» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
98 / 468
»»

Vazelin ::

https://www.24ur.com/popin/zanimivosti/...
Pozornost voznika v severnem Londonu je pritegnil nenavaden prizor - v jarku ob cesti je namreč ležal vijoličen lamborghini, o vozniku pa ni bilo nobene sledi. Obvestil je policijo in izkazalo se je, da prestižen jekleni konjiček pripada uspešnemu poslovnežu s kriptovalutami, ki pa v nesreči ni bil poškodovan.

:))

"Najbolj miren tip na svetu je. Jaz bi na njegovem mestu hodil sem in tja v solzah, on pa je rekel samo: Saj je samo avto!"
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

PrihajaNodi ::

Vazelin je izjavil:

https://www.24ur.com/popin/zanimivosti/...
Pozornost voznika v severnem Londonu je pritegnil nenavaden prizor - v jarku ob cesti je namreč ležal vijoličen lamborghini, o vozniku pa ni bilo nobene sledi. Obvestil je policijo in izkazalo se je, da prestižen jekleni konjiček pripada uspešnemu poslovnežu s kriptovalutami, ki pa v nesreči ni bil poškodovan.

"Najbolj miren tip na svetu je. Jaz bi na njegovem mestu hodil sem in tja v solzah, on pa je rekel samo: Saj je samo avto!"

Kupil ga je s tvojim demarjem to upam da ves. Kot Jure pocasi pece in prodaja Tezose ter s tem denarjem namaka rit na maldivih.

Nodi: mislim da mi vsi pottebujemo en oddih v andiamu ali wellcumu

Se strinjam ampak jst sm ze zdj -20% dol z novo investicijo...

neverlucky ::

Vrednost mojga portofilija je šla iz 500€ na 30€. Zdaj če vse pade dol za 10% je to 3€, kar mi je lahko res vseen :D

30 - 10% = ?

perci ::

90%

lamborđini ::

Nodi, kaj te muči ... pusti procente za kasneje (so bolj zahtevni). Upali kalkulator, odtipkaj 30-3 in rešitev matematičnega problema se ti bo izpisala na zaslonu.

haha lold :))

Zgodovina sprememb…

Fora je da dobi se vedno 27 € kar ni slabo.

gruntfürmich ::

hmmmm, tečaj lahko rukne tudi navzgor v tem času...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Nodi lej, Poterbinka ima psa Nodya:)
https://www.instagram.com/p/Br76N2NgUAV...

mgajsek88
Prihaja Nody 😂✌️😉✔️

Zgodovina sprememb…

Vse gre po planu. Pada in pada. Nekje do 3200 pricakujem do novega leta. Nato dvig na 3500 in pocasi na 2800. Konec je mokrih sanj. Tezus 0.22 soon.

Mato989 ::

Pa kaj pada... pa dajmo nehat govorit o padcih in rasti dokelr ni dvomestna cifra a prav? To je kr nekaj, preberem tu in odprem CMC zato da vidim -0.36% res PADEC in pol...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Prej je stagniralo pri 200mlrd cap, sedaj na 130.

Sem bral kako je folk najemal 70k usd kredita da je potisnil notri decembra 2017

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

Prej je stagniralo pri 200mlrd cap, sedaj na 130.

Sem bral kako je folk najemal 70k usd kredita da je potisnil notri decembra 2017

Ja... in kaj pol? A si bral tudi folk ki je najemal kredite leta 1929 in porival not par dni pred zlomom na tisoče ali desettisoče dolarjev? Pač vedno se najdejo pacienti.

Mato pocasi se zaba kuha. Vsak dan - par procentov pa bo novo dno za dnom.

Mja hype je bil decembra res izreden. Kamorkoli si prišel je folk visel po CMCju in podobnih straneh.

Mato989 je izjavil:

Pa kaj pada... pa dajmo nehat govorit o padcih in rasti dokelr ni dvomestna cifra a prav? To je kr nekaj, preberem tu in odprem CMC zato da vidim -0.36% res PADEC in pol...

Nekateri smo na vzvodih in ovakvi sunki so za nas lahko odločilni.

PrihajaNodi je izjavil:

Mato pocasi se zaba kuha. Vsak dan - par procentov pa bo novo dno za dnom.

Kje je novo dno za dnom? Ko bo BTC pod tem dnom letos pa se spet oglasimo o padanju a prav?

BTC mora kar it pod 3k da lahko govorimo o novem dnu.

