» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
72 / 468
»»

jype ::

Za 1500 evrov te jaz v mesecu in pol naučim obeh strani programiranja: OCaml za razvoj ekosistema orodij okoli tezos omrežja, ter Michelson za razvoj finančnih storitev na tezos blockchainu.

Potrebujem vsaj 5 prijav, preden se tečaj (~3 ure na dan, pa potem še 3 ure delate samostojno) izvede.

Vazelin ::

jype: si že pogledal Vice?

PrihajaNodi ::

jype je izjavil:

Za 1500 evrov te jaz v mesecu in pol naučim obeh strani programiranja: OCaml za razvoj ekosistema orodij okoli tezos omrežja, ter Michelson za razvoj finančnih storitev na tezos blockchainu.

Potrebujem vsaj 5 prijav, preden se tečaj (~3 ure na dan, pa potem še 3 ure delate samostojno) izvede.

Sem in.

Sam malo resnosti, da ne bo potem: "eh sem imel delo pa ni šlo, vam današnjega srečanja ne bom zaračunal"...

Trebaš narest pravi plan dela, naloge itd...

Zgodovina sprememb…

btw na enem znanem portalu slovenskem imate članek o Dan-u

Še malo in bom akumuliral tezzieje po 0.35

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

PrihajaNodi je izjavil:

Trebaš narest pravi plan dela, naloge itd...
Če se vas pet prijavi, v mesecu dni zrihtam vse to.

Odhaja Nodi ::

Kakšno je vaše mnenje o BTT (BitTorrent) tokenu? Zadnje dni kar lepo raste. Mislite, da je to vse samo zaradi hypea? Ali je to dejansko lahko token, ki bom imel neko uporabno vrednost?

Malo sem bral o tem in sicer se boš lahko odločil, da boš za hitrejše dobivanje fileov lahko plačal ta token. Nisem pa prepričan, ali se bo to dejansko sploh prijelo. To, da boš za seedanje torrentov lahko dobil plačilo v obliki BTT seveda nobenemu ne bo problem. Me pa zanima ali bo šlo tudi kontra, so ljudje pripravljeni dajat denar za višjo hitrost medtem ko je vse na voljo zastonj?

Mogoče pa bo to delovalo na torrentih, ki niso popularni in imajo zelo malo število seederjev. Tam bi ti bila želja, da bi tisti, ki torrent imajo, seedali.

https://www.ccn.com/report-crypto-excha...

Morda je primeren čas, da se sredstva iz menjalnic da na Trezorje in Ledgerje počasi.:)

Ma pa xtz zelo velik volum

Qrctegleda ::

Vazelin je izjavil:

Morda je primeren čas, da se sredstva iz menjalnic da na Trezorje in Ledgerje počasi.:)

Raje prodaj in poberi ven petino vložka in se ga napiješ. Čez eno leto ne bo mogoče prodati niti z izgubo, ker večine kojnov več ne bo na nobeni borzi.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: amacar ()

HODL ::

Vazelin je izjavil:

Popravek: kovanci so na blockchainu in ne v Trezorju !!!!!

Zgodovina sprememb…

Na blochainu se nic ne izgubi!!!

HODL je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Popravek: kovanci so na blockchainu in ne v Trezorju !!!!!

:D

uf, stellar rine proti 0.07x

Zgodovina sprememb…

Kitajsko novo leto je mimo?

Sejbo ::

Bitcoiin lepo potegnil, +300%

Zgodovina sprememb…

• odbrisal: perci ()

perci, a če napišem B2G lepo potegnil 300%, bo pa ok?

edit by perci: se opravičujem, spregledal dva ii. Morda jih drugič poudari, ker sem prepričan, da nisem bil edini.

Zgodovina sprememb…

tezus pod 0.37, stelar 0.078

Zgodovina sprememb…

lonelygirl ::

Sejbo je izjavil:

Oj!

Hvala za opozorilo. Sedaj ko je še na začetku rasti, imam občutek, da je priložnost za lep hiter zaslužek. Sem prestavila 1000€ svojega vložka v tole. Upam, da kaj rata :P

Zgodovina sprememb…

Sejbo je izjavil:

edit by perci: se opravičujem, spregledal dva ii. Morda jih drugič poudari, ker sem prepričan, da nisem bil edini.

np, ravno to sem hotel poudariti, kakšna nesnaga se spomni tako podobnega imena, sem siguren da se kakšen zelenec zelo hitro ujame v tak pump&dump in zgubi nekaj premoženja..

Odhaja Nodi ::

lonelygirl je izjavil:

Sejbo je izjavil:

Oj!

Hvala za opozorilo. Sedaj ko je še na začetku rasti, imam občutek, da je priložnost za lep hiter zaslužek. Sem prestavila 1000€ svojega vložka v tole. Upam, da kaj rata :P

Bravo. Lepo si nasedla v pump n dump shemo :)):))

Če si kupila ob trenutku, ko si tudi napisala ta post, potem si 25% vrednosti že izgubila. Dvomim pa da je kdo tok glup, da dejansko nabavi tak kojn. Bi rekel da trolaš.

kiFni ::

Ok,... nič čudnega ni, da vidiš buy wall, ki potem zgine ko se mu cena bliža (fake, trap, bot,...).
Da pa potem ostane (100btc) in lepo dumpajo v ta wall, se je pa za zamislit... :|
Zakaj ne zgine, ali vsaj premakne nižje? kaj se kuha v ozadju, nekdo nekaj ve, ali res tok verjame?
Jasno pa je, da je naloadan z bitcoini.

