckyja oz. profdoktorja iz Izklopa. Človek je imel vsaj 30 računov in se cele dneve menil sam s sabo.
IQ 180 (ni moj)

Zgodovina sprememb…

je suis Profdoktor.

Moderatorski status za profdoktorja

branimirII je izjavil:

Celo sam je pisal "ups napacen racun/account" v edit komentar. Komu bos ti kronicen laznivc se lagal? Samo se bolj si delas skodo. Si pa sumljivo zacel paniko zganjat ko sem omenil krajo profilov. Zasvical ful. Smo ga pridrzali do prihoda policije :D Se nisi nic iz izklop portala naucil, ko so vas obiskali policaji

Se ti ne zdi, da bi ("ups napacen racun/account") lahko bil (morebiti neuspel) humoristični vložek, ki bi ga lahko napisal kdorkoli?

neverlucky je izjavil:

branimirII je izjavil:

Se ti ne zdi, da bi ("ups napacen racun/account") lahko bil (morebiti neuspel) humoristični vložek, ki bi ga lahko napisal kdorkoli?

Lažof. To si napisal ker si bil v paniki in nisi videl bolj pametne rešitve v dani situaciji.
IQ 180 (ni moj)

neverlucky je izjavil:

branimirII je izjavil:

dej odjebi ze enkrat

Aqua, verjamem, da si zmožen malo racionalnega razmišljanja. Potrudi se :)
Če se kje zatakne, pa kar napiši. Ti bomo rade volje pomagali z razmislekom naprej.

Je potrebno mal raziskat te stare accounte, ki si jih zacel uporabljat. zgleda da lazes krades

Zgodovina sprememb…

Mimblewimble protocol je bil izdan na Grinu!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
««
199 / 468
»»