Moj pesimističen scenarij je, da lahko btc bottomira do slabih 2k. Tam so pomoje močni supporti

Zgodovina sprememb…

Mato ja ok, prej bomo pa viseli na -0,5% vsak dan. Nato malo gor za likvidacijo shorterjev in nato fajn dol.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Mato ja ok, prej bomo pa viseli na -0,5% vsak dan. Nato malo gor za likvidaciho shorterjev in nato fajn dol.

Ok kul, samo to ni nekaj kar je vrendo omenit z besedami PADA; PADA; PADA! =) Ker ni nič drastičnega, tudi če vsak dan pade 0,5%... je neomembe vredno dokelr ne bo Yearly Low ali pa ATL =)

da v kriptu nekaj pada mora biti dvomestno število;)

Vazelin je izjavil:

A ce pocasi dol leze pa ne?

PrihajaNodi je izjavil:

Vazelin je izjavil:

realno gledano od konca novembra rastemo

PrihajaNodi je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Ne, dokler ni na ATL...

skratka nodi: najprej 4200 potem 6k. če to preseže so dobri obeti

Vazelin je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Dokler ne zacnemo padati:)

Vazelin je izjavil:

skratka nodi: najprej 4200 potem 6k. če to preseže so dobri obeti

Moja napoved 3200 ‘nato 3500 in potem padec na 2800. To govorim za min 2 letni time frame. Grunt je dal podobne napovedi.

Zgodovina sprememb…

Jaz bom letos še akumuliral, potem pa nehal. In tisto potem hodlam. Moj načrt do konca leta je vložiti še kakšna dva tisočaka. Če gre od te stopnje kripto še na pol pa še večji delilnik je imo več ali manj konec. *

*je pa stotak danes v kriptu vreden toliko kot 3 jurje jan 2018 :P

Zgodovina sprememb…

sivistol ::

Vazelin je izjavil:

Jaz bom letos še akumuliral, potem pa nehal. In tisto potem hodlam. Moj načrt do konca leta je vložiti še kakšna dva tisočaka. Če gre od te stopnje kripto še na pol pa še večji delilnik je imo več ali manj konec.

za koga, če mas btc pol ga multiplajaj, 40% tu in tam , sicer pa tud odvisno od luck

Zeli se zvabiti in pridobiti se zadnje vlagatelje, ki razmisljajo kot ti Vazelin. Kdaj bodo kiti zaprli pipice je pa tezko reci.

Vazelin je izjavil:

Opažam mentalni napredak. Ni vse v rasti profita, fokusirajmo se na duhovno rast.

Vazelin je izjavil:

Jaz bom letos še akumuliral, potem pa nehal. In tisto potem hodlam. Moj načrt do konca leta je vložiti še kakšna dva tisočaka. Če gre od te stopnje kripto še na pol pa še večji delilnik je imo več ali manj konec. *

Jaz kupim še samo vsak mesec za 50€ BTCja... in drim na bitstampu... tudi do konc 2019 pol pa konec.

PersonaRuda ::

Mato989 je izjavil:

Od Nodija samo preletiš komentarje in je to to. On izpade isto, kot en prizadet človek na ulici, kateri se vsak dan dere, prihaja konec Sveta, zadnji dnevi so, prihaja konec Sveta,... In to ta človek trobi že leta in leta in še leta in leta bo, a konca Sveta še vsaj 10 let nebo. Isto je pri kriptovalutah, enkrat bodo propadle, definitivno, morda bo to čez 10 let , morda čez 100, nebo pa to v letu ali dveh. Prej še bo vsaj en bullrun.

Point je, ne beri nodija, ne citiraj nodija, ne odgovarjaj nodiju in je to to. Človek je prizadet, ampak nesmemo ga obsojati za to, ker ni on kriv, da se je tak rodil. Meni se še smili, roko na srce.

Mato989 je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Jaz kupim še samo vsak mesec za 50€ BTCja... in drim na bitstampu... tudi do konc 2019 pol pa konec.

tudi jaz moram nekaj BTCja še nabavit. morda letošnji regres.:D Pol btcja bi rad letos skup dal ja.

PersonaRuda je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Od Nodija samo preletiš komentarje in je to to. On izpade isto, kot en prizadet človek na ulici, kateri se vsak dan dere, prihaja konec Sveta, zadnji dnevi so, prihaja konec Sveta,... In to ta človek trobi že leta in leta in še leta in leta bo, a konca Sveta še vsaj 10 let nebo. Isto je pri kriptovalutah, enkrat bodo propadle, definitivno, morda bo to čez 10 let , morda čez 100, nebo pa to v letu ali dveh. Prej še bo vsaj en bullrun.