Mato989 ::

kiFni je izjavil:

Ok,... nič čudnega ni, da vidiš buy wall, ki potem zgine ko se mu cena bliža (fake, trap, bot,...).
Da pa potem ostane (100btc) in lepo dumpajo v ta wall, se je pa za zamislit... :|
Zakaj ne zgine, ali vsaj premakne nižje? kaj se kuha v ozadju, nekdo nekaj ve, ali res tok verjame?

Ali pa je tip preprosto nastavil wall in odšel od doma ali je kaj prišlo vmes in ni mogel spremljat oz. prestavit =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

ja vprašanje kaj je. vsaj pet dni je bil nastavljen.

saj je, tisto kar imaš v tošlu ti v banki zamenjajo za virtualnega na tvoj TRR :D

kiFni je izjavil:

zelo umetno deluje vse skupaj zadnje čase - tako stabilna cena ravno nad 3400 supportom.. se bojim da je tole zatišje pred viharjem. ker je tudi dejanski volume v upadu - kar pomeni da bi nekdo ki želi zanihati trg to naredil še lažje...

upaj na najboljše, pričakuj najslabše al kako že..

Sejbo je izjavil:

kiFni je izjavil:

zelo umetno deluje vse skupaj zadnje čase - tako stabilna cena ravno nad 3400 supportom.. se bojim da je tole zatišje pred viharjem. ker je tudi dejanski volume v upadu - kar pomeni da bi nekdo ki želi zanihati trg to naredil še lažje...

upaj na najboljše, pričakuj najslabše al kako že..

Za altcoin sem mislil. Buy order je bil za 100btc. Krepko čez 500k coinov. Gre za kmd če sem točen.

spegli ::

Is the bottom in ?

Šef Cardana misli, da bi lahko 20k za BTC čakali tudi desetletje:))
Nodi: si pripravljen čakat 10 let?

Zgodovina sprememb…

Zeitgeist ::

šef cardana naj rajsi začne na cardanu delat, če ne bo res projekt odstagniral do konca. se pol leta imajo casa :))

PersonaRuda ::

Bullrun se bo zgodil takrat, ko bomo najmanj pričakovali. Še vedno trdim, da se bo zgodil v roku treh let od poka balona oz. morda celo nekoliko prej. Torej najkasneje zima 2020 do pomladi 2021. Po nekih optimističnih "občutkih" pa nas bikec zna presenetit že to pomlad. Zakaj imam takšen občutek? Ker ga nekako ne pričakujemo in ker se medijsko vedno bolj pojavljajo govorice/napovedi, da bomo na bika dolgo čakali, da bo BTC konec leta šele blizu 10k,... in tukaj je vedno tak, da se zgodi skoraj vedno kontra od napovedi.

Hkrati mislim, da smo dosegli dno in da BTC nebo šel pod 2850$, katera točka je res kritična točka in če gremo pod to točko, zna nastat pri določenih panika. In dokler ne prebijemo navzdol 2850$, smo v igri za novi bullrun. Hkrati pa borzni špekulanti in bankirji testirajo najnižjo ceno oz. zbijajo ceno, da vidijo do kod lahko zbijejo dol, ker želijo čim ceneje kupiti in kasneje bodo oni tisti, ki bodo umetno dvignli ceno. Potrebno bo samo pravi čas prodat.

Pri meni ni panike. Čakat sem pripravljen 5 let, tudi 10. Ne prodam in pika. Raje vidim, da gre na nulo, kot da prodam z izgubo. Hkrati pa sem še vedno mišljenja, da nas čaka še ena rast, preden bi morda kripto propadel. Na koncu pa ali bo propadel ali pa bo naredil nek boom v ekonomiji in jo čisto spremenil. V primeru tega banke potegnejo kratko.

spegli ::

Model je nenadoma izpuhtel v zrak in z njim 150 mil $. QuadrigaCX.

dolarji bodo počasi izpuhtevali

Hha qrc:D

Uganete kateri coin je v zelenem? Da, Tezus.

Omg kak drop8-O

Vazelin je izjavil:

Omg kak drop8-O
Nisem nalašč.

A kdo kripto sploh se kupuje? Baloncek jevres pocil.

Se tiste miljarde poberejo vn pa je.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

ti si šolski primer indikatorja za nakup

K0l1br1 ::

Nodi malčk provocira. Je pač dolgčas na trgih.

Jaz kupujem da potem Nodiju prodam 2021 za x100:D

sivistol ::

altseason, se dobi kakih 100% skoraj vsak dan
binance referal ( 10% off ) https://www.binance.com/en/futures/ref/38134864

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sivistol ()

lepo je zjutraj nastavit buy order in ti ga do popoldneva že prime :)

Sejbo je izjavil:

Sam kaj ko v parih tednih spet pade za 5%.

Zgodovina sprememb…

K0l1br1 ::

Važno, da se kaj kupi. Da se ima.

PrihajaNodi je izjavil:

Sejbo je izjavil:

Sam kaj ko v parih tednih spet pade za 5%.

in potem spet kupiš .. in tako dokupuješ dokler se trend ne obrne na gor..

Sejbo je izjavil:

To smo govorili tudi marca

sivistol ::

bo kaj z one grupo ? lahk bi raje nardil discord server ?

kok mate za ltc nastavlen sell order cca 50 $
binance referal ( 10% off ) https://www.binance.com/en/futures/ref/38134864

sivistol je izjavil:

Na 400:D

Zeitgeist ::

PrihajaNodi je izjavil:

ravno danes dokupil za 250€ tezosa 8-)

Qcube ::

sivistol je izjavil:

Jaz za LTC še čakam za nakup ker je precej oversold + zdaj double top, in v prejšnjem bearu je nekje na tej točki še drugič spustil v double bottom. Drugo dno, če bo, je lahko šele konec marca.

Zeitgeist je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

ravno danes dokupil za 250€ tezosa 8-)

Kar dosti tezusov
««
72 / 468
»»