Point je, ne beri nodija, ne citiraj nodija, ne odgovarjaj nodiju in je to to. Človek je prizadet, ampak nesmemo ga obsojati za to, ker ni on kriv, da se je tak rodil. Meni se še smili, roko na srce.

Kaksen gnev je opaziti iz tvoje izjave. Zaenkrat sem podal najbolj tocne analize. In ko se bodo moje napovedi uresnicile bom dobil kaj od tebe? Vsi mislijo da en bull pa se ja bo. Malo morgen.

Zgodovina sprememb…

lol kamikaza smo malo depressed danes?

..

PrihajaNodi je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Kaksen gnev je opaziti iz tvoje izjave. Zaenkrat sem podal najbolj tocne analize. In ko se bodo moje napovedi uresnicile bom dobil kaj od tebe? Vsi mislijo da en bull pa se ja bo. Malo morgen.

Nebodo se. Če pa se bodo, pa dobiš opravičilo z moje strani in priznanje, da sem se motil o tebi.

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda je izjavil:

Nebodo se. Če pa se bodo, pa dobiš opravičilo z moje strani in priznanje, da sem se motil o tebi.

Fino. Dokler pa ni ne bulla ne padca (konca) je pa najbolje, da sva prijazna drug do drudzga. Vsak pa lahko poda tu mnenje.

Vazelin je izjavil:

Sploh ne. Sem se sprijaznil, da letos nebo bullruna. Imam pa čas. Če bo bullrun čez pet let, nebo nič narobe.

PersonaRuda je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Sploh ne. Sem se sprijaznil, da letos nebo bullruna. Imam pa čas. Če bo bullrun čez pet let, nebo nič narobe.

Kaj pa ce ga ne bo in gre mc na 20b?

PrihajaNodi je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Fino. Dokler pa ni ne bulla ne padca (konca) je pa najbolje, da sva prijazna drug do drudzga. Vsak pa lahko poda tu mnenje.

Absolutno drži in se strinjam. Moraš pa vedet, da s svojimi 365 istimi komentarji, vsak dan eno in isto, po 10x, da počasi že najedaš meni in še nekaterim.

Joj oprosti, potem pa predlagaj kaj naj kupimo da multipliciramo nase vlozke. Tezus samo pada (en velik shilling tu), nebl od podna je dobil cca 20-30%....torej...

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Kaj pa ce ga ne bo in gre mc na 20b?

Potem sem vse kar sem vložil tudi izgubil, v primeru, da se nikoli več ne pobere, ker jaz nebom prodajal za x2 na vložek, niti za x10 na vložek. More konkretno zrast ali pa pustim vse v virtualnem Svetu, brez dviga v realni ( penzija ali nič, tretje možnosti ni ). Bom pač na vse skupaj pozabil in šel novim izzivom naproti in se sprijaznil, da sem zažgal par tisočakov. Shit happens.

Upam da se mi bos tudi opravicil.

Kaka penzija....loool

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Joj oprosti, potem pa predlagaj kaj naj kupimo da multipliciramo nase vlozke. Tezus samo pada (en velik shilling tu), nebl od podna je dobil cca 20-30%....torej...

Žal nimam odgovora. Ve se da BTC nebo več tako zrastel, kot je dosedaj oz. nebo več niti naredil x300 ali več in da smo ta vlak zamudili. Sedaj nas reši samo še pravi ALT coin. Kateri? Nimam pojma. Jaz sem stavil na 2 in upam, da bo enega pognalo za vsaj x300 in sem jaz svoje dosegel.

PrihajaNodi je izjavil:

Upam da se mi bos tudi opravicil.

Kaka penzija....loool

Če gre vse v ku**c, dobiš iskreno opravičilo z moje strani. Če pa grem jaz v penzijo, pa nebo nobenega opravičila.

Zgodovina sprememb…

Katera dva alta?

PrihajaNodi je izjavil:

Katera dva alta?

Skycoin in Monero. Skycoin sem v 2. rundi kupoval po povprečni ceni $0.91, v 1. rundi pa po $17 povprečno za komad ;((. Monero sem kupoval po povprečni ceni $41 za komad pred dobrim mesecem.

Uf se mi lahko kar zdaj opravicis. Skycoin je ze spumpan, Ce gre pa XMR x300 gre pa btc vsaj x10.
««
98 / 468
»»